GroenLinkse communistische burgermeester Femke Halsema moet vertrekken!

Screenshot_44

(Door: “Balkanske priče”)

We leven inmiddels in een anarcho-tirannocratie in Nederland. In Amsterdam zeker. Regels doen er niet meer toe. In Amsterdam geldt een andere wet (de stad is al lang onder de islamitische wet van de sharia) dan in de rest van Nederland. De corona-regels gelden schijnbaar niet in Amsterdam, waar linksgroene Halsema de scepter zwaait, maar wel in de rest van Nederland, waar burgers een aantekening op hun strafblad krijgen wanneer zij de corona-regels niet opvolgen. Wij moeten allemaal al weken afstand bewaren. Doe je het niet, krijg je een bekeuring. De afgelopen negen weken dwong Halsema winkeleigenaren wél om te sluiten op straffe van torenhoge boetes tot € 4000,-… Een week lang aandacht voor een incident in de VS (het is geen racisme, knie in de nek/hoofd is standaard politieprocedure in de wereld), maar geen actie ondernemen tegen structureel antisemitisch en anti homogeweld in de stad. Moordende anarchisten in de VS krijgen alle support, maar o wee als er één, ja, één persoon van Joodse komaf demonstreert op de Dam tegen Palestijns geweld tegen Israël, dan wordt die hardhandig door de politie de Dam af geflikkerd…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Amsterdam, anarchisme, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, GroenLinks, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op GroenLinkse communistische burgermeester Femke Halsema moet vertrekken!

 1. Gienekehado zegt:

  Groen-Slinks, criminaliteit en MILJARDEN voor “DE ZORG” gaan hand-in-hand!!

  Like

 2. Ana zegt:

  Het is door dit soort stilzwijgende ‘positieve’ discriminatie in plaats van op kwaliteit kiezen dat wij vrouwen nog steeds niet voor vol worden aangezien. Dit zijn brokkenpiloten die zorgen dat wij het nog steeds moeilijk hebben en er aan ons wordt getwijfeld als wij op een hogere positie worden verkozen.
  Dit is antifeminisme!

  Like

 3. Tineke zegt:

  Helemaal georkestreerd door de betalende George Soros.
  Anders krijg je geen 5000 man op de been voor 1 iemand die is doodgeschoten in Amerika notabene.
  Soppende Syl zal wel weer de dag van haar leven gehad hebben gister.
  Wij als blanke Nederlander worden al ik weet niet hoe lang gediscrimineerd door dit kutkabinet !
  En die bekende Nederlanders die meeliepen moeten ook eens stoppen met dat eeuwige mee janken.
  Stelletje hypocrieten.
  Dat doen ze ook alleen omdat ze in de ”picture” willen blijven !

  Geliked door 3 people

 4. Rensk. zegt:

  Ik begin een steeds grotere hekel aan dit land te krijgen. Het voelt niet meer als mijn land waar ik geboren ben. De machten die nu spelen voel ik tot in mn haarvaten. Halsema hoeft niets te vrezen. Het hele regeringssysteem is zo corrupt als de neten. Die Grappenhaus is een stuk onbenul. Een vent zonder identiteit. Overigens waar blijft die lachende grijns eigenlijk. Als het moeilijk wordt zie je hem een tijdje niet. Totdat het weer rustig is. Dan komt HIJ uit zn bunker.

  Geliked door 2 people

 5. droevige mof zegt:

  De baanbrekende demonstratie in Amsterdam, de eigenlijke anti-coronademonstratie van de nuttige idioten, zoals de communisten het noemen, is zo’n gevaarlijk feit dat de Duitse media stommetje spelen. Zelfs in de grensstreek heerst er een grote stilte in de vodden. En in de sociale media missen we een Duitse e.j. bron. Er zijn te weinig Duitsers die Nederlands spreken.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Die Duitse e.j. bron die was er wel droevige, maar die hebben ze dus wel weggepest, of hoe je het wilt noemen. Heel af en toe zie je hem nu weer eens een keertje. Heel jammer, had wel hele goede artikelen, alleen de “toon” stond geloof ik een aantal niet zo aan, wie het weet mag het zeggen. Maar er was en is er wel eentje.

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Er staat rechts bovenaan een vertaal keuze om de hele site in het Duits te vertalen.
   Kunnen de Duitsers het ook lezen.

   Like

  • hannah zegt:

   als ze Duits spreken is geen probleem ….. met de Google Translator zal het ook wel lukken, zo niet vertalen wij het wel ….

   Like

 6. Rensk. zegt:

  Denk dat Annabel van FvD het een stuk beter zou doen dan die stomme uitgekookte leugenachtige doos Halsema. Mevr heeft geen fouten gemaakt. Hoppa tot de volgende actie van de communist Halsema Laat het kabinet ook maar ophoepelen. Gaan ondernemers nog luisteren?

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  In feite zijn de artsen en zorgmedewerkers de slaven van la Halsema. Zij vindt dat ze dan maar harder moeten werken mocht het virus door haar gedrag flink floreren, want haar ideologsiche vrindjes/onderdanen/nuttige idioten gaan voor. Vreselijk om te weten dat zulke mensen als Halsema bestaan en met haar nog velen.

  Like

  • Kuu zegt:

   Kunnen we de doden die er gaan vallen vanwege corona, niet bijboeken op de cv van Femke, en ze voor de rechter verantwoording laten afleggen?

   Like

 8. Harry Willemse zegt:

  Communistische burgemeester Halsema blijft gewoon zitten waar zij zit, neem dat maar van mij aan. Er zijn namelijk nog heel veel andere zaken waar je als burgemeester de wet niet hoeft na te leven.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  kwekje kwalsema is een extreem linkse rat van het smerigste rioolwater.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Ik hoorde via de radio dat Grapperhaus heeft verklaard dat het kabinet niets doet, maar dat het aan de Amsterdamse gemeenteraad ligt om hier over te beslissen. Hypocriete vuilak dat hij daar is !Onze bevolking moet massaal die 1,5 meter en die 3 personen regeling gaan negeren, alsmede die idiote verering van Rutte. Zo niet, dan blijven we zitten met dit kabinet tot aan Sint Juttemis. Vervolgens zullen ze de verkiezingen met een jaar gaan uitstellen, en dan wordt het Rutte 4,5,6. Compleet met stembusfraude.

  Geliked door 4 people

 11. karton zegt:

  Natúúrlijk moet deze communiste verdwijnen, kwaadschiks of goedschiks.
  Staat die idioot op de Dam met een “slavernij-sticker” op d’r landverraders-pakje.
  Viel me nog mee dat ze geen sticker op d’r voorhoofd had geplakt met : “baas in eigen buik”, of dergelijke onzin. Dat mens zit alleen maar op te hitsen, bestuurlijke kennis ? Nog niet op kunnen betrappen.
  Zo’n nietsnut kán en mág toch niet aanblijven, en ook nog eens op ónze kosten.

  Geliked door 3 people

 12. Monalisa zegt:

  Gaat niet gebeuren het is pappen en nat houden, kijk maar naar de straf van het namaak pistool van zoon en pa, klasse justitie heet dat.

  Geliked door 2 people

 13. Rensk. zegt:

  Wat willen ze eigenlijk bereiken met die demonstratie en dat eeuwig durende gezeik over rascisme? Zijn ze al toe aan geweld? Misschien alle blanken afmaken? Is het dan eindelijk klaar?

  Mijn hemel krijg een steeds grotere hekel aan die lui. Nou weer een zekere Akwasie, die een toespraak hield waar de slachtofferrol prominent naar voren komt. MIjn god wat heeft die man he toch slecht hier in Nederland. Moest naar een Songfestival om te zingen,.Heeft nauwelijks te eten. Kan nooit naar een ziekenhuis. Heeft geen euro in huis. Heeft geen onderdak,Het is werkelijk vreselijk wat die afrikanen hier mee moeten maken. Het val in het niets met de Holocaust en de indiase kaste in India. Zij zijn de enigen die het zoooooooooooo moeilijk hebben. Wat een rot land hier voor ze; Afrika hun herkomst. Daar is het een stuk beter. OokSimons voelt het hoe erg het allemaal is hier in Nederland. Het slechtste land waar alle afrikanen dagelijk in elkaar geslagen worden. Dagelijk word er voetje gehaakt. Dagelijk word er in hun huizen ingebroken. Dagelijks word er op ze geschoten.Dagelijks ellende 1 grote bos ellende voor de afrikanen. Ik denk dat het voor hun het beste is dat net als in Zuid Afrika alle blanken afgemaakt worden. En dan? Dan word dit land net als hun land van herkomst.Namelijk Afrika.Met honger ellende en oorlog tussen de stammen. Gelukkig. Want dat is wat ze willen

  Geliked door 4 people

  • Gienekehado zegt:

   500 M I L J A R D afgejatte belastingcenten zijn er al in die Parasieten / Profiteurs KOLEREZOOI gepompt. Met als resultaat een ooit stabiel en welvarend landje naar de Kloten geholpen!! Mensen die naar ‘Opsporing Verzocht’ kijken, weten er alles van!!

   Like

 14. Gienekehado zegt:

  In Groningen is ook een George Floyd-demo. Op de webcam zie ik dat er (nog) geen 100en GUTMENSCHEN zijn. (zo schijtzat van die HYPOCRIETE discrimiNAZI zooi!!!!!!!!!!)

  Geliked door 2 people

 15. hans zegt:

  ach ja, sinterklaas bestaat ook niet, nu pas achter? Homo`s hebben geen negers en moslims nodig om gehaat te worden dat doen ze zelf al onderling e.d. clueless, ik hoop dat de pornozieke ego-narcisten die ze zijn massaal in elkaar geslagen worden! Door die moslims en negers waardoor ze elkaar afvallen als racisten, terwijl natuurlijk iedereen verder weet wie dat zijn!
  Ik zou er geen POOT voor uitsteken, smerig zelfhatend corrupt kliekovolk! BIRKENAU! mET MOSLIMBEWAKERS. gROOTSTE vIEZE nsb-VERRRADERS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s