Selectieve verontwaardiging!

Screenshot_196

Natuurlijk heeft de politie in Minneapolis buitensporig geweld gebruikt tegen de zwarte man. Maar de meeste zwarte mensen werden/worden door mede zwarten gedood volgens cijfers uit 2015.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Gérard“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Selectieve verontwaardiging!

 1. klaas zegt:

  Like

 2. delamontagne zegt:

  VERSTIKKING IS NIET DE OORZAAK VAN DE DOOD VAN GEORGE FLOYD

  Asphyxiation not the cause of George Floyd’s death: Autopsy

  https://www.washingtontimes.com/news/2020/may/29/george-floyd-died-police-restraint-combined-health/

  Like

  • Oeps zegt:

   @ delamontagne 30 mei 2020 om 10:09

   George Floyd is na zijn arrestatie dood. De politie duwde bijna 5 minuten lang zijn keel dicht. De bevolking gaat overal de straat op. Er ontstaan rellen. De National Guard moet grootschalig worden ingezet. Hier en daar een avondklok. En zelfs stadswijken, die worden afgesloten. De gemoederen lopen hoog op. Het volk moet nu snel gekalmeerd worden. Trump telefoneert halsoverkop met de nabestaanden. En er verschijnt een artikel in een gerenommeerd dagblad, waarin wordt meegedeeld, dat bij autopsie is gebleken, dat het slachtoffer aan onderliggende kwalen is overleden. En gij geleuft da allemaal, zeggen ze bij ons. Na de autopsie op de vermoorde John Kennedy was een ingangswond opeens ook een uitgangswond. En dat wordt dus afgedaan als complottheorie. Ja, ja, ….. Wat niet màg zijn, ìs dus ook niet. Officiële instanties vertellen immers altijd de waarheid. En ik lijdt toevallig aan de kwaal van ”falende goedgelovigheid”. Bedenk, dat nu ook het prestige van de politie in het geding is.

   Geliked door 1 persoon

 3. Oeps zegt:

  De dood van George Floyd in Minneapolis, die door bovenmatig politiegeweld om het het leven is gekomen, heeft in de Verenigde Staten heel veel emoties losgemaakt. Er zijn op diverse plaatsen demonstraties gehouden. Hier en daar zijn er kennelijk ook rellen uitgebroken. De situatie schijnt gisteravond behoorlijk uit de hand te zijn gelopen. Politieauto’s en politiebureau’s gingen in vlammen op. Er is sprake van winkels, die geplunderd werden. De National Guard is hier en daar grootschalig ingezet. Het kantoor van CCN in Atlanta Georgia werd belaagd. In Washington schijnt vlakbij het Witte Huis heftig te zijn gedemonstreerd. Trump heeft in allerijl met de nabestaanden van het slachtoffer getelefoneerd. Dat was kennelijk een poging de gemoederen wat te bedaren. Er is hier en daar een avondklok ingesteld. En in sommige steden zijn bepaalde wijken afgesloten. De agenten die bij het incident betrokken waren zijn inmiddels ontslagen. En de agent die bijna 5 minuten lang zijn knie op de nek van George drukt wordt vervolgd wegens doodslag. Zijn vrouw schijnt inmiddels al een echtscheiding te hebben aangevraagd. De situatie lijkt behoorlijk te escaleren. Het zou in Amerika wel eens een hele hete Pinksteren kunnen worden.
  Uiteraard wordt een en ander niet in het NPO-leugenjournaal verteld.

  https://abcnews.go.com/US/dangerous-protests-erupt-overnight-george-floyds-death-minneapolis/story?id=70924047&cid=clicksource_4380645_2_heads_hero_live_hero_hed

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Als meneer had besloten om niet met vals geld te betalen maar normaal af te rekenen, en normaal mee te werken bij zijn arrestatie, dan had ie nou nog rond gelopen.
   Net zo als die kerel in Nederland die met een wurg klem is overleden, die agenten gaat bedreigen dat ie een pistool in ze broekzak had terwijl ze ‘m aanhouden.
   Moeten die agenten dan afwachten of dat ook zo is of ‘m even aanpakken.

   Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Als dat wijf de echtscheiding aanvraagt was ze dat al lang van plan.

   Like

 4. malsion zegt:

  Interessante cijfers. Ze geven een verhelderend beeld van de situatie. Alleen jammer dat deze statistiek zo onvolledig is. Percentages van wat? Betreft dit heel de V.S. ? Of is dit wereldwijd?
  Als het correct is betekent dit dat een bepaalde groep minstens 2 x in de spiegel zou moeten kijken alvorens kabaal te maken, winkels te plunderen en brand te stichten, enz.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Als die neger toen de politie hem benaderde voor het een of ander netjes Yes Sir en Now Sir had gezegd en coöperatief was geweest was niets gebeurd. In de US maak je met de cops niet de kachel aan. Het was een boom van een neger en hij ging plat. Dan janken ik krijg geen lucht. Ongeveer vergelijkbaar met die Antilliaan in Den Haag een aantal jaren geleden die met een nek klem op de grond gehouden werd. Daarna komen alle negers uit hun getto’s en beginnen te rellen te brandstichten en te roven. Ja wat wil je als neger als je de school niet hebt afgemaakt omdat de blanke onderwijzer je niet de neger bonus heeft gegeven en je moeder pas 14 was toen ze je op de wereld wierp en de volgende neger in de rij stond haar te bevruchten. Het merendeel is vaak te lui om ‘s-morgens de ogen open te houden. Rond een uur of 2 ‘s-middags kijken ze of ze op straat wat dope kunnen scoren. Leven van voedselbonnen en wie hun vader is weten ze niet. Ja die arme neger en die boze blanke. Het zijn vooral de Democrats die de neger graag in de slachtoffer rol houden. Overal waar Democrats de scepter zwaaien zie je neger getto’s ontstaan. Het merendeel dat je zag bij de roof en plundertochten waren negers ook liepen er aan lager wal geraakte blanken bij met mogelijk sympathie voor de KKK. Dan weet je wat je in de kuip hebt. KKK overigens ook een product van de Democrats maar welke progressief zou zo’n kleinigheidje weten. Een neger tegen de grond werken omdat hij een grote neger bek opzet en over racisme begint te schreeuwen is oké. Een neger ophangen omdat hij een neger is kan natuurlijk niet maar dat was vroeger het specialisme van de Democrats die zich begaven in hun natuurlijk biotoop van de KKK. De moordenaar van Lincoln was overigens ook een Democrat en dat was niet toevallig.

  Geliked door 4 people

 6. Edwin vissers zegt:

  Mijn broer werkt voor het CBS ,belde laatst ,het blijft toch je familie ,na dat gesprek dacht ik aan de uitspraak laat de doden de doden begraven ,
  Ze waren aan het vissen. Simon Petrus en Andreas, zijn broer. En dan komt er opeens een vreemdeling langs, die hen roep en zegt: Volg Mij. Ze gehoorzamen die vreemdeling ook nog. Want ze laten alles in de steek, hun schepen, hun netten, zelf hun ouderlijk huis. Ze volgen zonder tegen te spreken.

  Like

 7. Ton Ruygrok zegt:

  Ach…, die arme leuke lieve zwartjes toch .. zij moeten zo erg veel lijden .. , worden maar van alles en nog wat beschuldigd / aangezien …door witte politie mannetjes/vrouwtjes… , het is gewoon niet leuk meer in deze tijden om zwart oid te zijn …, en ergens anders kan je bijv. weer niet fijn homo of transgender zijn zonder in elkaar geramd te worden…,wat een nare wereld toch .. echt sielig hoor…, maar wel tof is het dat er gelukkig wereldwijd ..femkes .., yetties en vele anderen zijn die dit allemaal niet goedkeuren en dit ook gewoon durven te zeggen…, dat is dan wel weer Gaaf…., Pffff.
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Het is vooral niet leuk om blank te zijn want er zijn geen grotere racisten dan negers. Als je een albino neger bent heb je pech gehad en worden je onderdelen verkocht aan voodoo tovenaars die er van allerlei vuiligheid mee uithalen.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Is toch verschrikkelijk. Maar het zijn vooral de liberale media in Amerika die dit vuurtje opstoken. Zij weten drommels goed dat de neger niet veel aanleiding nodig heeft om de beest uit te hangen. Overigens welke nieuwswaarde heeft het in Nederland dat een neger overleden is tijdens een aanhouding in de US. Zijn wij soms deel van de US. Progressief Nederland geeft dit soort nieuws ook met een bedoeling en die is niet bedoeld voor de lieve vrede. Voor de lieve vrede gebruiken ze verwarde mannen. Ze spinnen en spinnen en de volgende dag heeft Trump hoogstpersoonlijk de neger gecastreerd opgehangen en de fik erin gezet. Zo zijn ze in hun element die patjakkers. Even een vraag. Zou het in de US en in Nederland nieuwswaardig zijn geweest als een of andere redneck dood op het asfalt had gelegen met een neger cop bovenop zich? Ik denk dat ik het antwoord weet.

   Geliked door 3 people

 9. Gienekehado zegt:

  De WAARHEID verzwijgen is DODELIJK!!

  Geliked door 1 persoon

 10. koosv8 zegt:

  Het is natuurlijk een buitengewoon waardeloze actie geweest van de politie, door zo absurd lang op zijn nek te blijven zitten. Op een gegeven moment als hij het bewustzijn kwijtraakt zal het toch met tegenspartelen wel mee gevallen hebben, maar Nee Hoor gewoon blijven zitten. En kijk Obama meteen het rascisme register opentrekken, walgelijke waardeloze kwast. Als er iemand olie op het vuur gooit en er bij staat te zweimelen, ben je geen KNIP voor de neus waard, en dat is OBAMA.

  Like

 11. Eppo zegt:

  Je zult maar elke dag in die Ghetto,s moeten werken als Politie agent .
  Zelfde idem dito in die geweldige puinzooi steden die PvdA en VVD en nog wat Clubs er van dit Land zitten te maken .
  In USA zijn ze die kolerezooi allang zat , hier zitten Ze (Haagse Hippies) volop die kolerezooi te importeren heen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s