Aankondiging revolutionaire nieuwe wet…!

Screenshot_42

(Door: “Linsky”)

Uit welingelichte kringen in de wandelgangen van het Catshuis en de parlementsgebouwen is vernomen dat er binnen afzienbare tijd, waarschijnlijk zelfs deze week nog, een nieuwe revolutionaire wet met wereldwijde impact zal worden aangekondigd. Deze behelst het verplicht dragen van gekleurde mutsen! Hoewel men de verplichting juridisch al heeft geregeld, is er nog wat onduidelijkheid over het tijdstip van wisseling en de algehele vormgeving.

De bedoeling is om ’s morgens een groene muts te dragen, en deze rond het middaguur te verwisselen met een blauwe. Ook de tinten en nuances zijn vooralsnog een bron van onderzoek. Het is namelijk gebleken dat elke kleur een bepaalde frequentie heeft.

Groen 495–570 nm 526–606 THz 2.17–2.50 eV
Blauw 450–495 nm 606–668 THz 2.50–2.75 eV

Diepgaand onderzoek door de speciale afdeling (psychiatrie) van het WHO heeft uitgewezen dat als men ’s morgens rond 8 uur begint met een groene muts, de hersenen in rustig tempo worden klaargestoomd voor de volle lading van de blauwe kleur, die vanaf rond 12 uur ’s middags zal moeten worden gedragen.

Ook is gebleken dat de mens als individu makkelijker te controleren is door de 5G apparatuur, die wereldwijd wordt uitgerold. De frequenties van de kleuren groen en daarna blauw hebben corresponderende effecten, waardoor onze zorgzame overheid beter de algemene en individuele volksgezondheid kan beheersen!

In het geheim is de afgelopen maanden al opdracht verstrekt aan diverse modehuizen om de productie van de gekleurde mutsen tot prioriteit te verheffen en deze nobele arbeid 24/7 te laten doorgaan.
https://wetenschap.infonu.nl

Update:

Zojuist heeft de volksvertegenwoordiging de kwestie van het eventuele afdwingen en handhaven van het dragen der mutsjes opgeworpen. Uit de tot nu toe afgegeven verklaringen van de overheden is op geen enkele wijze duidelijk welke maatregelen en/of boetes op het niet naleven komen te staan.

Om in elk geval duidelijkheid te verkrijgen voor ons in spanning verkerende volk is onze verslaggever ter plekke gebleven en heeft een voorlopig antwoord verkregen; de ministers van gezondheid hebben in hun onovertroffen wijsheid vastgesteld dat de meeste volkeren gehoorzaam en volgzaam zijn. Er is vooralsnog geen enkel reden om uit te gaan van enig verzet tegen de mutsjesregels. Onze eigen minister wees er op dat het zelfs Nederlanders zijn die absoluut nergens bang voor zijn!

Als voorbeeld nam hij de conspiracy verhalen, waarin angst wordt gezaaid voor een NWO, verplichte vaccinaties, total controle door AI of verborgen leiders. Neen, geen van die dingen maakt ons volk bang. Wij zijn nuchtere, heldere, wakkere, zelfstandig denkende mensen.. daar zijn wij trots op…! Laat dat even gezegd zijn.

‘Maar zoals elke rechtgeaarde, zinnige staatsburger is men enkel bang om corona te krijgen…’ dacht de minister, ‘dat is ons inziens voldoende om er op te vertrouwen dat er vooralsnog geen strenge dwangmiddelen zullen moeten worden toegepast.’

Pas bij een substantieel in gebreken blijven van de bevolking zal er disciplinaire actie worden ondernomen, waarbij de boetes in verhouding tot de duur van het corona-misdrijf zullen staan. Aldus de woordvoerder van de overheid.

Door:
“Linsky”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Overheid, Satire. Bookmark de permalink .

24 reacties op Aankondiging revolutionaire nieuwe wet…!

 1. Republikein zegt:

  Leuke satire, allemaal op de Dam verzamelen voor de lobotomie.

  Like

 2. Piet Snot zegt:

  Sorry, maar ik vind het erg langdradig en zelf niet eens op ze minst een heel klein beetje grappig.
  Maar ik schijn dan ook een heel apart gevoel voor humor te bezitten.

  Like

 3. Julia zegt:

  Ik mag toch hopen dat dit dwaze verhaal fake news is zo niet dan kan men concluderen dat het elitaire tuig binnen de WHO niet meer serieus te nemen is en totaal is doorgeslagen en flink gestoord. Dit zou kunnen leiden tot een totale burgeropstand om te eisen de algehele WHO op te doeken en failliet te laten verklaren en die psychisch zieken binnen de WHO die dit überhaupt durven voor te stellen voor goed op te sluiten.

  Like

 4. Cathja zegt:

  ‘Geweldig idee’! Het straatbeeld wordt een stuk kleurrijker door al die mutsen…..!

  Mijn echtgenoot heeft daardoor dan wel een groot probleem, want hij is 100% kleurenblind! En zou ik dan elke dag mutsen in de juiste kleur voor hem moeten neerleggen? Dat dacht ik toch niet.

  Dat wordt dan misschien wel levenslange opsluiting in huis?

  (NOT…!!..)

  Geliked door 3 people

 5. Hovawart zegt:

  Als men toch massaal opteert om de ideologie gericht op de verwezenlijking van een socialistische samenleving, gebaseerd op gemeenschappelijke eigendom van de productiemiddelen en met openbare instellingen, waarbij iedereen produceert naar vermogen en neemt naar behoefte, het Euro-Communisme te accepteren, dan tevens ook de verplichting voor een Maoïstische uniformiteit in kleding, en voor iedereen het obligatoire ‘Rode Boekje van Timmermans&Samsom’ om de ervaring en de realisatie van het EU-Socialisme nog beter te kunnen visualiseren en te ervaren, welkom in de Communistische Volksrepubliek van Europa.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Ik zie het binnenkort nog echt gebeuren ook.

  De ‘nieuw-normaal’ Nederlander:

  Krijg toch allemaal de schijt, stel covidioten!

  Geliked door 3 people

  • Linsky zegt:

   De narrenmuts, zoals getoond door Tistochwat op10:14 , is maar heel even ter discussie geweest. Men was het er echter al snel over eens dat deze speciaal zou worden voorbehouden aan de Premier, omdat deze de enige gerechtvaardigde drager zou kunnen zijn… hoewel er stemmen opgaan die zeggen dat de narren muts wel degelijk beschikbaar zou moeten zijn voor het voltallige kabinet! Uiteindelijk werd besloten dat de premier de 3 flossige muts zou gaan dragen en de rest van de regering, vanwege niet aflatende inzet t.a.z. van de corona-hoax ’n teevoudige flos!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Linsky 2 juni 2020 om 13:17

    Theemuts voor de ‘dames’:

    En voor het schapenvolk is deze buitengewoon geschikt:

    Geliked door 1 persoon

 7. droevige mof zegt:

  Zoals het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken vandaag aankondigde, moeten Duitsers die Nederland binnenkomen 14 dagen in het opvangcentrum in Vught blijven.
  Mochten ze Corona-positief, dus eigenlijk negatief, fout zijn, dan worden ze voor onbepaalde tijd naar Scheveningen, bij het strand, gestuurd. Er is daar een bekend gebouw voor hopeloze gevallen.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Volgens mij zijn ze allemaal gek geworden daar, of hoe zie ik dat ??

   Like

   • Linsky zegt:

    Nee hoor, dat waren ze al..! 😀

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Oh ja, maar dat wist ik al wel, ik wil in A’dam nit eens dood gevonden worden,

    Like

   • droevige mof zegt:

    En ik ben een van die gekken en natuurlijk heb ik het verhaal van Vught, Schiphol en de geïnterneerde Duitsers verzonnen. Altijd dicht bij de grens van de wansmaak. Maar ik zorgde ervoor dat deze keer niemand in de duinen werd geëxecuteerd. Dat zou te ver zijn gegaan.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Een vriend van my zou zeggen: you are terrible.
    Daar bedoelt hij dus erg grappig mee, 😀

    Like

 8. Linsky zegt:

  Bij monde van de woordvoerder namens het kabinet, is zojuist medegedeeld dat in de kwestie van tijden voor het dragen van de mutsjes nog niet helemaal overeenstemming is behaald.
  Bij de rondvraag hoe laat en welke kleur en vorm de ’s nachts gedragen mutsjes moeten hebben, de zogenaamde ‘slaapmutsjes’ dus, werden de gemoederen heftig verhit.
  Bij veel lidstaten wierp de vraag zich namelijk op, of het uberhaubt wel mutsjes zouden moeten zijn, dan wel petjes wellicht, en daar kwam dan weer de vraag uit voort… met of zonder klepje….?! Sommige verkeerden van mening dat het absoluut met flosje moest zijn! En natuurlijk was dat de bekende stok in het hoenderhok, want meteen rees de vraag welke kleur dat flosje dan wel niet zou moeten krijgen, hetzelfde als de muts, of juist afwijkend….?
  Het primaire punt van verdeling was natuurlijk de vraag welke kleur van het mutsje zelf..? Toen een aantal leden wit voor stelden, kwam de tegen partij onmiddellijk met de beschuldiging van racisme!
  Pas toen de voorzitter uitlegde dat wit, in feite alle kleuren in zichzelf behelsde kwamen de leden wat tot kalmte.
  Toch meende een aantal van hen dat zwart dan toch beter zou zijn, omdat zwart het ontbreken van elke kleur is!
  Het mag evident zijn dat onze overheden, met hun bijzondere kijk en wijsheid op de dingen, hier wel duidelijk inzicht in zullen ontwikkelen en tot een bevredigend eindresultaat zullen komen.
  De zegsman beloofde hier in een later stadium op terug te komen.
  Waarvan akte!

  Like

 9. HorKor zegt:

  Ik zie de ambtenaren van de regering dit nog niet doen Rutte met muts het verstand is ver te zoek ( het draait allemaal om controle )

  Geliked door 1 persoon

 10. Linsky zegt:

  Opnieuw is er enorme commotie ontstaan in regeringskringen.

  Toen de vraag zich opwierp wie de mutsjes zou moeten gaan betalen liepen de gemoederen hoog op.
  Het linkske deel was van mening dat het absoluut niet ten laste mocht komen van de belastingbetaler, en dat de mutsjes dus door het volk zelf aangekocht moesten worden. En wel in drievoud, i.v.m. de dagelijkse was.

  De rechter flank begon daarop te schreeuwen en meende dat het een grof schandaal was, en dat er op Europees niveau al mogelijkheden voor bestaan, te weten de Eurobonds dan wel het EMS. Men eiste dat deze onmiddellijk aangesproken moesten worden, vooral ook om dat de mutsen-wet wereldwijd ingevoerd gaat worden.

  De klimaatpaus Timmerfrans was degene die het laatste woord voerde en besloot met de verheugende mededeling dat zijn ambtenaren inmiddels ook hadden berekend hoeveel losse haren en hoofdschilvers op deze wijze minder rechtstreeks in het milieu terecht zouden komen. Naast het verbod op sex en de muts-wet, was hij zeer positief over zijn streven naar de 1 biljoen die hij al eerder eiste voor zijn opruimen van de mensheid.
  Overigens voegde hij er aan toe, dat de kosten z.i.z. wel degelijk door de burger zelf gedragen diende te worden.

  Kennelijk is het laatste woord over de mutsjes-wet dus nog niet gezegd en geschreven!

  Like

 11. Tom zegt:

  De hele wereld om ons heen is aan het veranderen(bijvoorbeeld de zon, was geel nu wit) en het is ook de bedoeling dat het menselijk lichaam mee veranderd. Ja mensen we gaan naar een andere dimensie ofwel bewustzijn niveau. Waarbij je moet leren om naar een hogere frequentie te kunnen gaan. Met andere woorden naar een andere dimensie waar we telepathisch kunnen communiceren. Waar wij nu zitten is het derde, logisch toch, het paranormale bevind zich in het vierde en we gaan naar de vijfde. Zoals ik al zei iedereen moet dat leren. Bijvoorbeeld door eerlijk en oprecht te zijn een z’n rechtvaardig mogelijk leven te lijden waarbij je andere helpt waar mogelijk. De leer van de universele taal de liefde, geven en geven!
  De gekleurde mutsen is onzin want door middel van alle elektromagnetische straling(bijvoorbeeld wifi en 5G) wordt onze ontwaking in het bewustwording gehinderd!

  Like

 12. Nemesis zegt:

  Idioten ondertussen, weten van idiotie niet meer wat ze nu nog moeten uitvinden

  Like

 13. Bob zegt:

  De mutsen moeten ook ij de nacht zichtbaar zijn. Daarom
  is deverf fluoriserend..

  Like

 14. Julia zegt:

  Nederland heeft al mutsen genoeg namelijk binnen de regering. Nederland heeft haar eigen democratie vermoord onder leiding van al die corrupte mutsen in Den Haag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s