CARTOON


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op CARTOON

 1. Republikein zegt:

  WTF!

  Like

 2. karton zegt:

  Uit betrouwbare bron vernam ik dat het dragen van een muts alléén geldt voor Grapperhaus omdat veel mensen zijn kale hoofd verwarren met een blote kont.

  Geliked door 2 people

 3. koosv8 zegt:

  OBAMA, de rascisme aanjager, heeft dit aangericht, NIET TRUMP !!!!!!!

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Al die 100-den demonstranten op de Dam gisteren, zouden die ook protesteren voor de mishandelingen die BLANKE AMERIKANEN momenteel ondergaan door de getinten in ’t land.
  Of waarom geen demonstrattie voor de 10- / 100- tallen, DUIZENDEN Europeanen die als dank voor hun verblijf in Europa door z.g.n. vluchtelingen / moslims worden vermoord……………………..

  Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  Alle burgemeester vallen Halsema af. Nou nee. Die zak Hooi van Nijmegen niet hoor. Die bleef zo voorzichtig en praatte het weer goed. Telkens nodigen ze die zak hooi uit om te praten. Je zag en hoorde het duidelijk. Durft geen stelling te nemen, Aan zulke mensen heeft dit land helemaal niets. 0 nada. Jesus ben ik nu de enige die woest word met dit soort bestuurders!! Als deze vrouw nog aan kan blijven dan kan dit kabinet wat mij betreft door de vloer zakken. Werkelijk ik hoop dat al die mensen op dat plein en zij erbij de corona krijgen. Halsema heeft werkelijk echt werkelijk overal schijt aan. Ze heeft hetzelfde gedrag als 1 zus van mij. Dat glimlachje als ze op een fout word gewezen. Je hebt dan zin om die glimlach van die domme kop af te slaan. Nee deze vrouw geeft geen fouten toe. Alleen anderen maken fouten. Zij niet. Zij nooit. Verwacht ook van anderen excuses. Echt zo is zij. Heb het van dichtbij heel goed kunnen zien heo zo´n iemand in elkaar kan steken. Er zit echt iets goed scheef in die kop van haar.

  En dan nog die mensen, die daar op dat plein staan zijn net zo dom als Halsema zelf. Soort zoekt soort. En dan hoor je andere burgemeesters zeggen: willen die mensen van dat plein aub in quarantaine gaan? Nou nee dit soort mensen gaan dat niet doen, want het zijn mensen, waarbij het enkel om hunzelf gaat. Niet om anderen. In feite ook niet echt om de moord van 1 zwarte man. Het is een massahysterie. Als er blanken in Zuid-Afrika vermoord worden zie je ze ook niet. Dus zijn ze zoals iedereen op de wereld, mijzelf incluis : rascisten.

  Geliked door 2 people

 6. verwardeman zegt:

  Stel nou eens dat wij – blanke NLers – zouden gaan brandstichten en plunderen als een
  van ons vermoord wordt door een ” verwarde ” allahoer akbar roepende kutmoSSel , hoe
  zou de NPO / NOS dit dan ” verkopen ” ? racisme ?

  Like

 7. Japio zegt:

  Zou het kunnen zijn dat het gebeuren met die neger en de agent in Amerika vooropgezette “false flag” is door de democraten? Als je kijkt en hoort hoe deze democraten het geweld verdedigen. En Soros weer de protesten financiert. En dat dit gebeurd vlak voor de verkiezingen. Links zijn is geen idelogie meer maar een mentale ziekte waar elke vorm van logica aan ontbreekt. Als je de beelden ziet bij Tucker en Hannity en Ingraham op Fox dan schieten de tranen in je ogen. Mensen die blank zijn, oud of jong worden helemaal afgerost. De chaos is compleet als straks de blanke mens voor zichzelf zal gaan opkomen. Om deze reden willen de Amerikanen hun wapens nooit niet opgeven. Als ze dat doen zijn ze loslopend wild en worden ze in grote getallen afgeslacht.

  Like

 8. LUCIA zegt:

  Tja, links-fascistisch-globalistische doos van Pandora begint zeer kwalijke vormen aan te nemen, voor zover ze al niet kwalijk waren, gezien het karakter van de doos van Pandora. Tijd om de oude krokodillen als gates, soros, clinton’s , bushes en de hele kill-u-minati !%, volledig met wortel en al uit te roeien, zonder enige vorm van genade, Hangen en direct daarna verbranden, zodat hun vampieren genen ook mee verbranden Dit geldt ook voor de systemen die ze opgezet hebben BIg Pharma, Big Agri , het bancaire systeem, het energie-systeem, de geheime genootschappen.. alles zit in een boa-constrictors lock van deze monsters, tijd om de monsters te begraven en hun nalalenschap volledig te ontmantelen en vernietigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s