Trump: “VS zullen de Antifa tot terroristische organisatie verklaren”

Screenshot_11

(Door: Jack Phillips en Erik Rusch – Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump kondigde met het oog op de onlusten in het hele land na de dood van George Floyd aan de Antifa als terreurorganisatie te classificeren.

epoch times

President Trump zei vandaag dat de Amerikaanse regering de Antifa, een groep extreem linksen, die nauw verbonden is met communistische en marxistisch-leninistische bewegingen, tot een terreurorganisatie te verklaren. Achtergrond zijn de gewelddadige protesten na de dood van een zwart ein Minneapolis, die oversloegen naar meerdere steden in de Verenigde Staten.

“De Verenigde Staten van Amerika zullen de Antifa als terroristische organisatie classificeren”m schreef Trump in een serie berichten op Twitter, waarin hij de Antifa en andere “radicale linkse” elementen de schuld gaf van de onlusten tijdens de onlangs plaatsgevonden protesten.

Screenshot_12

Bovendien zouden de oude persbureaus “alles in het werk stellen om haat en anarchie in de Verenigde Staten aan te wakkeren”, voegde hij er aan toe.

“Zolang iedereen begrijpt wat ze doen, namelijk dat ze FAKE NEWS zijn en echt slechte mensen met een zieke agenda, kunnen we door hen alleen maar tot GROOTSHEID geraken”, schreef de president.

Screenshot_13

Na de dood van George Floyd: 1400 arrestaties in het hele land

Volgens een bericht van de Associated Press werden sinds 28 mei bij protesten tegen de dood van George Floyd in het hele land meer dan 1400 mensen gearresteerd. Hij overleed op 25 mei, nadat politieagent Derrick Chauvin zijn knie op zijn hals gedrukt had, hoewel uit een autopsie bleek dat Floyd niet stierf aan wurging of traumatisch zuurstofgebrek.

Chauvin werd gearresteerd en aangeklaagd voor moord in de derde graad, maar het droeg er weinig aan bij het geweld in te dammen.

Sinds afgelopen week werden er minstens 1383 personen gearresteerd. Het daadwerkelijke aantal is waarschijnlijk groter, omdat de protesten nog voortduren. Meer dan een derde deel van de arrestaties, ongeveer 533, vonden op 29 mei alleen al in Los Angeles plaats. De burgemeester van de op een na grootste stad van het land had een uitgaansverbod voor de hele stad tot zondag 05.30 uitgevaardigd.

Trump prees de inzet van de Nationale Garde om de onlusten te stoppen

“Andere door Democraten geleide steden en staten zouden moeten kijken naar de totale sluiting van de radicale linkse anarchisten in Minneapolis gisteravond. De Nationale Garde heeft fantastisch werk verricht en zou ook in andere staten ingezet moeten worden, voordat het te laat is”, schreef hij en voegde er aan toe dat de Nationale Garde in Minneapolis aangekomen zou zijn en de Antifa en anderen “stilgelegd” zou hebben. “Dat zou de burgemeester de eerste nacht hebben moeten doen, dan zou er geen rotzooi geweest zijn”, zei hij.

Trump gaf verder geen details over het verklaren van de Antifa tot een terroristische organisatie. De staf wordt als maatregel gezien om de acties en bewegingen van de groep extreem-linksen te beperken.

Al in 2019 kondigde Trump de classificatie van de Antifa als terreurorganisatie aan

Al in juli schreef Trump op Twitter: “Er wordt overwogen om de Antifa, die laffe links-radicalen, die rondlopen en ( alleen ongewapende) mensen met honkbalknuppels op hun hoofd slaan, tot een organisatie van de terreur te verklaren (samen met MS-13 en anderen). Dat zou het voor de politie gemakkelijker maken haar werk te doen!”

Destijds vonden er in Amerikaanse steden botsingen plaats tussen linksen en nationaal-conservatieve groeperingen.

Screenshot_14

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Jack Phillips en Erik Rusch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", anarchisme, Barbarisme, Communisme, Donald Trump, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

25 reacties op Trump: “VS zullen de Antifa tot terroristische organisatie verklaren”

 1. Harry Willemse zegt:

  Dat moet hier ook gebeuren. Maar ja zolang je communisten in de kamer hebt die worden aangestuurd door terroristen en dat word gedoogd . Hallo Wynand Dyvendak. Zal er nooit iets veranderen.

  Like

 2. klaas zegt:

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Moet ook hier als terroristische organisatie aangemerkt worden. Zag trouwens net die Indiers van de laagste kaste en daar heb ik echt mededogen mee.Heel veel meer dan met afrikanen Die mensen worden keihard getroffen door de corona. Wat een vreselijke maatschappij met dat kastensysteem. Walgelijk. Hoe laag ze ook in die kaste zitten, die vrouwen zien er prachtig uit met hun mooie kleding. Valt me altijd weer op.

  Like

 4. Magyarka zegt:

  Prachtig, dan financier Soros György ook meteen opsluiten. Want strafbaar he.

  Geliked door 2 people

 5. vangie1206j zegt:

  Antifa niet berechten maar standrechtelijk executeren.
  Elke seconde aan hen spenderen zijn er 2 teveel.

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   En Vangie?
   Mag je vandaag weer naar buiten?
   Ik vraag dit uit interesse, niet om met jou te spotten.

   Geliked door 1 persoon

   • vangie1206j zegt:

    Het antwoord is nee tenzij.
    Voor boodschappen in de supermarkt en verder niet.
    Duterte en zijn club wil de economie lijkt verder te verwoesten.
    Jongeren tot 21jaar en ouderen 60+ moeten verder binnen blijven.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Eerst dacht je dat het 1 juni afgelopen zou zijn, na een verlenging.
    Heb je nou enig idee tot hoelang dit kan duren.

    Like

   • vangie1206j zegt:

    Ik weet het niet hoop 15 juni.
    Ik zit dan 3 maanden opgehokt.
    Er zijn volgens de gegevens circa 900 mensen overleden op rond 110 miljoen inwoners.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Ik zit dan 3 maanden opgehokt. wij gaan week 13 in en op weg naar week 14

    Like

 6. Jan zegt:

  en de doodstraf voor dit uitschot invoeren

  Like

  • Banderes zegt:

   Mooi is dat als “Antifa” nu officieel tot terreurgroep is geclassificeerd, kan men haar financier, George Soros gelijk oppakken en vastzetten. (uiteraard mits men die beschuldiging ook ‘hard’ kan maken.) Aanpakken en doorpakken, dat deep-state “estabishment”. Trump zal wel moeten doorzetten voor zijn herverkiezing ! Laat ze alle hoeken van zijn behandelkamer zien !

   Like

 7. Jan zegt:

  Negerin in Toronto probeert naar ander balkon van flat te springen, gaat fout en valt te pletter. Negers: Dit is de schuld van de politie
  https://vladtepesblog.com/2020/05/30/this-is-new-protest-against-police-in-toronto-because-a-black-woman-fell-jumping-from-balcony-to-balcony-due-to-fight-over-tv/

  Kunnen die imbecielen ook plunderen en brandstichten. Duidelijk hobby van zwarten.

  Like

 8. Jan zegt:

  Illegale uitschot uit Afrika heeft grote bek en gaat de straat op
  Frankrijk

  Like

 9. Piet Snot zegt:

  Waarom gooit hij soros niet de VS uit?
  Die man woont daar ook nog steeds.
  Anitfa willen aanpakken, maar de grootste geldschieter met rust laten klopt niet.

  Like

 10. Julia zegt:

  Trump wordt hier zwart gemaakt maar de linkse slappe onbenullen en JA knikkers hier mogen er eens een voorbeeld aan gaan nemen. Dit uitschot heeft het hier in Nederland voor het vertellen en het grote deel van de linkse bevolking ondergaat gedwee wat ZIJ ons willen opleggen gesteund door onze linkse politici en ontzeggen zelfs hun kindertjes een leuke traditie namelijk Sinterklaas. Negerzoenen blijven wij nu negerzoenen noemen, moorkoppen blijven moorkoppen en Zwarte Piet blijft gewoon Zwarte Piet. Dit schorem moet hier in Europa totaal de kop worden ingedrukt en worden vastgezet. Soros die deze terroristen financiert ten overheden die hieraan ons belastinggeld aan subsidies besteden dienen te worden vervolgd. Het is genoeg geweest deze terroristen zijn het grote gif binnen onze samenleving.

  Geliked door 2 people

 11. bobzelf zegt:

  JA ALS HET COVID VIRUS NIET WERKT ,

  DAN START JE DE RELLEN GEWOON OP , TOCH HR SOROS ??

  ONE WAY OR THE OTHER ONE ………

  TRUMP HAS TO GO …

  MIJN HEMEL , EN DAT ALLEMAAL ZONDER 1 DOLLAR TE VRAGEN

  PROBEREN JE LAND , TE REDDEN

  GEWELDIGE KEREL , IK HOOP DAT DE SNEL KOMENDE

  NIEUWE AFSPRAAK MET MIJN OOM VRUCHTEN AF GAAT WERPEN !!!!!!

  LOVE THOSE GUYS , VECHTEN VOOR JE LAND

  EN ER ZELFS VOOR WILLEN STERVEN !!!

  MAAR WIJ HEBBEN RUTTE EN THE RIVM EXPERTS !!! DE MOORDBRIGADE

  OOK MOOI TOCH ??

  THE COVIDIOTS !!!!!!!!!!!!!!!!

  OOM VACCIN

  Geliked door 2 people

 12. Eppo zegt:

  Dat gekke Zooitje in t Haagje (constant high van de ballonetjes) zal Ze wel een zetel in de2e Kamer geven .

  Like

 13. Pingback: Antifa-leaks: “Steek hun ogen uit, mik op de weke delen” | E.J. Bron

 14. Jan zegt:

  Rijke NYC-student gearresteerd bij BLM-rellen nadat zij voor “$ 100.000 aan schade” had veroorzaakt aan bedrijven in Manhattan

  Clara Kraebber, 20, was een van de gearresteerden na het vandalisme op vrijdag in het Flatiron District, waar demonstranten protesteerden tegen de dood van Daniel Prude in de staat Rochester.

  Allen werden beschuldigd van oproer, en sommigen werden bovendien beschuldigd van het bezit van wapens en inbraakgereedschap.

  Van de acht arrestanten waren er vijf mannen en twee vrouwen. Twee van de arrestaties zijn afkomstig van buiten de staat, waaronder een uit Portland, Oregon en een uit Iowa.

  Kraebber, een undergraduate aan de Rice University. Haar vader is een psychiater die lesgeeft aan de Columbia University Department of Psychiatry, en haar moeder is architect bij een prestigieus bedrijf in Manhattan.

  De familie kocht in 2016 een appartement van $ 1,8 miljoen aan de Upper East Side en bezit ook een huis met vier open haarden in Connecticut.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8702547/Wealthy-NYC-college-student-20-eight-arrested-riot-charges-BLM-rampage.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s