VIDEO Jensen: “I LOVE HALSEMA”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO Jensen: “I LOVE HALSEMA”

 1. BigLJohn zegt:

  Alhoewel ik totaal geen Halsema fan ben, heeft ze onbewust wel iets in gang gezet. Waarom zouden wij die 1.5 meter en drie personen regeling nog naleven als het in Amsterdam niet meer hoeft. Grapperhaus maakte er zich met een Jantje van Leiden van af. De Amsterdamse gemeenteraad zou er over moeten beslissen. En die linkse gemeenteraad staat natuurlijk pal achter Halsema. Hoe gaat Rutte dit uitleggen morgen op de TV ? Pappen en nathouden tot zich in het najaar een nieuw virus zich aandient en wij alweer in een lockdown gaan ? Over enkele weken zal blijken dat NIEMAND IEMAND besmet heeft. Het is nu aan het Nederlandse volk. Gaan ze massaal die idiote regels negeren, of blijven ze als willoze zombies achter Rutte aanhuppelen. Dan zitten we er over 10 jaar nog mee !

  Geliked door 3 people

 2. droevige mof zegt:

  Jensen vermaakt zich over een linkse activiste, vermomd als burgemeester, die een grote politieke fout heeft gemaakt door in één geval onbedoeld het linkse narratief te vernietigen. Maar de lijn tussen satire en verslag vervaagt van vreugde over de ongelooflijke incompetentie van zijn oude vriendin.
  Dat links en rechts nu een gemeenschappelijke weg terug naar de rede bewandelen is helaas utopisch. Bij de anticoronademonstraties in Keulen, georganiseerd door ondogmatische linksen, werden rechtse demonstranten vriendelijk aanvaard. Maar dit waren geïsoleerde gevallen. De linkse regeringen in de EU zullen alle rechtse groeperingen onvoorwaardelijk bestrijden tot de eindoverwinning. (“bedingungslos bis zum Endsieg”) Ze zullen falen omdat ze tegen de tijdgeest vechten. Maar tot dan is het moeilijk, zoals we nu in de VS zien.

  Geliked door 2 people

 3. verwardeman zegt:

  I DO NOT LOVE HALALSEMA !
  I hate this leftwing iSSlamloving BITCH and I hope she will soon be dropped and
  locked away , whit all that leftwing multicultural scum friends of her , LOSER !

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een onzin/ deze keer/ van Robert Jensen.Dit gaat niet over het virus, het gaat over iets anders. Iedereen weet dat virus al lang voorbij is.Halsema ging niet naar de Dam om te laten zien dat er geen virus is,maar om andere redenen.

  Geliked door 1 persoon

 5. ruud beijer zegt:

  Het is voorbij dankzij Halsema. Vrijheid terug.

  Like

  • ruud beijer:Helaas hebben wij on vrijheid nog niet terug gekregen dankzij Halsema. Met die protest op de Dam in Amsterdam zijn niet alle wetten weg gehaald. We hebben nog steeds dezelfde situatie als voor dit protest. Wetten zoals de 1,5 meter afstand en massa bijeenkomsten en nog andere zijn nog steeds verboden en geldig.

   Geliked door 1 persoon

 6. Ton Ruygrok zegt:

  Roberts liefde en Symphatie voor Fem enzo moeten hen een ware kwelling zijn…op deze wijze hou ik ook wel van Fem enzo…,
  Ton Ruygrok

  Like

 7. Marijke zegt:

  Ik begin Jensen steeds vervelender te vinden. En ik had nog wel bijna een t-shirt van hem besteld. Gelukkig niet gedaan.

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Ik mag zijn benadering van de dingen wel … ik hoor nu op dit moment die MP weer zeveren over rood oranje geel groen op vakantie gaan … die man vind ik pas vervelend worden… , een vrouw met verantwoordelijkheid over tig 1000den speelt en pokert met alles en nog wat o.a. waar die MP ons al weken lang meebestookt en ze zit er 2 dagen later nog steeds … en zal er nog wel veel langer zitten…. maar wel stranden leeg halen … kinderboerderijen afsluiten… , enz. want 1,5 m … pfff ..,
   Ton Ruygrok.

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Het is voor veel mensen blijkbaar lastig op twee sporen tegelijk te denken. Jensen heeft groot gelijk. Halsema heeft dit gedaan omdat ze het aanhangen van de linkse ideologie belangrijker vindt dan de beleidsaanwijzingen uit Den Haag. Als zij het niet eens is met die aanwijzingen en deze toch moet uitvoeren dan kan ze maar een ding doen en dat is terug treden. Dat doet ze echter niet. Zij voert de corona aanwijzingen perfect uit als hiermee maar niet het aan de weg timmeren van het linkse stokpaardje “”institutioneel racisme”” gevaar loopt. Het recht op demonstratie past ze alleen toe als het haar uitkomt. Geloof maar niet dat een PVV demonstratie dezelfde vrijheden van haar hadden gekregen. Dan had ze met de corona maatregelen geschermd. Betreft het gewone Amsterdammers laat ze de “noodmaatregelen” keihard doorvoeren. Halsema is het type bestuurder dat het algemeen belang ondergeschikt maakt aan haar politiek activisme. Dat het corona virus niet dat is wat ons voorspelt werd is inmiddels duidelijk en die vijfduizend mensen op de Dam op minder dan 1,5 meter afstand zal geen negatief effect hebben op de gezondheid van Nederland. Dit is de chaos die ons uit de lockdown moet halen want de lockdown brengt grote schade toe. Dat was niet de insteek van Halsema maar toevallig komt haar handelwijze precies op die route te liggen die Jensen voorzag. De komende weken zullen zich nog meer vergelijkbare situaties voordoen waaruit opnieuw zal blijken dan de 1,5 meter samenleving niet houdbaar is, onwenselijk en compleet over de top. De lockdown had nooit mogen gebeuren.

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Alleen als Halsema dit tevens gedaan zou hebben bij een demonstratie tegen biomassa, windmolens, zonneparken en immigratie chaos. Maar ik denk dat ze in dat geval vol in de beperkende maatregelen was gegaan. Zij is en blijft een hypocriet politiek activiste die nooit deze post had moeten krijgen.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   guusvelraeds; ….die nooit deze post had moeten krijgen….Het is wel typisch dat alleen de verkeerden een hoge post krijgen. Noem ze maar op; niet alleen Halsema maar ook Rutte, Merkel, Macron, Aboutaleb, bepaalde burgemeesters zoals die van Urk Ineke Bakker, enz. enz. enz.

   Like

 9. Alex Delarge zegt:

  Tsja. Elk nadeel heb zijn voordeel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s