Ondertussen vloeit het blanke bloed

Screenshot_30

(Door: “eg regs”)

Kerwin Duinmeijer was 15 jaar oud toen op 21 augustus 1983 een nachtelijke straatconfrontatie voor hem noodlottig afliep. Frank Boeyen wijdde vervolgens een liedje aan het voorval, het idee voor een gedenksteen op de Dam is nog steeds actueel en tot op de dag van vandaag ‘eren’ Amsterdamse politici, etnische belangenorganisaties en beroepsagitatoren op 21 augustus zijn ‘nagedachtenis’.

Het toeval wil dat enkele jaren later Rotterdam werd opgeschrikt door meerdere ‘metromoorden’. Zoals later onomstotelijk kwam vast te staan, gepleegd door een neger die het expliciet gemunt had op blanke vrouwen. De herinnering aan deze slachtoffers wordt echter niet levend gehouden. Verre van dat. En het is zelfs niet zo zeer dat hun namen verbannen werden uit ons collectief bewustzijn, want zij waren sowieso nooit meer dan anonieme statistieken op een grafiek. Dit was de hoogste ‘eer’ die aan hen bewezen werd.

Zelfs als we de officiële lezing zouden volgen, namelijk dat Duinmeijer vermoord werd door een blanke racist – de ongemakkelijke bijkomstigheid dat de ‘dader’ in feite half-joods was, werd angstvallig onder het tapijt geveegd -, dan kunnen we in ieder geval vaststellen dat dergelijke incidenten van blank racisme kennelijk buitengewoon zeldzaam zijn. Anders hadden we heus wel een heleboel Kerwin Duinmeijers gekend.

Aan de andere kant was de haatdragende Surinamer in Rotterdam alles behalve een uitzondering. Zo herinner ik me een lijst die omstreeks 2005 circuleerde en waarin de allochtonen moordzucht in kaart werd gebracht. Toen al kwam men uit op een getal van ruim boven de honderd: Nederlandse blanken dus die in hun eigen land met hun levens hadden moeten betalen voor ‘inclusiviteit, gastvrijheid en diversiteit’. Toegegeven, de opstellers waren van het Constant Kusters-soort, maar persoonlijk heb ik hier geen enkele moeite mee. Als er immers niemand anders is die zijn handen wil branden aan deze materie, aan de realiteit, aan wat hier gaande is…

Over feiten gesproken trouwens: zelfs het meest bekende gezicht van ‘zinloos geweld’ – Joes Kloppenburg – bleek bij nader inzien ook te zijn opgeofferd aan de afgoden van massa-immigratie, rassenvermenging en veelkleurigheid. Nog een ongemakkelijke waarheid die het, uiteraard, verdiende om driftig te worden weggemoffeld.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ondertussen vloeit het blanke bloed

 1. Dr. Heinz zegt:

  Herwin Duinmeyer werd neergestoken door een blanke, dat klopt.
  Maar Kerwin zat die blanke telkens te treiteren, en lastig te vallen.
  En Kerwin bleef maar doorgaan, en doorgaan!!
  De blanke vlucht weg en ging een winkel in, Kerwin achtervolgde hem.
  En pas na diverse keren treiteren en klieren stak hij Kerwin met een mes neer..
  Niet gelijk overhoop gestoken zoals dat links volk sinds dien roept!!!
  Uit wanhoop stak hij, niet uit racistische motieven!!
  Links maakt altijd misbruik van bepaalde situaties, dat is wel bekend bij mensen die de ogen open hebben!!
  In de States is het Soros, Obama, Clinton lieden die de zaak ophitsen, op zo totale chaos te schapen om Trump daar van de schuld te geven!!
  Links is het kwaad!!

  Geliked door 6 people

 2. het is al vaak bewezen dat allochtonen per persoon wezenlijk meer misdrijven plegen dan autochtonen; maar dit melden massamedia nooit

  Geliked door 3 people

  • Republikein zegt:

   Bovenwindse en benedenwindse eilanden, ik ruik een vieze lucht, iemand een scheet gedraaid?
   Echter zijn het koninkrijkszaken, en zaken zijn zaken, zei de zakenpief van de Fabeltjeskrant, een kinderprogramma met zekere hersenspoeling.

   Like

  • Jackholland zegt:

   Geen doekjes om winden : klapperapen en kamelenbeffers zijn doorgaans een stuk agressiever dan blanke West-Europeanen .hoe het komt ? combinatie laag iq meer testosteron primitieve driften :eten neuqen luieren vechten?

   Geliked door 2 people

 3. Eurohater zegt:

  In de media stond en staat altijd een fotootje van Duinmeijer als lief klein 12-jarig jongetje. Toen hij vermoord werd was hij 15, en een beer van een jong die zich een weg omhoog vocht binnen een jeugdbende.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Net op M nederland 1: mevrouw heeft het over het rascistisch geweld in Nederland. Waar dan? Wanneer dan? Hoe dan? En wie dan? Om te ontploffen. Dom mens. Ik zie constant geweld gepleegd door allochtonen. Ik zie het in de kranten (drugskartels) Ik hoor dat vrouwen lastig gevallen worden met gesis en roepen dat ze hoeren zijn. Ik zie geweld gepleegd door KOZP Ik kijk soms naar dat progamma om misdaden op te lossen en zie steeds donkere mensen voorbij komen. Het multi culti zal nooit wat worden ook niet als de alle blanke rascisten uitgeroeid zijn, want dan begint de kleur van zwart iets minder zwart nog niets minder zwart etc etc.

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Er is veel racistisch geweld in Nederland…..hier noemt men dat “VERWARDHEID”.

   Geliked door 2 people

  • Het boek en later de film van Robert Vuijsje genaamd ‘Alleen maar nette mensen’ liet het Surinaamse racisme zien en je valt van de ene in de andere verbazing.
   Hele donkere negers worden afkeurend bosnegers genoemd, Indiaas uitziende mensen zijn ‘zwarte joden’ en ga zo maar door, er zijn een stuk of vijf categorieën, onderling gaan ze niet met elkaar om en wordt er lustig op los gediscrimineerd.
   Maar ja zwarten die elkaar discrimineren dat mag.

   Geliked door 2 people

 5. naam zegt:

  Nog even aan ‘eg regs’

  de enige overlevende van de drie doden door de laffe racist die later zelfmoord pleegde, is in 2013 overleden aan kanker. Ze overleefde volgens bepaalde bronnen maar liefst acht bewust dodelijke steken in het bovenlichaam. Een van de meisjes was 16 jaar een ander was 38, maar allen blank.

  je hoeft niet ver terug te gaan voor racistische (massa)moorden tegen autochtonen

  Malek F al vergeten?
  Gokmen Tanis al vergeten?
  Azim. A al vergeten?

  waar waren de protesten tegen racisme tegen en moord op Nederlanders? ik kan me het niet herinneren?

  Like

 6. Republikein zegt:

  Grijs is ook niks.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s