Geweld, plundering en brandstichting in grote Amerikaanse steden – Trump wil “genezing in plaats van haat”

Screenshot_215

(Vertaling: E.J. Bron)

Uitgaansverboden en oproepen hebben niet geholpen: in Amerikaanse steden kwam het na de dood van de zwarte George Floyd opnieuw tot zware onlusten. De Amerikaanse president Donald Trump: “Genezing in plaats van haat en gerechtigheid in plaats van chaos zijn de opdracht die vervuld moet worden.”

epoch times

Na de dood van de zwarte Amerikaan George Floyd bij een brute politieactie in Minneapolis is het voor de vijfde opeenvolgende nacht in grote Amerikaanse steden tot onlusten gekomen. In Minneapolis in de staat Minnesota hielden veel mensen zich zaterdag opnieuw niet aan een uitgaansverbod.

De zender CNN meldde dat veiligheidstroepen de relschoppers o.a. met traangas zouden hebben teruggedrongen. In talrijke andere steden kwam het tot onlusten en ook tot plunderingen. De autoriteiten in 25 steden in 16 Amerikaanse staten hebben uitgaansverboden uitgevaardigd. Desondanks kwam het op veel plaatsen tot protesten of onlusten.

Moordaanklacht tegen politieagenten

Floyd (46) was maandag tijdens een brute politieactie overleden. Een van de vier betrokken agenten werd vrijdag aangeklaagd voor moord en gearresteerd: de agent, die Floyd minuten lang zijn knie in de nek van Floyd had gedrukt. Floyd had meerdere malen om hulp gesmeekt, voordat hij het bewustzijn verloor, zoals door voorbijgangers opgenomen video´s laten zien.

Los Angeles, Washington en andere grote steden getroffen

Ook in de Californische metropool Los Angeles vaardigden de autoriteiten een nachtelijk uitgaansverbod uit. Burgemeester Eric Garcetti deelde mee dat de maatregel noodzakelijk zou zijn om “de rust te herstellen”. Volgens de politie kwam het in het centrum tot “grote en gewelddadige protesten”. Demonstranten en relschoppers hielden zich niet aan het uitgaansverbod. Op televisiebeelden was te zien hoe winkels in Los Angeles geplunderd werden.

Voor het Witte Huis in Washington verhinderden veiligheidstroepen zaterdagavond dat demonstranten daar opnieuw – net als de avond daarvoor – bijeenkwamen. Op televisiebeelden uit Washington was te zien dat een gebouw in het centrum in de brand stond. “Het is een land in chaos”, zei een CNN-presentator.

Nationale Garde van Minnesota geactiveerd

In Minneapolis gold sinds 20.00 uur zaterdagavond een uitgaansverbod. De gouverneur van Minnesota, Tim Walz, had alle inwoners er dringend toe opgeroepen thuis te blijven. Vanwege de onlusten had Walz zaterdag voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog de hele Nationale Garde van de staat gemobiliseerd. De Nationale Garde deelde mee dat ongeveer 2500 van d ein totaal 10.000 gemobiliseerde soldaten zaterdagnacht zouden zijn ingezet om in Minneapolis en omgeving voor orde te zorgen. De andere soldaten zouden klaarstaan voor de komende dagen.

Antifa stookt op tot geweld

De Amerikaanse president maakte links-radicale groepen voor de onlusten in Amerikaanse steden verantwoordelijk. “Het geweld en het vandalisme worden door de Antifa en andere linkse gewelddadige groepen aangevoerd”, zei Trump zaterdagavond (plaatselijke tijd) na het vertrek van Amerikaanse astronauten vanaf Cape Canaveral. “Links-radicale criminelen, misdadigers en anderen in ons land en in de wereld mag het niet toegestaan worden onze gemeenschappen in brand te steken.”

Trump beschuldigde gewelddadige demonstranten ervan de herinnering aan George Floyd te onteren. “Wat we nu in onze straten zien, heeft niets met gerechtigheid of vrede te maken”, zei Trump. “Mijn regering zal een einde maken aan het meutegeweld.”

Trump: “Tragedie wordt misbruikt”

Trump zei: “Ik sta hier voor u als een vriend en bondgenoot van iedere Amerikaan die streeft naar gerechtigheid en vrede.” Hij zou echter strikt tegen diegenen zijn die deze “tragedie” zouden willen misbruiken om te plunderen of te bedreigen. “Genezing in plaats van haat en gerechtigheid in plaats van chaos zijn de opdracht die vervuld moet worden.”

Alleen al in Los Angeles werden bij onlusten na de dood van Floyd meer dan 500 mensen gearresteerd. Ook in andere grote steden kwam het tot arrestaties. Na Trump maakte ook de Amerikaanse minister van Justitie William Bar linkse groeperingen voor de onlusten in veel Amerikaanse steden verantwoordelijk. Het geweld na de dood van Floyd zou gepland zijn en voor rekening komen van “anarchistische links-extremisten”, zei Bar zaterdag.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Donald Trump, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, verloedering, VS. Bookmark de permalink .

57 reacties op Geweld, plundering en brandstichting in grote Amerikaanse steden – Trump wil “genezing in plaats van haat”

 1. Quote: “Het geweld en het vandalisme worden door de Antifa en andere linkse gewelddadige groepen aangevoerd”, zei Trump
  Het is voor de nuchtere toeschouwer al heel snel duidelijk dat het zwarte gespuis nu een manier gevonden heeft om te plunderen onder het mom van protesten.
  Hetzelfde scenario komt om de zoveel tijd weer terug.
  Het linkse gajes weet maar al te goed dat die apen makkelijk op te lieren zijn tot plunderingen en op die manier een makkelijke weg te bereiden voor chaos.
  Heel simpel op te lossen nou de Nationale Garde zich ermee gaat bemoeien.
  Gewoon met scherp schieten en achteraf vragen stellen.

  Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ Henk der Niederlánder 31 mei 2020 om 11:17

   Het is overduidelijk, dat deze rellen zijn georganiseerd en gefinancierd door extreem linkse filantropen als George Soròs.
   Zie mijn commentaren hieronder.

   Like

 2. Monalisa zegt:

  Het is niet goed te praten wat de agenten deden totaal niet, maar om zoveel onrust te maken, is olie op het vuur gooien, denk u maar aan Mitsh Hendrikus, hier blijven de agenten in dienst in usa worden ze, ontslagen en vervolgt.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Als je niks met de politie te maken wilt hebben, dan moet je ook geen criminele activiteiten gaan bedenken, uitvoeren, en na afloop agenten gaan provoceren als je gepakt wordt.
   Dan heb je nergens last van.
   Er is dan geen enkele agent die jou dan zomaar zal aanhouden.
   En anders ervaar je de gevolgen maar van je daden, en verder dan ook niet zeuren.

   Het is niet goed te praten dat je denkt straffeloos met vals geld denkt te betalen, of agenten gaat bedreigen dat je een pistool in je zak heb als ze je willen aanhouden.
   Ze hebben het allemaal aan zichzelf te danken.

   Geliked door 3 people

   • Oeps zegt:

    @ Piet Snot 31 mei 2020 om 14:06

    Als het George Floyd niet was geweest, hadden ze heus wel een ander gepakt, toe per ongeluk op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was. Is het normaal, om bij een klein vergrijp extreem geweld toe te passen, waarvan ze wisten, dat het fataal kan aflopen ??? En hoe zeker zijn we ervan dat het vermeende vergrijp geen leugen was, om een geweldsgolf te ontketenen ??? De satanische elite is immers nergens te vies voor. Ze werken met list, leugen en bedrog, roof moord, doodslag, omkoperij en chantage.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Dus als je aangehouden wordt, dan ben je dus per ongeluk op het verkeerde moment op de verkeerde plaats.
    Nee, dat heet op heterdaad betrapt worden.
    Raar dat zo iets mij nooit overkomt, dat ik net ergens op het verkeerde moment ben als de politie er toevallig aan komt en ik sta bij een winkel.
    Maar je hebt gelijk, alle blanken agenten zijn racisten en hebben de nare gewoonte om alleen maar zwarten op te pakken die onschuldig op straat lopen op het verkeerde moment.
    En de man liet alleen maar vals geld zien om de winkelier te waarschuwen dat hij daar niet in moet trappen. Hij bedoelde het verder goed.
    Maar ja, moet je maar niet zwart zijn en daar mee aankomen.
    Blijkt de winkelier ook een racist te zijn, en belt meteen de politie.
    En dan ben je altijd de lul met al die racistische blanken agenten.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Piet Snot 1 juni 2020 om 06:26

    Een nieuwe ontwikkeling in de in de arrestatie van George Floyd.
    NBC meldt dat George Floyd en de agent, die hem arresteerde elkaar goed kenden. Tot eind vorig jaar ouden zij beiden hebben gewerkt als bveveiliger in een nachtclub.
    Heel misschien een aanwijzing dat de hele arrestatie een door extreem linkse valse vlag operatie was (???), om chaos te creëren.
    De vraag is nu dus aan de orde of George überhaupt wel dood is.

    https://www.nbcnews.com/news/us-news/george-floyd-officer-who-kneeled-his-neck-had-worked-same-n1217976

    Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Ach Monalisa … niet goed te praten.. het zal je werk maar zijn … elke dag met idioten en redelozen te worden geconfronteerd … dan zal je wel eens een ..slipper.. maken…,
   Maar het is die achterlijke slachtofferrol die men zich zelf aanmeet en heel graag laat aanmeten …( wat bijna al die zgn kleurlingen en moslims doen..de laatste zijn er helemaal meesters in )…..wat dan weer een zgn vrijbrief is om je criminele gedrag terechtvaardigen…,
   Want we lezen het elders… zwart/moslim schiet blanke Vrouw dood…, geen rellen en geen plunderingen…,
   Ton Ruygrok.

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Als je de adrenaline van een agent aan de frontlijn door je bloed voelt stromen dan praat je niet meer over goed of slecht praten.

   Geliked door 2 people

 3. Monalisa zegt:

  Of Usa heeft te veel slaven geïmporteerd?? Ook zij kunnen er wat van.

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Je zou dit dus ook kunnen zien als een aankomend probleem voor Europa.

   Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Na de slavernij periode heeft de USA de vrijgekomen slaven de keuze gegeven terug te kunnen keren naar Afrika. Hiervoor heeft de USA een groot gebied aangekocht aan de Afrikaanse westkust dat men Liberia (Vrijheid) noemde. De slaven die hiervan gebruik maakten en terugkeerden naar Liberia gingen als eerste op zoek naar nieuwe slaven. De teruggekeerde slaven werden de meesters die in het achterland van Liberia op slavenjacht gingen. Deze geschiedenis zal Sylvana Simons niet willen weten. Sindsdien heeft Liberia voortdurend aan de Amerikaanse tiet gehangen omdat ze er zelf niets van konden bakken. Vandaag is Liberia een van de meest dystopische staten van Afrika waar warlords de harten opeten van hun tegenstanders. De mislukking van de neger heeft nooit gelegen aan de goede wil van de blanken.

   Geliked door 3 people

  • Jan zegt:

   Abraham Lincoln wilde hen allen terug naar Afrika en zag het al helemaal niet zitten dat zij zich naar het westen verspreiden.
   https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/8319858/Abraham-Lincoln-wanted-to-deport-slaves-to-new-colonies.html

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Niemand dwingt hen om in de USA te blijven. Er zal dan ook niemand wakker van liggen als ze allemaal spontaan naar Afrika vertrekken.

   Geliked door 2 people

   • Gienekehado zegt:

    Kunnen ze alles wat ze van de Blanken geleerd hebben in praktijk brengen in Africa. Wordt het daar misschien ook nog eens wat! Hahahhahaha….

    Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Zerohedge met de laatste fotoreportages en een livestream. Naar mijn mening zijn deze rellen de “tweede golf” om Trump te verwijderen.
  https://www.zerohedge.com/political/america-descends-chaos-nationwide-unrest-erupts

  Geliked door 2 people

  • Konkie zegt:

   Klopt deze rellen zijn in opdracht van de democraten door Antifa georganiseerd. Lekker chaos organiseren om Trump de schuld te geven,want Trump moet dood anders wint hij de komende verkiezingen

   Geliked door 1 persoon

 5. Piet Snot zegt:

  Wat zal Trump nou precies bedoelen met het woord, genezing.
  Een beetje een vreemd woord om te gebruiken bij een opstand.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Genezing van het voortdurende opstoken van de zogenaamde vijandigheid tussen blank en zwart waar de democraten voortdurend gebruik van maken.

   Like

  • Donald T. zegt:

   What I mean is to cure those rebel-rousers with a 9×19 lead injection to calm them down.
   Have a nice day and grab them by their pussy.
   Donald

   Geliked door 1 persoon

 6. Pak al die antifa terroristen op en sluit ze op of lanceer ze naar de maan…

  Geliked door 2 people

 7. Astrid zegt:

  En De Amerikaanse Burgeroorlog is begonnen.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  @ Trump wil “genezing in plaats van haat” @

  Wat geeft dat toch een heerlijk gevoel als je een “genezer” als leider hebt. Hopelijk gaat men inzien dat onze genezer die al jarenlang geboycot wordt het bij het rechte eind heeft. Hij is de enige die de ziekte van linksch kan genezen.

  Geliked door 3 people

 9. oprechtegeus zegt:

  Het zou mij niet verbazen dat de onlusten via niet te traceerbare wegen worden georkestreerd door stromingen uit de Democratische Partij. Alles is geoorloofd om Trump de voet dwars te zetten en zijn herverkiezing te verhinderen. Het wachten is nog op de bewering dat Trump de oorzaak is van deze onlusten.

  Like

 10. Gienekehado zegt:

  Afgelopen nacht weer veel GEDOE in Rotterdam. 300 à 400 “jongelui” in een park die de pliesie aanviel. Later nog 2 schietpartijen! Laat mij raden!!

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Je hebt blanke negers en neger negers. Met blanke negers kun je goed een samenleving opbouwen maar met neger negers zal dat nooit lukken. De neger neger zal altijd aan de tiet blijven hangen van de blanke neger en de rest van de blanken. Zo is het nu eenmaal. De democraten hebben de neger neger tot electoraal stemvee gepromoveerd en met blanke negers kunnen en willen ze niks te maken hebben. Hoe meer neger negers hoe liever de democraten het hebben. De blanke neger kiest republikeins en neemt zijn eigen verantwoordelijkheid. De neger neger haat de blanke neger nog meer dan hij de blanke haat. Deze tweedeling is graan op de molen van de democraten. Deze tweedeling willen ze zo lang als mogelijk cultiveren en uitbuiten. Uiteindelijk zal de democratische partij hierdoor desintegreren. Als die dag aanbreekt krijgt de neger neger eindelijk een kans ook een blanke neger te worden. Laten we hopen dat het zover komt.

  Geliked door 2 people

 12. Lost Johnny zegt:

  De waanzin is in Europa ook al begonnen, alleen is de berichtgeving bijna nihil. Dit in de hoop dat het dan niet overslaat naar andere landen en steden.
  Letterlijk binnen 24 uur kan ook in ons land een escalatie plaats vinden die alles totaal ontregeld, sommige gekleurde broeders hebben alles al klaar om dat te doen. Het is nu mei, in juni zal alles anders zijn, ook machtsverhoudingen.

  Maandag zijn de beurzen gesloten, maar dinsdag klapt het economische systeem naar de bodem. Goudprijs zal vanaf 00.15 heden maandagochtend gelanceerd worden door Azië, en als dinsdag in de christelijke landen de banken opengaan zal kapitaal weg zijn en op de aandelenbeurzen een slachting plaats vinden die niet eerder is vertoond….Bij vele banken is in de top nu al spoedberaad want ze kunnen niets doen door Pinksteren….

  Alle ogen zijn op de VS, en dit is een staatsgreep met een excuus om een massa mee te krijgen. sSoros gefinancierd, en die trekt ondertussen een fortuin uit de chaos via Azie. Dinsdag worden we wakker en gaan we paniek zien, bij iedereen en alles met een spaarpot.

  Iemand stelde dat er minder zelfdodingen zijn omdat depressieve mensen door de chaos meer kansen zien op een toekomst, als de kaarten worden herverdeeld…..
  En ja, misschien is dit wel het moment om te breken met de oude structuren van geld en macht, want als geld niets meer betekend dan is macht de controle kwijt over personeel….
  Verwacht plunderende en moordende overheids dienaren, openlijk en met grof geweld. Ook dat hoort bij chaos…ze zijn hun kompas kwijt en paniek is collectief….

  We gaan het zien dinsdag…..

  O, bitcoins, leuk maar zonder stroom kun je er niks mee kopen en je kan ze ook niet opvreten….

  Geliked door 1 persoon

 13. Het probleem is ook de media, die haat en wraakzucht vergoeilijken door blanken constant ‘racisme’ in te wrijven. Dat is de voedingsbodem voor de huidige gewelderupties.

  Geliked door 1 persoon

 14. Oeps zegt:

  Mensen, mensen, mensen, open uw ogen en wordt wakker !!!
  Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
  Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
  De werkelijkheid is anders, dan u denkt.
  Er wordt momenteel een spel gespeeld op hoog niveau.
  Het gaat niet om de knikkers, maar het spel.
  Het spel heet ”Nieuwe WereldOrde” (NWO).
  Het spel wordt gespeeld door de ”elite”.
  Zij zijn niet gevoelig voor argumenten, gevoelens of emoties.
  Zij hebben geen geweten, geen empathie, geen respect en geen compassie.
  Zij kennen slechts obsessies, satanische obsessies.
  Uw leven is voor hen van nul en gener waarde.
  U wordt met een pokerface (valse vlaggen en fake nieuws) op het verkeerde been gezet.
  Het spel is nog lang niet uit. Wat momenteel gebeurt, zijn slechts de eerste zetten.
  Maak uw borst maar vast nat, er gaat nog veel meer gebeuren.
  Ordo ab chao (orde door chaos).
  Als er voldoende chaos is, kan de staat van beleg worden afgekondigd.
  De FEMA (Federal Emergency Management Agency) staat klaar met de oplossing, naar het voorbeeld van Hitler, die Endlösung.
  Ga a.u.b. even googelen op FEMA en zie wat ze in huis hebben.
  Waarom zijn er overal in de Verenigde Staten grote concentratiekampen ingericht ???
  Waarom hebben ze 30.000 moderne guillotines nodig (in China gekocht) ???
  Waarom hebben ze miljoenen doodskisten nodig ???
  Waarom hebben ze meer dan 100.000 spoorwagons nodig om mensen geboeid en geketend te kunnen vervoeren (treinen des doods, recht naar de concentratiekampen) ???
  Vraag u af, wat is het echte doel van de FEMA is.
  Vraag u af, wie er achter de FEMA zit.
  Nee, dit is GEEN complotheorie !!!

  https://www.franklinterhorst.nl/FEMA%20kampen.htm

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Salt Lake City, terroristen
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/salt-lake-city-places-invasion-rioting-terrorists-video/

  Ambtenaren van Joe Biden financieren brandstichters en plunderaars
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/least-13-joe-biden-staffers-donate-group-supporting-violent-minnesota-looters-rioters/

  Zussen opgepakt wegens poging tot moord op politieagenten
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/ny-leftist-samantha-shader-admits-hurling-molotov-cocktail-police-van-four-officers-inside-may-face-attempted-murder-charges/

  Dochter van gouverneur van Minnesotastan helpt terroristen door info door te spelen
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/breaking-exclusive-minnesota-governors-daughter-hope-walz-tweeting-intel-violent-looters-rioters-just-like-ilhan-omars-daughter-isra-hirsi/

  Linksvolk slaat winkelaar bijna dood
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/horror-dallas-business-owner-tries-defend-shop-sword-looters-leftists-stone-kick-beat-skateboard-not-moving/

  Willekeurig persoon kapot geslagen door antifa
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/portland-man-chased-knocked-kicked-head-unconscious-trying-rescue-another-man-carrying-us-flag-video/

  Joden hebben het gedaan. Sjoel in brand gestoken die eerder kort en klein geslagen was
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/la-rioters-set-synagogue-fire-vandalizing-earlier-day-evidence-islamists-domestic-terrorists-behind-us-riots/

  De bomen zijn schuldig en dus worden die in brand gestoken
  Berley Hills, de kakbuurt van Dems
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/trees-front-yard-house-beverly-hills-fire-rioters-loot-deface-luxury-stores-rodeo-drive-video/

  Twitter gooit olie op het vuur en gaat over tot verering terroristen en brandstichters
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/twitter-changes-bio-blacklivesmatter-honor-looters-arsonists-domestic-terrorists-ransacking-american-cities/

  Burgemeester van Nashville roept de gestoorde bende op op samen te protesteren, stadhuis wordt in brandgezet
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/nashville-mayor-urges-people-join-black-lives-matter-protest-saturday-leftist-mob-torches-city-hall-nashville-courthouse-video/

  Politie van New York maakt dat zij wegkomt. Rijdt in op groep terroristen
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/nypd-isnt-anymore-police-cruisers-charge-violent-mob-send-people-flying-like-rag-dolls-video/

  Punt van kritiek van mijn kant, het had volgas moeten zijn

  Wat hamas kan kunnen wij ook, menen de terroristen in Amerika en dus wordt een politieagent over het asfalt gesleept
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/mostly-peaceful-chicago-leftist-mob-drag-police-officer-streets-kick-head/

  St. Patrick s kathedraal vernielen
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/demonic-leftists-black-lives-matter-protesters-desecrate-st-patricks-cathedral-new-york-city/

  Burgemeester van Minneapolis: De terroristen en brandstichters zijn aanhangers van Trump
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/minneapolis-mayor-blames-white-supremacists-state-instigators-looting-violence-destruction-arrests-records-show-majority-minneapolis/

  Starbuck in Philadelphia in brand gestoken
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/rioters-set-starbucks-fire-near-philadelphias-city-hall-video/

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Jan 31 mei 2020 om 17:28

   De gulle filantropische hand van de extreem linkse Democraten (Soròs, Clinto, Obama Biden c.s.) is overduidelijk aanwezig. Dus krijgt de Republikein Donald Trump de schuld in de schoenen geschoven. Dit behoort allemaal bij het hoge spel dat gespeeld word. Het spel heet ”Nieuwe WereldOrde”. Het gaat niet om de knikkers, maar om het spel !!! Ordo ab Chao (orde door chaos).

   Like

 16. Jan zegt:

  Negerin meent dat zij ongestraft blanke politieagent kan slaan, wordt zelf ko geslagen door agent

  Mooie beelden

  Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   Hahaha, prachtig filmpje. Deed de politie hier in Nederland in de jaren vijftig en zestig op dezelfde wijze. Daarna werd je meegenomen naar het bureau waar je door meerdere agenten nog een nabehandeling kreeg. Veelal oud KNIL militairen waar niet mee te spotten viel. Heel andere koek dan de vmbo-ertjes van nu.

   Like

  • Gienekehado zegt:

   Vies volgevreten OBJECT! Ik heb al genoeg gezien van Amerikaanse achterbuurten. Laat de politie maar eens duidelijk maken waarom het zo nu en dan ontspoort bij een aanhouding. Man en paard noemen, geeft duidelijkheid! Cijfers en aantallen noemen van moord en doodslag door Zwarten! Barmhartigheid en ONNOZELHEID, dé ingrediënten voor de ondergang van de westerse beschaving!

   Like

 17. Jan zegt:

  Randdebiele Don Lemond van CNN:De protesten zijn vreedzaam
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/cnn-anchor-claims-riots-minneapolis-entirely-peaceful-seconds-later-someone-throws-bottle-video/

  Ruiten sneuvelen bij CNN

  Like

  • Gienekehado zegt:

   ‘Make America great again’!! Gaat niet meer lukken, vrees ik. Aantal blanken neemt snel af. ‘The WORST is yet to ccome!!

   Like

 18. Republikein zegt:

  Pink Floyd is beter, ondertussen wil gekke Bill het zonlicht reguleren.

  Like

 19. Julia zegt:

  Absoluut is het optreden van de politie t.o.v. Floyd niet goed te praten en kan absoluut niet door de beugel. Wel is het opvallend zodra een kleuring staande wordt gehouden een groot deel van de zwarte gemeenschap massaal aan het plunderen slaat en zich schuldig maken aan geweld en criminaliteit om hun zogenoemde frustraties te uiten uiteraard opgefokt door de linkse kliek. Ook hier was het geval met Mitch stond links op haar achterste poten.Als een blanke wordt vermoord, misbruikt of verkracht dan hoor je die linkse kliek nauwelijks en wordt er ook op NPO en in de media geen aandacht aan besteed. Bedenk ook eens hoeveel blanken er door zwarten worden vermoord ook hierover zoveel mogelijk stilzwijgen in de media. Kortom er speelt gewoon een rassenhaat dat nu langzaamaan in een totale burgeroorlog is uitgemond. Dus inzet van het leger is bittere noodzaak omdat dergelijk gedrag niet te tolereren valt. Het moet ook eens afgelopen zijn dat de monden van vooral de zwarte bevolking vol is van het woord discriminatie. Uiteindelijk zijn het niet de gehoorzame lieverdjes die met de politie in aanraking komen. Ook in NL speelt namelijk dat de zwarte bevolking door links wordt gevoed met het eeuwig gezanik over Zwarte Piet, moorkoppen, etc. dat dan direct door links als zeer discriminerend wordt beschouwd en per direct een andere benaming moet krijgen en zelfs een eeuwenoude traditie over boord wordt gekieperd alleen om de lieve vrede te bewaren. Dit schept uiteraard een enorme tweedeling binnen de samenleving.

  Like

 20. Jan zegt:

  Zwarten die zeggenn op te komen voor zwarten fakkelen de wijk van zwarten af

  Like

  • danny zegt:

   In en in triest dit . Zwarte en antifa relschoppers, denken onschuldige blanken en zwarten Amerikanen een dienst te bewijzen door alles plat te branden?

   Eencelige debielen zijn het !!!

   Like

 21. Jan zegt:

  Mooie beelden hoe terroristen worden overreden
  Popcorn, biertje en genieten

  Like

  • danny zegt:

   Volgende keer graag doodrijden. Wat een haat van die antifa’s. Smerige klootzakken.

   Like

   • danny zegt:

    Volgende keer met tanks er over heen rijden!! Dat antifa schorem kan je toch geen mensen noemen,
    ze zijn nog lager dan een kakkerlak onder mijn schoenzool.

    Like

 22. Jan zegt:

  Gisteren was het de NOS die de terreur van alle kanten goed praatte. Opgevoerde neger vond het logich dat er ‘geprotesteerd’ werd, maar wat er werkelijk gebeurde werd niet getoond.
  NOS is CNN, zelfde walgelijke schorem.

  Geliked door 1 persoon

 23. Eppo zegt:

  In Rotterdam-Blijdorp was vannacht
  een schietincident waarbij twee mannen
  van 19 en 20 gewond zijn geraakt.Bij de
  arrestatie van de verdachten raakten
  jongeren slaags met de politie.

  Agenten ontruimden eerst een park.Daar
  barbecueden tientallen jongeren en ze
  gebruikten drank en lachgas,terwijl ze
  de doorgaande weg blokkeerden.

  Even verderop stuitte de politie op de
  twee verdachten.De jongens van 16 en 17
  reden schietend op een scooter weg,maar
  agenten vuurden terug en konden de twee
  oppakken.Jongeren die de agenten met
  flessen en stenen bekogelden,werden op
  wapens gecontroleerd,zegt de politie

  Ze doen het daar Zelf net als hier .

  Geliked door 2 people

 24. Jan zegt:

  NOS ging zondagavond weer een stap verder en verkondigde dat politieagenten zich solidair toonden met brandstichters, plunderaars en volk dat aanhoudend anderen probeert te vermoorden; NOS noemde hen protesterenden. De gekken lieten zich nog filmen ook.

  Like

 25. Lost Johnny zegt:

  Mij lijkt steeds meer dat we de media tot terroristen moeten rekenen…..aanstichters en ophitsers, maar een neutraal of enigzins genuanceerd beeld ontbreekt. De haat van links tegen alles niet net zo geschift is enorm, en het riedeltje democratie word gebruikt als het hun uitkomt, maar als de andere kant eens meer aanhang heeft…..

  Valt me op de de Epstein serie op Netflix steeds tracht Trump te koppelen aan een pedofiel netwerk, terwijl Clinton nauwelijks word genoemd. En hier in Nederland vreet de linkse pers het maar al te graag.

  Ik zie de waanzin en de onredelijkheid met de dag groter worden, de zogenaamde groen linkse menskes zijn dwingelanden en narcisten, enkel aardig aal ze hun zin krijgen.

  Misschien moet men symbolisch die Greta of Femke Halsmisdaad eens offeren aan de goden der waarheid….

  We hebben recht op genoegdoening.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s