Trump moet weg, hoe dan ook!

Screenshot_193

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Een strijder tegen linkse ideologieën en het totale multiculturalisme

Deze leuze werd op hetzelfde moment verbreidt toen zijn overwinning bij de presidentsverkiezingen in 2016 vaststond. Want deze man was en is een unieke ergernis voor al die kringen in de VS en in het buitenland die hun strategieën en lucratieve baantjes bedreigd zien.

PI News (2)

Ze kunnen geen president gebruiken die de belangen van het eigen volk meer waardeert dan die van de internationale van de globalisten. Ze willen geen president die geen nieuwe oorlogen wil en een einde wil maken aan oude oorlogen. Ze vervloeken een president die de winsten van de vrijhandelaars bedreigt en niet passief toekijkt hoe de exportlanden China en Duitsland de Amerikaanse industrie neermaaien.

Zijn talrijke vijanden kunnen het niet verdragen dat een oude blanke man niet bereid is om de grenzen te openen, om de VS zo bont te maken zoals dat de ideologen van het totale multiculturalisme bevalt en ten voordele is.

Ze hebben geprobeerd om hem belachelijk te maken, maar hij heeft standgehouden. Ze hebben geprobeerd om hem uit zijn functie te verjagen, maar hij is gebleven. Nu willen juist diegenen die tientallen jaren lang problemen in het gezondheidswezen en raciale problemen toelieten, die nu acuut worden in de viruscrisis en op dit moment in Minneapolis, Trump als verantwoordelijke demoniseren.

De politicus Trump is vast en zeker niet zonder smet en blaam. En hij heeft zich niet kandidaat gesteld als sympathiedrager, maar tegen het hele politieke en maatschappelijke establishment. Niemand hoeft van hem te houden of hem zelfs te vereren. Maar hij is een levend en bewonderenswaardig strijdlustig stopbord voor al die kringen in de VS en in het buitenland, die blijkbaar meer genoegen scheppen in de dictatuur in China dan in een president, die gekozen werd om vele miljoenen verstomde en stom gemaakte Amerikanen (en niet alleen zij!) een stem te geven.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, Rechts geluid, soevereiniteit, Vrijheid, VS, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Trump moet weg, hoe dan ook!

 1. Orelius zegt:

  POTUS Trump is verre weg de beste president van de VS aller tijden .
  Hij maakte veel beloftes , dat deden alle presidenten voor hem ook. Maar er was er geen een die zich tot nu toe zo aan zijn woord heeft gehouden als president Trump. Als jij en je naasten zoveel chit over je heen krijgen , dan moet je van goede huizen komen als je jezelf staande weet te houden . Diep en diep respect voor deze POTUS en zijn naasten. Hij is een echte patriot die voor zijn eigen land en volk gaat . Wat steekt dat af tegen onze minkukels , die ons en ons land hebben verkocht aan alles en iedereen waar we niet voor staan . We hebben het zelf laten gebeuren , het is ons ook aan te rekenen .
  Sta daarom op en kom morgen verdomme naar Den Haag .
  VOOR VOLK EN VADERLAND .(OF IS ER TOTAAL GEEN EERGEVOEL OF TROTS MEER AANWEZIG). Vroeger hebben we Alfa verslagen , maar met de mentaliteit van heden ten dagen ,
  zullen we alle rechten en verworvenheden van onze voorvaderen verliezen en verkwanselen.
  En komen we in de geschiedenisboeken te staan als een zeer laf en suf volk . En daar is geen woord van gelogen . Als dat je niets doet , verdien je het om in een dictatuur als slaaf te leven .
  Zo gaat dat in de natuur ook , ieder dier die zijn of haar territorium niet verdedigd , word verstoten of opgevreten. En de natuur heeft het altijd bij het rechte eind.

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   Orelius 29 mei 2020 om 22:46

   Zo gaat dat in de natuur ook , ieder dier die zijn of haar territorium niet verdedigd , word verstoten of opgevreten.

   Een muis (burgers zonder wapens) kan het nooit winnen van een wolf (overheid met leger en politie).

   Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Trunmp gaat in 2026 wereldleider worden, samen met zijn vriend Putin en die man met de scheve ogen, en dan is het monopolie.

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Je kunt het zo stellen: alle mensen aan de macht zijn zacht gezegd geen lekkere dieren. De een erger dan de ander. Kijk naar het verschil van Trump die de volwassen poesies krabt , die een hengst terug kunnen geven en Bill Clinton die op een pedoeiland minderjarige kinderen pakt en het vervolgens zijn hele leven ontkent net als zijn I did not have any sex with that woman.

  Het lijkt er op dat wat Clinton deed een stuk minder in de picture stond/staat. Hij zit kennelijk aan de ¨goede¨ kant.

  Mijn gevoel zegt dat Clinton vele malen smeriger is dan die hele Trump.

  Geliked door 3 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  I like Trump

  Geliked door 5 people

 5. andre zegt:

  Hier een toespraak van de GOP (republican party) afgelopen 8 Mei

  Als je inderdaad de voorgelogen bevolking achter je kan krijgen gaat het lukken.

  Geliked door 1 persoon

 6. andre zegt:

  Hier nog een leuke, frau Merkel is op haar lange linkse tenen getrapt want Trump accepteert de EU niet in de G7 dus is frau Merkel corona misselijk en blijft maar weer thuis. Dit hoort de G8 te zijn Rusland hoort er ook bij maarja mag niet van de psychopaten Rothschild maffia.

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/merkel-weigert-trumps-uitnodiging-voor-g7-top-in-washington~aef74379/

  Geliked door 2 people

 7. Sinyo zegt:

  Deze tekst zal ik gebruiken om de in mijn naaste omgeving aanwezige TrumpHATERS de ogen te openen.
  De politicus Trump is vast en zeker niet zonder smet en blaam. En hij heeft zich niet kandidaat gesteld als sympathiedrager, maar tegen het hele politieke en maatschappelijke establishment. Niemand hoeft van hem te houden of hem zelfs te vereren. Maar hij is een levend en bewonderenswaardig strijdlustig stopbord voor al die kringen in de VS en in het buitenland, die blijkbaar meer genoegen scheppen in de dictatuur in China dan in een president, die gekozen werd om vele miljoenen verstomde en stom gemaakte Amerikanen (en niet alleen zij!) een stem te geven.
  Danke Vielmals PI-news.net

  Geliked door 5 people

 8. Stef zegt:

  Het is onbegrijpelijk hoe weinig mensen zien dat deze eerste eerlijke en openhartige president er is voor zijn volk.
  Wat zijn onze media een stelletje domoren en criminelen .
  Mijn kleinkinderen weten niets anders te zeggen dat Trump een gek is.
  We durven met niemand meer te praten over politiek. Het lijkt wel of we op een andere planeet zitten.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Ne Stef, we zitten nog steeds op deze planeet aarde genaamd. Wat wij moeten doen, is de kindertjes heropvoeden als goede ouders en opvoeders, dat moeten wij, begin er maar eens mee. Het is moeilijk, maar makkelijke dingen krijgen we nu niet in de schoot geworpen, als je begint, doe het goed an laat je niet van de wijs brengen door dat enorme overloze gezwam wat voortudrend over ons uitgekost wordt, want het klopt gewoonweg niet.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Trump is de heerser zoals geschetst in het boek “Heersers”van Machiavelli. Een echte heerser heeft geen vrienden, dient alleen zijn eigen belangen. Als die eigen belangen dan ook nog stroken met de belangen van het volk waarover hij heerst, is dat mooi meegenomen maar niet perse noodzakelijk. De echte heerser wordt gevreesd vanwege zijn meedogenloosheid. In nederland worden we geleid door tandenloze tijgers die in tijden van tegenspoed door de geschiedenis worden weggevaagd en vervangen. Zij verdwijnen in de tijd zonder enig spoor na te laten. Geschiedvervalsing doet de rest, zoals al eeuwenlang het geval is. Deze geschiedvervalsing is nu nog de oorzaak van de populariteit van het oranjehuis bij het nl.gepeupel.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s