Familiehereniging: vers bloed voor de opbouw van nieuwe clanstructuren?

Screenshot_60

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

11.129 visa verstrekt aan familieleden van mensen die voorlopig recht hebben op bescherming

Op 1 juli publiceerde de “Focus” in zijn rubriek “Focus kennis” een artikel dat eerst verscheen in het tijdschrift “Wereld der wonderen”. Daarin zijn de door criminele Arabierenclans in Duitsland opgerichte (letterlijk) “parallelsamenlevingen” het onderwerp.

PI News (2)

De kern van de zaak: de Duitse rechtstaat wordt al tientallen jaren lang door criminele “Arabierenclans” systematisch uitgehold. In tegenstelling tot andere verschijningsvormen van de georganiseerde criminaliteit zoeken de clans zelfbewust de confrontatie met de staatsmacht. In hun hermetisch afgesloten structuren eisen diegenen, die ooit als beschermingzoekers naar ons toe gekomen zijn, nu zelfbewust op in hun “gebieden” door de staat met rust gelaten te worden.

In feite exterritoriale districten in grote Duitse steden

Voor de ogen van de hulpeloze rechtstaat zijn in grote Duitse steden islamitisch beïnvloede parallelstaten met eigen wetten, rechters en honderdduizenden burgers ontstaan.

In de machtsgebieden waarop aanspraak gemaakt wordt door de clanleden zijn Duitse wetten in feite niet meer geldig. De autoriteiten worden in de bezette wijken niet erkend, hun medewerkers niet in woningen binnengelaten.

Staatsinstellingen zoals school en het bureau voor jeugdzorg worden op deze manier uitgeschakeld. Ambtenaren van de staat, die desondanks proberen in de clanterritoria Duits recht door te drukken, worden vogelvrijen. Dat geldt ook voor politieagenten die in deze clangebieden wonen.

Ralph Ghadban, Duits schrijver en publicist met Libanese wortels, vecht in Berlijn al jaren tegen deze structuren. Als gevolg van de enorme bedreigingen uit het clanmilieu staat Ghadban onder permanente politiebescherming.

Typerend stamgedrag

Verhelderend: Ghadban noemt de haatreactie typerend stamgedrag, dat vooral op de groep Libanese familieclans al eeuwenlang een stempel drukt, om het even waar hun leden zich bevinden. Op dit moment zouden ze de roedelvorming als een van hun meest effectieve intimidatiemiddelen voor het eerst in de digitale wereld hebben toegepast; moderne netwerken zouden zodoende archaïsche structuren versterken. Voorbeeld? Wanneer er ergens in het clangebied een politiepatrouille binnenkomt, duikt er al na enkele minuten een d.m.v. WhatsApp gealarmeerde horde van 50 tot 100 “jonge mannen” op, die de agenten omsingelen.

Nu moet men weten dat grote delen van de criminele Arabierenclans terug gaan tot burgeroorlogvluchtelingen uit Libanon, die in de jaren-80 naar Duitsland kwamen en hier asiel kregen.

In het licht van dit feiten kijken we nu naar een melding in de “Zeit” van 31 maart 2020. De teneur: de bovengrens voor de familiehereniging werd in het jaar 2019 niet bereikt. In plaats van de “toegestane” 12.000 visa voor familieleden van mensen die voorlopig recht hebben op bescherming werden vorig jaar “slechts” 11.129 visa verstrekt.

Waar stroomt deze familiehereniging naartoe?

Per jaar bijna 12.000 mensen uit de crisisregio´s van de islamitische wereld meer in Duitsland. En waar zullen die zich vestigen? Gelijkmatig over het hele land verdeeld? Vast en zeker niet. Ze stromen naar de gemeenschappen van hun landgenoten en versterken de daar al bestaande familie- en clanstructuren. De in deze cultuurkring inwonende kinderrijkdom doet de rest.

Zullen deze door de Duitse regering onder leiding van Merkel op kosten van de belastingbetaler van een constante stroom nieuwe leden voorziene cultuurvreemde gemeenschappen zich in ons rechts- en maatschappijsystemen integreren?

Of kunnen we veelmeer op rekenen dat er nog meer extraterritoriale enclaves binnen het Duitse soevereine gebied ontstaan?

Het antwoord op deze vraag is niet moeilijk.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Familiehereniging: vers bloed voor de opbouw van nieuwe clanstructuren?

 1. Waarom liet Merkel hen toe?

  Like

 2. malsion zegt:

  Dit verschijnsel doet zich op gelijke wijze voor in Frankrijk. In Parijs, Lyon, Marseille enz.
  Het krijgt veel te weinig aandacht maar in Nederland is dat ook al een tijd aan de gang.
  Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht enz.
  Tot nu toe (terecht?) heeft in de gedachtewereld van de Nederlanders het anti-discriminatiebeginsel een belangrijke plaats ingenomen. Arabierenclans, Moslimclans, Turkenclans, Marokkanenclans?
  Na enkele jaren in Nederland kunnen ze Nederlands staatsburger worden (met behoud van hun oorspronkelijke nationaliteit).
  De voorspelling dat we over niet al te lange tijd onderworpen zullen raken aan deze parallelle samenlevingen is niet ver meer af. Ze houden zich nog (enigszins?) koest omdat het kritische percentage nog niet is bereikt. Daar kan op gewacht worden.
  Als we ons hier tegen zouden willen verzetten dan is er een omslag nodig in de mentaliteit van de Nederlanders. Velen zullen het afschuwelijk vinden maar de enige oplossing is dat we strikt
  !!! AUTOCHTOON NATIONALISTISCH !!!! worden.
  Om even de gedachte te bepalen. In de Arabische (moslim-)landen worden Joden en Christenen VERDREVEN. Dat is te zeggen. Niet allemaal hoor. Een deel wordt vermoord. Die Joden en Christenen proberen een vredig leven te hebben in die moslimlanden. Dat wordt hen niet gegund.
  Waarom zouden wij toestaan dat zich in ons land (in onze landen !) groepen wonen die ondubbelzinnig vijandig staan ten opzichte van onze samenleving.
  Het is hoog tijd dat we hier anders over gaan denken en er iets aan gaan doen !!!

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  In de Arabische wereld wordt overal in clans geleefd. Daarom hebben deze landen ook nooit een nationale identiteit kunnen opbouwen. Waarom zouden Arabieren in Europa zich inpassen in de Europese en nationale identiteit van het gastland. Ze weten helemaal niet waarover je het hebt. De enige bindende factor die ze ervaren zowel daar als hier is de islam. Dus vergeet integratie, vergeet burgerplicht en vergeet gezamenlijk dragen van verantwoordelijkheid voor de economie, veiligheid en democratische waarden. In de thuislanden waren ze goed in uitbuiten andere clans en geloofsrichtingen deze eigenschappen van profiteur schap zullen in de nieuwe thuislanden nog verfijnder en nog sluwer worden toegepast. We hebben de ogen open en zijn toch blind. De Europese welvaart zou op dit moment ongekend zijn als we nooit begonnen waren aan de immigratie projecten aan de klimaat waan projecten en nooit begonnen waren aan het 4de Rijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s