Tweet van Geert

Screenshot_37

Burgemeester #Halsema heeft lak aan de 1.5 meter-afstand-regel voor de demonstranten in #Amsterdam. Twee conclusies: – niemand in Nederland kan nu nog worden verplicht zich aan de anderhalve-meter-regel te houden. – Halsema moet aftreden.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Tweet van Geert

 1. karton zegt:

  Wég met dat volkomen dwaze mens !!!! Zum kotzen !

  Like

 2. top of flop zegt:

  Halsema’s droom komt uit. Zij en haar partij, bezaaid met communisten, bepalen hoe het volk zich moet gedragen.

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Alleen die gemaakte glimlach maakt haar al rete onsympathiek. Wat een naar persoon. Heb haar nog nooit voluit vanuit haar binnenste zien lachen. Nare vrouw

  Geliked door 1 persoon

 4. klaas zegt:

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Voor ma Dalton ontslag op staande voet wegens ambtelijke corruptie. Zeker gelet op de handelspraktijken van haar man inzake zijn praktijken met illegale wapens. Ook hun minderjarig zoontje, inmiddels beter bekend als Holleeder 2 die gewapende inbraken pleegt in verenigingsverband maakt het er allemaal niet beter op.

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Weg met die discrimiNAZI Weg met die discrimiNAZI Weg met die discrimiNAZI Weg met die discrimiNAZI Weg met die discrimiNAZI Weg met die discrimiNAZI Weg met die discrimiNAZI Weg met die discrimiNAZI …………. Je hebt een VETTE MISDAAD tegen Zorgend Nederland begaan!!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Stel pegida had een demonstratie georganiseerd op 1 juni op de Dam. Of de boeren, of de PVV, of een anti biomassa demo, of een anti lockdown demo, of het forum. Zou Halsema dan volledige medewerking hebben gegeven?

  Like

 8. Wel lachen, op GeenStijl moest er een nieuw item over gemaakt worden, op de eerste hadden er al 1575 gereageerd, de tweede toen ik keek al ruim 1200.
  Niet één was positief !
  Ook Grapperhaus heeft het veroordeeld, best wel benieuwd of dit nog een staartje gaat krijgen voor Pistolen Femke.

  Like

 9. Peter zegt:

  Hamburger
  Biefburger
  Dommeburger,de laatste is mateloos populair bij Rutte .

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Ze kunnen de Schreeuwende Heks van de Stopera beter laten zitten in haar burgemeesterlijke heksenhuisje aan de gracht, met haar als de bestuurlijke opperheks, die op haar bezem naar nachtelijke bijeenkomsten vliegt, zal de welvaart van de hoofdstad en burgerij een kort leven beschoren zijn, deze toverkol vergiftigd namelijk alles op haar pad en in haar nabijheid, zelfs haar gezin…….laat haar maar roeren in haar heksenketel. Met haar linksche boze oog en haar pact met de duivel, brouwt zij een een klimaat van religieus fanatisme dat de criminele wortels zo diep in de slappe grond geworteld heeft dat het ongeletterde volk allerlei ongelukken en tegenslagen zal overkomen, armoede en terreur ondervinden totdat de stad in ernstig verval ook veranderen zal in een socialistisch shit-hole….voor zoverre het daar al niet aardig op trekt.
  De ‘main de gloire’ van Eberhard zorgvuldig bewaart naast haar ambtsketen, en met een weerzinwekkend brouwende tongval om door haar Linksche magie en bezweringen de verschillen in welstand en levensgeluk tussen individuen en groepen te misbruiken voor de ondermijning van de hoofdstad..en de uiteindelijke ondergang van de Pays-Bah….

  Like

 11. danny zegt:

  https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/meldformulier-discriminatie.html?sid=bdda0eb5-bd86-4dea-9f18-00e28c6c00c3&r200_r1_r1_r1:u_u_i_d=3fbe7cab-d845-4a7e-9beb-6ef86628642b#formulier-container

  Heb zojuist aangifte gedaan tegen burgermeester Halsema, wegens overtreden vd coronamaatregelen.

  Mevr. denkt dat ze boven alles en iedereen verheven is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s