VIDEO Jensen: “Trap er niet in”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO Jensen: “Trap er niet in”

 1. Rensk. zegt:

  Moet je tegen een reaguurder zeggen op Geen Stijl die zegt over Halsema: ik zou haar doen, want ik heb een groot hart. Vond m erg geestig.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ik zou haar doen, is een standaard reactie die de pubers daar overal onder plaatsen als reactie bij GeenStijl of Dumpert.
   Net zo als, snel nu is ze nog warm.
   Het maakt dan helemaal niet uit waar het over gaat, bij een afbeelding van een coma patiënt of iemand die al week dood is, geven ze dezelfde reactie daar.

   Net zo als, het komt nou wel heel erg dicht bij, als je een berg afwas laat zien, een straat, een zolderkamer of een verkeersongeluk.
   Iedereen woont daar ook op een zolderkamer waar ze niks aan doen dan rukken.

   Ik dacht dat iedereen dat nou wel wist inmiddels.
   Blijken er toch nog lezers te zijn die een paar jaren onder een steen geleefd blijken te hebben.

   Like

 2. Lekke Fietsband zegt:

  Waarom houdt niemand van de slinkse nuttige idiote sufkutten zich bezig met Zuid Afrika, want ook dit is hun voorland met de huidige stroom van raketgeleerden en doktoren ????
  Vanavond ook weer in Rdam, domme blondjes met ik ben boos, waarmee ze bedoelden dat ze in wezen gigantisch achterlijk zijn, te dom om voor de duvel te dansen en niet in de gaten hebben hoe de echte wereld er uit ziet, maar dat kan ook niet als je 20 bent, dan ben je nog een gigantisch ongeleid nuttig idioot projectiel. Ik kan er niets aan doen, maar ik erger mij kapot aan dit soort debiele blanke miepen.

  https://www.telegraaf.nl/video/1353924616/protest-rotterdam-ik-ben-boos

  PLAASMOORDE!: GENOCIDE op WITTE BOEREN in ZUID-AFRIKA: Vandaag moesten in Nederland de blanken achteraan staan bij de demonstraties en de zwarten vooraan. “Zo voelen wij hoe het is.”, hoor je dan als absurd argument. Vertel het deze mensen eens…

  PLAASMOORDE: Gemiddeld wordt er om de vijf dagen een blanke boer vermoord.
  Dagelijks of meerdere malen per dag worden er boerderijen met geweld in beslag genomen.
  Als we nog één keer die Zwarte Piet discussie krijgen, herinner de mensen dan aan dit!

  WAARSCHUWING: DIT ARTIKEL BEVAT GRUWELIJKE DETAILS!
  De Zuid-Afrikaanse oppositie partij de ‘Economic Freedom Fighters Party’ met voorman Julius Malema roept zingend en dansend op tot genocide op blanke mensen in Zuid-Afrika.

  Nieuwe wetgeving, goedgekeurd door het parlement, maakt het mogelijk land van blanke boeren af te pakken zonder hier een compensatie tegenover te stellen. De landhervormingen zijn tegen de grondwet maar die werd aangepast. ‘We moeten de strot doorsnijden van alles wat wit is.’, riep Malema door zijn microfoon. Voormalig president Zuma wijst Malema aan als toekomstige leider van Zuid-Afrika. ‘Wij moeten de waardigheid van onze mensen herstellen zonder de blanke man te compenseren. De tijd van verzoening is voorbij. Nu is de tijd van gerechtigheid aangebroken.’

  ‘Ik roep niet op tot het afslachten van blanken. Althans, nóg niet.’, aldus Julius Malema in een interview. Ook Andile Mngxitama, leider van ‘Black Land First’ hield een ‘kill whites’ speech.
  Hij roept op tot het doden van 5 blanken voor elke vermoorde zwarte. Hij vindt dat hij niks verkeerd heeft gezegd: ‘Ik neem het alleen op voor zwarte mensen.’ BLF wil dat alle blanke mensen samen met hun kinderen en huisdieren gedood worden. Het is momenteel in de mode en heel hip om witte mensen te haten en dood te wensen. Een nieuwe Zuid-Afrikaanse politieke partij de ‘African Basic Movement’ wil dat elke witte ‘buitenlander’ gedeporteerd wordt, met of zonder geweld.

  Gemartelde familie
  – Lerares Ella-Marie Kloté werd in haar huis overvallen door een groep kleurlingen die haar bewerkten met een gasbrander. Ze werd voor dood achtergelaten.
  – Een blanke vrouw van 75 jaar werd door drie zwarten gemarteld en aangerand.
  – Daniel van Heerden werd door een zwarte man in zijn rug geschoten. De zwarte Zuid-Afrikaan claimde zich bedreigd te voelen door van Heerden. De zoon van van Heerden en broer van MMA vechtkampioen Daniel jr., vroeg op Facebook aandacht voor de zinloze en racistische moord op zijn vader: ‘De wereld moet weten wat hier gaande is in Zuid-Afrika. Blanken worden hier één voor één afgemaakt.’, aldus Christopher van Heerden.
  – Een opa en oma werden tezamen met hun kleindochtertje opgesloten in een kast. Daarna gingen de zwarte indringers over tot het martelen van de vader en zijn jonge zoontje. De oren van de vader werden eraf gesneden en vervolgens over zijn gehele lichaam bewerkt met messen. Op alle mogelijke manieren werd hij afgetuigd voor de ogen van zijn kind. Het gezicht van het jongetje werd opengesneden.

  Als dit een moslimfamilie zou zijn overkomen dan zou de hele wereld hier van weten en drie maanden lang zou de NPO het herkauwen. Nu het een blank gezin betreft, zwijgt iedereen als HET GRAF! ‘Omdat de boer wit is wordt er door middel van moord landbouwgrond geconfisqueerd door de regering, zodat er niet betaald hoeft te worden voor de grond. Het is de definitie van racisme.
  Racisme waar de Elite zo van zegt te gruwelen. Maar nu hoor je ze niet.’, aldus Tucker Carlson in zijn Fox Tonight Show.

  Barack Obama prees huidig president van Zuid-Afrika en ANC-er Cyril Ramaphosa zelfs en noemde hem ‘de hoop van Zuid-Afrika’. Het Apartheids-regime van Zuid-Afrika, dat eindigde in 1994, werd wereldwijd gehekeld. Dat blanke inwoners van Zuid-Afrika hun leven niet meer zeker zijn en dat er duizenden blanke boeren worden vermoord door zwarten om hun huidskleur wordt buiten het nieuws gehouden.

  Donald Trump tweette dat hij de moorden op blanke boeren onderzocht wil zien.
  Hij wilde een einde maken aan de landonteigeningen. Een Orwelliaans antwoord van Amerikaanse zwarte politici volgde: ‘Trump moet zijn neo-nazi propaganda staken!’ De moorden op Zuid-Afrikaanse boeren zouden namelijk volgens Trump-tegenstanders niet waar zijn en bovendien zeker niet gebaseerd op huidskleur. Maar iedereen die in Zuid-Afrika woont weet dat het rassenhaat betreft. Alleen aan blanke boeren wordt gevraagd hun boerderij en land voor een fractie van de prijs te verkopen aan de regering. Als zij dit weigeren volgen er sancties:
  Knokploegen komen langs en zaaien dood en verderf.

  Boerderijen worden in de brand gestoken. Zo ook een boerenbedrijf dat antilopen en struisvogels hield. honderden dieren kwamen in de vlammen om. Gustav Strydom van Mulati Wilddienste moest met lede ogen toezien hoe honderden dieren omkwamen in de vlammen. Hij probeerde nog enkele dieren te redden, maar het haalde niets uit.

  ‘De Elite in Amerika vindt het logisch dat deze landhervormingen plaatsvinden op deze manier, want tijdens de Apartheid werd er ook land van zwarte mensen ingepikt op etnische gronden. Deze blanke boeren vertegenwoordigen hun voorouders omdat die ook blank waren, en mogen daarom gestraft worden.’, luidt de redenering van de linkse elite.

  ‘Malema roept op tot massa-moord en genocide, maar mensen in de Amerikaanse regering negeren dat of praten het goed, wat nog veel kwalijker is dan de boerenmoorden op zich’, vindt Tucker. Julius Malema zingt graag het lied ‘Kill the boer’. Verzoeken van blanke Zuid-Afrikaners om het lied niet langer ten gehore te brengen, omdat het aanzet tot haat, werden niet gehonoreerd.

  De 12-jarige jongen Amaril Fiana werd levend gekookt en verdronken, nadat hij huilend moest aanzien hoe zijn beide ouders werden vermoord. Zijn vader Tony Fiana, een Zuid-Afrikaanse boer met Portugese voorouders, werd vastgebonden en met een jachtmes aangevallen. Ook een golfstick kwam er aan te pas om de man dood te slaan. De moeder werd verkracht en met een jachtgeweer in haar borst geschoten. De maag van hun hond werd opengereten.

  Ook Zimbabwe zegt geen witte mensen te accepteren: ‘Wij willen ze hier niet hebben.
  Zij hebben ons land gestolen en ons tot huurders van onze eigen grond gemaakt.’

  SHOOT TO KILL THE FARMER: Een strijdlied!!

  Als de blanke boeren verjaagd worden uit Zuid-Afrika zal er schade ontstaan aan de landbouw en uiteindelijk hongersnood uitbreken in het hele land. Dat bankiers van het IMF zich scharen achter de landhervormingen en boerenmoorden is een teken dat de dagen van de boeren geteld zijn.

  – Stefan Smit een boer van boerderij Louisenhof in Stellenbosch werd doodgeschoten.
  – Kelly Bain werd in haar nek gestoken in het bijzijn van haar kind tijdens een doelbewuste aanslag.
  – Ann Smit werd doodgeslagen met een hamer.
  – Ann Ferreira werd vermoord aangetroffen in haar keuken.
  – Hannetjie Ludik uit Pretoria werd door vijf onbekende donkergekleurde mannen verkracht in haar boerderij, daarna gingen ze er vandoor met haar geld.
  – De 21-jarige Kyle Stols werd doodgeschoten nabij Bloemfontein. Begraafplaats slachtoffers genocide op blanken

  Helen Zille, leider van de Democratic Alliance zegt zich niet bezig te willen houden met extremen van links noch rechts. Dat er 70.000 moorden op blanken hebben plaatsgevonden in Zuid-Afrika is iets waar zij zich niet mee wil bemoeien, zei ze op Twitter. En dat uit de mond van iemand wiens voorouders de Holocaust ontvluchtten en hun heil vonden in Zuid-Afrika. Helen Zille The South African Communist Party, bondgenoot van het ANC, verkondigt dat zij niet zullen stoppen met hun beleid voordat alle blanke Zuid-Afrikaners net zo arm zijn als de zwarte bevolking. Er worden daarom geen blanken meer aangenomen voor een baan bij de overheid.

  – Vier indringers, waaronder Julius Mapayi Goncalves en Jossias Nhalungo verbrandden Colleen Engelbrecht met een strijkbout en wurgde haar met het strijkbout-snoer. De keel van haar man Fanie werd doorgesneden toen hij thuis kwam uit de kerk op moederdag.
  https://maroelamedia.co.za/nuus/sa-nuus/moordenaars-van-bejaarde-egpaar-skuldig-bevind/

  Velaphi Vel-hova Khumalo van het ANC roept op tot het uitroeien van blanken zoals ‘Hitler met de Joden deed’. ‘Witten zijn als vergif en moeten net als Palestijnen verdwijnen van ons land.’
  ‘Witten moeten levend gevild worden en de overblijfselen van hun kinderen zullen gebruikt worden als bemesting voor onze grond.’, aldus Khumalo. ‘Black Monday’ heten de protest-optochten die meerdere malen per jaar gehouden worden in Zuid-Afrika door blanke Zuid-Afrikaners om aandacht te vragen voor de boerenmoorden. 9% van de totale bevolking is blank:

  Ironisch genoeg heeft Netflix in 2019 een comedy serie met zwarte acteurs gelanceerd met de titel: ‘Black Monday’. Prince Harry en zijn vrouw toerden vorig jaar door Zuid-Afrika en zij doneerden miljoenen ontwikkelingshulp-geld van de Britse belastingbetaler aan de Zuid-Afrikaanse regering.
  Er werd geen enkel woord gewijd aan de boerenmoorden.

  Afgelopen donderdag 26 maart werd een blanke boer van 77 vastgebonden en gemarteld door drie zwarte overvallers, waarvan twee bewapend. Zijn vrouw werd ook vastgebonden en met een gasbrander verbrand, ook werd zij verkracht met een object. Zij vernielden de woonboerderij om vervolgens te vluchten met wat geld. Er zijn geen arrestaties verricht.

  Geliked door 5 people

 3. droevige mof zegt:

  Gisteren de Halsema satire en vandaag vertelt Jensen ons dat onzichtbare machten de mensen tegen elkaar hebben opgezet. Wie bedoelt hij? De slang in het paradijs, de jezuïeten, de vrijmetselaars, de bankiers of de aliens? Of is hij zelf misschien het slachtoffer geworden van deze machten?
  Mijn wens is dat Jensen weer redelijk wordt, ons vertelt wat er in de VS gebeurt en zijn T-shirts verkoopt. Hij is eigenlijk een geweldige vent.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Dat heb ik nu ook steeds met Jensen.
   Als hij het heeft over machten en krachten.
   Als je mensen de ogen wil openen,benoem die krachten dan die op de achtergrond opereren.
   Dan kunnen mensen verder onderzoeken.
   Gemiste kans!

   Geliked door 2 people

   • Nachtkaarsje zegt:

    Ik voor mezelf heb een antwoord gevonden en dat is te onderzoeken. Wat echter elke keer weer blijkt is, dat de meeste mensen dit antwoord niet willen onderzoeken omdat het afgedaan word als een sprookje. Tja, dan blijf je raden wat of er precies aan de hand is in de wereld.
    (Efeziërs 6:12) 12 want onze strijd is niet tegen bloed en vlees, maar tegen de regeringen, tegen de autoriteiten, tegen de wereldheersers van deze duisternis, tegen de goddeloze geestenkrachten in de hemelse gewesten.

    Geliked door 3 people

   • guusvelraeds zegt:

    De Globalistische krachten. Zij die van de wereld een groot werkkamp willen maken met goedkope arbeiders en miljarden consumenten die niet nodige artikelen kopen omdat die op een bepaald ogenblik door indoctrinatie hot gemaakt zijn. De krachten die de grenzen en nationale staten willen afschaffen. Die krachten die een centrale wereldregering willen instellen met een maximum aan controle op de bevolking. Die krachten die de opvoeding van de kinderen willen weghalen bij de ouders, die krachten die gaan bepalen hoeveel kinderen je krijgt en die willen bepalen waar je woont, hoe je leeft en hoe je werkt. Die krachten die iedereen een basisloon willen geven waardoor driekwart van de wereld in lethargie vervalt en gemakkelijk stuurbaar wordt. Die krachten die gefingeerde problemen zoals klimaat, stikstof, fijnstof enzovoorts produceren waarmee ze uiteindelijk als doel hebben het neerzetten van een perfecte dictatuur. Een perfecte dictatuur is die dictatuur waarvan de onderdanen niet in de gaten hebben dat het een dictatuur is.

    Geliked door 2 people

  • D vd Pol zegt:

   Mijn wens is dat jij eens gaat uitzoeken hoe het zit. Je kunt het niet geloven wat Jensen zegt omdat de waarheid nog ongeloofwaardiger en heftiger is dan jij bedenken kunt. Dat is niemand kwalijk te nemen. We zijn 3 generaties gebrainwashed en net als een kikker langzaam “klaargemaakt” om gekookt te worden door INDERDAAD de globalisten. Als wij als volk niet onze ogen open doen, de media aan de kant zetten en zelf gaan uitzoeken hoe het zit, dan kun je je kinderen straks inleveren en zelf gechipt en al de globalisten dienen. En geloof het maar: IT’S BAD, really bad….maar we zijn de oorlog aan het winnen. We hebben elkaar nodig! T w i t t e r # W W G 1 W G A
   Dan kom je er vanzelf. Als je durft en niet te snel opgeeft omdat zich zeer ongeloofwaardige zaken aan je zullen openbaren. Complotgekkies? Zij Albert Einstein niet zoiets als: ” Ben ik nou gek of is de hele wereld gek?” Welcome to Alice in Wonderland! Down the rabbithole! En volhouden!

   Like

   • D.vd Pol zegt:

    Jensen weet meer dan je denkt maar het is oorlog en je moet aan je veiligheid denken. De satanische elite geeft niets om jou, dus als je een bedreiging vormt of je zit in de weg…..kijk maar naar het spoor van doden achter K I L L A R Y P E D O V O R E
    Ze houdt op een andere manier van kinderen. En daar zijn er meer van dan jij beseft! Koningshuis, M P, Lady Ga Ga, Holly woed, B I L L G A T E S O B A M A
    S O R O S Opraa Spielburg Suikerberg enz….. t w i t t e r hestek adrenachrome enzzzzzz Sterkte! Je hersenen zullen het niet in 1x accepteren. Cognitieve dissonantie. Zelf ben ik 3 maanden in een soort van twilight zone geweest. Maar nu zijn mijn ogen open. Nu jullie! Wake up, denk zelf, onderzoek, verban mainstream media, STOP EEN SCHAAP TE ZIJN!! Ze willen onze kinderen!!!!! UNITE NOT DIVIDE

    Like

 4. Jan zegt:

  De lamtralen tonen hun ware gezicht

  Wij zwarten willen $14 triljoen van blanken en direct $350 duizend per persoon want wij zijn nakomelingen van slaven (wat gelogen is)

  Blanken moeten dit stuk drek eens goed inwrijven dat het blanken waren die zwarten bevrijden van de slavernij

  Geliked door 3 people

  • D vd Pol zegt:

   Daar moeten we mee ophouden! Dit is wat de elite allemaal creeert om ons te scheidrn van elkaar. Om chaos, geweld en zwakte te veroorzaken zodat we niet in staat zijn ons to hun agenda/wil te verdedigen. UNITE! Wij zijn allemaal slachtoffer. Stop met al die onzin! Het gaat niet om geloof, ras, sekse, corona, politiek enz. Het zijn allemaal tools vd elite. Het gaat om goed en kwaad! Zoek en gij zult vinden, vergeef jezelf en zoek samenwerking en ga staan voor wat je wilt! De elite vormt 1% nota bene! Wij zijn met meer! Waar is onze tolerantie? Waar is onze liefde voor elkaar? Ik woon in een multiculturele buurt en we hebben het prima samen. Do not believe overheid en WHO enz…Zet tv uit en t w i t t e r aan! Het zit er propvol met trollen dus lastig maar volhouden en uitzoeken. Use your brains! Wake up sleepy heads! Ze verpletteren ons! KEN JE RECHTEN! Corona = hoax. Jensen durft! Nu jij!

   Like

  • BigLJohn zegt:

   Nu het woord slaven valt; Mijn familie van vaders kant was volgens mijn (in 1960 overleden opa) ook gerelateerd aan slaven. Dit verhaal werd bevestigd door mijn in 1999 overleden vader. Hij wist het fijne er ook niet van. Onduidelijk was het voor mijn vader of het om Yugoslaven ging of dat het slaven van de Paus waren. De laatste waren de erewacht van de paus. Ik vermoed de laatste, vanwege onze oer Nederlandse familienaam. Zo’n naam kan ooit veranderd zijn, maar het zal wel onmogelijk blijken om dit alles nog ooit te kunnen achterhalen.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Gouw weer in voeren die slavernij, zette we jefry afrika in de uit verkoop. Met bonus bij aankoop, 2 zwepen gratis.

   Like

 5. Jan zegt:

  Bevolking van Huntington Beach slaat antifa in elkaar

  https://mobile.twitter.com/paulclosner/status/1267883758440665091

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Wie had dat gedacht, antifa begint kunst te verzamelen

  https://mobile.twitter.com/ElijahSchaffer/status/1268331239586627584

  Like

 7. Jan zegt:

  En daar is Pelosi weer, kiest de zijde van de teroristen

  Democrat leader Nancy Pelosi joined the DC Protest mob on Wednesday in Washington DC.
  This is two days after the torched historic St. John’s Church and desecrated the Lincoln Memorial and Korean War Memorial.

  https://mobile.twitter.com/bennyjohnson/status/1268265785438371846

  https://mobile.twitter.com/PoliticusSarah/status/1268265170767314945

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Als trouwe kijker van Jensen kan ik het volgende zeggen. Deze keer ging het over; trap er niet in. Haat de andere bevolkingsgroepen niet. Maar moslims zullen toch ooit een aanval op ons allen gaan inzetten, en moeten wij dan geen verzet gaan bieden en ons laten afslachten soms ?

  Like

 9. Jan zegt:

  Achter de terreur zit ook niemand minder dan Hussein Obama (wanneer wordt er een een hit team op dit stuk drek gezet?)

  Voormalige medewerker van HO direct op borgtocht vrij hoewel hij brand stichte. Is nota bene advokaat.

  Former Obama Intelligence Official Helps Secure Bail for Molotov Cocktail-Throwing NYC Lawyer

  The former official, Salmah Rizvi, told a judge the alleged firebomber is her “best friend.” Rizvi, now an attorney at the D.C.-based law firm Ropes & Gray, helped secure the release of fellow lawyer Urooj Rahman by agreeing to be a suretor for her bail. That means Rizvi is liable for the full cost of the $250,000 bail if Rahman fails to obey the court’s orders.
  …..
  https://vladtepesblog.com/2020/06/04/who-is-paying-antifa-why-are-blacks-rioting-in-sweden-links-1-for-june-4-2020/

  Like

 10. Jan zegt:

  Zwarte terroristen in Zweden en hun Zweedse aanhang (Lebensbornnakomelingen of zo)

  Like

 11. Jan zegt:

  Ondankbare honden en het laat zien op welk miserabel niveau geschiedenisonderwijs zich bevindt

  BLM rioters attack statue of Polish-American hero Tadeusz Kościuszko in Washington DC despite his efforts to free slaves

  “This is how Tadeusz Kościuszko’s statue in Lafayette park was destroyed. This protest has nothing to do with a peaceful manifestation. Now, the statue is covered with vulgar phrases addressed at President Trump. The statue was also spat and urinated on. Shocking.”
  https://mobile.twitter.com/p_zuchowski/status/1267303373520490497

  Kościuszko was not only a supporter of democracy, a brilliant general, and a supporter of American and Polish independence, but also a fighter for the rights of ethnic and racial minorities. In his will, he had given away a part of his fortune to buy out and free several of Thomas Jefferson’s and other slave-owners’ black slaves.
  …..
  https://rmx.news/article/article/rioters-attack-statue-of-polish-american-hero-tadeusz-ko-ciuszko-in-washington-dc-despite-his-efforts-to-free-slaves

  Like

 12. Jan zegt:

  O je, Rutte was shocked:

  “I was shocked by the images on the Dam,” Rutte said of Monday’s protest in Amsterdam, which drew a packed crowd of about five thousand people. “Those rules are there so that we can defeat the virus. The virus does not take into account the nature of a demonstration,” he said.

  Maar Rutte is te stupide om door te hebben wat er werkelijk in Amerika gaande is, dat de terreur bedoeld is om de staat omver te werpen
  Rutte: “I immediately understand everyone in the Netherlands who has seen the images, and who recognizes the systemic problems and wants to protest. 
  ….
  Rutte:..we must also collectively speak out against racism,” Rutte said.

  Ja Rutte, je zweeg als het graf toen de straatstenen weer door haCarmel vlogen. Achterlijke lul.
  Als je dit over je lippen krijgt ben je ver Zuidlaren (voor wie het niet weet, in Zuidlaren staat een gekkenhuis)
  https://nltimes.nl/2020/06/03/unacceptable-george-floyd-death-doesnt-excuse-irresponsible-protests-rutte

  Geliked door 2 people

 13. Eric zegt:

  Jensen wordt hoe langer hoe islamofieler en zijn afkeer tegen Geert Wilders wordt met de dag groter. Nu zou volgens hem de islam geen vijand van het westen zijn, we moeten allemaal met die vrouwen verkrachtende, homofielen-van-daken-werpende terroristen verbroederen en als we dat niet doen zijn we naïef en spelen we het spelletje van het establishment dat allerlei plannen heeft. Jensen ziet spoken, de islam blijft de vijand en een gevaar dat almaar groter wordt ! Jensen gooit zand in de ogen, net als Links, dat altijd al gezegd heeft dat meer islam geen kwaad kan. En straks begint hij over de Chinezen te zeiken omdat ze moslims in kampen opsluiten. Nee, Jensen, dat is de enige redelijke manier om de islam klein te krijgen, DE ENIGE. Zijn haat jegens de Chinezen maakt Jensen blind. Wordt hij tegenwoordig betaald door de kroonprins van Saoedi-Arabië??? Hou op met die onzin van ‘ze willen ons tegen elkaar opzetten’, Jensen. Je beweert het Licht gezien te hebben. Ik hoop dat dat dan niet het Mohammedaans Licht zal zijn, want dat is de complete Duisternis. En jij ziet al in de schemering.

  Like

 14. Jan zegt:

  Hersenloos linksvolk, blank en zwart, liep weer achter een geweldadige crimineel aan

  Zie video van Candace Owens
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/going-viral-candace-owens-posts-video-not-support-george-floyd/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s