VIDEO: De rellen in Parijs tijdens het “Black Lives Matter” protest

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO: De rellen in Parijs tijdens het “Black Lives Matter” protest

 1. Rensk. zegt:

  Komt hier ook. Media zal er alles aan doen het te realiseren. O en waarom was Grappenhaus eerst niet kwaad op Halsema en later wel? Nou gewoon toen Rutte kwaad werd op hem toen werd hij pas kwaad op Halsema. Zulke zakken hooi zijn het. Stuk voor stuk. Viel me op dat mensen zich afvroegen, waarom Grappenhaus eerst niet en later wel kwaad werd op Halsema Nou hier het antwoord mocht men hier lezen.

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Lives matter…laten we het eens over deze slachtoffers hebben!
  https://www.parool.nl/wereld/112-aanslagen-van-de-laatste-15-jaar-op-een-rij-bij-de-meeste-is-er-een-dader~bebb2a98/

  112 aanslagen van de laatste 15 jaar op een rij: bij de meeste is er één dader
  Inlichtingendienst AIVD analyseerde alle 112 jihadistische aanslagen in Westerse landen van de afgelopen 15 jaar. Conclusie: de meeste aanslagen werden in Frankrijk gepleegd, er is meestal maar één dader en een kwart van de aanslagen mislukt.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Toen ik dit alles wat er nu gebeurd, het hoe en het waarom beschreef in 2012 in het artikel
  https://ejbron.wordpress.com/2012/01/14/het-grote-eindspel/

  Waren de commentaren in de trant van: ( ‘Wat jammer dat dit mooie en nuttige blog zo besmeurd wordt door dit geraaskal.’ niet van de lucht)
  Of: ( Linsky, heb je zelf het gezwatel gelezen in die link van je waar Frans Groenendijk naar verwijst? Sorry, maar ik heb er maar een woord voor: knettergek.)
  …( D’r zijn pilletjes, Linsky, die goed helpen tegen samenzweringsfantasieën …. )
  etc, enzovoorts en zo verder…. na elk artikel en of comment

  In die daarop volgende jaren werd het er nooit beter op. Het benoemen van de NWO, de onderliggende problemen, de symptomen en vooral niet de …OORZAAK… moest volgens vele reaguurders feitelijk gecensureerd worden omdat ze het niks met de toenmalige ‘werkelijkheid’ te maken hadden.

  Nu het allemaal aan het gebeuren is waar ik in die jaren al voor waarschuwde, in vele artikelen en comments, is men verbaasd, onthutst en volkomen verbijsterd dat het nu realiteit is!

  Ik mocht schrijven over de islam en verkeerde dingen in de wereld, maar niemand wilde dat ik de oorzaken benoemde, want dat was pure fantasie van een ‘wereldvreemde idioot’!
  Waar van akte!

  Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   Hier helpen rubber kogels niet wel lood.

   Geliked door 2 people

  • vangie1206j zegt:

   Waar van akte gij heeft wel gelijk.
   Il wad ook zo’n roepende in de woestijn werd zelfs uitgemaakt voor racist ja, zelfs door mijn eigen familie.

   James Brown zij het zo mooi, Say it loud I am black and I am proud.
   IK zeg say it loud I am white and I am proud
   Ik ben geen racist maar ik haat dat zwarte sloop gajes tot in hun dood

   Like

  • Ruben zegt:

   Linsky,
   Je had en hebt helemaal gelijk.
   De waarheid is nog veel erger en wreder.
   Probleem is, als de werkelijkheid zo verschrikkelijk(Wat ons verstand en begrip te boven gaat) dan hebben de meeste mensen de neiging om alles te ontkennen.
   Ook al zijn ze zelf bang en zien ze zelf wel in dat verkeerd gaat.
   Gewoon de werkelijkheid/waarheid ontkennen en ‘vrolijk ‘ doorgaan is vele male makkelijker dan serieus onderzoeken.
   Inderdaad, er is maar heel weinig wat perongeluk gaat.
   Alles wat bij hebben meegemaakt, nu meemaken en zullen meemaken is lang geleden uitgedacht.
   Nu nog zijn er vele mensen die denken dat er niets aan de hand is, behalve angst voor een virusje.
   Ze willen vaak gewoon niets weten, al kom je met bewijzen.
   Pas wanneer te laat is en ze niet meer kunnen ontkomen dan worden ze wakker.
   Pas op, wanneer de chaos compleet is, oa oorlogen in midden oosten, plotseling duikt er iemand op(antichrist) die zogenaamd de problemen gaat oplossen.
   De mensen zullen massaal hem geloven, ja zelfs vele christenen.
   Ps weiger alle vaccinatie en zogenaamde testen.
   Deze zijn bedoeld voor uw ondergang en dood.
   Richt u op God/Jezus en richt u niet op mensen, ook al spreken ze nog zo mooi.
   Jezus zal na deze periode komen met grote macht en majesteit , niet als Verlosser, maar als de Rechtvaardige Rechter.
   De antichrist zal zich voordoen als de Messias.
   Alle geloven/religies verwachten een Verlosser, maar alleen de christenen weten dat deze de antichrist zal zijn.
   Nogmaals, laat u door niemand en niets misleiden, wat u ook ziet.
   Alles is om ons te verleiden, misleiden en onze ziel te verdoemen.
   Wat er afspeelt gaat ons verstand te boven, welke gruwelen er gebeuren en gaan gebeuren, het is teveel voor ons verstand en hart.
   We zouden krankzinnig worden wanneer we ook echt iets zouden begrijpen.
   Dit is nu net niet de bedoeling.
   Nogmaals, alles is voorzegd.
   God heeft de mensheid gewaarschuwd, vele malen.
   En toch gebeurd dit onder onze ogen.
   We zijn getuigen vd laatste paar jaren.
   We zullen ons leven moeten geven, maar laten we onze ziel redden.

   Like

 4. Rensk. zegt:

  Zoals ik al dacht: de top van de politie en Halsema werken samen. De onderdanenpolitie gaven het al aan, maar afgesproken was tussen Halsema en de top niet in te grijpen.

  Je verwacht het niet tssssssssss het tegengaan van Islamisering mag geen doelstelling zijn. Tja Anarchie en dan de macht pakken. Lenin (verslaafd aan pijstillers en Stalin verslaafd aan drank deden exact hetzelfde) Knettergek waren die twee. Net als Halsema en de eltie die we nu hebben. Hier gaat het alleen subtieler en langzamer. Maar ze zijn op schema en er is niks wat je er tegen kunt doen.

  Like

  • karton zegt:

   @ Rensk.
   Natúúrlijk werkt de politie-tob samen met Halsema, wat dacht u dan ? ’t Is nooit anders geweest. Halsema wil blijven zitten op haar stekkie, ondanks het feit dat zij tot niets in staat is, en de politie-tob wil graag iets hoger opklimmen op de ranglijst zodat hij/zij nog meer salaris graait zónder extra-inspanning.
   Deze carrousel draait al járen op deze manier en niet alleen in Amsterdam.
   Wij worden dagelijks besodemieterd door de z.g. “elite”.

   Like

 5. andre zegt:

  Goed man die kut overheid! Je moet een vergunning aanvragen voor alles, eerst eventjes langs de kassa van links en dan komt links je winkel slopen en plunderen met hun antifa looters. Verzekering? joh nee jij niet we beroepen ons op overmacht. Vervolgens de blauwe enveloppen komen in serie binnen en je deurbel wordt kapotgedrukt door deurwaarders Maar rotte Rutte durft glashard in ieder zn gezicht te liegen met zn persco oranje dan weer geel en soms groen maar dan toch weer rood. Rotte Rutte zit er niet als MP maar als rotte hond voor Unilver net als Nestle met deze oldy!

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Je hoeft niet voor alles een vergunning aan te vragen. Als je buurman een hok met vliegende ratten gedeeltelijk op uw grond gebied zet is dat vergunnings vrij.

   Like

 6. Marc zegt:

  En dan te bedenken dat racisme de facto niet bestaat. Niet als maatschappelijk fenomeen. Wel als pseudowetenschappelijke theorie. Sommigen hebben het als overtuiging. Maar dat maakt het nog geen maatschappelijke werkelijkheid.

  Een heel complex van wetten, maatschappelijke verdragen, ‘anti-racisme’ organisaties, internationale verdragen, enz. bestaat bij de gratie van een ‘antiracistisch bewustzijn’.

  Zelfs de Zuid-Afrikaanse Apartheid, het beleid van de Japanners in Azië, of Hitlers tegen-joodse maatregelen waren niet racistisch, ook al sprak Hitler over zichzelf als racist.

  Zo raakten overtuigde nazi’s totaal de kluts kwijt bij hun bezetting van de landen van ‘inferieure’ volkeren als Polen en Rusland: de een na de ander was blond met blauwe ogen. Er bestond zelfs een heel programma om Polen en Russen te ‘ariseren’, dus van kinds af aan Duits op te voeden. Dit betekende niets anders dan het failliet van het hele racistische denken, ook al gingen de nazi’s onverdroten voort met het doden van mensen. Maar met racisme had het niets te maken.

  Daarom is anti-racisme ook zo’n dom fenomeen: door iets te bestrijden wat de facto niet bestaat roep je het eigenlijk in het leven. Toegegeven: dat kan niet. Maar ze geven wel handen en voeten aan een fata morgana. Zoals bijvoorbeeld het Apartheidsregime uiteindelijk verdween omdat de samenleving niet racistisch was, maar het regime dat ongelijke rechten toekende aan verschillende maatschappelijke groeperingen op grond van huidskleur. Maar dat maakte Zuid-Afrika nog geen racistische samenleving: dat zou het pas zijn geweest als wettelijke maatregelen in de samenleving gewerkt hadden. En dat deed het overduidelijk niet.

  Het hele punt is dat iedereen de pointe blijft missen: dat racisme veronderstelt dat culturele prestaties van een volk gelegen liggen in de genen van dat volk. Niet overwogen wordt dan dat die culturele prestaties het gevolg zijn van de cultuur van dat volk in die tijd op die plaats. Bijvoorbeeld: in het volledig blanke Oostenrijk-Hongarije werd de prachtigste muziek gemaakt. Dat die muziek gemaakt werd had alles te maken met de hele sociale en maatschappelijke constellatie van dat gebied (incluis het noorden van Italië!) in die tijd. Dat huidskleur daar niets mee te maken heeft kan je concluderen uit het feit dat alleen daar en toen die muziek gemaakt werd; niet in de rest van (het ‘blanke’) Europa, en ook daarvoor en later niet in Oostenrijk zelf.

  Evenmin wordt overwogen dat al sinds de tijd van de Oude Grieken er een scheiding tussen lichaam en geest bestond. Die scheiding heeft door de millennia heen verschillende vormen gekregen als stoffelijk – onstoffelijk, natuur – cultuur, enz. Terwijl dus de hele westerse cultuur, incluis de religie, doordrongen is van deze tweedeling, komt er eind 19e eeuw plots een sociaal-darwinisme aankakken dat doodleuk in concept, het racisme, lanceert dat precies het tegendeel is (was) van alles wat het Westen Westers maakte.

  Racisme bestaat alleen als:
  1. een eind 19e eeuwse / begin 20e eeuwse pseudowetenschappelijke theorie
  2. als persoonlijke overtuiging
  3. als instrument van een regering (nazi’s, Apartheidsregime) die, met gebruikmaking van alle machtsmiddelen (met name excessief geweld, maar zeer zeker ook wetgeving en rechtsstaat) ongelijke rechten en plichten afdwingen over verschillende bevolkingsgroepen naar hun inzichten.

  Maar dus niet naar het inzicht van die samenleving!

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Laat dat geteisem maar eens aan het werk gaan zodat ze ’s avonds uitgeteld op de bank liggen i.p.v. hard werkende mensen te terroriseren en de boel te vernielen.
  Dat gajes interesseert zich geen ene flikker voor anderen.
  Velen komen her en der vandaan opgetrommeld om alleen maar rotzooi te schoppen en gaan ’s avonds weer lekker naar pappie en mammie om aan te schuiven aan de dis.
  Die hebben nog nooit een poot uitgestoken en weten niet wat het is om ’s morgen om 6 uur je nest uit te moeten en tot ’s avonds te moeten werken voor en paar gammele centen.

  En de dood van die Floyd, wat nu aangegrepen word om rotzooi te trappen?
  Die gast heeft een crimineel verleden en bij zijn arrestatie was hij onder invloed van drugs.
  Die agent heeft niet voor niets ingegrepen en als die schreeuwlelijkerds er omheen nu een shun bek hadden gehouden, had die agent misschien kunnen horen dat hij riep dat ie geen adem kon halen.

  En laten ze toch eens ophouden met dat gejeremieer over dat slaven gedoe.
  Daar is 150 jaar geleden een punt achter gezet en we hebben sorry gezegd.
  Genoeg is genoeg.
  Zo’n 99,99% van de mensen hebben nooit slaven gehad en hebben zelf veelal als slaaf voor ‘meneer’ moeten werken onder minstens net zulke erbarmelijke omstandigheden in die tijd en deze mensen moet bloeden voor zo’n stel sjeikerds?
  Dacht het niet.
  Die hele slavenhandel was ook verschrikkelijk, maar vergeet niet dat de voorouders van Jerry air fryer zelf de slaven hebben uitgeleverd en dat het in die landen, net als bij die gore arabieren, nog steeds de normaalste zaak van de wereld is slaven te houden .

  Like

 8. John van antwerpen zegt:

  Enkele weken geleden waren in Brussel 2 witte agenten aangevallen door allochtone jongeren.
  Waar waren toen de anti racisme actie,s ? Gelijke monniken gelijke kappen.

  Geliked door 2 people

 9. antiislamnu zegt:

  Hoe kan een protest tegen politie geweld zonder enige aanleiding in no time uitmonden in een orgie van geweld?
  Op de dam het zelfde onzin verhaal we gaan niet ingrijpen anders barst er geweld uit wat zijn dat dan voor demonstranten ??? Zij zijn toch tegen geweld of niet ?

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ antiislamnu.
   Dat “anti-geweld” geblèr geldt alleen als er tv-camera’s in de buurt zijn; zodra die verdwenen zijn gaat het hele zootje geweld gebruiken. Dat is extreem-links-gedrag, iedereen verketteren om wat zij doen/deden, maar hetzelfde óók doen ! Zo besmeurt dat zootje het standbeeld van een échte Nederlander, de heer Fortuyn, niemand hoor je daar over, de media zwijgt, maar toen het standbeeld van Jan van Riebeeck, ik dacht in Hoorn, werd beklad werd er dagelijks op tv over gepraat. Dat soort mensen vertoont selectieve verontwaardiging, maar dat is niks nieuws vanuit die wereld.

   Like

 10. karton zegt:

  “Black Lives Matters” ? Nou ik kan u zeggen : “Black Lives Matters” mij geen ene moer !!!
  Net zo min als het die negers iets kan verdommen wat ons, blanken, overkomt, zoals in Nice, Berlijn, Utrecht, Brussel of in Zuid-Afrika waar 10-tallen blanken worden vermoord door negers. Voor die gebeurtenissen heb ik niet één neger zien/horen demonstreren.
  Kan natuurlijk zijn dat zij, de negers dus, op dat moment nét moesten werken en dus geen tijd hadden !!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s