VS: het zaad van de Antifa komt op. Zelden was een burgeroorlog zo dichtbij

Screenshot_43

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

Op 25 mei overleed de 45-jarige Afro-Amerikaan George Floyd tijdens een politieactie. Sindsdien zien we nu al voor de zevende nacht achter elkaar – eerst in Minnesota, later ook in andere staten – geweld op straat, waartegenover je het geweld op de G9-top in Hamburg een pekelzonde zou kunnen noemen. Zelfs op klaarlichte dag deinzen velen niet meer terug voor plunderingen. Dat toont aan hoe zeker ze van hun zaak zijn.

philosophia perennis

Zonder twijfel was het gebruik van het lichamelijk geweld tegen Floyd buitenproportioneel. Het is eveneens overbodig om er over te discussiëren dat in veel Amerikaanse staten politieagenten slecht opgeleid zijn en dat er zich zonder twijfel racisten onder hen bevinden.

Echter net zo omstreden: veel politieagenten staan dagelijks onder hoge druk en worden geconfronteerd met een gewelddadigheid, die we in Duitsland nog zelden zien. Op elk moment moeten ze ,in tegenstelling tot onze politie, rekening houden met het gebruik van vuurwapens tegen hen.

Voor Duitse media een opstand tegen racisme

Het doel heiligt zoals bekend de middelen. Zo ook hier. Elke avond berichten “Tagesschau” en “Heute-Journal” over de opstanden van de goede zwarten, die in de VS van de slechte Donald Trump door “zijn politie” regelmatig verraderlijk vermoord worden en nu eens temeer “begrijpelijke woede” over het land uitstorten.

Slechts zelden lezen we lichte twijfel, meestal in irritaties verpakt, bijvoorbeeld de uitspraak van de VS-correspondent van de ARD, Philipp Burgard:

“Wij hebben het protest eerder gemengd beleefd. En veel demonstranten waren verbazend goed georganiseerd, ze hebben bijvoorbeeld met elkaar gecommuniceerd met radioapparatuur. Er waren ook opgeleide E.H.B.O.´ers ter plaatse, die demonstranten hebben verzorgd wanneer ze traangas in hun ogen gekregen hadden.”

Afro-Amerikaanse gemeenschap ondermijnd

En dat is gemakkelijk. Nog altijd zijn de zwarten in veel regio´s van de VS achtergebleven. Wat in meer dan acht generaties gevestigd werd, valt niet in bijna twee generaties weg te poetsen.

Net zoals in Duitsland reageren de desbetreffende gemeenschappen en de media zeer verschillend op het doden van een mens door politieagenten. Vooral wanneer – zoals in dit geval – buitensporig gebruik van geweld tot de dood geleid heeft. Dat de betrokken politieagenten in zo´n geval rekening en verantwoording moeten afleggen, lijdt geen twijfel. Wat in het geval van Floyd ook al gebeurde.

Als er een zwarte wordt gedood, is dat onmiddellijk racisme. Een aanval op de gemeenschap van de Afro-Amerikanen, zegt men. Ook blanken werden al slachtoffer van zulk volkomen ongepast geweld. Daarover is echter in het gunstigste geval alleen maar een artikel in een krant van het district te vinden, een paar mensen gaan de straat op, zetten kaarsjes en bloemen neer bij de “plaats delict”.

ANTIFA – Verboden en desondanks uiterst actief

Wanneer Duitse media over de ANTIFA berichten, hebben ze vaak een twinkeling in hun ogen. De speciale knokploeg in de strijd tegen rechts heef topnieuw toegeslagen. Ook linkse partijen in Duitsland beschermen en steunen de ANTIFA.

Dienovereenkomstig ziet het er in de door twee partijen gedomineerde Verenigde Staten uit. Daar steunen talrijke Democratische Senatoren en vooral gouverneurs de linkse meute. De ene keer openlijk, de andere keer stiekem.

In Minneapolis (Minnesota), waar de gewelddadige protesten begonnen, werd in 1987 een groep met de naam “Baldies” opgericht, die de strijd tegen nazi´s in zijn vaandel schreef. Het verbod van d eANTIFA heef tin de VS niet veel bewerkstelligd. De symbolen mogen niet meer getoond worden, veel verenigingen werden ontbonden. En dat was het dan ook al. Veel gouverneurs van de “Democraten” houden beschermend hun hand boven de structuren, bagatelliseren regelmatig gewelddaden. Net zoals in Duitsland.

Trump: ANTIFA is een terreurorganisatie

Dat is dan toch een beetje teveel van het goede voor de ARD en het ZDF, zodat ze liever gehoor schenken aan deskundigen, die vermoeden dat de blanke mannen, die samen met de zwarten plunderend en brandstichtend door de steden trekken, allemaal nazi´s zouden zijn, met wie de Afro-Amerikanen bereidwillig een bondgenootschap zouden sluiten tegen de racistische politie.

De leiders van de Democraten in het Huis van Afgevaardigden en in de Senaat, Nancy Pelosi en Chuck Schumer, kwamen voor de camera´s en verklaarden dat wanneer de president met geweld op de terechte volkswoede zou reageren, hij het land, “in een tijd, waarin de natie schreeuwt om verzoening” en deze op straat eist, “in stukken zou scheuren”.

“Democraten” hopen door doden op verkiezingsoverwinning

Veel sherrifs en gouverneurs, die tot de “Democraten” behoren, laten de linkse fascisten en hun zwarte werktuigen hun gang gaan, doen weinig tot niets tegen brandstichting en plundering van de “juiste” straten en winkels.

Zelfs voor het Witte Huis kwam het anderhalve dag geleden tot een situatie, waarin de beveiliging van de president een escalatie vreesde en Trump daarom korte tijd naar een bunker werd gebracht – net zoals de vicepresident op 11 september 2001.

Trump overweegt het leger in te zetten

“Wanneer een stad of een staat weigert de noodzakelijke maatregelen te nemen om het leven of eigendom van hun bewoners te verdedigen, dan zal ik het leger van de VS inzetten en het probleem snel voor ze oplossen”, aldus Trump.

Daaraan voorafgegaan was o.a. een uitlating van de “Democratische” gouverneur van Washington, Jay Inslee, die verbaal de rode vlag hees: de president zou “voor de voeten van de autoritairen in de hele wereld hurken. Nu gebruikt hij de hoogste macht van het presidentschap in een wanhopige poging zijn angst en geesteloosheid te verbergen. Ik bid dat geen soldaat en geen burger bij deze nalatige bevlieging gewond of gedood wordt.”

Dat is bovendien een indirecte oproep om de president gehoorzaamheid en trouw te weigeren.

Ook de VN staat aan de kant van de ANTIFA

“De autoriteiten moeten terughoudend zijn op de manier waarop ze met de demonstranten omgaan”, zei de woordvoerder van de secretaris-generaal van de VN enkele uren geleden. En: “In de VS, net als in elk ander land in de wereld, is diversiteit een geschenk en geen bedreiging, maar het succes van diverse samenlevingen vereis tin elk land een enorme investering in sociale samenhang.”

Dat het hier niet gaat om terechte burgerprotesten tegen politiegeweld, maar om links geweld, dat ook zwart is, dat zich dwars door de steden van de VS heen vreet… want ook bij de VN is de islamofobe abortustegenstander en China-vijand Trump niet bijzonder populair.

GOD BLESS AMERICA AND GOD BLESS PRESIDENT TRUMP!

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

25 reacties op VS: het zaad van de Antifa komt op. Zelden was een burgeroorlog zo dichtbij

 1. klaas zegt:

  +++
  Kort na acht uur ’s avonds op 25 mei, Memorial Day, reageerden agenten van de politie van Minneapolis op een melding van betaling met vervalst geld op Chicago Avenue South in de wijk Powderhorn. Volgens een co-eigenaar van een nabije voedselzaak stelde een medewerker vast dat Floyd had getracht te betalen met een vervalst 20 dollar-biljet. Hierop werd de politie gebeld, die Floyd aantrof in een auto in de buurt. Floyd zou volgens hen onder invloed geweest zijn. Een woordvoerder van de politie stelde dat de agenten hem hadden opgedragen het voertuig te verlaten, waarna hij zich fysiek zou hebben verzet. Deze beweringen werden tegengesproken door het videomateriaal van omstanders.
  ++++

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Onder leiding van blanken houd je dat spul wel in het gareel. Behandel je ze als een gelijke, dan denderen ze over je heen. Gelet op wat er u gebeurd is inzet van het leger met overeenkomstig geweld de enige goede oplossing die Trump voorstelt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Gienekehado zegt:

  Agent in hoofd geschoten in Vegas, Walgelijk!! Als ik een agent was, bleef ik thuis. Bekijk het maar met je Achterlijke Zooi, land in verval! Wat een schorem!!
  msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/agent-in-hoofd-geschoten-bij-protest-las-vegas/ar-BB14V220?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 4. Mary zegt:

  Ja gewoon het leger inzetten en ruim gelijk tijdens de acties dat Soros/VN gajes “Antifa” uit de weg zou ik zeggen, mooie aangelegenheid………….

  Geliked door 1 persoon

 5. Oeps zegt:

  Ik heb het hier al eerder aangegeven.
  De hand van Soròs en zijn duivelse trawalanten is overduidelijk waarneembaar.
  De hele affaire rondom George Floyd en de daaropvolgende rellen hebben alle schijn van een valse vlag operatie.
  De vraag is, of George überhaupt dood is.
  De agent die hem zogenaamd wilde arresteren heeft tot voor kort samen met George als beveiliger gewerkt in een nachtclub. Ze kenden elkaar dus.
  De politieman, die de arrestatie verrichtte schijnt een conduitestaat te hebben van diverse arrestaties met ”dodelijke” afloop. Deze zijn telkens afgedaan als ”onbewijsbaar”.
  De relschoppers zijn opgeroepen met een zakcentje van $ 220 in het vooruitzicht.
  Het doel schijnt te zijn grote chaos te creëren (rellen, revolutie, burgeroorlog).
  Daarna kan de Nieuwe WereldOrde worden geïmplementeerd; ordo ab chao (orde door chaos).
  Het geheel heeft alles weg van een wereldwijde coupe/staatsgreep.
  De demonstratie ”in goede sfeer” in Amsterdam heeft teveel mensen op de been gebracht, om geloofwaardig te zijn.
  Nederlanders zijn namelijk niet zo gemakkelijk te motiveren.
  Tenzij natuurlijk, als er een leuk zakcentje aan over te houden is.

  Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
  Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
  De waarheid is vaak anders, dan u denkt.
  Wat niet màg zijn, ìs ook niet.
  En wat moet zijn, wordt u door de strot gedauwd.
  Kijk en zie, wat niet wordt getoond.
  Luister en hoor, wat niet wordt gezegd.
  Zie de dubbele pen, waarmee geschreven wordt.
  Hoor de gespleten tong, waarmee gesproken wordt.
  Schone schijn bedriegt.
  Ook tussen de regels door is veel te lezen.
  Het geheel is meer dan de som van de delen.
  De waarheid is verborgen in het volle zicht.
  Signalen en symbolen zeggen meer dan 1000 woorden.
  Zalig zijn zij, die kijken en zien.
  Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
  Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
  Zielig zijn de onnozelen van geest.
  Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.
  Zij, die zich laten meedrijven met de stroom, geraken vanzelf bij de waterval.
  Gebruik uw gezonde naprakkedenkizeervestand.
  Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg.
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  Het kon wel eens een hele lange en vervelende hete zomer worden.
  Bent u er klaar voor ???
  Hoe staat het met uw voorraad toiletpapier ???

  Geliked door 1 persoon

 6. droevige mof zegt:

  Als Trump het leger zou inzetten, zou dat kunnen leiden tot een confrontatie met de nationale garde van de respectievelijke Amerikaanse federale staten, wat dan een echte burgeroorlog zou zijn. Het zou ook een strijd van linkse antifa tegen rechtse patriotten zijn. Beide partijen zijn gewapend. Het zal moeilijk zijn voor Trump, maar hij heeft de betere kansen omdat hij de nieuwe tijd vertegenwoordigt. Links is ouderwets en heeft geen nieuwe ideeën. Ironisch genoeg is links alles wat het beweert te bestrijden: racistisch, discriminerend, oneerlijk, uitbuitend, leeghoofdig, een klassenmaatschappij. En bovenal een vijand van de vrijheid.

  Geliked door 1 persoon

 7. Aan de anti-Trump gevoelens wordt ook in Nederland dagelijks lucht gegeven, het lijkt wel alsof men eensgezind is in de afwijzing van deze president.
  Op zijn minst vreemd want onder de Republikeinen is de steun voor Trump nog altijd 92% en dat is zonder twijfel zeer hoog te noemen. Het komt ook wel overeen met het feit dat Trump in tegenstelling tot veel van zijn voorgangers de meeste van zijn beloftes is nagekomen.
  Nee de muur is nog niet af en hij heeft ook niet voor elkaar gebokst om Mexico voor die muur te laten betalen maar dit komt door de tegenwerking van de Democraten en niet omdat hij niet tot het uiterste is gegaan.
  Hij leek dan ook af te stevenen op een herverkiezing totdat Corona uitbrak, de werkeloosheid die tot een ongekend dieptepunt was gekomen laait op een ongekende wijze op en zal ook zijn kiezers beïnvloeden. Persoonlijk denk ik dat we het wel aan Trump kunnen overlaten om zijn kiezers duidelijk te maken dat dit overmacht was en dat hij de aangewezen man is om na deze crisis Amerika weer op het juiste spoor te krijgen.
  Wonderlijk blijft het intussen wel dat men in veel Europese landen zo’n anti-Trump campagne voert, wat is het nut hiervan, het is de Amerikaanse president die door Amerikanen is gekozen en Europeanen hebben nu eenmaal geen stemrecht in Amerika !

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Nieuwe normaal: de mensen het leven zuur maken
  Vandaag begint er een nieuwe fase in ons leven: de anderhalve meter maatschappij. Terwijl er geen enkel onderzoek is gedaan naar de relevantie van die afstand, en talloze experts al hebben aangegeven dat de verspreiding van het virus op een heel andere manier plaatsvindt, is die anderhalve meter intussen gewoon een feit. Met al die irritante BOA’s in de hoofdrol om ons het leven zuur te maken.
  Geen greintje bewijs
  De perfecte samenvatting van onze samenleving op dit moment, wordt gegeven in een commentaar van een Neuroloog uit Dalfsen in reactie op een column in het vakblad voor artsen, Medisch Contact:
  … En waar onze leiders idioot zijn, is er nog een veel groter leger van nog veel idiotere volgers, lees burgemeesters (ik snap nu wel dat ze niet gekozen worden, wat een treurnis qua inzicht, kennis en intelligentie), politie en BOA’s. Gewapend met een meetlint als kleine baasjes de burger het leven zuur maken in de natuur, op het strand en in de stad. Zonder dat er ook maar een greintje bewijs is dat dit enig effect heeft….. (zie volledige artikel hier: https://www.medischcontact.nl/opinie/blogs-columns/column/hoezo-anderhalve-meter.htm?fbclid=IwAR1D9D7VJ2aa-qmM4EAWTzpHUzUvD9SGudkTuJnVBsnTFehnJ33WYqW0sVE)
  En de meest idiote volgers, de mensen die ook werkelijk geloven dat dit allemaal terecht is, zijn pas echt doodeng. Want deze zullen -met hun spastische houding- vanaf vandaag zorgen dat niemand zich meer lekker voelt in de openbare- en publieke ruimte.
  Weldenkende artsen en wetenschappers wordt de mond gesnoerd
  Hoeveel kennis en wijsheid artsen en wetenschappers ook proberen over te dragen op ons, hen wordt systematisch de mond gesnoerd. De Nederlandse longarts en de enkele specialisten uit Twente zijn natuurlijk op hun vingers getikt voor het openlijk uiten van hun kritiek, terwijl ze Rob Elens voor altijd in diskrediet proberen te brengen met ondeugdelijk literatuuronderzoek over Hydrochloroquine van eerdere tijden (zonder daar de vitamine D en het Zink in te betrekken die zo belangrijk zijn bij de behandeling).
  Terwijl het gros van de wetenschappers en specialisten in Nederland het niet meer waagt om iets te zeggen, zijn onze Duitse buren in ieder geval extra actief. Deze willen dat de politiek zo snel mogelijk verantwoording aflegt over de hele gang van zaken. Deze ondertitelde (NL) video ‘Corona is oplichting’, geeft daar een mooie samenvatting van: https://www.facebook.com/vicitvimjus/videos/2922524037794666/UzpfSTE1MzcxOTA0MzI6MTAyMjI2NzQwODE3NTA4Mzg/.
  Daarnaast is er begin mei door 10 wetenschappers een brief naar het Duitse ministerie (BMI) gestuurd waar nu -blijkbaar- herrie over is ontstaan: https://www.ninefornews.nl/duitse-overheid-ernstig-in-verlegenheid-door-gelekt-rapport-corona-was-vals-alarm/?fbclid=IwAR2wwu5f40Gr2xBGRluR5ngK6t1p4O-r4Qy3O3XiEwV15QLaUdKKl32Nshw met het bijbehorende, onderliggende verhaal getekend door 10 wetenschappelijke experts https://deutsch.rt.com/inland/102396-umstrittene-bmi-analyse-wissenschaftler-kritisieren/
  Is de beer los?
  Waar dit allemaal nog toe zal leiden is de grote vraag. Wordt het revolutie of oorlog? Want die andere grote speler op het terrein, Donald Trump, is de censuur en de corruptie op wereldniveau ook goed beu. Hij is bezig om de social media aan te klagen voor hun volledig ontspoorde censuur, heeft zijn steun aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) opgezegd en wil nu zelfs de G7-top uitstellen (waar ook China in zit). En dat vindt (ook) Nederland niet leuk. Want onmiddellijk ging het diplomatieke circuit aan het werk om Trump tot andere gedachten over te halen.
  Een ding is zeker: als de beer echt los is, dan wordt ons leven vermoedelijk nog een heel stuk zuurder. Want dan is de politiek vooral bezig met zichzelf en wordt er nog minder rekening gehouden met het volk.

  Geliked door 1 persoon

 9. loNe zegt:

  ’t is helemaal niet zeker of ‘Floyd’ dood is
  cop en victim werkten samen voor dezelfde louche club

  bovendien 2 “autopsies” met verschillende resultaten

  remember epstein hoax

  this guy was never dead

  another Canaan hoax to start deliberate mayhem

  Like

 10. OphEUffen zegt:

  “Een geschenk en geen bedreiging?” Dat maak ik zel wel uit.

  Like

 11. Bas zegt:

  After George Floyd’s Death, Toll Rises in Protests Across the Country
  At least five people have died in unrest over the death of Mr. Floyd. Injuries have been numerous, and millions of dollars in damage to property has occurred.

  Like

 12. Jan zegt:

  De Blasio: Ik laat plunderaars en brandstichters hun gang gaan

  We do not need the National Guard to come into New York City. When outside armed forces come into communities, especially these intense situations they have not been trained for, that’s a dangerous scenario. We have 36,000 police officers who will keep this city safe.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  waar is de tijd van Jonny Jordaan !

  Like

 14. Jan zegt:

  UPDATE: Looters Murder Retired St. Louis Police Captain David Dorn at City Pawnshop – Film it on Facebook Live – Then Loot the Store (VIDEO)
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/looters-murder-retired-st-louis-police-captain-city-pawnshop-loot-store-video/

  Like

 15. Jan zegt:

  Dochter van De Blasio, gearresteerd wegens terreur, geweld

  https://tinyurl.com/y7r3hn6d

  Like

 16. Jan zegt:

  Terreur was gepland door KDems en wel ver van te voren, daarom wordt nergens ingegrepen

  More Evidence Riots are Planned Ahead of Time by Groups Linked to the Democrat Party Like Antifa

  https://mobile.twitter.com/alexsalvinews/status/1266876506891907073

  President Trump knows that Democrat Joe Biden and his people are behind the protests, offering help to those who get arrested. But the President knows Joe Biden has no idea what is going on as well:

  https://mobile.twitter.com/realDonaldTrump/status/1267445910826627078

  Like

 17. Jan zegt:

  Plunderaar blaast zichzelf op samen met geldautomaat

  Like

 18. Jan zegt:

  Gestoorde bisschop gaat tegen Trump tekeer

  Unhinged Episcopal Bishop Calls in to CNN to Trash President Trump for Holding Bible without Her Permission — SAYS NOTHING ABOUT CRIMINALS WHO TORCHED CHURCH!
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/crazy-episcopal-bishop-calls-cnn-trash-president-trump-holding-bible-without-permission-says-nothing-criminals-torched-church/

  Gore lesbokop

  Like

 19. Jan zegt:

  Gouverneur Cuomo is duidelijk blij dat zijn staat ernield wordt, gaat tegen Trump tekeer

  Governor Cuomo: “What the president today did, was he called out the American military against American citizens. That’s what they did. They used the American military to push back a peaceful protest which everyone watched on TV just so he could have a photo-op of walking to a church. When was the last time you saw the American military called out against Americans?”

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/governor-cuomo-goes-cnn-trashes-trump-calling-military-crush-leftist-mobs-looters-looters-wipe-fifth-avenue-ny-city-video/

  Like

 20. Jan zegt:

  Als ma ontdekt dat je bij antifa zit

  video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s