Griekse burgemeester over demonstratie tegen migrantenkamp: “Het was een vreedzaam protest, en wij werden afgeranseld”

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

In Griekenland is het opnieuw tot protesten van buurtbewoners tegen een migrantenkamp gekomen. Volgens informatie van de burgemeester van de stad Malakasa houden migranten zich ondanks corona-besmetting niet aan het uitgaansverbod.

epoch times

In Griekenland is het bij protesten tegen een migrantenkamp tot botsingen tussen buurtbewoners en de politie gekomen. De politie zette gisteren traangas tegen de demonstranten in, die een straat in de buurt van de stad Malakasa geblokkeerd hadden. Het persbureau ANA meldde onder verwijzing naar informatie van de politie dat er zes politieagenten gewond zouden zijn geraakt.

Ook onder de demonstranten vielen gewonden. “Het was een vreedzaam protest, en wij werden afgeranseld”, klaagde burgemeester Yiorgos Giassimakis in een gesprek met het weekblad “Ethnos”.

Het kamp in de ongeveer 38 kilometer ten noorden van de hoofdstad Athene gelegen stad Malakasa was in maart uitgebreid om honderden extra migranten op te nemen.

Onvrede wegens overtredingen van migranten tegen het corona-uitgaansverbod

De onvrede van de buurtbewoners met het kamp werd erdoor vergroot dat onder de migranten een geval met Covid-19 was opgetreden.

Het kamp werd in april afgesloten, nadat een Afghaanse bewoner positief getest was. De burgemeester beklaagde zich er echter over dat migranten zich niet aan het uitgaansverbod zouden houden en het kamp steeds opnieuw zouden verlaten.

Ook op de Grieks eilanden vinden steeds weer protesten van buurtbewoners tegen de kampen plaats. Gemeentes op de eilanden zetten de regering in Athene onder druk om meer migranten naar het vasteland te verplaatsen.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Griekse burgemeester over demonstratie tegen migrantenkamp: “Het was een vreedzaam protest, en wij werden afgeranseld”

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Dan zal de bevolking het recht in eigen hand moeten nemen. Zo zal het gaan. Wie niet horen wil moet maar voelen. Dat geldt in heel europa. Een regering die het eigen volk op achterstand zet en economische gelukszoekers voortrekt is haar gezag kwijt en geeft blijk van een verborgen agenda die echter steeds duidelijker laat zien welke kant het op gaat Dat is ook in nederland zo.

  Geliked door 2 people

  • Corrie Bruin zegt:

   scherpschutter1943 helemaal gelijk, maar ik denk dat de meeste Nederlanders daar te schijterig voor zijn of zij vinden het niet erg dat hun kinderen daar dadelijk de dupe van zijn.

   Like

 2. malsion zegt:

  Dweilen met de kraan op. Deportatie. Retour naar waar ze vandaan komen. Ze zijn toch niet uitgenodigd????? Het is tijd dat de wereld wakker wordt en dat iedereen zijn AUTOCHTONE plekje afpaalt en zegt tegen iedereen die dat wederrechtelijk wil betreden: ROT OP !!!!

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  Migranten hebben europabreed (enkele Oostblok landen uitgesloten en terecht) gewoon vrij spel. Het Europese volk wordt momenteel aan banden gelegd met de meest grootste waanzin van aller tijden namelijk de corona regels waarvan nu inmiddels is bewezen dat het een grote HOAX is om een hoger doel te dienen namelijk onderdrukking, totale controle en verder met een zogenoemd nieuw normaal door te gaan onder communistische regimes. Echter migranten krijgen de vrijheid en als de besmettingen zo gevaarlijk zijn als ons wijs is gemaakt mogen zij vrij de boel besmetten waardoor die smerige corrupte overheden een reden hebben om de touwtjes voor ons volk nog verder aan te trekken. Waarom plaatsen de overheden geen hek om die kampen en worden deze niet door de overheid bewaakt? Nee de handhavers, politie en de rest van de overheid straffen eigen volk voor het overtreden van deze waanzin regels omdat dat heel veel geld in het laatje brengt om de enorme economische schade die zij voor het ander doel hebben aangericht te bekostigen. Migranten alles gratis en Europees volk onderdrukte betaalslaven. Hoezo haat en tweedeling omdat de EU er een grote discriminerende bende van heeft gemaakt. Kortom verdeel en heers!!!

  Geliked door 2 people

 4. vangie1206j zegt:

  Naar het vaste land verplaatsen,,,, nee met een bulldozer de zee in schuiven.
  Daar hoort dat gajes en verzuipen.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   vangie1206 Vindt het wat ongenuanceerd om te stellen mensen met een bulldozer in zee te schuiven dan zou men zeer zeker eens het koren van het kaf moeten onderscheiden. Daarbij zou ik stellen de overheden, regeringleiders, de onbenullen die in Brussel die de boel uit lafheid en onmacht hebben laten escaleren uit haar vet betaalde en corrupte zetels verbannen. Uiteraard zit er veel kaf onder de migranten uit veilige landen maar vergeet niet dat ook mensen door oorlogen zijn verdreven en van ellende niet meer weten waar zij naar toe moeten. De EU heeft allen welkom geheten maar wel opgestapeld in mensonterende kampen. Ook heeft de EU o.a. Griekenland en haar bevolking laten stikken en opgestapeld met een gigantische probleem omdat die lafbekken in Brussel zelf niet meer in staat zijn om de door hun gecreëerde problemen op te lossen. Dus flink afstraffen begint met dat linkse tuig die Europa naar de ondergang heeft gebracht door zelfs miljarden deals te sluiten met dictators zoals Erdogan die nu de macht over de lafbekken in Brussel en haar lidstaten heeft. Ze hebben zich totaal overgeleverd. Dus als we toch de boel de zee in moeten schuiven schuif dan deze linkse idioten maar in zee naar een onbewoond eiland.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Julia ik scheer ze over 1 kam reden zij betalen dik om in Europa te komen. Dit zijn geen vluchtelingen maar potentiële misdadigers en daar heb ik geen seconde medelijden mee.
    En jou stelling ben ik het 100% mee eens de wereld verwoesters.
    En kaf van het koren scheiden waarom het is allemaal kaf. Hoe moet men de goede van de kwade scheiden terwijl iedereen daar LIEGT. De echte vervolgde heeft geen mogelijkheid en geld om naar het Europa van melk en honing te komen.

    Like

 5. Het is de waanzin van een falend systeem, het is begonnen met de asielaanvragen.
  Asiel verleen je aan mensen die op de vlucht zijn voor oorlog, daar is echter geen sprake van, het leeuwendeel komt uit Turkije en een asielaanvraag zou per direct geweigerd moeten worden, ze kwamen immers uit veilig gebied, dat ze het daar niet naar hun zin hadden is niet ons maar hun probleem.
  Daarnaast zou een verleend asiel stopgezet moeten worden op het moment dat ze weer veilig terug kunnen.
  We hebben echter niet te maken met oorlogsvluchtelingen maar met migranten, mensen die een beter leven zoeken. Prima, daar valt wat bij voor te stellen want de veelal islamitische landen zijn feitelijk mislukte staten, maar migreren doe je met instemming van het ontvangende land, is die toestemming er niet dan ben je illegaal en dien je dus vastgezet te worden en daarna uitgezet, retour afzender zeg maar. Sterker nog, de bootjes waarmee ze de oversteek proberen te maken zouden helemaal niet aan land mogen en daartoe hebben we de kustwacht en de marine.
  Kunnen de Griekse kustwacht en de marine het niet aan dan hadden de andere EU landen bij moeten springen. Waarom wel militairen uitzenden naar brandhaarden op de wereld en niet naar een noodsituatie van een lidstaat ?
  De “Arabische Lente” is inmiddels een Europese nachtmerrie geworden door halfslachtig optreden, de regels voor asiel en migratie waren in principe bekend maar als je ze niet strikt toepast dan hebben regels geen enkele zin.
  Complet waanzin wordt het wanneer de eigen bevolking opgezadeld wordt met de desastreuze gevolgen.

  Geliked door 3 people

 6. Jan zegt:

  Nieuwe wet en nu dus oplazeren, stelletje uitvreters, parasieten en moordenaars!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s