Islam en cultuurmarxisten zijn het grootste probleem voor de wereldvrede

Screenshot_28

(Door: “Balkanske priče”)

De meeste landen in de wereld liggen niet in het huis van de islam, maar in het zogeheten huis van de oorlog, dar al-harb: het gebied dat niet islamitisch is. Net als in de achtste eeuw vanuit het noorden van Afrika doet de islam weer een jihad-greep naar Europa. Deze keer met immigratie en vaak met terreur. De dar al-harb, Europa, moet worden veroverd en ingelijfd in de ene islamitische staat, in de dar al-islam. Koran en sharia (islamitische wet) moeten het in de hele wereld voor het zeggen krijgen. De islam kent alleen maar onderwerping, wat het woordje ISLAM dan ook betekent; onderwerping aan de koran, en aan de sharia. Deze verschrikkelijke ideologie kent geen scheiding tussen moskee en politiek (kerk en staat). In plaats van de wil van het volk (westerse en joodse filosofie) is er de wil van de heilige jihad-boeken: “Zij die geloven, strijden voor de zaak van Allah, en zij die het geloof verwerpen, strijden voor de zaak van satan. Vecht dus tegen de vrienden van satan” (Koran 4:76). En vervolgens: “Bestrijd zelfs hen die mensen van het boek (joden en christenen) zijn, totdat zij bereid zijn de jizya (een speciale belasting voor niet-moslims) te betalen en zich te onderwerpen en tot zij zich onderworpen voelen” (Koran 9:29). “Wij (moslims) geven jullie (niet-moslims) op. Vijandschap en haat zullen altijd tussen ons staan, totdat jullie alleen in Allah geloven” (Koran 60:4). En deze hevige haat – dus strijd – stopt enkel als de ongelovigen (niet-moslims) zich onderwerpen aan het gezag van de ISLAM, die een vorm van georganiseerde misdaad is…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Islam en cultuurmarxisten zijn het grootste probleem voor de wereldvrede

  1. Lost Johnny zegt:

    …op een of andere manier krijg ik het gevoel dat Islam een Jim Jones sekte is, die op een bepaald moment de eigen leden collectief af gaat maken….

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jim_Jones

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s