“Het risico wordt geïmporteerd” – interview met de AfD-voorzitter van Sachsen, Jörg Urban

Screenshot_210

(Vertaling: E.J. Bron)

Illegale migratie in de dode hoek van de publieke opinie: gebruikt de Duitse regering de corona-crisis voor de import van migranten?

Duits - Zuerst

ZUERST!: Meneer Urban, in de luwte van de corona-crisis schijnt de Duitse regering de grenzen weer te openen voor migranten. Wat precies gebeurt er op dit moment volgens u?

Urban: De grenzen waren sinds het begin van de corona-crisis nooit gesloten voor asielzoekers. Er worden regelrecht gezondheidsrisico´s geïmporteerd. Oogsthelpers daarentegen werden weken lang geweerd, terwijl asielzoekers werden binnengelaten. Duitsland heeft bovendien de rol van het ijverigste jongetje van de klas in de EU ingenomen en zich bereid verklaard om asielzoekers uit Griekenland op te nemen, terwijl andere landen, behalve Luxemburg, dat nie tof nauwelijks doen.

De Duitse regering zegt dat het bij de nieuwkomer som “kinderen” zou gaan, die uit de Griekse noodonderkomens “gered” zouden worden. Gaat het bij de nieuwe migranten daadwerkelijk om “kinderen”?

Urban: Foto´s op de sociale netwerken, bijvoorbeeld wanneer de Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken, Jean Asselborn, deze “kinderen zonder bescherming” voor draaiende camera´s verwelkomt, laten zien dat het begrip “kind” heel rekbaar gebruikt wordt. Er zijn uitsluitend mannelijke jongeren of jonge volwassenen op te zien. Wanneer deze zogenaamde kinderen zonder bescherming dan ook nog T-shirts dragen die herinneren aan de islamitische verovering van Constantinopel in 1453, of shirts met het opschrift “ACAB” (“All Cops Are Bastards”), dan verbaast me dat wel. Temeer daar de publiekrechtelijke omroepen bij de aankondiging van de overdracht opnieuw beelden van echte kinderen en vooral van kleine meisjes uitzonden, die dringend onze hulp nodig zouden hebben. Ik noem dat doelbewuste misleiding van de burgers.

De gevestigde media, de Groenen en Die Linke hebben heftige kritiek op de Duitse regering: er zouden veel te weinig migranten zijn opgehaald, Duitsland zou de verplichting hebben veel meer op te nemen. Wat denkt u bij zulke uitspraken?

Urban: Eerlijk gezegd, weet ik niet wat niet alleen de links-groene politici, maar vooral de CDU drijft om ons land met steeds nieuwe mannelijke, islamitische nieuwelingen te overstromen. Bij de meesten gaat het niet om politiek vervolgden, maar om pure economische migranten. Het mannenoverschot in onze samenleving wordt steeds groter. Ook het geweld en de criminaliteit nemen toe. Gevoelsmatig vindt er in Duitsland dagelijks minstens een mesaanval, een massale vechtpartij, een verkrachting of doodslag plaats, waarbij migranten zijn betrokken. In de meeste media – vooral de zogenaamde vooraanstaande media – vindt daarover geen kritische verslaggeving plaats. Duidelijk is echter: niemand van diegenen die meer migranten eisen, wil zijn zogenaamde medemenselijkheid zelf financieren.

Tegelijkertijd vatten de Duitse deelstaten met de maatregelen tegen de uitbreiding van het corona-virus de zaak heel serieus op.  Mecklenburg-Vorpommern bijvoorbeeld heeft alle eigenaren van tweede woningen uit andere deelstaten evenals toeristen “uitgewezen” – daarbij gaat het vooral om Duitse staatsburgers. Hoe past dat allemaal in elkaar?

Urban: Ja, en tegelijkertijd kijkt de politie weg wanneer er – zoals in Berlin-Neukölln – ondanks het verbod honderden moslims bij elkaar komen voor een openbaar gebed. De politie, die aanwezig was, heeft niets ondernomen. Blijkbaar bestaan er in Duitsland twee groepen – de ene, de Duitse, die zich aan geldende wetten en voorschriften moet houden, en een andere, die vaak geen Duitse wortels heeft, die grotendeels kan doen en laten wat hij wil.

Ook uitzettingen werden tijdens de corona-crisis bijna volledig stopgezet. Bestaan hier plausibele redenen voor?

Urban: Ik had de afgelopen jaren nooit de indruk dat uitzettingen van afgewezen asielzoekers op een gegeven moment serieus werden uitgevoerd. Alleen al in mijn deelstaat, Sachsen, bevinden zich ongeveer 13.000 afgewezen asielzoekers die uitgezet moeten worden. Zij hoeven echter niet echt bang te zijn om naar hun thuisland teruggebracht te worden. Het verschil met de corona-crisis is alleen maar dat de CDU nu een mooie smoes voor haar passiviteit heeft.

In verband met de illegale migratie naar Duitsland en Europa wordt door de mainstream media en door de gevestigde politiek het thema “corona” nauwelijks aangesproken. Waarom niet denkt u?

Urban: Vraagt u dat aan de hoofdredacteuren en uitgevers. Vraagt u het aan de partijvoorzitters van de gevestigde partijen, vraagt u het aan hun leden. Wij, de AfD, stellen deze vragen immers constant, zonder er ook maar een in beginsel plausibel antwoord op te krijgen. Waarschijnlijk moet er geen nieuwe reden geleverd worden dat de regerenden eindelijk zouden moeten handelen.

Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer heeft er in het verleden al op gewezen dat minderjarige “vluchtelingen” het recht zouden hebben om samen te zijn met hun families. Gaat het bij de “onbegeleide vluchtelingenkinderen” wellicht om een nepverpakking?

Urban: Ik vraag me steeds weer af wat dat voor ouders zijn, die hun kinderen of jongeren er alleen op uit sturen, in de hoop om later in het kader van de gezinshereniging opgehaald te worden. Daarbij gaat het blijkbaar om planmatig optreden. Het risico van duurzame gezondheidsschade van de minderjarigen of ook het gevaar om te verdrinken schijnen daarbij slechts een ondergeschikte rol te spelen. De aankondiging van gezinsherenigingen door de CDU moet in de oren van de economische migranten, die alleen maar op een kans loeren om naar Europa en vooral naar Duitsland te komen, als een lokroep klinken.

Vooral de Beierse CSU probeert zichzelf steeds weer met Horst Seehofer en de Beierse minister-president Markus Söder als “migratiecriticus” binnen de regeringscoalitie te presenteren…

Urban: Dat is überhaupt niet geloofwaardig. Maar het is berekening. In de natuur bestaat er een proces dat mimicry genoemd wordt. Levende wezens doen net alsof ze helemaal iemand anders zouden zijn door zich perfect aan de omgeving aan te passen. Zo is dat ook in de politiek. De CSU doet net alsof ze nog steeds een conservatieve partij zou zijn, hoewel ze maatgevend deelneemt aan de foute asielpolitiek. Ik herinner aan de luide aankondiging van de heer Söder dat er alleen nog maar uitkering in natura voor asielzoekers zouden komen. Maar steeds meer kiezers doorzien het theater en laten de ooit almachtige partij in de steek. Ook al beleeft de CDU/CSU op dit moment, samenhangend met corona, een opleving, kan dat niet verdoezelen dat ze het van verkiezing tot verkiezing slechter doet.

Jarenlang beweerde de Duitse regering dat de Duitse grenzen praktisch niet te sluiten zouden zijn. Tijdens de corona-crisis schijnt dit – echter alleen voor legaal reizende EU-burgers – plotseling zonder problemen mogelijk. Hoe verklaart u de duidelijke onwil van Berlijn om op te treden tegen de illegale migratie?

Urban: Een van de positieve aspecten van de corona-crisis is het bewijs dat grenscontroles mogelijk zijn, hoewel de CDU dat jarenlang heeft betwist om haar foute migratiepolitiek ongehinderd voort te kunnen zetten. Wat u al juist zegt, is de grens op dit moment hoofdzakelijk voor EU-burgers gesloten – niet voor asielmigranten. Dat er op dit moment desondanks minder asielzoekers naar Duitsland komen, hoewel de uitnodiging van politici van de CDU aan Afrika en het Midden-Oosten er is, is hoofdzakelijk gelegen in het feit dat onze buurlanden Oostenrijk, Polen en Tsjechië deze koers niet meedragen. Zoals ik al zei: wat de CDU/CSU en de andere partijen motiveert om Duitsland permanent met illegale mannelijke migranten te overspoelen, kan ik u niet zeggen. In ieder geval is het een verkeerde politiek, die Duitsland al duurzame schade heeft toegevoegd.

Sinds de opening van de grens in de herfst van 2015 door de Duitse regering verklaarde Berlijn steeds opnieuw dat zo´n gebeurtenis zich nooit zou mogen herhalen. Hoe geloofwaardig vindt u zulke uitspraken?

Urban: Überhaupt niet geloofwaardig. Als het gewild zou zijn om de situatie van 2015 niet te herhalen, dan zouden en moesten er weer grenscontroles ingevoerd worden, wat de AfD overigens sinds haar oprichting eist.

Meerdere gevestigde media berichtten dat bondskanselier Angela Merkel het zich vanwege de corona-crisis zou kunnen voorstellen wellicht toch nog een keer als bondskanselier te kandideren. Wat zou haar herverkiezing voor Duitsland betekenen?

Urban: Dat zou een catastrofe zijn. Economisch, ecologisch en politiek. In het tijdperk Merkel werd en wordt de democratie met voeten getreden. Denkt u aan de verkiezingsannulering in Erfurt op bevel van Merkel. Denkt u aan de overhaaste beslissing om te stoppen met steenkool/bruinkool, die hele regio´s zoals de Lausitz zal veranderen in armenhuizen. Al deze zwaarwegende beslissingen vonden zonder directe deelname van de gedupeerde burgers plaats. Deze politiek zou voortgezet worden. Net zolang totdat Duitsland van een vooraanstaande industriestaat is verworden tot een middenklasse land. Een lagelonenland zijn we dankzij de politiek van de CDU onder Merkel´s leiding al geworden.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, Midden-Oosten, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op “Het risico wordt geïmporteerd” – interview met de AfD-voorzitter van Sachsen, Jörg Urban

  1. andre zegt:

    Freistaat Sachsen is het grensverhaal tussen oud en nieuw EU. Dresden was de deur en daarom hebben de psychopaten vanuit London Dresden kapot gegooid. Mensen zijn er gewoon verdampt en nooit meer terug gevonden. Een dure prijs maar het oude Europa zal weer herreizen. Moscovia is niet psychopaat want we hebben de slavische talen gemeen.

    Like

  2. Julia zegt:

    Tijdens de zogenoemde corona crisis worden alle geheime agendapunten in sneltreinvaart doorgevoerd ook bij ons is dit het geval. Wie dit spel nu nog niet door heeft kan beter zijn schoolgeld terughalen. Met broodkruimels rondom de zogenoemde versoepeling wordt eigen bevolking zoet gehouden (geef ze spelen en hou zo het volk kalm) maar ondertussen komt de migratie ongecontroleerd en ongelimiteerd met miljoenen nieuwkomers naar binnen. Straks basisinkomen voor de westerse bevolking en miljoenen migranten die als goedkope loonslaven aan de slag kunnen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s