PvdA-hypocrisie!

Screenshot_77

(Door: Bert Vorenkamp)

In het corona-debat in de Tweede Kamer van vanmiddag heeft Lodewijk Asscher (PvdA) de PVV een racistische partij genoemd! Daarop heeft Geert Wilders hem van uitstekende repliek gediend door duidelijk te maken dat juist de autochtone Nederlanders zich steeds meer gediscrimineerd voelen en dát juist dánkzij partijen als die van diezelfde Asscher, namelijk dankzij PvdA, GL, CU en D66: denk aan het voortrekken van toegelaten asielzoekers bij toewijzing van huurwoningen, allochtoon geweld in vele woonwijken, geweld tegen homo’s, uitschelden en bespuwen van vrouwen, achterstelling bij sollicitatie vanwege de wens tot verhoging van ‘diversiteit’ en nog vele andere vormen van meten met twee maten!

Helemaal het toppunt is dat de ‘Jessias’ (Dhr. Klaver) van GroenLinks Nederland een racistisch land noemt met institutionele discriminatie (idem door Denk), dat volgens hem door Marx Rutte systemische discriminatie werd genoemd. Hieruit blijkt de Cultuur-Marxistische agenda van dit soort partijen: hoe méér tegenstellingen in de maatschappij hoe méér politiek garen zij daar denken bij te spinnen: dat gaan zij natuurlijk oplossen voor al die achtergestelde groepen. Dan begrijpen we ook waarom ze die ‘diversiteit’ zo graag willen vergroten op ieder mogelijke manier: asielrecht, open grenzen, immigratie, generale pardonnen, verdragen zoals dat van Marrakesh, juridische blokkades van uitzetting en nog vele meer.

Maar diversiteit leidt niet tot een betere maatschappij, we hoeven nu alleen maar te kijken naar wat er in de VS gebeurt: die uitslaande sociale branden zijn daar gewoon periodiek. Er zijn talloze andere voorbeelden van zgn. diverse maatschappijen die duidelijk bewijzen dat toename van diversiteit leidt tot: minder vertrouwen, méér tegenstellingen en méé argwaan tussen groepen, grotere verschillen, meer geweld in de maatschappij en ook leidend tot bloedige burgeroorlogen. Het Vieren van de Diversiteit, waartoe we door de linkse partijen regelmatig worden opgeroepen, dient vooral als toedekken van deze realiteit en om tegengeluiden stevig de mond te snoeren!

Screenshot_78

Door:
Bert Vorenkamp
(PVV Drente)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, PvdA, PVV, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op PvdA-hypocrisie!

 1. Hendrik M. zegt:

  Niet de buitenlander of diversiteit is het probleem doch de islam!

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Die uitstraling van Asscher is minstens zo dom als die van Halsema. Afgrijselijk hypocriet monsterlijk figuur. Ach ja sommigen zullen zeggen: maar zo dom zijn ze niet want kijk eens ze schopt het tot burgemeester en kijk eens naar het salaris.

  Kun je slim noemen. Ik noem het sluw, maar beslist niet slim. Dat soort mensen is constant bezig hoe ze anderen kunnen laten doen wat Zij willen. Draaien zich in allerlei bochten. Vreselijk. Een gevoel van tevredenheid of geluk? Dat kennen ze niet. Nee het zijn beslist geen mensen waar je graag van in de schoenen wil staan. Althans een geestelijk gezond mens niet,.

  Like

  • Jan zegt:

   Asscher, vies hypocriet ventje met slaapogen en bij wie je het gevoel hebt dat je een bak lauwe, weeige en penetrant stinkende vanillevla over je gekieperd krijgt als hij met consumptie spreekt. Lichtte in het verleden de gemeenteraad op door priveuitgaven voor zijn kind af te wentelen op de Amsterdamse belastingbetaler (flikte Wouter Bos met zijn zonnebril).

   Like

 3. karton zegt:

  Yasser Feras, alias Jesse Klaver, is een halve Marokkaan en zou eens moeten, laten, uitzoeken waarom discriminatie, zo die al bestaat, is ontstaan. Dat manneke lult al net zo stom als die vent van DDR66, Robje Jetten; nog nóóit écht gewerkt maar ze weten álles veel beter dan de échte werkende Nederlander. Zij zouden zich moeten kapot schamen voor hun laatdunkende uitlatingen.

  Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Aan Asscher wens ik verder geen woorden vuil te maken, ik wil alleen opmerken dat z’n grootvader tot de Joodse Raad van Amsterdam behoorde tijdens WO-II, die Raad wees Joden aan die dienden te worden gedeporteerd. Deze Asscher is daar natuurlijk niet de schuld van, kan daar ook niet aan doen, maar hij zou wat minder hoog van de toren moeten blazen met een dergelijke geschiedenis achter zich.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Net op de buis een zwarte vrouw die stelt: dat ze het zat is om zat te zijn wat betreft het probleem met rascisme .

  Ik denk dan: maar wat willen jullie donkere mensen dan? Jullie willen mensen veranderen. Hoe dan? Met en/of zonder geweld kun je andere mensen nooit en te nimmer veranderen. Een mens kan alleen zichzelf veranderen. Het is dus zaak dat je zelf een manier vindt die het minst schadelijk is voor jezelf als er dingen zijn, die absoluut niet te veranderen zijn. Het is een utopie om te denken dat iedereen iedereen aardig en leuk vind. Mensen trekken toch naar degenen, waarbij ze zich het meest prettig bij voelen. Jezelf veranderen, omdat iets in de weg staat wat niet te veranderen is, vergt enige mate van intelligentie. Heb je die niet? Ja dan krijg je dus het volk wat daar op de Dam stond.

  Mocht je discriminatie tegenkomen en je stelde je gewoon en normaal op, dan kun je het bij degene leggen die dat doet en is diegene een oliedom mens. Niet meer naar omkijken dus. Ook tussen blanke mensen kunnen zulke dingen gebeuren zoals buitensluiten, omdat je niet hetzelfde denkt. Heb het zelf meegemaakt, maar zit er niet mee, want zie het als ultieme domheid. Ze blijven altijd in hetzelfde kringetje en leren niks bij.

  Like

  • karton zegt:

   @ Rensk. Ik hoorde en zag deze negerin ook. Racistisch als de pest. Kijk naar het volk dat deelneemt aan deze z.g. demonstraties; daar wil je als fatsoenlijke Nederlander toch niet tussen staan ? Bovendien, veel Nederlanders hebben geen tijd voor een dergelijke tijdverspilling…….zij moeten nl werken.

   Like

 6. Bas zegt:

  Racisme in Nederland….

  Like

 7. Orelius zegt:

  Kijk maar naar wat er in Amerika gebeurd ? Wij zijn al diverser dan Amerika . eerst was Amerika het land van de migranten , maar dat hebben wij allang ingehaald. Voor dat pvdaTUIG is het credo
  hoe diverser de bevolking , des te meer tegenstellingen , des te meer problemen . Zo houden ze het gepeupel onder de knoet. Als het volk met elkaar ruzie maakt en vecht , kunnen wij ongemerkt al hun rechten afpakken. En hun bankrekeningen plunderen . OOOOO ze zijn zo sociaal.
  Net als al die zogenaamde filantropen van ze . Heb zoveel miljoen aan dit en aan dat gegeven .
  Ze doen zich voor als weldoeners , maar zijn de grootste duivels van de mensheid .

  Like

 8. verwardeman zegt:

  Nepjood ! vieze Bilderbergtrekpop , Sorosvriendje , wat mij betreft word je eerdaags door een – Palestijnse – moSSel neergeprikt , misschien dat het dan eens
  tot je linkse deugkop doordringt wat een verader je bent !
  Je veraad niet alleen de Nederlandse arbeider / arbeidster , je veraad ook de Joodse
  Gemeenschap !!!!!!!
  Waar zit je verstand man , in je `REET soms ?
  Of worden jij en zo’n Halalsema door OLIESJEIKS betaald , vuile verader ,
  misselijk wangedrocht dat je er bent .
  Mijn ouwe heer zou zeggen : ” je bent het kappotschoppen niet waard ” .
  SCHLEMIEL !

  Like

 9. Stef zegt:

  De vriend van mijn vijand is ook mijn vijand.
  Islam heeft niets met links.
  Links wordt enkel gebruikt als springplank door de islam.
  Als links kon begrijpen dat zij later het eerste slachtoffer zijn zouden zij anders gaan denken.
  Maar omdat links synoniem is voor jaloezie zit links muurvast tussen rechts en islam en zal enkel haat tegen rechts blijven omdat zij niet de macht hebben tegen islam.

  Like

 10. Eppo zegt:

  In Gouda hebben Zij (PvdA) er ook zo zooitje van gemaakt vooral met betrekking van Murkenmeuk .
  Wat daar in die StaD allemaal onder het tapijt is geveegd en nog stemmen die StaatSmongolen op die Club .
  Werkelijk ongelooflijk.

  Like

 11. oprechtegeus zegt:

  Wilders hield de lastige strontvlieg Asscher met succes van zich af.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s