All lives matter!

Screenshot_86

(Door: “Elise”)

De Nederlandse regering ontbreekt het al jaren aan moed en daadkracht; ze kaart problemen aan, overlegt eindeloos, maar neemt verder geen noodzakelijke maatregelen om een positievere samenleving te creëren. Al jarenlang gaan de belangen van multinationals en het beleid dat komt van internationale verdragen, resoluties en agenda’s voor de belangen en behoeftes van de Nederlandse bevolking. Mijns inziens is het te ambitieuze en onrealistische kabinet in dienst van internationale machten en neemt daarom beslissingen die niets meer te maken hebben met de taak van volksvertegenwoordiger van het Nederlandse volk.

De noodmaatregelen die zijn aangenomen voor het corona-Covid-19 virus naar aanleiding van de schatting van de WHO van 3,4% zijn én zinloos én kunnen niet onderbouwd worden, aangezien de realiteit al heel lang rond de 0,2% zit. Er is geen reden voor alle maatregelen!!! Er is geen reden voor angst!!!

Zweden bewijst definitief dat lockdowns en anderhalve meter afstand houden totaal onnodig zijn. De lockdowns, zo hebben Noorse en Duitse overheidsrapporten geconstateerd, hebben juist veel meer schade aangericht dan het virus. Het blijkt een wereldwijd vals alarm te zijn… Ook dat zou voor de Nederlandse regering mijns inziens nog een reden moeten zijn om per direct weer het Nederlandse normaal weer in te voeren!
https://jdreport.com

Overal in de wereld zijn er nu demonstranten die de straat opgaan en rellen schoppen, auto’s en gebouwen in de fik zetten en schreeuwen dat ze tegen racisme en geweld zijn. In Amsterdam was er ook een demonstratie waarbij terroristen van Antifa en relschoppers van Black Lives Matter aanwezig waren.

Bij de demonstraties waar ik wel eens aanwezig ben, staan altijd gepassioneerde mensen die vechten voor hun vrijheid en die van anderen en die daar vrijwillig heengaan, maar zo werkt dat niet bij de demonstraties van boven genoemden.

De gemeente Amsterdam geeft subsidie aan de demonstranten, met de zegen van burgemeester Halsema. De Zwarte Pieten haters krijgen bijvoorbeeld € 8.000,- voor het jaar 2020, net zoals voorafgaande jaren… Ik ben benieuwd of organisaties die strijden voor het behoud van de Nederlandse cultuur en identiteit zoals het Identitair Verzet of Pegida dat ook ontvangen. Iets met gelijkheid toch?
https://cultuurondervuur.nu

Soros, door velen een financiële terrorist genoemd, betaalt de demonstranten ook die zorgen voor onrust in de straten.
https://youtu.be

U zou in gedachten moeten houden wat de doelen van de zogenaamde duurzaamheidsagenda van de Verenigde Naties zijn; één van die doelen is de zelfredzaamheid van de wereldbevolking te vernietigen en de mensheid afhankelijk te maken en te voorzien van een basisinkomen.

In de afgelopen twee weken, zo laat onderstaand bericht ons weten, is het aantal faillissementen gestegen met meer dan 50%. Het hele land op slot gegooid om een schatting… Een schatting die 3,2% afstaat van de realiteit! Er is geen reden voor een lockdown, geen reden voor het opsluiten van onze dierbaren, geen reden voor gewoon…
https://jdreport.com

Black Lives Matter, wat moet ik erover zeggen… Natuurlijk zijn levens van zwarte mensen belangrijk, maar die van blanke mensen net zo goed. En die getinte of van gele of oranje mensen. Waarom moet het zo belicht worden? Omdat het chaos creëert. Het is een door Soros en andere globalisten gecreëerde chaos die bedoeld is om mensen tegen elkaar op te zetten en dictatoriale orde uit chaos te creëren.

Laten wij als bevolking orde uit deze politieke chaos creëren en samenwerken. Het gaat er niet om welke kleur of welk geloof je hebt, het gaat om het feit dat we allemaal in vrijheid willen leven en we allemaal burgerrechten hebben die op dit moment, zonder gegronde onderbouwing, afgenomen worden en we worden aangaande 5G ook nog als proefkonijnen gebruikt.

Als u wilt dat uw kinderen in vrijheid opgroeien en gebruik kunnen blijven maken van de vrijheid van meningsuiting dan is het belangrijk dat u door de BLM/Antifa-chaos heen kijkt en blijft opkomen voor ons land, onze identiteit, het behoud van ons blanke ras, onze cultuur, onze vrijheid en onze rechten!!!

Door:
“Elise”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op All lives matter!

 1. Johan zegt:

  All Lives Matter, But Some Lives (Black Ones) Matter More Others.

  Althans,als we zien, wat de NOS en de Media dagelijks over ons uitstorten.

  Like

 2. Bas zegt:

  Vergeten?https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_law_enforcement_officers_killed_in_the_line_of_duty_in_the_United_States

  List of law enforcement officers killed in the line of duty in the United States

  Like

 3. Jan zegt:

  George zFloyd had een ellenlag strafblad voor overtreden van de opiumwet, gewapende roofoverval, bedreigen van zwangere vrouw, overval in iemands huis, ongeoorloofd wapenbezit enz.

  Dit stuk shit is dus het lievelingetje van linksvolk en zegt dus alles over de verrotte mentaliteit van hen
  Candace Owens neemt geen blad voor de mond en geeft alle zwarten hun vet, iedereen die meeloopt en plundert met de lamlendige zwarten die alleen kunnen rellen en plunderen en moorden

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  All lives do not matter. Ik zou niet weten waarom ik ook maar 1seconde sympathie voor Obama zou moeten hebben om voor isis of voor het uitschot dat nu Amerika terroriseert en met hen sympathiseert. Voorbeeld:

  Kinderziekenhuis wordt door meute terroristen aangevallen, klein kind aangevallen en poging tot moord op haar
  https://mobile.twitter.com/FreeIllinoisNow/status/1268503935062597633

  Geliked door 3 people

 5. verwardeman zegt:

  Sorry to say this , but black looters lives DON’T matter to me , and iSSlamic lives DON’T
  matter to me even , because this SCUM don’t give a damn about MY life , FUCK EM ALL !

  Geliked door 3 people

 6. Julia zegt:

  Wat moet men nu nog zeggen over die linkse kakkerlakken. Opgefokt en gesubsidieerd door o.a. onze eigen Overheid, knie vallen door een stel blanke idioten die hier dus haar onderdanigheid tonen aan zwart, zelfs Rutte die als een blad aan een boom is omgeslagen ineens anders is gaan denken over Zwarte Piet draaiende onderkruipsels,daar hangt onze politiek van aan elkaar omdat zij nimmer een eigen standpunt hebben, alleen multinationals hoog in het vaandel dragen, minderheidsgroepen te vriend houden door ze op handen te dragen waardoor blanken zwaar worden gediscrimineerd en geen enkele draadkracht hebben om überhaupt gelijkheid en orde binnen onze samenleving te creëeren. Kortom wat mij betreft kan die algehele politiek verbannen worden het discrimineert en betekent totaal niets voor haar kiezers. Zal nimmer nog stemmen op zo een ondemocratische corrupte overheid. Het Nederlandse volk staat niet meer ver af van geweld binnen de samenleving vanwege tweedeling dat door overheid en bestuurders wordt opgefokt door ze haar gang te laten gaan en bovendien hun hielen likken door niet op te treden. Lives Matter is een natte droom zolang subsidies worden verstrekt aan dergelijke linkse oproerkraaiers. Dat allemaal om een omgebrachte crimineel in Amerika. Het gaat hier absoluut niet om het is gewoon weer podium vragen om de boel op te fokken en onrust te zaaien.

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  ALL LIVES MATTER?
  De horecagelegenheid hanteert de lijst van het RIVM waarop behalve mensen van zeventig jaar en ouder ook onder meer hart-, long-, nier- en suikerpatiënten staan. Ook gebruikers van medicijnen voor een auto-immuunziekte en personen met een BMI hoger dan veertig vallen in de risicogroep.
  Dit is momenteel de situatie in Nederland zonder dat hier tegen geprotesteerd wordt over pure discriminatie gesproken. Het is diep treurig horecazaken deze macht te geven om deze regels überhaupt kenbaar te maken. Ouderen, zwakkeren en zieken zijn de verschoppeling van onze samenleving geworden het is werkelijk om te kotsen. Links knielt voor zwarten en demonstreert en overige Nederlanders laten haar ouders, broers en overige geliefden zo behandelen? Onze Overheid laat dit zonder meer gebeuren? Deze horeca tenten dienen vanwege zware discriminatie per direct te worden aangepakt en gesloten. Hoe ziek is Nederland?

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Dat is gewoon een rot smoes.
   Ze hebben liever niet dat oude mensen komen omdat ze anders de hele dag een tafeltje bezet houden met maar 1 bakkie thee op de rekening.
   Dat van die dikke mensen kan ik mij wel voorstellen, dan hadden ze de tafels 2,5-3m uit elkaar moeten zetten want die nemen me toch een ruimte in, zeker als ze gaan zitten met zo’n scootmobiel er naast.

   Like

   • Julia zegt:

    Dus ik kan concluderen dat u dezelfde minachting heeft voor mensen in een scootmobiel, met overgewicht en ouderen. Die broodkruimel die door Rutte en manschappen de horeca is gegeven is onder meer waanzin van de 1,5 distance. Horecaondernemers hadden hiertegen allang een vuist moeten maken en dit niet met meetlatten onderdanig moeten ondergaan. Kortom met deze waanzin zullen horecaondernemers de bittere pil slikken dat dit geen stand houden en op de duur ondervinden door o.a. omzetverliezen met als gevolg faillissement. Mijns inziens is door de Overheid hierover nagedacht om sowieso de horeca voor mensen met beperkingen en ouderen te weren. Al u zich kunt voorstellen dat o.a. dikke mensen en mensen in een scootmobiel teveel ruimte zullen innemen mag u hopen dat uw gewicht niet toeneemt door bijv. een of andere ziekte of dat u in een scootmobiel terecht komt. Tevens mist u het plaatje dat de Overheid de kleine ondernemer bewust failliet laten gaan. Dus relativeer en verdiep u eens in wat u in het nieuwe normaal staat te wachten. Een weldenkend mens laat op dit moment de horeca links liggen die met idiote prijzen en slechte service toch al geen al te beste naam hadden en waar het plezier nu helemaal door waanzin regels is vergald. Verder zal ik nog eens goed nadenken voordat u mensen in een bepaalde hoek drukt ook u kan wel eens een slachtoffer worden van dit soort discriminatie.

    Like

  • LUCIA zegt:

   Helemaal met je eens Julia… en ik denk dat als je iemand op basis daarvan zou weigeren en diegene naar de rechter zou stappen dat de rechter het met jou en mij eens zou zijn ook juridisch.Wat een achterlijke regels.

   Like

 8. Bas zegt:

  Zwarte slavendrijver, en waar zijn de protesten?

  https://www.sunderlandecho.com/news/crime/sunderland-takeaway-boss-must-pay-back-six-figure-sum-after-northumberland-slavery-crimes-2870477#gsc.tab=0

  De afhaalbaas van Sunderland moet een bedrag van zes cijfers terugbetalen na Northumberland-slavernijmisdrijven

  Een zakenman die kwetsbare mannen als slaven behandelde en hen dwong 90 uur per week te werken, werd veroordeeld tot betaling van een bedrag van zes cijfers uit zijn gevangeniscel

  Harjit Singh Bariana, 46, afhaal-eigenaar van Sunderland, zit een gevangenisstraf van acht en een half jaar uit nadat hij was gericht op blanke mannen die dakloos waren geworden vanwege alcoholisme en drugsverslaving.

  Bariana, van Blue House Farm, Netherton Colliery, in de buurt van Bedlington, voorzag hen van smerige accommodatie in Northumberland, nam al hun huurtoeslag als betaling en dwong hen onder erbarmelijke omstandigheden te werken. Ze maakten de rioolbuizen met de hand schoon en voltooiden 13 uur per dag in hun blote voeten zonder loon.

  Zijn slachtoffers, die tegen betaling afhaalmaaltijden kregen, leden aan geweld en intimidatie als ze weigerden.

  Like

 9. ruud beijer zegt:

  Geachte Elise zolang er geen eenheid is onder de Nederlandse bevolking raken we ons land langzaam kwijt .Er zijn maar twee partijen voor Nederland, de PVV óf Fvd. Meer niet !
  Helaas vinden veel mensen hier dat er geen samenwerking moet komen tussen deze twee partijen. En zo raken we alles kwijt.

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Heb jij nou zelf niet in de gaten dat je elke keer precies dezelfde reactie ergens bij zet?
   Dat hou je nou alweer jaren vol, en waarom weet ik niet.
   Of jij moet denken dat wij niet helemaal goed bij ons hoofd zijn of zo.
   En dat laatste begin ik zo een beetje te vermoeden, dat jij dat echt denkt, anders blijf je niet telkens hetzelfde herhalen.

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Helaas Piet er is toch echt niet anders.
    Welke partijen behalve de PVV zijn ogenblikkelijk tegen de uitspraak van rutte vwb zwarte piet?Ken jij nog een naam noemen?

    Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Uw mening is ook niet altijd bepaald objectief. Vraag u niet af waarom mensen een eenzijdige reactie geven maar geef duidelijk zelf uw mening en beoordeel een ander niet zolang u zich zelf niet terdege in elke materie heeft verdiept.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Het lijkt mij verder nogal overbodig om op een site, waarvan zeker 80% op de PVV stemt, en misschien wel 20% op het FvD., om dan de hele tijd te herhalen waar ze op moeten stemmen.
    Wat is je bedoeling dan verder om dat te blijven herhalen,
    Dat we het anders vergeten, of niet meer weten waarom we ook alweer ergens op gestemd hebben.

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Beste Piet waar maak jij je druk om?Jij en ik stemmen op de PVV.
    Echter alleen redden wij het niet. Jammer dat dat jij dat zo een groot probleem vindt.
    Ik vind van niet. Jij mag je mening uiten en ik ook. Gelukkig schrijf je niet in hoofdletters.

    Like

   • delamontagne zegt:

    En als ik nu eens zeg dat ik [ wij ] ook op de PVV stemmen en dat EERDER dan jij kunnen doen.
    ( buitenpandigen [ NL-ers die niet in NL wonen ! ] ) mogen dagen eerder stemmen dan jullie in Nederland, hebben we ook eens ’n voordeeltje………………

    Like

 10. Bas zegt:

  Zijn alleen blanken racistisch? Nope

  Like

 11. Julia zegt:

  Zolang het volk op haar lauweren blijven rusten en slapende zijn zal de straf voor de onderdanen steeds harder en groter worden. Zwart krijgt het voor het zeggen, Rutte buigt nu en herkent nu in eens dat hij o.a. over Zwarte Piet is gaan denken (heeft hij overigens na zijn uitspraak in 2013 7 jaar over gedaan ). Blank links gif onder ons volk in de samenleving die knielen voor hun zwarte broeders en hier dus hun eigen ras mee verraden, financieel uitgekleed (o.a. zorgpremie 250 euro omhoog) om al die steun trekkende linkse onbenullen te kunnen bekostigen en gratis gezondheidszorg te verstrekken aan de massale import wel o.a. ouderen flink premie laten betalen en als beloning beperkte ouderen- en gezondheidszorg, verwaarloosde psychische- en jeugdzorg en ga zo maar door. De luilakken onder ons volk zijn geen eenheid ze gaan liever haar faillissement tegemoet als dat zij op staan tegen deze afschuwelijke linkse praktijken die er alleen op uit zijn om te rellen en de overheid dit gewoon laat gaan. Blanken zijn de betaalslaven. Hoe zo alle levens zijn belangrijk. We laten hier in ieder geval bejaarden verkommeren en systematisch uit moorden door ze op te sluiten, discriminatie binnen o.a. de horeca waar ouderen en chronisch zieken en zelfs mensen met overgewicht niet welkom zijn. Het is om te walgen dat het Nederlands volk niet op staat dus kunnen we de kreet dat alle levens belangrijk zijn wel vergeten mede dankzij een slap onderdanig volk dat is bezeten van angst en totaal geen enkele strijdlust heeft.

  Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Geachte Julia wat een strijdvaardigheid, mijn complimenten. Het grote probleem in Nederland is de verdeeldheid onder de mensen. Het is onbegrijpelijk dat het Nederlandse volk niet aan zichzelf en zijn kinderen denkt. Nee hoor nog steeds staan ze welkomstliederen te zingen als er weer een boot vol moordenaars en verkrachters ons land binnenvaart. Geen vertrouwen meer dat het ooit nog goed komt.

   Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Wie zijn nou de racisten?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/column-jan-roos-hbo-inholland-promoot-zwart-geweld-en-heropvoeding-van-blanken-institutioneel-racisme/

  Column Jan Roos: Hbo InHolland promoot zwart geweld en heropvoeding van blanken… Institutioneel racisme!

  Jan Roos maakt zich druk om een oproep die de hbo-instelling InHolland deed aan haar blanke studenten. Zij moesten ‘wit huiswerk’ gaan maken. “InHolland verwijst hun blanke studenten naar sites en boeken waar zijvanwege hun huidskleur als minderwaardig en slecht worden besproken,” vindt hij. “Als dit geen institutioneel racisme is, dan is niets het meer.”

  Er worden tips gegeven om een beter mens te worden. Ik zou beginnen om eens beter onderwijs te bieden, want dat kan InHolland al nauwelijks. Maar goed, laten we die aanbevelingen eens langslopen. Ten eerste moet je naar de website http://www.withuiswerk.nl. Als je daar rondkijkt zie je niets meer dan extreemlinkse hersenspoeling met bijvoorbeeld het artikel ‘Hoe word ik een goede bondgenoot‘. Het is geschreven door Sander Philipse, een radicale linkse jongeman die geen probleem heeft om mensen waar hij het niet mee eens is – en dat zijn per definitie blanke heteromannen – te discrimineren.

  Ook staat Philipse bekend als iemand die geweld toejuicht tegen rechtse mensen. Hij schrijft voor Oneworld, een website die bulkt van het anti-blanke sentiment. Ook staat op withuiswerk een artikel van fopwetenschapper Gloria Wekker over ‘witte onschuld’. Moraal van haar verhaal is dat iedere blanke per definitie schuldig is. Een uiterst racistisch pamflet dus.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Christian lives matter?
  https://www.journalistenwatch.com/2020/06/05/fall-konstantinopels-erdogan/

  Val van Constantinopel: Erdogan nodigt je uit voor het vrijdaggebed in de Hagia Sophia

  De Turkse despoot Recep Erdoğan viert dit jaar opnieuw de val van Constantinopel met veel tamtam. Op de 567e verjaardag van de verovering van de eens christelijke metropool nodigt hij je uit voor islamitische vrijdaggebeden in de Hagia Sophia. Een ander teken van zijn ongenoegen dat de eens Byzantijnse kerk en het stralende centrum van het christendom nog steeds functioneert als museum en niet als moskee.

  Een replica van de beroemde Byzantijnse muren van Constantinopel werd donderdag buiten de Hagia Sophia gebouwd. De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft aangekondigd dat daar op vrijdag een gebed zal worden gehouden voor de 567ste verjaardag van de val van Constantinopel.

  Like

  • Heniusz zegt:

   Dan ook maar een massale mis op de Kahlenberg? Daar waar Jan Sobieski III de turken vernietigend versloeg en de droom van een groot Ottomaans rijk verpletterde. Het lijkt me een gepaste tegenactie. Nu nog even de datum opzoeken.

   Like

 14. Bas zegt:


  3 vragen voor blm

  Like

 15. Republikein zegt:

  Is het live of life?

  Like

 16. Republikein zegt:

  De aktie van zo een 60 jaar geleden, van Vredestein, gratis kapotjes, werd in de kiem gesmoord door o.a. de WHO, de negert wilde het natuurlijke gevoel, haar op haar en vlees op vlees, en hoe dieper, des te lekkerder, who wants to live forever.
  Slaap verder negert.

  Like

 17. LUCIA zegt:

  Elise.. beste meid, besef je dat je op een letter na (V) de lijfspreuk van Rutte verwoord hebt ; All Lies matter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s