“Racist”

Screenshot_84

(Door: J.A.)

Een ‘racist’ is iemand die zichzelf verdedigt wanneer migranten hem komen bedreigen in zijn eigen land.

Precies daarom is ‘racisme’ voor de ‘racist’ een logische, normale en gezonde reactie. Volgens de linkse wetgever zou een racist onderscheid maken volgens ras, religie, geaardheid, enz. De meeste ´racisten´ kan het geen reet schelen van welk ras, religie, geaardheid, enz de migranten zijn, maar wel dat de migranten uit zijn land moeten blijven wanneer de ´racist´ zich bedreigd voelt door de massale aanwezigheid van migranten, die bovendien steeds meer eisen beginnen stellen, hun ‘rechten’ opeisen en ook nog eens gewelddadiger beginnen worden.

De linksen en hun migrantenvrienden vinden volgens hun definitie ‘racisme’ fout. De rechtsen vinden volgens hun definitie ‘racisme’ juist heel normaal, rechtvaardig en correct. Racisme als logische reactie zal in de toekomst nog meer toenemen naarmate de linksen nog meer migranten naar ons land blijven halen. Logisch toch?

Door:
J.A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Racist”

 1. Marc zegt:

  Racisme bestaat niet!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Sterker nog: ik heb zo langzamerhand gruwelijk de pest gekregen aan al die anti-ractisten en anti-fascisten die gewoon niets anders zijn dan grote huichelaars, idioten, bedriegers, oplichters, klaplopers, nietsnutten, islam-kontkruipers, cultuurbarbaren, ondankbare uitvreters, linkse neo-communisten etc. en dat ze wat mij betreft allemaal gewoon mogen barsten met hun ziekmakende demonstraties!

   Geliked door 2 people

 2. Tony zegt:

  Ik ben geen racist; ik ben een realist 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. heksenhiel zegt:

  Ja J.A. je hebt volkomen gelijk in deze en niet anders. Ze komen alleen om te halen en het meeste deel beland ook nog eens in de gevangenis. Groeten

  Geliked door 2 people

 4. Feniks zegt:

  Discriminatie bestaat.
  Het betekent ..onderscheid maken.
  Daar is niets mis mee.
  Onderscheid maken is een normaal gegeven om de wereld om je heen te leren onderscheiden.
  Volkomen normaal en duidelijk.
  Niks mis mee als je iedereen respecteert.
  Dus..blanke mensen respecteren donkerder mensen EN OOK omgekeerd.
  Prima toch!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Vorig jaar 110.000 erbij, netto.

  Geliked door 2 people

 6. kampersrene zegt:

  ik ben een racist…..en ben er fier op ik ben een anti-nazi en ben er fier op

  Like

 7. Meine zegt:

  N’ayez pas peur Madame, ce ne sont que des gueux,
  “Wees niet bang mevrouw, het zijn slechts bedelaars”

  En daarmee werd ooit een scheldnaam verheven tot een “Geuzen-naam”
  Ik zie het nog gebeuren in mijn tijd dat “Racist” een positieve lading krijgt.
  Als “Racist” ben je een “realist”, en geen profiteur van Politieke Correctheid.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jackholland zegt:

  Racisme is volgens mij een menselijke eigenschap. Je be(voor) oordeelt iemand op uiterlijke (ras) kenmerken., en maakt een inschatting op basis van eigen ervaring en op ervaringen vernomen van anderen. Voorbeelden :je ziet een persoon van 2 mtr lang (uiterlijk kenmerk) jouwgedachte :deze zal waarschijnlijk wel erg sterk zijn in ieder geval sterker dan gemiddeld. Je ziet een enorm dik persoon Jouw gedachte: deze zal wel niet erg hard kunnen lopen dit denk je omdat je uit ervaring weet dat de meeste dikke mensen niet hard kunnen lopen. Je ziet een persoon met rood haar en melkwitte huidskleur op het strand jouw gedachte :deze zal wel snel verbranden door de zon je zou toch gek zijn om dat niet te denken? Want op basis van je ervaring is gebleken dat de meeste mensen met die uiterlijke kenmerken sneller verbranden. Je ziet een zeer jong uitziend ventje in een gloednieuwe audi cabrio rijden jouw gedachte : die zal wel niet van hem zelf zijn omdat de meeste kereltjes van 18 jr dit niet kunnen betalen . Nu is dat ventje wit v huidskleur en ziet er uit als een kakker jouw gedachte: auto is van zijn pa Waarschijnlijk ook een kakker met goede baan of zaakdit omdat er nog al wat papa s van witte kakkers zo n auto voor hun echtgenote hebben gekocht. Nu is dat ventje lichtgetint en heeft een bontkraag jouw gedachte waarschijnlijk : auto is niet van persoon zelf is minder waarschijnlijk dan het voorafgaande geval maar de kans dat die auto met oneerlijk verdiend geld is betaald is veel groter waarom? Omdat er niet veel lichtgetinte papa s een baan hebben waarvan ze zo n auto kunnen betalen zodat zoonlief er mee kan rondrijden. De auto met jeugdige lichtgetinte bestuurder is dus waarschijnlijk betaald met drugsgeld gewoon kansberekening op basis van ervaring van jezelf en vernomen van anderen en ja ook hier bevestigt de uitzondering de regel. Ook de inschatting van de politieman tov de negroïde floyd bleek juist hij was een crimineel wel een die druk bezig was op het rechte pad te komen en natuurlijk had die politieman hem niet minutenlang vast moeten houden met een knie in zijn nek , maar als floyd een oud omaatje was geweest was ze zeer waarschijnlijk niet op deze manier tegen de grond gehouden omdat omaatjes bij arrestatie meestal geen verweer plegen naar de politie en dat doen de meeste negroïde mannelijke personen wel. Dus racisme ( iemand inschatten op basis uiterlijke kenmerken )is gewoon een menselijke eigenschap van zowel witte gele lichtgetinte en zwarte mensen . We are all racists !!!

  Geliked door 3 people

 9. kampersrene zegt:

  och WO I ligt achter de rug daarna kwam WOII nu zijn de Antifa”s die niet kunnen verdragen dat iemand zijn eigendom beschermd of een vrouw niet dankbaar is als zij verkacht werd….ik zie maar een oplossing een neger hoort thuis in Afrika zoals een islam thuishoort in zijn”prachtlanden” natuurlijk bij ons valt iets te rapen….wie daar niet mee akkoord gaat is een RACIST….in hun thuislanden zijn het mislukkelingen ze waren niet in staat iets op te bouwen ….een menswaardig bestaan dat alles wordt naar de kl….geholpen met steun van de regeringen op advies van de Euro

  Like

 10. verwardeman zegt:

  IK BEN RACIST GEMAAKT , WAS HET NIET MAAR BEN HET NU .

  Geliked door 3 people

 11. Jean zegt:

  Toch raar dat die vreemdelingen zich nooit de vraag stellen “waarom nemen de westerlingen afstand van ons?
  Wie pleegt altijd geweld, barbaars geweld, wie steekt andermans eigendom in de fik, wie plundert en vernielt? De vraag stellen is ze beantwoorden.
  Als een westerling de vraag stelt wordt hij dadelijk gecatalogeerd als racist alhoewel dat niets met racisme te maken heeft maar enkel om veiligheid en leefbaarheid.
  Wij zijn geen racisten want wij laten meer toe dan aanvaardbaar is, probeer hetzelfde maar eens in de landen waar ze vandaan komen….., het liedje zal heel snel eindigen.

  Geliked door 1 persoon

 12. BigLJohn zegt:

  Racisme word bewust gestimuleerd door steeds meer Arabieren (moslims) en Afrikanen naar hier te halen. De homogeniteit staat dan onder zeer zware druk zodat er dan vanzelf op grote schaal rassenrellen gaan uitbreken. Precies volgens het boekje van The New World Order. Een massa doden aan beide kanten, totale chaos in het land, een ideale situatie voor de illuminatie om ons tot slavernij te brengen. Volgens Jensen moeten wij de andere bevolkingsgroepen niet haten om de rust te bewaren. Welke rust ? Moslims zullen op het uur U toch als eerste ons gaan aanvallen. Aanvallen op Joden, op de – ongelovigen -, homo’s en lesbo’s, niemand zal gespaard blijven, terwijl de Afrikaanse drugssyndicaten van ons land een tweede Mexico zullen maken. Dit alles met behulp van die eeuwig durende linkse kabinetten en de MSM media. Hoe je het ook went of keert, velen van ons zullen het in de toekomst niet gaan overleven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s