Politieagente werd door Arabierenclans bedreigd en moest verhuizen

Screenshot_187

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland breiden de criminele Arabische clanstructuren zich steeds verder uit. Politieagenten worden inmiddels massief bedreigd. De politie je vriend en helper. Alleen blijkbaar is het in Duitsland inmiddels zover dat de politie zelf bescherming nodig heeft en haar oorspronkelijke taak, zorgen voor rust en orde, al lang niet meer kan vervullen. Criminele structuren hebben het voor het zeggen in het land en zijn zelfs opgedrongen tot in de kleine steden.

Blick Oostenrijk

De staatsmacht capituleert

Zo is ook de kleine stad Peine in de Duitse deelstaat Niersachsen al jarenlang het thuis van criminele Arabierenclans. En daar werd nu een jonge politieagente door leden van de Al-Zein-clan enorm geïntimideerd, totdat ze uiteindelijk toegaf. De banden van haar auto werden lek gestoken en haar auto zowel als die van haar vader werd bekrast en beschadigd. Uiteindelijk was de politieagente het beu en liet zich naar een andere stad overplaatsen.

Niet de eerste keer dat clans politieagenten bedreigen

Reden voor de aanvallen zou het feit geweest zijn dat de jonge agente een woning betrokken zou hebben boven een bij de leden van de Al-Zeif-clan populaire bar. Dat was voor de criminele structuren blijkbaar niet bevorderlijk. Het is echter waarschijnlijk niet voor het eerst dat de politie in Peine werd geïntimideerd. “De plaatselijke politie is extreem geïntimideerd. Agenten worden tijdens patrouilleritten in herkenbare en in civiele politieauto´s gefotografeerd”, citeert de “Bild-Zeitung” een agent.

De politiek ziet de noodzaak om in te grijpen

De minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Niedersachsen, Boris Pistorius (SPD), veroordeelde gebeurtenissen scherp en verklaarde: “We treden deze vorm van criminaliteit, die zich juist daardoor onderscheidt dat ze de rechtstaat niet accepteert en haar vertegenwoordigers en vertegenwoordigsters probeert te intimideren, vastberaden en consequent met alle middelen van de rechtstaat tegemoet.”

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Maffia, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Politieagente werd door Arabierenclans bedreigd en moest verhuizen

 1. karton zegt:

  Dit berichtje betr. de Duitse politie verbaast mij. Dit is n.l. In ons eigen “gave” en rijke landje ook diverse keren gebeurd; enkele jaren geleden was ik hiervan zélf getuige, en heden ten dage gebeurt het nóg. Tot enige jaren geleden moesten enkele politieagenten verhuizen onder dreiging door criminelen, momenteel worden velen zwaar bedreigd door “nieuwe” Nederlanders. Enkelen kregen een andere functie en een enkeling is verhuisd.

  Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  Met dank aan die EUSSR proleten!!!
  Vergeet dat nooit!!!
  Op een dag dan smijten wij deze EUSSR proleten en dat islam héél Europa uit!!!
  Die dag komt, gegarandeerd!!!!!!

  Like

  • karton zegt:

   @ Dr.Heinz.
   Ik hoop hetzelfde als u, echter………..de NL-“regering” is al langere tijd druk bezig om bijv. de NSB-brigades (politie en BOA’s) voor hun karretje te spannen en zullen proberen om op deze manier een eventuele “revolte” de kop in te drukken.
   Dát er wat gaat gebeuren is voor mij ook duidelijk.

   Like

  • Willem zegt:

   Met welke organisatie ga je dat doen, Dr. Heinz en waar kan men zich aanmelden?

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Praten is een gepasseerd station. Het politieke klimaat is aan vernieuwing toe vanwege dat crapule. Schieten en ander grof geweld is de enige remedie om deze ellende de kop in te drukken.

  Geliked door 2 people

 4. jantjeuitnl zegt:

  Net of dat hier niet zo is.
  Schietpartijen aan de orde van de dag, intimidatie schering en inslag. Drugscriminelen hebben grotere budgetten dan de politie.
  Gaaf land.

  Geliked door 3 people

 5. M. zegt:

  Wie meehelpt zijn medeburgers in gevaar te brengen door scheef te handhaven zal uiteindelijk zelf in het grootste gevaar zijn.
  Hoeveel burgers zijn er geweest die moesten verhuizen omdat ze nul op het rekest krijgen als ze om bescherming komen waar ze ook nog zelf voor betalen?
  Wat men zaait zal men oogsten.

  Geliked door 3 people

 6. Pingback: Minneapolis en de linkse mythes | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s