‘Uitbraak coronavirus in Haagse moskee’

Screenshot_208

Bij een moskee in Den Haag zijn minstens 21 leden van de geloofsgemeenschap besmet geraakt met het coronavirus. Dat zeggen ingewijden tegen Omroep West. Eerder deze week is een vooraanstaand lid (77) aan het virus overleden. Enkele leden van vereniging Faizul-Islam, waar de moskee onder valt, hebben de gemeente Den Haag opgeroepen om in te grijpen.

De besmettingen zouden komen doordat in de moskee, die door het bestuur officieel op 12 maart werd gesloten, toch bijeenkomsten zijn gehouden. Daarbij werd ook geen rekening gehouden met de coronamaatregelen. Zo zouden diensten door meer dan dertig personen zijn bijgewoond zonder daarbij de afstand van 1,5 meter aan te houden.

Lees verder>>>
(h/t “Balkanske priče”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Den Haag, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op ‘Uitbraak coronavirus in Haagse moskee’

 1. Nachtkaarsje zegt:

  Het was toch een straf voor de ongelovigen. Allah heeft vast een vergissing gemaakt.

  Geliked door 3 people

 2. ruud beijer zegt:

  Ingrijpen?Helemaal niet. Dit is onze kans
  Geachte moslims zoals jullie weten beschermt alla jullie wel. Ga daarom vooral in grote getale naar de moskee. Ga gezellig iftarren in grote groepen. Ga gezellig tegelijk in jullie winkeltjes boodschappen doen. Veel succes!

  Geliked door 3 people

  • triumph zegt:

   Zie je wel overal schijt aan die gasten als je als hollander iets te dicht bij elkaar loopt meteen een bon.Maar vooral niet optreden tegen die gasten laat ze elkaar maar lekker de corona toewensen ruimt lekker op.RAUS.

   Like

  • Alex Delarge zegt:

   In dit geval van iftarren mag er wel wat extra subsidie gegeven worden.

   Like

 3. Monalisa zegt:

  Sluit ze daar maar drie weken in op

  Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  Het is moeilijk argumenteren met zwaar gelovigen/fanatici ze denken altijd dat ze uitverkorenen zijn en hun niets kan gebeuren dus ja dat krijg je er niet in .Het enige wat de gemeente kan doen is een paar sloten erop gooien en niemand van het moskeebestuur de sleutels geven, maar dan heb je ballen nodig en u raadt het al …mierenknikkers!!

  Like

 5. Rini Stegeman zegt:

  waarom 3 weken ? Stuur ze gewoon terug!

  Like

 6. bobzelf zegt:

  gaaf man
  zet hem op
  sent the whole fucking islam driehoek naar binnen en
  BY BELENOS ….BY THE GREAT MANITOU .. , BY TOUTATIS BY VOORBEELD
  EN ALLE JEZUS SNEL OOK !!!!!

  EN SLUIT DAARNA SNEL DE DEUREN,…… BARRICADEREN, …DIE HELE HAP …… PLEUR DE SLEUTEL WEG ………, HEEL VER WEG
  EN GA ALS HET STIL IS EIND JULI……… EFFE KIJKEN !!!

  WAT EEN GEWELDIG NIEUWS , DUS DIE ALLAH

  IS OOK GEWOON EEN HELE ENGE PEDOPHYLE SAMEN MET MO

  WHAHAHAHA

  WAT EEN HEERLIJK NIEUWS

  CORONA HIER, CORONA DAAR , JA, JE ZIET ER VEEL DIT JAAR
  HEEE DAAR VLIEGT EEN ADELAAR

  OOM MOSKEET

  Geliked door 3 people

 7. Harry Willemse zegt:

  Maar wat nu? Stille tocht een wake of gewoon negeren en vastzetten zodat men geen andere kan besmetten. Want alla van de hakkebar zorgt goed voor hen.

  Like

 8. karton zegt:

  Wat een fijn bericht in deze donkere tijden !

  Geliked door 1 persoon

 9. Volgens die gekke “palestijnen” kunnen moslims niet besmet worden want dit virus zou volgens hen de wereld in gebracht zijn door allah om de “ongelovigen te straffen.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Henk der Niederlánder. Hieruit blijkt weer eens dat óók allah bij de bedriegers hoort, de pedofiel bedriegt zijn eigen volkje !

   Like

 10. andre zegt:

  Corona is al afgelopen, de griepgolf is weer geweest. Maarja daar waar het licht kennlijk niet mag komen is alles duister zonder vitamine D en leeft men nog onder een steen, in dit geval groen met 2 zwarte sildo’s op de voorgrond.

  Like

 11. Alex Delarge zegt:

  Hehe. Eindelijk eens positief Cojona nieuws.

  Geliked door 1 persoon

 12. Kraftavilqa zegt:

  Tja, geloof in de demonische woestijnafgod en je gaat vanzelf(sprekend) naar de kleaute. Om verdere verspreiding van het virus door die fijne muzels te voorkomen lijkt ’t me verstandig diie moskeet met vuur tot op de grond te steriliseren met vuur. Gemeente stuur ff een paar lui met vlammenwerpers.

  Like

 13. Wim zegt:

  Interessant: volgens dit artikel is die 1,5 meter maatregel dus niet zinloos, zoals hier vaak beweerd wordt. En aangezien corona toch niet erger is dan een griepje, begrijp ik dit hele gedoe hier ook niet, het stelt toch allemaal niet veel voor? Of wordt de ziekte soms gevaarlijker als dit toevallig goed uitkomt?

  Like

 14. Jan zegt:

  Platbranden, om er zeker van te zijn dat het virus uitgeroeid wordt.

  Geliked door 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  dan toch een vrolijk berichtje na al dat onrustbarend nieuws……..nog van dat ! daar moet op gedronken …….hi ha ho…. daar moet …. nu met al de lezers van Bron daar ……..moet op gedronken worden hi ha ho

  Like

 16. kampersrene zegt:

  daar moet op gedronken hi ha ho….. nu samen een …twee…drie daar moet op gedronken worden enz…..

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Geweldig dat die stomme moslims en de linkse elite daar in die Haagse moskee aan een soort van zelfmoord doen! Het corona-virus zal hen namelijk evenmin ontzien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s