GEWELDIG DIE HALSEMA

Screenshot_49

(Door: “Weethetwel”)

Kijk, dan komt men op het punt dat het lijkt of er bijna niemand meer is met een gezonde aanpak van het corona-bedrog en dan is daar opeens Halsema, de burgemeester van de vrijstaat Amsterdam, die de verlossende woorden spreekt: “Het recht op demonstratie is groter dan de beperkende Cojona-maatregelen”. We zijn trots op haar, hier spreekt de ware democraat. De gevolgen zijn verblijdend vérstrekkend: er moet meer gedemonstreerd worden. We gaan ter plaatse demonstreren voor méér muziek op Pink-Pop, béter voetbal in de stadions, méér spektakel op het Formule-1 circuit en dat alles met aantallen tot 100.000 man. Eigenlijk komt het er op neer dat we weer gewoon normaal gaan doen na de black-out van onze “bestuurders” en “volksvertegenwoordigers”. Voorlopig is iedere bijeenkomst even een demonstratie, na een paar keer hoeft dat niet meer en is alles weer normaal.

Dankbaar

Natuurlijk, wanneer de demonstratie tégen Cojona was geweest, zou het leger ingezet zijn tegen de demonstranten. Dan zouden de NSB’ers onder hen zich volledig hebben kunnen uitleven tegen de eigen bevolking. Maar nu was alles anders. De dood van de man in Minneapolis, voor wie de demonstratie was georganiseerd, heeft zo een veel groter effect gekregen dan hij zelf ooit had kunnen vermoeden. Ook hém zijn we daarom postuum grote dank verschuldigd.

We zijn er nog niet

Als er iets is dat een gevaar voor de volksgezondheid oplevert, zijn het wel de aerosols die vrijkomen bij de schuimbekkende politici en media. Wát een woede en agressie, omdat er 5000 mensen in de openlucht bij elkaar stonden. Dat het niet gevaarlijk is, weten we inmiddels van échte wetenschappers. Het kost steeds meer moeite naast het dagelijkse rijtje charlatans nog publiciteitsgeile figuren te vinden die érgens een link hebben naar volksgezondheid om met grote traanogen de hel en verdoemenis te preken die ons na deze demonstratie te wachten staat. Geen enkele tegenslag blijft ze bespaard. Want voor de volgende griepgolf moeten ze nog een paar maanden geduld hebben. Zonder griepgolf géén angstgolf

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”, waaronder vanaf 6 maart meer dan dertig relativerende cojona-artikelen voor een snelle terugkeer in de realiteit.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op GEWELDIG DIE HALSEMA

 1. Pistolen-Paultje zegt:

  Persoonlijk denk ik dat het risico op besmetting buiten, heel beperkt is. Hij gaat mij om het signaal wat afgegeven wordt:
  1. Halsema heeft schijt aan de richtlijnen van de regering.
  2. Halsema weigert te handhaven.
  3. Mag voetbal of een openlucht concert in een open stadion nu ook?

  Geliked door 3 people

 2. Hovawart zegt:

  Alle Corona-maatregelen, zorgvuldig georkestreerd door het kabinet Rutte, teniet gedaan door één Linksche Lunatic…….en Grapperjurk bagatelliseert haar laakbare houding…wat een smerig zooitje.
  De burgemeester zal misschien een boete krijgen die zij zal laten voorkomen bij de huisrechter in Haarlem, dezelfde die haar zoontje een aai over de bol gaf nadat deze gepakt werd voor diverse misdrijven.
  De term “klassenjustitie” is klaarblijkelijk een handelswijze van de huidige politiek om de Trias Politica volledig weg te gummen…..

  Geliked door 3 people

 3. delamontagne zegt:

  Het ontbrak er nog maar an dat op de Dam niet ’n soort show als in US werd opgevoerd, BLANKEN KNIELEN VOOR NEGERS OM HEN VERGIFFENIS TE VRAGEN.

  Je moet je toch eigenlijk schamen voor die achterlijke blanken die voor racistische negers op hun knieën gaan………………!

  Of je nu in Frankrijk of in de Verenigde Staten [ OF NL ! ] bent en ook al is het geweldsniveau anders, we zien dezelfde show .

  De daders, meestal zwart en van Afrikaanse cultuur, zorgen ervoor dat de rellen zich vermenigvuldigen, vandalisme en plunderingen, onder wat voor voorwendsel dan ook.
  Het doel is duidelijk: bewijzen dat zij het slachtoffer zijn van blank racisme, terwijl in de Verenigde Staten 97% van de zwarten wordt gedood door zwarten en 81% van de blanken wordt gedood door zwarten.
  / / /
  A powerful show of unity and support.
  The white community kneeling down in front of the black community to ask for forgiveness after years of racism.
  The black community followed that up by kneeling down as well and they all eventually joined in prayer.#protests2020 pic.twitter.com/V8PatDVEYJ

  — Shaggie (@Shaggie_Tweets) June 1, 2020
  / / / /
  MAAR NU: ! !
  Het idiote en beschamende is dat er blanken zijn, vaak links of uiterst links, die voor die zwarte racisten knielen, om vergeving vragen en dan met hen samen willen gaan vernielen…….
  BESCHAMEND: [ linkse ] blanken knielen voor zwarten om hen om vergeving te vragen voor al de jaren van racisme..

  Geliked door 5 people

  • Jan zegt:

   En vervolgens stemmen deze zwarten gewoon weer op de Dems die hen alleen gebruiken om gekozen te worden. En maar jammeren tegen blanken. Zijn net als lamlendige moslims die op hun beurt jammeren over die vreselijke niet-moslims, of socialisten tegen ‘kapitalisten’ die hen ‘uitbuiten’. Het is pure lamlendigheid van deze zwarten om zelfstandig na te denken en te handelen. Legio zwarten kotsen dit volk uit.

   Geliked door 2 people

  • @Delamontagne
   Zag ook ergens een filmpje voorbijkomen van een blanke vrouw die op straat aangesproken wordt en gevraagd wordt te knielen, het eerste dat door mijn gedachte was “Dat nooit” !!

   Like

  • karton zegt:

   @ delamontagne.
   Uit zéér betrouwbare bron vernam ik dat de meeste blanke mannen knielden voor die negers, maar dat vele vrouwen voor die negers gingen bukken, u begrijpt dat de negers dat als een buitenkansje hebben ervaren

   Like

 4. Jack Terrible zegt:

  De dood van die crimineel in Amerika heeft die Corona gekheid in Nederland (Amsterdam) een flinke opdoffer gegeven!!!

  Like

  • karton zegt:

   @ Jack Terrible.
   U vergeet de 100-duizenden gekleurde mede-mensen van over de gehele wereld die in hun hoofdsteden grote demonstraties organiseerden toen in Nice een vrachtauto, bestuurd door een gekleurde mede-mens, tientallen blanke mensen plette, zoals in Berlijn gebeurde tijdens de Kerstmarkt én nadat in Utrecht 4 volkomen onschuldige blanke Nederlanders werden vermoord door een gekleurde mede-mens. Juist op die momenten kregen wij toch wel héél veel steun uit gekleurde hoek, zeker wel zoveel als de negers nu krijgen van de vele blanken.
   Of zit ik nu onzin uit te kramen ? Zou kunnen hoor, dat zwarte gajes maakt je helemaal gek !

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  “Het recht op demonstratie is groter dan de beperkende Cojona-maatregelen”. We zijn trots op haar, hier spreekt de ware democraat.

  Of ze een democraat is weet ik niet. Durf ik niet hardop te zeggen omdat ik anders vermoed.

  Wat zou ze gedaan hebben als Pegida, PVV of Forum een grote demonstratie gehouden zouden hebben op de Dam tegen immigratie, tegen biomassa verbranding, tegen de EU, voor een nexit en tegen de klimaatwaan algemeen.

  Like

 6. Sinyo zegt:

  HALSEMAAL meteen van dr plekkie af.
  Of . . . . . . ?
  Blijf maar zitte waar je zit
  Daar gezeten hoog opt peerd
  Je benne de beroerdste nit
  Das “minder-minder” Wilde Geert.

  Like

 7. Jan zegt:

  Altijd prettig om weer bevestigd te zien dat 90% van de bevolking van Amsterdam uit landverraders en hun vijfde kolonne bestaat.

  Toch maar eens een vakantie in Servie besteden en een Kalashnikov mee terug nemen.

  Geliked door 2 people

 8. Wolf zegt:

  Per onmiddellijk dat gore fascistische ROTWIJF ontslaan en groenlinks en dom66 VERBIEDEN! Het zijn terroristen . Halalsema moet samen met al die 5000 NIKKERS , alle islamieten,eurofielen, communisten en ander addergebroed zoals de nos en die hele npo trappen we dr achteraan. Nederland zoals het hoort.

  Like

 9. Piet Snot zegt:

  ‘Het demonstratierecht schuif je niet zomaar opzij’

  Onthou deze uitspraak en maak er gebruik van als je iets wil organiseren.

  Geliked door 5 people

 10. Julia zegt:

  Ben benieuwd hoe ze zal gaan ingrijpen als wij White Matter demonstratie met duizenden zouden houden waar alle reden voor is ook t.o.v. blanke mensen wordt zwaar gediscrimineerd zoals o.a. een filmpje van een zwarte verscheen dat een zwarte medewerker een ouderen liggend op bed op in bleef slaan evenals een filmpje dat als je wit bent moet knielen voor een zwarte mede hoeveel blanken er door zwarten zijn vermoord (o.a. Paasmoorden genocide op blanke boeren). Waarom hoor ik hier niets over in de media en wordt hier tegen niet gedemonstreerd? Uiteindelijk zijn dit boeren en geen criminelen. Die Floyd was geen lieverdje en had al enkele delicten op zijn geweten. Ook blanke worden door de politie de laatste maanden hard aangepakt kijk naar ouderen die met geweld worden teruggedrongen als zij vreedzaam staan te demonstreren. Kortom het racisme wordt door een groot deel van de zwarte bevolking zelf opgeroepen zie de wereldwijde plunderingen en rellen. Het is onbegrijpelijk dat wij beperkingen op aantallen i.v.m. Corona krijgen opgelegd, geen festivals of voetbalwedstrijden, half gevulde klassen, gesloten sportscholen, etc maar onze burgemeesters onverantwoord duizenden toelaten. Over discriminatie gesproken Remkes (Den Haag) die 4 x zoveel politieagenten had ingezet bij een vreedzame demonstratie waarbij maar 30 demonstranten aanwezig waren had wel het lef hierop in te grijpen maar liet nu duizenden mensen toe. Waren blijkbaar ook heel veel linkse lapzwansen die ook op De Dam in Amsterdam aanwezig waren en waarschijnlijk nu in Den Haag, Rotterdam en Groningen de boel zouden kunnen besmetten. Moeten we straks door de lafheid van een aantal slappe linkse bestuurders met zijn allen weer in een lock down om nog meer economische schade op te lopen. Ik ben het hier totaal niet mee eens en vindt het onacceptabel en geef mij een reden alleen nog mijn eigen verantwoording te nemen en verder de regels die overdreven zijn niet meer in acht neem en elke boete zal aanvechten omdat deze niet grondrechtelijk zijn. Links haar gang laten gaan en zwart hun gang en de rest beboeten is pure discriminatie binnen ons rechtssysteem. Halsema heeft een hele grote blunder begaan door de volksgezondheid in gevaar te brengen en kan niet meer worden geaccepteerd of gerespecteerd als burgemeester van Amsterdam.

  Geliked door 3 people

 11. Kuu zegt:

  Halsema zegt in een brief dat ze niet de juiste informatie had. Nou, daar is ze zelf verantwoordelijk voor, dus dat is helemaal geen excuus.
  Dat mens begrijpt er helemaal niets van!!!!!

  Like

 12. Julia zegt:

  Van Grapperhaus moet je het ook niet hebben. Die man kletst recht wat krom is en schuift alle verantwoordelijkheden die hij zelf dient te dragen naar bestuurders. Slappeling met zijn leugen om de hand van activiste Halsema boven het hoofd te houden zijn uitspraak: dat het staatsrechtelijk niet mogelijk is een burgemeester te ontslaan slaat nergens op. Het kabinet kan Halsema voor haar wandaad namelijk de volksgezondheid bewust in gevaar te hebben gebracht (schuift het met mooi praten dat het ieder zijn eigen verantwoordelijkheid is vervolgens weer af naar de linkse duizenden maar die volgens haar de reden van de demonstratie belangrijker vonden dan de volksgezondheid). Waarom al die regels, dictatuur dan? Een ieder draagt dan toch ook zijn eigen verantwoordelijkheid zodat we de economie hadden kunnen redden en onze vrijheden niet hadden op hoeven geven. Hoe geloofwaardig is deze tegenstrijdigheid nog en wie is uiteindelijk verantwoordelijk? Verstandig is om de rechtelijke macht niet te belasten al te onterechte boetes te seponeren. Hieruit blijkt dat het alleen ging om angst verder te zaaien en zoveel mogelijk geld binnen te harken. Het is allemaal opgezet spel om de tweedeling nog groter te maken met als doelstelling om een enorme chaos te creëeren om het agendapunt tot het nieuwe normaal zoveel mogelijk af te gaan ronden en het volk nog meer aan banden te leggen. We zitten op agendapunt 6 van de geheime agenda de de volgende stap is een totale burgeroorlog tussen diverse volksgroepen.

  Geliked door 2 people

 13. Even los van het feit of de genomen maatregelen tegen corona terecht waren of niet, men vond het belangrijk genoeg om onze economie een forse dreun te geven, vele miljarden zijn er uitgegeven om die maatregelen door te voeren en vervolgens laten we een burgemeester van de grootste stad van ons land al die regels naast zich neerleggen om een demonstratie door te laten gaan en vervolgens zelf als actievoerder mee te lopen.
  Dan is de conclusie dat het vergaande incompetentie is en dat haar positie niet langer houdbaar is.
  Pistolen Femke denkt blijkbaar dat ze naar communistisch voorbeeld de Opperste Leider van de Republiek Amsterdam is en dat ze kan doen wat ze wil.
  Tweede man achter Femke is natuurlijk Rutger Groot-Onbenul dus dan weet je het wel….

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  https://tpook.nl/2020/06/03/omdat-halsema-niet-meewerkte-aan-regels-veiligheidsregio-kan-ze-worden-ontslagen-als-voorzitter-veiligheidsregio/

  ‘Omdat Halsema niet meewerkte aan regels veiligheidsregio kan ze worden ontslagen als voorzitter veiligheidsregio’.

  “Als burgemeester is het je taak om zoiets heel goed te monitoren. Deze demonstratie was aangemeld bij de gemeente. Op Facebook hadden duizenden mensen aangegeven dat ze van plan waren te komen. Dat geeft wel een indicatie.”

  Of ze moet aftreden, is een politieke vraag. Daar ga ik niet over. Maar als je het puur juridisch bekijkt, zijn er fouten gemaakt. Dat kan consequenties hebben.

  Als een burgemeester niet aan meewerkt aan de regels van de veiligheidsregio, zoals hier gebeurde, zou het kunnen dat zij ontslagen wordt als voorzitter van de veiligheidsregio.”

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Halsema: leugen en bedrog
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/bizar-politie-amsterdam-wist-van-verwachte-drukte-tijdens-damdemonstratie/

  Bizar! Politie Amsterdam wist van verwachte drukte tijdens Damdemonstratie

  Aiii, opnieuw een pijnlijk moment voor burgemeester Halsema. De Amsterdamse politie had al een paar uur voordat de demonstratie begon in de gaten dat er veel meer mensen zouden gekomen dan eerst geschat. Deze informatie is doorgegeven naar de leiding, maar die hebben er NIETS mee gedaan

  Like

 16. fleckie zegt:

  ‘Dwarsliggerij ‘. , is ook een. zelfstandig naamwoord.! ……. <~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s