Hoogleraar: Kabinet kan Femke Halsema wél ontslaan

Screenshot_47

(Door: Bas Paternotte)

Ferd Grapperhaus zei dat dat aan de Amsterdamse gemeenteraad is

Het oordeel over het handelen van Femke Halsema is aan de gemeenteraad van Amsterdam, zei minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus dinsdag tijdens het vragenuur waarin Geert Wilders opriep tot het ontslag van de burgermoeder van de hoofdstad. Hoogleraar Staats- en bestuursrecht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden Wim Voermans (bekend van zijn kritiek op de 4,7 miljoen euro subsidie voor Kroondomein Het Loo en koning Willem-Alexander) denkt daar anders over. Mini-college staatsrecht in twee tweets.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, collaboratie, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, gezond realisme, GroenLinks, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hoogleraar: Kabinet kan Femke Halsema wél ontslaan

 1. Rensk. zegt:

  Iedereen boos op Halsema. Nou dat deert Halsema absoluut niet. Want degenen, waar haar prioriteiten liggen zijn dat niet en dan zijn de allochtonen.

  Bovendien hoe bozer men word op haar hoe vastbeslotener ze word en hoe meer ze dat soort acties gaat doen. Zij is van mening dat zij geen fouten kan maken en vandaar dat ze ook schijt heeft als mensen boos op haar zijn. De fouten waarom men boos is op haar die gaat ze daarna nog verdubbelen. Let maar op. Die blijft en het kabinet staat stevig achter haar. Die zijn net zo erg als haar. Ook al zeggen ze met woorden van niet. Het is een heel apart naar soort mens en zij is er 1 van. Ongelofelijk je mag met niet meer dan 30 man samenscholen en na de actie van Halsema mag het ineens met veel meer. 80 man in Rottterdam en nog veel meer in Den Haag. Bij de ene burgemeester mag dit en bij de ander dat. Chaos. Dat hele coronagebeuren hangt me zwaar de strot uit als je dit allemaal zo ziet gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk kan het Kabinet Halsema ontslaan.
   Laffe Grapperhaus durft, zoals verwacht, de verantwoordelijkheid niet aan en schuift de hete kolen door naar de Amsterdamse Gemeenteraad.
   Wat er ook zal gebeuren Halsema is nu aangeschoten wild die na het verboden wapenbezit van zoonlief opnieuw met een grof schandaal wordt geconfronteerd.

   Mocht ze nu tòch overeind blijven dan nog is ze aangeschoten wild!

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Dat men het weet. De ondernemers hebben begrip voor Halsema. Net voor de buis. Zou dat echt zo zijn? Oké als dat zo is dan gun ik ze dat ze failliet gaan. Ik heb er geen last van, want die stomme terrassen vind ik toch al geen zak aan.

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Het lijkt mij ook geen zak aan met jou op een terrasje.
   En dan zeker de hele dag op andere letten hoe ze zich gedragen, houden ze wel afstand, zien ze er wel verzorgd uit, maken ze niet teveel onnodige grapjes, als ze maar niet uit Amsterdam komen, wiebelen ze niet teveel met hun stoel, enz……………………..

   Like

 3. Kuu zegt:

  Is niet aan de orde, volgens Grapjas van Justitie.

  Like

 4. Jan zegt:

  Femke Clinton denkt dat zij boven de wet staat

  Like

 5. Oeps zegt:

  Rutte-3 had vrouw Halsema op staandevoet moeten ontslaan. De grapjas van justitie gedraagt zich als een slappe tinus en vindt dat niet nodig. Dan is het nu hoogtijd voor het hele kabinet om op te donderen !!! Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Begroting verlagen met €1,00 en Motie van Wantrouwen !!! Roep desnoods het hele land op, om naar Den Haag te komen om te demonstreren !!! (Hooivork meenemen) Iedereen luid toeterend (TI TI TI TAA) met 60 km/u op de snelweg en met het BLAUW-WIT ROOD (vlag ondersteboven) !!! De abnormaliteit is nu toch van nul en generlei waarde meer.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Als Halsema een PVV, FvD Burgemeester was geweest (in deze tijd natuurlijk onmogelijk) had de ontslag brief binnen 24 uur op haar deurmat gelegen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mpeijer zegt:

  Grappen haus maakt steeds meer eigen regeltjes dat begint nu echt te vervelen

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Wat dit laffe linkse zonder ballen kabinet zeer zeker niet gaat doen.
  De lafheid druipt er vanaf van dit zooitje !
  Draaien, liegen en kruipen daar zijn ze goed in.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  De ergste racisten zijn diegenen die alles wat hen niet bevalt betitelen als racistisch…

  Like

 10. Kes van der niet zegt:

  Hadden ze allang moeten doen maar dan kan je ook het hele kabinet wel opdoeken allemaal op 1 na oplichters

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s