Covid-19 paniek blijkt een wereldwijd vals alarm!

Screenshot_15

(Door: “Elise Nijmegen”)

Een Duitse ambtenaar heeft een 93 pagina’s tellend rapport gelekt, waaruit blijkt dat corona “een wereldwijd vals alarm is”. Wereldwijd zijn er binnen een kwartaal niet meer dan 250.000 doden door Covid-19, vergeleken met 1,5 miljoen doden tijdens de griepgolf in 2017/2018. Het gevaar is niet groter dan andere virussen.

Op dit moment sterven er meer mensen aan de door de staat opgelegde corona-maatregelen dan aan het virus. De auteurs van het rapport hebben al op 11 mei een gezamenlijk persbericht uitgebracht waarin de regering wordt aangeklaagd voor het negeren van deskundig advies. De Duitsers begonnen al in april met demonstraties tegen de lockdown en elk weekend staan duizenden Duitsers te demonstreren in de straten en zijn tegen de noodwetten en de NWO.
www.worldunity.me

Een wetenschapper uit Amerika, Florida, Rebekah Jones, is ontslagen, omdat ze weigerde Covid-19 gegevens te manipuleren.
www.worldunity.me

Mensen die bang zijn gemaakt door politici en de media wachten op het wondervaccin… In onderstaand artikel een video met Robert F. Kennedy Jr. en Dr. Andrew Kaufman waarin precies wordt uitgelegd wat er in het Gates/Fauci Covid-19 vaccin zit dat wordt ontwikkeld door Fauci’s eigen vaccinbedrijf Moderna. Het is geen “gewoon” vaccin, maar een mRNA-vaccin dat het DNA van elke cel in het lichaam zal veranderen.

Gates en Fauci hebben alle vereiste fase-1 dierproeven, normaal gesproken een testvereiste van 10 jaar, evenals menselijke veiligheidstests omzeild en mijns inziens zou niemand dit gevaarlijke vaccin moeten nemen…
www.globalresearch.ca

Het is nog erger dan gedacht met de belastingontwijking, zo laat onderstaand artikel weten. € 37 miljard aan dividenden, rentes en royalty’s gaat via Nederland naar belastingparadijzen.
https://jdreport.com

Een corona-wet? Een wet voor iets dat niet gevaarlijk blijkt te zijn? Een dictatoriale wet, die ons onze vrijheden afneemt, die is gebaseerd op de overschatting van 3,4% van de corrupte WHO dat nu op ongeveer 0,2% blijkt te liggen, ver onder het niveau van de griep. Wetten om de noodmaatregelen grondwettelijk te ondersteunen, iets dat mijns inziens crimineel is, aangezien het niet onderbouwd kan worden en je geen mensen kunt opsluiten of hun vrijheden kunt afpakken zonder onderbouwde feiten.
https://dagblad010.nl

Mijns inziens worden we belogen en bedrogen met betrekking tot het Covid-19 virus en zouden alle maatregelen per direct opgeheven moeten worden. We worden hier in Nederland niet geregeerd door dit dwazenkabinet zonder realisme, maar door de EU en de VN die onderdeel zijn van een mondiale samenwerkende club globalisten.

Vergeet niet de 17 doelen van Agenda 21 van de Verenigde Naties, een agenda waar Nederland ook voor getekend heeft en die streeft naar een gereduceerde afhankelijke wereldbevolking, geleid door één wereldregering. Een agenda die de controle over water, energie, dieren, voedsel en de voedselproductie en u wil hebben en die zelfredzaamheid wil vernietigen, net zoals privéauto en landbezit…

Waarom luisteren we naar iets dat kant noch wal raakt? Waarom zitten onze ouderen en andere hulpbehoevenden opgesloten? Het leed dat deze maatregelen kost, is niet te overzien en ik hoop dat wij met zijn allen als Nederlandse bevolking, veel voeten in de aarde zullen gaan zetten om de realiteit te laten zegevieren en dit kabinet te ontheffen van zijn taken.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Covid-19 paniek blijkt een wereldwijd vals alarm!

 1. droevige mof zegt:

  Hier is het 93 pagina’s tellende rapport. De link komt uit een militaire publicatie. Interessant waar ze in geïnteresseerd zijn.
  https://empamil.eu/category/bmi-corona-dokument/

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Een volk dat angst is ingeboezemd heeft geen enkele realiteitszin meer en volgen als lamme schaapjes de weg naar hun eigen ondergang. Vanaf het begin is de virus gebruikt om de smerige elitaire elite o.a. Soros, Bill Gates en de rest van de club grote winsten te laten boeken door het zogenoemde vaccin dat puur gif is verplicht te stellen. Ook de waanzinregels over het dragen van mondkapjes ruim 3 maanden na de zogenoemde uitbraak is de grootste waanzin. Zo zijn er meer van die regels die niet rijmen en totaal de grootste onzin en tegenstrijdig zijn zoals o.a. de 1.5 meter samenleving is de grootste onzin. Helaas het lamgeslagen onderdanige volk kan de angst niet loslaten (terwijl er jaarlijks virussen komen en gaan die ook een dodelijke afloop kunnen hebben) en blijft geloven in de niet bewezen waarheid en valse voorlichtingen en hebben het IQ niet meer om andere publicaties of rapporten te lezen. Soros, Gates en al die elitaire geldbeluste machtswellustelingen dienen zwaar gestraft te worden (de straf kan niet zwaar genoeg zijn) voor hun wandaden. De schade die zij hebben aangericht is wereldwijd enorm en desastreus. Ook zouden wij met zijn allen de Overheid voor de rechter moeten dagen vanwege de maatregelen die door onze overheid zijn genomen zonder dat deze op wetenschappelijke feiten zijn gebaseerd (gesteund door 1000 specialisten en 120 wetenschappers) en het schenden van de grondrechten.

  Like

  • Nachtkaarsje zegt:

   Als burger heb je de plicht en het recht bij het constateren van criminele activiteiten een burgerarrest uit te voeren. Je dient de verdachte vast te houden en over te dragen aan de politie en meteen een getuigenis af te leggen tegen de crimineel. Als je rutte ziet fietsen kan je hem staande houden en arresteren. Wees wel voorbereid om een goed getuigenis af te leggen 😉

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Helaas hebben wij onder de bevolking meer onderdanige schapen en verraders dan burgers die voor haar rechten durven op te komen en te vechten. Daarbij genieten de elitaire politici vaak van politieke onschendbaarheid. Ben het wel met u eens dat wij als volk desnoods niet alleen Rutte maar de rest van zijn volgzame politici eens flink moeten aanpakken door bijv. een massale toestroom naar het Binnenhof en arrestaties van deze foute politici af te dwingen. Maar ja helaas is dit in NL een droom die nimmer zal uitkomen.

    Like

   • Steven zegt:

    Die ‘rechten’ zullen denk ik op korte termijn wel uit het wetboek worden geveegt.

    Like

   • LUCIA zegt:

    @Nachtkaarsje
    Je denkt toch niet dat Rutte met z’n mierenknikkers ooit in zijn eentje fietst… tenzij voor de camera met allerlei bodyguards verdekt opgesteld.

    Like

  • Steven zegt:

   Welke rechter?
   Geen één rechter zal je gelijk geven als je hier werk van wilt maken. Je wordt alleen belachelijk gemaakt en waarschijnlijk zelf veroordeeld!
   Al die rechters zijn lakeien van die elitaire geldbeluste machtswellustelingen en de overheid.
   Het enige wat helpt is als het leger en politie achter de burgers gaan staan… maar dat zie ik dan ook nooit gebeuren.

   Like

 3. Oeps zegt:

  Het wordt alsmaar duidelijker, dat we door de duivelaanbiddende heersers, hun trawanten en hun geitenwollensokken adviseurs worden genaaid en verneukt.
  Het zogenaamde nieuwe normaal, of beter gezegd ”de abnormaliteit” is niets anders dan de agenda voor de implementatie van de Nieuwe WereldOrde !!! Er wordt momenteel een heel vuil spel gespeeld.

  En voorts vind ik, dat het tijdelijke kwartje van Kok onmiddellijk moet worden afgeschaft.

  Geliked door 2 people

 4. Nemesis zegt:

  Heb weer een paar stukjes kunnen lezen, waar de rest blijft??? Géén idee nog, maar heb wel al aan flinke stapelApps verwijderd waat ik niks mee kan of wist dat ik ze had. Gewoon doorgaan dus.

  Betreffende bijvoorbeeld de MinPres aanhouden hier. Die heeft dus contracten getekend die helemaal niets met het Nederlandse volk te doen hebben, maar ze wel wel laten betalen. Nu als die kerel al onder een soort van, die kun je niet aanhouden, valt, is dit toch ondertussen een heel prachtig idee, Hij tekent iets dat bij VN en WHO hoort en niet bij Nederland, als dat geen reden is om hem aan te houden ??? Ik wil het wel doen hoor, heb echter nog een klainigheidje nodig, dan hoeft hij ook niet meer naar de pepermolen, Nee, geen pistool, iets heel anders,

  Like

 5. Qvic zegt:

  Als we toch over politiek machtsmisbruik spreken, dan kunnen we ook de as van het kwaad ter discussie stellen. Alle politie/leger/BOA’s, ambtenaren en rechtbanken, dus de gehele overheid inclusief het kabinet Rutte 3 heeft trouw gezworen aan de kroon. De Nederlandse kroon oefent macht uit op grond van gratie GOD. Maar we weten alle dat GOD een fictief persoon is, dus met andere woorden, de macht van de kroon is gebaseerd op eigenlijk niets. Daar de personen die de kroon vertegenwoordigen connecties hebben met de club van Rome, de Bilderberg groep en nog vele andere schimmige organisaties. Waar ook Sorros en Bill Gates een hoofdrol in spelen. Hiermee wil ik eigenlijk zeggen dat alle wetten, regels en verordeningen, die in Nederland zogenaamd gelden voor de bevolking nooit democratisch tot stand zijn gekomen. Doordat de kroon alleen bepaald wie hen vertegenwoordigd wordt. Je kunt dan wel zeggen, dat we vrije verkiezingen hebben. Dit is puur een illusie voor de bevolking om het idee te wekken, dat we in een democratie leven. Niets is minder waar, zo is het niet voor niets dat Rutte zolang president is. Omdat hij op vele vlakken te onwetend is en daardoor heel makkelijk manipuleerbaar is voor de kroon. Eigenlijk de ideale trekpop, die de bevolking met alle gemak om de tuin leidt en de bevolking in doom en verderf brengt, zonder dat de bevolking in opstand komt. Tegen de bevolking zegt hij diverse keren dat het belasting geld niet naar andere landen gaat, maar achteraf blijkt dat hij ons keer op keer ons kei hard voor gelogen en te bedrogen heeft. Omdat niet het kabinet zelf het beslist, maar die voeren enkel een geplande agenda uit, die door de VN/EU uitgestippeld is. Het kabinet moet er voor zorgen, dat die agenda uit gerold wordt en de bevolking geen argwaan of in opstand komt tegen deze agenda. Nederland wordt diverse keren ook wel eens een BV genoemd in plaats van een land. Dat komt doordat Nederland eigenlijk geen (soeverein) land is, maar een stuk land wat bestuurd wordt door een elite clubje mensen. Die bepalen wat er in Nederland moet gebeuren. De bevolking wordt als levende geldbomen gebruikt, die alle kosten voor hun rekening krijgen in de vorm van belastingen. De Nederlandse bevolking wordt als ware als lijfeigenen misbruikt voor de idealen van dat elite clubje mensen. Dat de bevolking van kleins af aan geïndoctrineerd wordt dat hij/zij in een koninkrijk woont, daardoor weet de bevolking eigenlijk niet dat zij hun gehele leven in een illusie leven. Dat is ook de redenen dat we bewust dom wordt gehouden worden en in slaap wordt gesust worden dat de overheid over ons waakt. Het in middels gemakzuchtige volk laat zich met alle gemak door de politiek misleiden door het verdeel en heers techniek. Maar zodra de bevolking gaat beseffen dat zijn in een droomwereld leven, die gecreëerd is door machtslustige elite, die enkel geven om hun eigen rijkdom en macht en dat dit ten koste gaat van de (autochtonen)bevolking, zal de overheid dat al in de kiem willen smoren met grof geweld. Want de echte waarheid mag nooit aan het licht komen. Nu met de lockdown waardoor de overheden de bevolking mee gijzelt door zoveel mogelijk mensen op probeert te sluiten in hun eigen huizen, waar geen enkel rechtvaardiging voor bestaat. Want het menselijk immuunsysteem heeft er juist behoefte aan om in de buitenlucht en met andere mensen lichamelijk contact te hebben. Zo stimuleert je het eigen immuunsysteem. De overheden voorschrijven exact het tegenover gestelde. Om zo iedereen angst aan te jagen met oplossingen die niet helpen. Want de bevolking moet klaar gestoomd worden om al hun privacy en burgerrechten min of meer vrijwillig op te geven voor hun zogenaamde gezondheid. Nu kan de bevolking zich laten testen op dat virus, maar het is eigenlijk voor een ander doel bedoeld, om van ieder van ons het DNA te kunnen verkrijgen. Want jou persoonlijke DNA is nodig om met behulp van het beruchte Bill Gates vaccin, om iedereen zo te kunnen manipuleren op afstand met behulp van het nieuwe 5G netwerk, dat dan iedereen levende zombies worden, die nooit meer in opstand komen tegen de elite. Dan hebben de elite van de NWO gewonnen en hebben/kunnen zij hun wereldregering vormen en dan iedereen op de aarde naar eigen inzicht misbruiken voor eigen gewin.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @Qvic
   Het DNA hebben ze voornamelijk nodig omdat er in gehandeld wordt , ze willen in de toekomst een onzijdig type mens die zelf geen kinderen meer voort kan brengen, daarvoor hebben ze dus DNA nodig om een soort lego, met interessante bouwstenen, mens voort te kunnen brengen, supersoldiers bijvoorbeeld etc. Ze zullen hoe dan ook een klein clubje mensen nodig hebben. Overigens heeft de creator een masterplan en DNA, staat veel minder vast dan zij denken, hun ideeën over DNA komen niet overeen met het wezen van DNA zelf, er wacht hen enkele verassingen op dat gebied. Ze denken dat ze alles weten maar ze zijn gebonden door het frequentiebereik van de dimensie waarin zij grotendeels verkeren, zelfs als ze in onze dimensie zijn hebben ze geen toegang tot bepaalde kennis daarvan, denk aan zaken als de Akashic records , hebben ze geen toegang toe. Daarom zoeken ze vaak paranormaal begaafde mensen uit om hun te “helpen”. Zodra die benaderd zijn echter en bereid zijn, worden vanuit andere dimensies bepaalde toegangen/deuren gesloten, de info die ze dan krijgen is waardeloos, vraag me af of ze dat wel in voldoende mate beseffen.

   Like

 6. Liesbeth zegt:

  Heb van het begin af aan mijn mening gehad over dit opgeblazen gedoe . En ik zal mij zeker niet laten vaccineren met die troep . Ik noem het een oorlog zo zie je maar dat met een bericht een wereldbevolking naar je hand kan zetten . Helaas het merendeel loopt mee maar ik zie het als mijn vrijheden afpakken.

  Like

 7. Ellen starmans zegt:

  Weg met de elite en de politiek ook weg met de Europese Nederland is stateloos en heeft dus ook geen geldige grondwet dus ook geen koning en koningin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s