Deense RIVM zegt dat Covid-19 geen gevaarlijke ziekte is, en wordt buitenspel gezet

Screenshot_22

Uit e-mails die zijn gelekt aan de Deense krant Politiken blijkt dat het Deense RIVM het niet eens is met de corona-aanpak van de regering. De e-mails onthullen verder dat politici wetenschappelijk adviseurs onder druk hebben gezet om het gevaar van het virus te overdrijven en dat bepaalde informatie moest worden achtergehouden tot na het verlengen van de lockdown. De Deense premier Mette Frederiksen (foto) walste over haar eigen gezondheidsexperts heen, onthullen de mails.

In een e-mail die op 15 maart is verstuurd, valt te lezen: “De Deense gezondheidsautoriteit blijft van mening dat Covid-19 niet kan worden omschreven als een gevaarlijke ziekte.” De autoriteit merkt daarbij op dat de ziekte geen ernstig verloopt heeft en dat het sterftecijfer niet hoog is.

Lees verder>>>
NineforNews
(h/t “Steven”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Denemarken. Bookmark de permalink .

12 reacties op Deense RIVM zegt dat Covid-19 geen gevaarlijke ziekte is, en wordt buitenspel gezet

 1. Marcel A zegt:

  Het blijkt dat we geregeerd worden door een stelletje criminelen, want in nederland is het niet anders. gesjoemel met cijfers,mensen met andere klachten laten wachten op behandeling etc. ouderen in eenzaamheid laten sterven. en voor wat?? Corona? laat me niet lachen. Dat doet de overheid en het rivm voor ons.

  Geliked door 3 people

 2. Het zal over de hele wereld hetzelfde zijn.
  Overal in zowat elk land over de wereld zie je hetzelfde.
  Mensen worden opgesloten en verder met een zogenaamde 1.5 meter wetgeving van elkaar gescheiden en dan krijg je te horen dat er een stuk van de beperkingen opgeheven worden maar als je een beetje je ogen open hebt zie je dat er niks opgeheven word.Het kan niet zo zijn dat bijna elke regering in de wereld praat over “het nieuwe normaal” zonder dat dit geregisseerd is, of het zou misschien zo kunnen zijn dat al deze zogenaamde regeringsleiders uit dezelfde zaadcel komen.
  Kijk naar de boetes die uitgeschreven worden.
  Die zijn niet voor niets zo absurd hoog.
  Mensen moeten onder de duim gehouden worden.
  Die zogenaamde tweede griepgolf waarover gesproken wordt gaat er ook komen door de manipulatie van de cijfers.
  Er zijn een aantal noodwetten uitgevaardigd die naar alle waarschijnlijkheid niet meer worden terug gedraaid, omdat die wel zo handig zijn om de bevolking onder druk te houden.
  Kijk bijvoorbeeld naar de USA waar deze georkestreerde rellen plaats vinden en waarbij duidelijk is geworden dat 13 leden van Bidens partij 20 miljoen doller te spenderen hebben om antifa activisten vrij te kopen die vast zitten.
  Zou dat toeval zijn???
  Ik weet zeker van niet, omdat Trump zijn land namelijk niet op slot wil gooien en de betalingen aan de WHO stop gezet heeft, dus moet het land dan maar op een andere manier op slot.
  Als je naar het grotere plaatje kijkt zie je dat wat op dit moment gebeurd een duidelijke handtekening heeft van de rijksten van de wereld samen met Big pharma.
  Dus komt de volgende vraag om de hoek kijken.
  Hoe veel geld word er betaald aan personen die deze lockdown in stand houden.
  Dat zal een moeilijke vraag zijn want wie moet dat uit gaan zoeken.
  In ieder geval vanuit de corrupte media hoeven we niet gek veel te verwachten.
  Geheime diensten die aan de hand lopen van de respectievelijke regeringen is ook niet veel goeds te verwachten.
  Conclusie: Wij de bevolking gaan een zeer zware tijd tegemoet.

  Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   Het vervelende is dat iedereen die direct begint te schreeuwen en krijsen over andere en afstand houden, altijd het voordeel van de twijfel krijgen en meteen gelijk krijgen.
   Dit irriteert mij mateloos in de supermarkt.
   Mijn geduld hiermee wordt met de dag kleiner.

   Ook al zijn ze zelf aan het klooien met zelf bedachte regeltjes en houden de boel onnodig op.
   En als iemand gaat schreeuwen, dan zal er wel iets aan de hand zijn.
   Je hebt dan wel meteen het personeel op jou hand dan, die verder niks gezien heeft.
   Dus de grootste schreeuwers en paniek zaaiers gaan het winnen hiermee.

   Geliked door 3 people

   • Ik kan er mezelf heel goed iets bij voorstellen.
    Wat mij eigenlijk redelijk irriteert is als je over de straat loopt en je ziet mensen in een paniekreactie uitwijken want anderhalve meter.
    Vorige week woensdag of donderdag Ik weet het niet meer kwam Ik zo’n sukkel tegen die in een paniekreactie het fietspad op liep en op hetzelfde moment aangereden werd door een fietser.
    Tegen de grond dus.
    Ik zeg tegen hem, Dat spastische gedoe van jou met je anderhalve meter levert meer gevaar op dan het corona gebeuren.
    Je kunt je voorstellen dat als blikken hadden kunnen doden had Ik dit niet geschreven.
    Van de andere kant geloof Ik niet dat de sukkel de boodschap begrepen heeft

    Geliked door 2 people

 3. Monalisa zegt:

  dan hoop ik maar dat zij het niet krijgt.

  Like

 4. Marcel A zegt:

  Helemaal mee eens!

  Like

 5. bozeoudeman zegt:

  “BEKKEN HOUDEN”, krijste dacht ik Else ter Veld eens tegen protesterende burgers.
  “HET VOLK HEEFT MAAR TE DOEN WAT HEN WORDT GEZEGD”, schreeuwde een GroenLinks koningin nog niet zo eens zo lang geleden.
  Dus is er vandaag nog echt iemand verbaasd met wat deze veelal corrupte typetjes doen en brullen?
  POLITIEK IS EEN VORM VAN GEORGANISEERDE MISDAAD GEWORDEN, gestimuleerd en gecoacht door de Nazi’s van de VN en EU om de hen gewenste NWO met 6 miljard slaven te vestigen.
  Ik zei het eerder en zeg het weer, als je een braaf goedmensch wil zijn die dan Kapo mag spelen, zeg mij dan na: Heil Merkel, Heil Macron, Heil Obama, Heil Biden, Heil Timmermans, Heil Rutte, Heil Soros, Heil Gates, Heil Zuckerberg en ga zo nog maar even tien weken met namen noemen door.
  Er zal dit keer geen natie opstaan om troepen te sturen om de huidige Nazi’s te verdrijven, dat Nazi tuig heeft van 40/45 geleerd, wij het volk niet. Wij de volkeren van de wereld zullen het zelf moeten doen.
  En laten we daarna niet weer dezelfde fout maken om die Nazi’s niet allemaal voor een tribunaal te halen, inclusief al hun stinkende lakeien van hoog tot laag! En alles ertussen in!

  Geliked door 2 people

 6. Peter zegt:

  Men is nu eenmaal vaak van mening dat wat u leest en overeenkomt met uw gedachte(n) als juist wordt ervaren. Zo ook hier met dat Deense artikel.
  Gebruik gewoon uw gezonde verstand!

  Like

 7. Steven zegt:

  Ik krijg steeds meer het idee dat dit virus eigenlijk is ontwikkeld om de oudjes zoveel mogelijk op te ruimen en zo veel geld uit te kunnen sparen.
  Daarna werden ze allemaal opgesloten in hun huizen waar het virus lekker verder kon broeien!

  Geliked door 3 people

 8. Realist zegt:

  Zelfs op wikipedia staat dat in 1968 de Hongkonggriep heeft gewoed, waarbij in Nederland tienduizenden mensen stierven. Wereldwijd ging het om tussen 1 en 4 miljoen doden.
  Veel meer dus dan nu met Corona terwijl het aantal inwoners 12,5 mln was. Was in 1968 de economie ook om zeep geholpen? of gebeurde er niets.

  Geliked door 1 persoon

  • bozeoudeman zegt:

   Ik heb zelf de Hong Kong griep gehad en we leefden toen in een normale tijd, de nep linkse heksen waren nog niet overal aan de macht. Daarin zit het verschil tussen toen en nu, de multiculti was er nog niet zoals nu en de linkse nep heksen lagen nog in de luiers. Dus lang leve dat vreselijke D66 waar alle ellende mee is begonnen, was die partij van toen nieuwe fascisten maar in de kiem gesmoord, meteen direct zonder pardon, maar ja…..Helaas, zie het resultaat, nep links en nep liberaal aangevuld met gestoorde christenen die oh zo graag in het Romeinse circus willen optreden met de leeuwen of zoiets….. Want zo bewijzen zij dat zij de werkelijke echte ware christenen zijn. Hallelujah! Wanneer gaan de ‘gekkenhuizen’ eindelijk weer open?

   Like

 9. kampersrene zegt:

  die dat geloofden dat corona niet gevaarlijk is liggen allemaal op het kerkhof

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s