PVV stapt uit ondervragingscommissie

Screenshot_191

DEN HAAG – Uit grote onvrede over het resultaat stapt de PVV uit de ondervragingscommissie die ongewenste beïnvloeding uit onvrije landen in kaart moet brengen. Volgens PVV-Kamerlid Edgar Mulder (foto) dreigt het een flop te worden. „Het rapport dat eind juni gepresenteerd wordt, is zo slecht dat ik er geen verantwoordelijkheid voor wil en kan dragen”, zegt hij. „Dit is geen makkelijke stap, maar ik zie helaas geen andere optie.”

De Telegraaf

De verhoren kregen veel aandacht toen het verhoor van bestuursvoorzitter Salam van de Utrechtse al-Fitrah moskee uitliep op een ruzie met de Tweede Kamerleden die hem bevroegen. De getuige wenste niet onderbroken te worden en beschuldigde de Tweede Kamer ervan mee te doen met het demoniseren van moslims.

De PVV laat in een persverklaring weten dat heel Nederland heeft kunnen zien dat moskeeën rechtstreeks worden aangestuurd vanuit islamitische landen. „De commissie weigert hierover een oordeel te geven. Het is een teken van zwakte dat de commissie geen conclusies wil verbinden aan de schokkende openbare verhoren.”

PVV nieuw

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, PVV, Rechts geluid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op PVV stapt uit ondervragingscommissie

 1. Rensk. zegt:

  Ze (die comissie)schijten in hun broek voor de extreme moslims niet wetende dat hoe meer ze in de broek schijten de meer ze in de picture komen om t.z.t. geheel afgemaakt te worden door diezelfde extreme moslims. Dat soort mensen haten dat wat ze als zwakheid zien. Alleen een hele keiharde brutale aanpak helpt bij dit soort volk. Hetzelfde gedrag dus tonen. Enige manier om ze terug in hun hok te dauwen met een hele harde klap.

  Geliked door 4 people

 2. benkokjoodschrpastor zegt:

  En Segers,CU, ook lid van de commissie, stond er bij en keek er naar.
  Wat een laf stelletje, goede actie van Mulder, PVV !
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  (zet het woord “Segers” maar in de zoekmachine op tora-yeshua.nl , dan weet je genoeg)

  Geliked door 7 people

  • Oeps zegt:

   @ benkokjoodschrpastor 29 mei 2020 om 21:27

   Die meneer Seegers is inderdaad ”mooi” christelijk heerschap. Des zondags gaat hij met een uitgestreken gezicht ter kerke om zijn God te aanbidden. Maar als politicus verlochende hij diezelfde God. Hij liet zich door ruttige duivelaanbidders ompraten. Hij viel voor listige duivelse praat. Het pluche lonkte. Hij vergaapte zich aan eer, roem en rijkdom in het verschiet. Hij verkocht zijn ziel en zaligheid aan de duivel. Nu is hij met handen en voeten aan de demoon gebonden. Maar helaas toen het schip van staat met zijn ruttige kapitein van wal ging en het ruime zeesop koos, mocht Seegertje niet mee aan boord. Hij moest samen met de penthouseman en de kwiebus uit het friesseland op de kade blijven staan. Tja, de duivel werkt met list, leugen en bedrog. Hij belooft een hemel op aarde, maar hij levert de hel. En de ruttige kapitein lachte zich weer eens een duivelse schater. Ha, ha, ha, haaaaa !!!

   Kent gij de christelijke geboden Helaas staan ze niet met zoveel woorden in de bijbel. En ook de catechismus hebben ze niet gehaald. Maar toch de moeite waard er even over na te denken.
   – Gij zult uw naaste liefhebben als uzelve.
   – Gij zult niet woekeren.
   – Gij zult geen misbruik maken van andermans goedheid of tegenslag.
   – Gij zult u niet met duivelsgespuis inlaten.

   Geliked door 2 people

   • benkokjoodschrpastor zegt:

    Hi Oeps,
    We zijn het grondig eens over Segers, zoals gezegd, zet hem in onze zoekmachine op tora-yeshua.nl
    Maar even op je laatste stukje tekst, de principes die je noemt, staan wel degelijk in de Bijbel:
    -alle geboden uit het NT (wat men dan ten onrechte christelijk noemt), komen uit de Tenach, het Oude Testament dus en zijn de geboden van JHWH, de God van Abraham, Isaac en Jacob.
    Yeshua ha Mashiach (in het westers taalgebruik Jezus Christus) is de menselijke verschijning van JHWH en Hij vervult in Zijn aardse leven de Tora, de norm van JHWW voor de mensheid, iets wat niemand kon bereiken voor 100% , alleen Yeshua dus.
    Hij vat de hele Tenach samen als “heb JHWH lief boven alles en de naaste als jezelf”>
    Dat staat in Marcus 12:28-34 en is een citaat uit Dt.6:4,5 , uit de Tora dus.
    -niet woekeren, zelfs geen rente vragen: Ex. 22:25 , Tora dus.
    -geen misbruik maken etc.: de hele Tora getuigt daarvan, niet doen, je naaste liefhebben dus.
    -niet met Goddelozen omgaan: Psalm 1 en vele andere psalmen
    Het ergste wat Segers doet is nergens duidelijk stellen, dat de koranallah een afgod is en totaal anders uiteraard dan JHWH, de Enige ware God, zoals ons in de Bijbel en in Yeshua wordt duidelijk gemaakt.
    Hij laat op zijn minst de duivelse leer bestaan, dat het om “dezelfde God” zou gaan, wat feitelijk te dom en te achterlijk is voor woorden.
    Daarom ook zijn politiek laf correcte houding in deze commissie.

    Shabbath shalom
    Ben Kok (joods-chr. pastor)
    tora-yeshua.nl

    Like

 3. Mary zegt:

  Heel goed, conclusie die hele commissie is een farce daar moet je ook geen deel van uit willen maken.

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  ‘t Is één hele grote, gore, stinkende bende dat hele “Den Haag”. Wij worden nog steeds en zélfs steeds méér besodemieterd door die criminele organisatie.

  Geliked door 5 people

 5. Marc zegt:

  Goede zet van Mulder.

  Geliked door 2 people

 6. Bij toeval kwam ik hem tijdens het zappen tegen terwijl hij zijn verhaal deed bij Op1 en ik moet zeggen dat hij zijn zaakjes goed voor elkaar had, hij liet zich niet van zijn apropos brengen en had ook op de wat venijnige tegenwerpingen een goed antwoord.
  Petje af want vergis je maar niet in de tactiek van zo’n programma, eerst gaan ze (Sophie Hilbrand met name) poeslief met je mee en dan op een onverwacht moment proberen ze je op het verkeerde been te zetten.
  (Zag trouwens op een moment de ‘commissie’ de ondervragingsruimte binnenkomen en ik heb werkelijk geen idee wie hij is maar de tweede man die binnenkwam zag er ronduit belachelijk uit met een enorme buik en een colbert dat twee maten te klein was wat dubbel opviel omdat hij een poging had gedaan zijn knoop vast te maken !)

  Geliked door 1 persoon

  • Giny zegt:

   Tijl Uylenspiegel

   De tweede man die binnenkwam was Arnoud van Doorn die moslim is geworden en nu zijn zakken vult met geld uit Saoedi Arabië,
   dus een landverrader. Dit zal één van de weinige keren zijn dat hij een colbert droeg.

   Geliked door 1 persoon

 7. Edwin Lauxen zegt:

  Wijs besluit.

  Geliked door 2 people

 8. Wim zegt:

  Heel goed dat Edgar Mulder zich (en de PVV) niet laat gebruiken voor legitimatie van het wegkijken.
  Tevens krijgen we een inkijkje hoe ‘het’ werkt; de ‘fact checkers van de serieuze media’ hebben straks weer een rapport van een ‘serieuze’ commissie om aan te tonen dat die vreselijke populisten ongelijk hebben en niet zien wat ze zien…

  Geliked door 3 people

 9. leefbarbaar zegt:

  Kijk dat is nou eens een vent met ballen. Als je geen afstand neemt, wordt je onderdeel van de puinhoop en het rapport wat je levert. Dat zet je jarenlang op een zijspoor en de rest weet dat en zal er misbruik van maken.
  Zo ook het bespreken van (duistere) zaken in achterkamertjes onder embargo. De meesten doen er aan mee vanwege hun ego, maar accepteren daarmee, dat beerputten gesloten blijven.
  Ga zo door en herstel de democratie.

  Geliked door 2 people

 10. Harry zegt:

  Even helemaal off topic ,

  Peter R. de Vries was directeur van een advocatenkantoortje , De Vries en Kasem .
  Deze week zagen we op televisie , dat ie er abrupt mee stopte ; ” omdat het tijd was voor nieuwe uitdagingen ” ?
  Raar , dacht ik , dat doet zo’n geldwolf toch nooit ?
  Easy money , directeur van een bedrijf van vier man en mogelijk nog wat slippendragers .

  En misschien is het toeval , of is er nog een advocaat die Khalid Kasem heet , maar laat die vent er nou van verdacht worden geheime politie-informatie richting de bende van Ridouan Taghi te hebben gelekt !

  Als dit klopt , dan heeft die arrogante kwal De Vries , snel de kuierlatten genomen , zodat ie zelf probeert de verantwoording te ontlopen .
  Schone handjes houden , zeg maar .
  Het is een geboren engerd !
  Het druipt gewoon van zijn bakkes .

  Geliked door 5 people

  • Tineke zegt:

   Ik heb het net gelezen Harry.
   Inderdaad,die De Vries zag de bui al hangen.
   Ik vind het maar een arrogante narcistische kwal.
   Hoe die verraad pleegde naar Holleeder,wat je ook van hem mag vinden,met die zussen van hem.Die is in hoger beroep gegaan,heeft toch niets meer te verliezen.
   Hij stond ook nog te snotteren op de begrafenis van zijn “beste vriend” Cor van Hout.
   Die is zelf ook niet vies geweest van de onderwereld.
   En nu dat aftreden als directeur van het advocatenkantoor van zijn zoon gisteren.
   Het staat op poten en loopt als een trein” tijd voor nieuwe dingen lulde hij.
   Die wist natuurlijk dat dit naar buiten zou komen.
   Hoop dat ie ook eens flink aan de tand gevoeld gaat worden aan die ouwehoerentafels,die hij elke avond afstruint voor 2500 euri s per keer.
   God,als ik aan iemand een hekel heb,dan is het deze arrogante,linkse kwal !

   Geliked door 1 persoon

  • benkokjoodschrpastor zegt:

   Bizar.
   En bedenk dat Peter nog es een enquete heeft gehouden of hij evt. voldoende steun zou krijgen voor de functie van min.pres. van ons land. Uitkomst was best nog veel, maar hij vond dat toen te weinig.
   Waardig opvolger van Rutte, hij past prima in de Haagse slangenkuil, misschien lukt het hem volgend jaar ?
   En voor het overige:
   shalom,
   Ben Kok (joods-chr.pastor)
   tora-yeshua.nl

   Like

 11. delamontagne zegt:

  Islamisering ?, Achhh valt wel mee hoor je velen en dan vooral de “kruiperige-voor- islam-politici” zeggen.
  Ondertussen morgen Pinksteren en de meesten weten niet eens meer dat ’t een Christelijke feestdag is en wat ’t betekent.
  Wat men steeds meer is gaan ondervinden/weten wat de nieuwe “feesten” zijn; Rammeldan, suikerfeest, iftarren, slachtfeest ( waarom maken de Nederlanders van ’t laatste geen SLACHTOFFER-feest, zij zijn immers
  ’t eerste slachtoffer van de ongevraagde multiculti-ACHTERLIJKEHEID. )
  De ISLAMITISCHE feesten zijn ook al doorgedrongen tot in de gevangenis waar [ zoals men niet aan de grote klok, sorry Minaret !, hangt……….de moslimmers het overgrote deel vormen.
  UIT DE KRANT

  Geliked door 3 people

  • benkokjoodschrpastor zegt:

   Hi De la Montagne,
   Over de islam en Segers zijn we het wel eens.
   Maar Pinksteren is toch anders dan de meesten denken, het is 1 van de Feesten van JHWH, zoals ze t.t.v. Mozes (3300 jaar geleden !!) zijn gegeven.
   50 dagen na Pesach (uittocht uit Egypte) kreeg het volk Israel deze geboden bij de berg Sinai, lees maar in Exodus 12 (Pesach) en dan in Ex. 19:1, “in de 3e maand na de uittocht…… en daarbij krijgen ze dus de 10 geboden .
   Eenmaal in het land Kanaan, nu dus Israel 3300 jaar later (!) vielen de feesten Pesach en Shawoeoth samen met respectievelijk de eerste gersteoogst en de eerste tarweoogst en Israel kwam 3 keer per jaar om de grote feesten in Yerushalyim te vieren, Pesach, Shawoeoth en Sukkkoth.
   Met Pesach was dan 2000 jaar geleden het sterven en opstaan van Yeshua, met Shawoeoth (wekenfeest, 7 weken en 1 dag, pentecost (50) oftewel Pinksteren) was derhalve het tempelplein vol met Joodse mensen, ook uit de omliggende landen.
   Dit oerJoodse feest kreeg toen een verdere invulling, doordat JHWH in de Geest Zich openbaarde ter plekken en de discipelen begonnen het evangelie van Yeshua ha Mashiach te verkondigen, door de Geest in allerlei talen te verstaan .
   Dat is Pinksteren en sinds dien overtuigt JHWH als de Heilige Geest (God is Geest) elk mens van zonde, gerechtigheid en oordeel, opdat men Yeshua aanvaardt als enige weg tot de Vader.
   chaq Shawoeoth sameach (gezegend Pinksterfeest),
   Shalom
   Ben Kok (joods-chr. pastor)
   tora-yeshua.nl

   Like

 12. N.E. Derlander zegt:

  Door de manier, waarop mevrouw Hillebrand van Op1 de PVV probeerde te strikken, kwam ik tot de gedachte dat zij niet echt het niveau van de vroegere tv-programma’s, die zij in het begin van haar “carrière” presenteerde ontstegen was.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s