Multiculti is onze zwakte

Screenshot_75

(Door: Identitaire Beweging Duitsland – Vertaling: E.J. Bron)

“De multiculturele samenleving is hard, snel, wreed en weinig solidair […]; ze heeft de tendens om in een veelsoortigheid van groepen en gemeenschappen uiteengroeien en haar samenhang en de verplichtingen van haar waarden in te boeten.” Dat schreef – je houdt het niet voor mogelijk – Daniel Cohn-Bendit in 1991 in een bijdrage voor “Die Zeit”. Hoewel dus de verwoestende effecten van een politiek van de onbeperkte immigratie van etnisch en cultureel vreemde mensen al lang bekend waren, werd in bijna alle politieke kampen onwrikbaar aan deze fatale koers vastgehouden.

Identitäre Bewegung

De zware etnische onlusten in de VS, die nu ook overslaan naar Europa, voeren ons pijnlijk voor ogen dat de holle propagandafrase “Diversity is our strength” (“Diversiteit is onze kracht”) een leugen is. Wanneer “veelsoortigheid” een etnisch en cultureel volkomen gefragmenteerde samenleving betekent, waarin verschillende minderheden tegen elkaar aan schoppen, dan is ze niet onze kracht, maar in tegendeel onze achillespees. Zo´n samenleving kan de fundamentele veiligheid van haar burgers niet meer garanderen en wordt steeds vatbaarder voor burgeroorlogen; op een bepaald moment zijn kleine aanleidingen voldoende om de moeizaam onder het deksel gehouden spanningen en tegenstellingen te laten exploderen. De loyaliteit van de meeste niet-Europese immigranten zal in zulke situaties altijd de eigen etnische groep gelden en niet het land waarin ze leven.

De VS hebben een ontstaansgeschiedenis die sterkt verschilt van de historische ontwikkeling van de Europese landen; niet alles is overdraagbaar en vergelijkbaar. De Europese landen waren nooit echte immigratielanden zoals de VS. Europa heeft de mogelijkheid om de ingeslagen verkeerde weg eindelijk als zodanig te herkennen. Europa heeft de mogelijkheid om een einde te maken aan de grote uitwisseling en door repatriëringmaatregelen en hulp ter plaatse een goed perspectief voor veel mensen buiten Europa te creëren. Daardoor zou men er ook aan bijdragen om de echte verscheidenheid – namelijk de verscheidenheid van de volkeren en culturen – te behouden in plaats van een burgeroorlog in het eigen land in de hand te werken.

Bron:
www.identitaere-bewegung.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, gezond realisme, Identitaire Beweging, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Multiculti is onze zwakte

 1. verwardeman zegt:

  Een waarheid als een KOE !

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Het is niets anders dan haat haat en nog eens haat. Mensen, die haten hebben hiermee een flinke stok om te slaan. En dat geldt evenzeer voor blanke linkse mensen, die het rascisme ook aangrijpen om onrust te zaaien. De onrust, die ze zelf in hun hart hebben projecteren ze nu op anderen, zodat ze niet naar zichzelf hoeven te kijken. Mevr Halsema is hier een groot voorbeeld van. Verder zullen linkse mensen altijd de strijd winnen. Omdat het groepsmensen zijn en elkaar nabootsen vanwege de leegte in hun binnenste. Daarom kan links het zo goed vinden met de Islamitische cultuur.

  Geliked door 4 people

 3. joko zegt:

  Alle grote aardse problemen hebben een gemeenschappelijke oorsprong. Overbevolking! Te veel, te verschillend en boven op elkaar. De perfecte soep voor een burgeroorlog.

  Geliked door 6 people

  • Jean zegt:

   Overbevolking én volkerenmenging geeft alleen maar ellende en geweld samengevat “oorlogen”.

   Geliked door 2 people

  • Sinyo zegt:

   De soep, is gezegd, wordt nooit zo heet gesoupeerd als die wordt opgediend. M.a.w. de maatregelen vallen wel mee.
   Echter je bedoelt dat de hele multiculturele samenleving in de soep zal lopen.
   M.a.w, totaal zal mislukken met als gevolg: anarchie/chaos/puinhoop/”soepzooitje”. . . .
   mensenlevens . . . . . .

   Like

 4. joko zegt:

  De enige reden waarom wij hier op aarde zijn Is het in stand houden van het eigen soort en met namen van de eigen genen. Iedereen die hiervan afwijkt wordt gezien als een indringer en zal worden afgemaakt. Dit maakt dat alles op de aarde in een permanente staat van oorlog verkeert voor het behoud van specifieke soort. Zo zijn de regels van de natuur. Of je het leuk vindt of niet het is wel de reden dat wij hier nu zijn. Racisme (afwijkend van) zit dus bij iedereen in de genen of je het wilt of niet.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Multiculti en diversiteit zijn bullshit termen om het kwaadaardige coudenhoven/kalergiplan te camoufleren.Multiculti + diversiteit = blanke genocide,het is een onderdeel van de satanische communistische N.W.O. agenda.

  Like

 6. Jean zegt:

  Niets aan toe te voegen, 100% correct.
  Bye the way; uit welke kleppen komt steeds het woord racisme? Juist, uit linkse ratten én vreemdelingen want zij dromen van hun smerige dictatuur.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Deze samenleving is bewust gecreeërd door overheden. Bewust wordt volk tegen elkaar opgezet. Het voorbeeld is o.a. de linkse activiste Halsema met goedkeuring van de kliek in Den Haag. Mensen zijn zo stom om een soort Balkan oorlog te gaan voeren omdat zij niet het lef hebben zich tegen dit smerig spel te verzetten en blijven slapen met blijkbaar het idee het komt wel goed. Het ergste is dat die onderdanige sukkels niet beseffen dat ze hun eigen ondergang in gang hebben gezet. Triest voor de weldenkende mensen die dit spel door hebben en zich hier tegen te verzetten. Die worden helaas meegesleurd door een stel onderdanige idioten omdat er totaal geen eenheid is om tegen deze misdaad te vechten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Ach nee die hypocriete linkse activiste Halsema heeft in overleg met haar linkse driehoek zojuist besloten dat alle demonstraties op De Dam nu worden verboden. Dat kan toch niet omdat volgens Rutte demonstreren een democratisch recht is. Nadat die uitgekookte linkse activiste Halsema eerst haar gesubsidieerde oproerkraaiers podium met duizenden tegelijk heeft gegeven komt ze met deze maatregel. Het demonstratieverbod in Amsterdam heeft een andere grondslag namelijk dat zij er op kan wachten dat burgers voor haar rechten en het onrecht wat is aangedaan geen kans krijgen zich op De Dam te vervoegen omdat zij dat hier ook niet tegen zou kunnen optreden. Nederland en haar bestuurders hebben er nu wel een tegenstrijdige ondemocratische kolere bende van gemaakt. Hoe doorzichtig en ongeloofwaardig. Kortom het demonstratierecht wordt ons totaal ontnomen onder het mom van maatregelen i.v.m. het Corona virus.

  Like

 9. Julia zegt:

  Niet alleen onze Multiculti is een zwakte in Nederland gaan we nog een stapje verder namelijk: haat zaaien en opzetten tegenover ouderen en zieken.
  De zojuist verschenen publicatie in De Telegraaf namelijk:n Papendrecht is de afgelopen dagen al grote commotie ontstaan over de regels die het populaire restaurant Willaerts hanteert. „Uiteraard vragen wij gasten behorend tot een risicogroep het bezoek nog even uit te stellen”, luidt het verzoek van het etablissement aan de boorden van de Beneden Merwede.
  De horecagelegenheid hanteert de lijst van het RIVM waarop behalve mensen van zeventig jaar en ouder ook onder meer hart-, long-, nier- en suikerpatiënten staan. Ook gebruikers van medicijnen voor een auto-immuunziekte en personen met een BMI hoger dan veertig vallen in de risicogroep.
  Ouderen spuwen gal
  Senioren die reikhalzend hebben uitgekeken naar de heropening van de horeca afgelopen maandag spuwen hun gal op sociale media. Zo wordt er zelfs opgeroepen tot een heuse boycot om de horecagelegenheid te dwingen ook ouderen weer met open armen te ontvangen. Uit een steekproef blijkt dat ook andere horecazaken een soortgelijk toegangsbeleid hanteren.
  Directeur-bestuurder Liane den Haan van ouderenbond ANBO is woest over het verzoeken aan ouderen om de horeca nog even links te laten liggen. „Dit is niet de bedoeling en mag absoluut niet. Ik vind het onvoorstelbaar en onacceptabel dat horecagelegenheden op deze manier ouderen uitsluiten van een gezellig bezoek aan een terras of een restaurant.” ANBO roept senioren op om hun klachten te melden zodat deze besproken kunnen worden met vertegenwoordigers van de horeca.
  Pijnlijk
  Zo diep is het in sommige gevallen onze samenleving inmiddels gezonken. Men mag nu hopen dat hier tegen massaal verzet komt omdat dit de meest walgelijke vorm van discriminatie is en vervolgd wordt vanwege haat zaaien en aanzetten tot haat..Dit druist tegen alle grondrechten in. Als dit de normen van toegang tot horeca zaken zijn dan mogen wij hopen dat de Overheid in grijpt en deze zaken onmiddellijk sluit. Ontoelaatbaar.

  Geliked door 1 persoon

  • Orelius zegt:

   Onze land en volksverraders willen de ouderen een gevoel van overbodigheid geven .
   Een idee dat ze te veel zijn , Dat ze totaal niets meer voorstellen. Terwijl we zo trots op onze ouderen behoren te zijn . Eerst hebben ze het huwelijk gesloopt , door man en vrouw te laten werken en de kinderen op het kinderdagverblijf te brengen. Beetje ongenuanceerd maar je snapt de bedoeling . Slechte familie banden , mensen zijn tegenwoordig eenlingen en dat is nou precies wat ze willen . Slijm praat voor de stembus ,maar smerige spelletjes als ze er zitten. Politiek is liegen , bespelen , list en bedrog en verder niks . Ik hoop dat ik het mis heb , maar ik denk dat ze het geld van ons , dat in de pensioenfondsen zit allang grotendeels opgemaakt hebben. Daarom willen ze zo snel als mogelijk van onze ouderen af . Ze geven niks toe , ze proberen het alleen zolang mogelijk onder de pet te houden . Tegen de tijd dat het uitkomt zitten ze er zelf allang niet meer of zijn ze zelf al in de hel.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   „Uiteraard vragen wij gasten behorend tot een risicogroep het bezoek nog even uit te stellen”

   Ik begrijp niet wat daar de bedoeling van is. Gasten uit de risicogroep zijn niet gevaarlijker voor de andere gasten. Het is wel gevaarlijk voor die gasten zelf, áls zij het virus krijgen, worden ze er zieker van en lopen groter risico eraan te overlijden. Maar dat is toch hun eigen verantwoordelijkheid?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 10. Jan zegt:

  multicultuur is onrecht!!! wij hebben recht op ons eigen land. wij eisen ons land terug en zouden de onmiddelijke uitzetting van de vreemdelingen en hun aanwas moeten eisen.
  WIJ rechtsen, zouden op de straat moeten komen en alles in elkaar slaan en in de fik steken tegen het aanhoudend onrecht van de multicultuur, tegen de aanwezigheid van vreemdelingen, tegen het verraad van de linksen, tegen de onrechtvaardige wetten die ons al jaren lang op verkrachtende wijze dwingen vreemdelingen te tolereren en verwelkomen terwijl we die helemaal niet willen!!!
  WIJ hebben recht om boos te zijn en onze eisen te stellen, niet andersom.

  Geliked door 1 persoon

  • Sinyo zegt:

   Hier in den lande hebben wij meer culturen in de samenleving. Neem de Aziaten, waaronder de Indische Gemeenschap. Echter deze passen zich aan met behoud van delen uit de eigen cultuur, zoals ondergetekende het kind van twee culturen is.
   Echter er is één cultuur, die hier niet thuishoort. Dat is de Islam met de radicale leiders. Het merendeel van de moslims wenst ook een vredig bestaan met behoud van delen uit die cultuur. Maar helaas helaas zitten deze moslims gevangen in hun eigen cultuur met de radicalen, waardoor zij domweg uit lijfsbehoud de islam niet durven op te geven.
   Zij zijn niet blind en zien namelijk ook hoe het buigen voor de islam steeds verder toeneemt (angstaanjagend).

   Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/video-jesse-klaver-springt-in-de-bres-voor-femke-halsema-wilders-kritiek-betekent-dat-hij-racisme-ontkent/

  Video! Jesse Klaver springt in de bres voor Femke Halsema: ‘Wilders’ kritiek betekent dat hij racisme ontkent!’

  Jesse Klaver komt de nu van alle kanten aangevallen Amsterdamse burgemeester Femke Halsema tegemoet. Criticasters van de voormalige GroenLinks-leider, zoals PVV-voorman Geert Wilders, worden gewoon verweten racisme te ontkennen. Dat gebeurde vanmiddag in de Tweede Kamer

  Like

 12. Luchtpint zegt:

  Iedereen moet zich in de VSA kunnen gedragen volgens de wetten van het land. Dat is de uniforme norm die staatsburgerschap met zich mee brengt. Ondanks etnische afkomst voelen veel Amerikanen zich nog Amerikaans volgens die norm. Ze houden zich aan de wet.

  In de landen van West-Europa lijkt dit al lang niet meer op te gaan, want veel mensen zijn hier met hun eigen normen (uit Afghanistan, Irak, Syrië, Somalië,…e.d.) gewoon maar komen aanwaaien de laatste decennia, en bovendien vechten ze volgens hun eigen manier van denken op de koop toe ook nog hun eigen geschillen uit op etnische gronden. Zoals bv. Turken tegen Koerden. En als die nationaliteiten mekaar ook nog eens tegenkomen in asielcentra dan zetten ze het daar op een robbertje vechten.

  Wij kunnen die mensen nooit laten denken zoals wij of ze de nodige fatsoensnormen uniform opleggen. Totaal onmogelijk. Multiculturalisme betekent de doodsteek van de sociale cohesie in de landen van West-Europa.

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Multicul was prima in Nederland, er kwamen Molukkers en Indo’s, Surinamers en wat Antillianen; Weinig problemen. Alzo met Thais, Filipijnen, Chinezen en andere Aziaten.
  Er werd over en weer gehuwd en zo ongeveer naadloos geïntegreerd. Met Grieken Spanjaarden en Italianen waren er nauwelijks problemen. Ook oostblokkers gaat eigenlijk wel goed.
  Het enige serieuze probleem wat we hebben is met Marokkaanse en Turkse ex gastarbeiders en Afrikaanse/Arabische gelukzoekers en zg vluchtelingen.
  Deze mensen die aan islam lijden weigeren te integreren en belasten de sociale voorzieningen, gezondheidszorg alsmede justitie bovenmatig.
  Eigenlijk is zo ongeveer alle ellende in ons land te wijten aan de islam…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s