Schaam u NIET!

Screenshot_82

(Door: Drs. E.N. Schilder)

In de VS komt George Floyd om door totaal onnodig POLITIEGEWELD! Heel Amerika (en uiteraard haar overzeese 51e deelstaatje Nederland) gaat derhalve de straat op om ‘actie te voeren tegen vermeend racisme’. De ‘actievoerders’ negeren massaal de wetten en (RIVM)’adviezen’. Anitifa tuig en mede aso-relschoppers breken lukraak alles af en steken in brand wat ze maar te pakken krijgen, want de wereld moet naar hun achterlijke, ronduit anarchistische beeld veranderen en anders branden. Dit is overigens alvast een door de ‘Democraten’ gesponsord en letterlijk beloofd voorproefje van wat er staat te gebeuren als Donald Trump voor nog eens 4 jaar wordt gekozen… maar dat terzijde.

Ik blijf het een uitermate vreemd fenomeen vinden. Zo gauw er in Amerika iets gebeurt, staat hier alles op z’n kop. Uiteraard aangejaagd door de overal racisme in zoekende ZWARTE racisten Sylvana Simons en Jerry Afriyie en hun eeuwige-slavenpijn-jank-aanhang die hier klaarblijkelijk hun orgasmes uit halen. ÈN uiteraard (!) de links-corrupte media, die heden ten dage werkelijk TE DOM zijn om ook maar ENIGE kritische vraag te kunnen stellen, laat staan dat ze in staat zouden zijn om zèlf na te denken. Vergis u echter niet… want zij hebben wel degelijk een mening. Nu niet direct hun EIGEN mening, maar ook iemand anders´ (politieke/financieel belanghebbende) mening is een mening, dus waarom zouden ze eerst kritisch onderzoek doen naar ook maar enige feiten als ze financieel gesponsord (!) per direct al iemand kunnen aanwijzen, demoniseren en veroordelen…

Ik stond erbij en keek ernaar

Tussen de bordjes van ONNOZELE HALSema’s geliefde ‘racisme-bestrijders/betogers/actievoerders’ ontwaarde ik zowaar spiksplinternieuwe bordjes met de tekst “Nederland schaam je!”. Bordjes die of al klaarstonden of met de grootst mogelijke spoed zijn bijgedrukt.

Nederland schaam je??? Er gebeurt iets in Amerika en wij moeten ons ervoor schamen? U en ik moeten ons schamen? Waarvoor? Is het hier gebeurd? Heeft u er op enige wijze ook maar enig aandeel in gehad? Nee, natuurlijk niet! Ik schaam me derhalve dan ook helemaal nergens voor! Ik voel hooguit een uitermate pijnlijke plaatsvervangende (!) schaamte voor hoe onze Indonesische/Molukse gemeenschap – na 140 (!) jaar onder Nederlandse kolonialisme geleefd te hebben en op het laatst MÈT en VÓÓR Nederland meegevochten te hebben – bij aankomst in Nederland is behandeld. Aan de rest van wat hier uitsluitend is gekomen (en nog elke dag komt want DAAR geldt GEEN lockdown voor!) om op onze zorgvuldig opgebouwde economie te parasiteren, zijn we NIETS schuldig en hebben we al helemaal geen enkele verantwoording af te leggen! Helemaal NIKS ! Nu niet, dan niet, NOOIT niet!

Het incident met Floyd op zich is natuurlijk ronduit walgelijk, maar het gaat over POLITIEGEWELD en daarmee NIET ook meteen over racisme. Uiteraard wordt racisme er maar wat graag voor aangegrepen en misbruikt, want hiermee leeft ook de haat tegen de vermeend racistische Zwarte Piet (inmiddels officieel ‘blackface’ geworden) weer op. “Blackfacing is geen kinderfeest” zie ik zojuist op een fotootje op internet. Nou, in-en-in zielige (!) Zwarte Pieten haters, ik kan het u nog sterker vertellen: Zwarte Piet is NOOIT een ‘blackface’ geweest, totdat JULLIE (!) dat er ZELF van maakten! BEWUST! En eveneens HÉÉL BEWUST in het Engels!

Racisme?

Neen! Het betreft hier uitsluitend ronduit DOM (!) en stompzinnig, aangeleerd en klaarblijkelijk hardnekkig (!) gehandhaafd blijvend POLITIEGEWELD! Niets meer en niets minder! Waar is dat bewijs voor racisme? Nergens! Triest genoeg; maar er is totaal onnodig (!) door POLITIEGEWELD (!) een menselijk leven verspild.

Overigens, nu we het toch over racisme hebben, waarom zie ik dat extreemlinkse dreadlock-tuig van Antifa en die DUIZENDEN ‘demonstranten’ NIET als het zoveelste jonge blanke kassameisje na een gewelddadige overval door een licht-of-donker-getinte loser met een trauma naar huis gaat? Waarom zie ik dat tuig van Antifa en AL die andere ‘demonstranten’ NIET als de zoveelste blanke oudere uitermate LAF en met veel geweld in zijn/haar eigen woning door licht-of-donker-getinte huftertjes is overvallen, gemolesteerd en beroofd? En waarom zie ik NIEMAND (!), laat staan ONNOZELE HALSema, als het zoveelste (!) blanke meisje HIER in onze hoofdstad door moslimjongeren voor hoer is uitgemaakt, is bespuugd, geslagen, verkracht of afgetuigd? En waarom hoor of zie ik werkelijk helemaal NIEMAND (!) wanneer een blanke man of vrouw omkomt door zwart (racistisch?) geweld? Het antwoord is eenvoudig: omdat dat namelijk ELKE WEEK voorkomt! Netjes in cameraBEELD gebracht in het programma “Opsporing verzocht!”

ONNOZELE HALSema durfde onlangs overigens te stellen dat de toenemende discriminatie en gewelddadigheden gericht zijn tegen homo’s, vrouwen, Joden en moslims… En dat met droge ogen en in één zin zonder adem te halen… Dus: als de toenemende discriminatie ÈN het geweld met NAME uit de islamitische hoek komen, zijn die volgens ONNOZELE HALSema klaarblijkelijk tòch discriminerend en TEGEN moslims gekeerd…? Door wie dan? Kom dan godverdomme ook met naam en toenaam! Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren, want hier betreft het de radicale islam, het Salafisme (!), maar derhalve eveneens islam en dus een ‘minderheid’ en derhalve slachtoffer en zielig en zou het dus tòch weer discriminatie en racisme zijn om die te noemen en dat MAG niet van BRUSSEL! Waarom niet? Omdat dat het vermeende immigratie ‘succes’ sprookje ondermijnt en als een zeepbel uit elkaar laat spatten. Alsof we al die ‘positieve’ propaganda vanaf dag één geloofd zouden hebben en we nog steeds niet door zouden hebben wat er allemaal verzwegen MOET worden om de utopische Verenigde Staten van Europa waanvoorstelling nog te kunnen redden. Der EUntergang!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Schaam u NIET!

 1. delamontagne zegt:

  SCHAMEN

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/06/Polici%C3%A8re-su%C3%A9doise1.jpeg?iv=72

  Met de demonstranten van BLM , black-lives-matter, tegenover zich, gaat een Zweedse politieagente op de knieën en houdt een bordje omhoog waarop staat: ” Het blanke geweld, DAT IS GEWELD”……………
  De onderworpenheid van de Zweedse agente heeft tot heftige reacties geleid.
  Wat alles nog erger maakte………..
  even later viel ze de deomonstranten huilend om de hals. ! !

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/06/polici%C3%A8re-su%C3%A9doise.jpg?iv=72
  BRON:
  https://samnytt.se/kvinnlig-polis-knabojer-infor-black-lives-matter-vitt-vald-ar-vald/

  Like

 2. koosv8 zegt:

  Van CO2, naar Stikstof, naar Pfas, naar corona, naar jawel, Rascisme. En je zou denken dat het elke keer de zelfde gesubsidieerde dombo ’s zijn. Als er iets onder druk staat in dit land, zijn het de oorspronkelijke bewoners van dit land, geen woningen, geen werk, geen vooruitzichten voor de jeugd, die op school alleen maar een schuld gevoel wordt aangepraat, want zei zijn blank, en dat heet dan RASCISME, volgens de?e linkse idioten.

  Geliked door 4 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  De burgeroorlog is aanstaande. De moslims zijn al georganiseerd en bewapend. Nu wij nog. Wordt vervolgd dat is zeker.

  Geliked door 5 people

 4. Tom zegt:

  Ik ben het dit keer volledig eens met Schilder. Zelf begrijp ik ook niet waarom er gesproken wordt over racisme. Heeft de agent dan gehandelt vanuit racistisch oogpunt?

  Dan wordt er vervolgens in Nederland geroepen dat blanken zich superieur voelen en racistisch zijn… Nu voel ik mij ten zeerste gediscrimineerd!

  Wat dit alles tot gevolg gaat hebben is dat criminele donkere mensen nu minder snel opgepakt en vervolgd gaan worden om de indruk van racisme te voorkomen.

  De puinhopen worden groter en groter en door alle onrust in de gehele wereld ben ik bang dat er weer een wereldoorlog uit gaat breken. De sfeer wordt steeds grimmiger …

  Geliked door 5 people

 5. heksenhiel zegt:

  Drs. E.N. Schilder, dat je gelijk hebt is een ding wat heel zeker is en is nog eens perfect beschreven
  Groeten .Zou er verder niets aan toe kunnen voegen, TOP !!

  Like

 6. Piet Snot zegt:

  Had ik het toch goed geraden dat dhr Schilder er bij was op de Dam, na z’n tekst op ze tegeltje gelezen te hebben.
  Hij was waarschijnlijk nog een beetje onder de indruk van die mensen massa toen hij de tekst bedacht.

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  Wij Nederlanders moeten zich diep schamen dat wij ons al jaren laten discrimineren tegenover de voordelen die al dat import geniet waar miljarden van ons belastinggeld aan is besteed, dat wij hebben toegestaan dat drastische bezuinigingen onze gezondheidszorg in gevaar heeft gebracht, drastische bezuinigingen bij politie onze veiligheid in gevaar heeft gebracht, onze ouderen hebben laten verloederen tot op opsluiting toe, dat wij jaren het pappen en nat houden van minderheidsgroepen door de ziekelijke linkse kliek over ons heen hebben laten komen, jarenlang hebben getolereerd tot op het bot te worden uitgekleed en rijken genieten van belastingvoordelen, dat wij jaren ons hebben laten negeren door de linkse lobby van politici en bestuurders en dat wij nimmer het lef hebben gehad hier tegen te demonstreren en lui in onze stoel zijn blijven zitten, dat wij al jaren de leugens en valse beloften van draaikont Rutte hebben getolereerd, dat we zelfs nu knielen voor de zwarte bevolking die onder het mom van een omgekomen crimineel in Amerika de boel op zijn kop zetten en zelfs hierdoor onze volksgezondheid in gevaar hebben gebracht. . Daar moeten wij als Nederlands volk diep voor schamen en verdienen we eigen niet veel beter meer. Men hoeft zich NIET te schamen als men daadwerkelijk bereid is als eenheid te vechten tegen onrecht en discriminatie binnen ons rechtsysteem, strijden om onze vrijheid terug te krijgen en de linkse overheid de kop in te drukken.

  Geliked door 4 people

 8. Heniusz zegt:

  Zet gerust vraagtekens bij de “spontaniteit” van de demonstratie, daar was de organisatie veel te strak voor. De bordjes lagen van te voren al klaar en de beloofde envelop met presentiegeld uiteraard ook. Schaam me eerder voor deze ongelooflijk onnozele halzen, voor zo veel stupiditeit bestaat geen excuus.

  Geliked door 3 people

 9. Bas zegt:

  Helder

  Geliked door 1 persoon

 10. Ik schaam me NERGENS voor. Niet voor de slavernij waar niemand part of deel aan had, niet voor racisme. Ik zal nooit voor wie dan ook buigen of op de knieën gaan. Ons land is compleet vernield door deze EU minnende regering en Links. Vreemde volkeren binnen gehaald die maar 1 missie hebben lijkt het wel. Profiteren, ons angst aanjagen, vermoorden, verkrachten, vernederen en nog veel meer. Kortom ons mooie land is al vernield door medewerking van Links en wordt omgeturnd in een land die het tuig ontvlucht is omdat het zo slecht was. Een Derde Wereldland en mensen kijken toe en doen niets. De politie laat zich vernederen, kopschoppen en bespugen. Daarvan hoeven we niets te verwachten, die hebben zich al tegen hun eigen volk gericht. In uniform bidden in moskeeën. Er is zelfs al een rechter met hoofddoek. Hoezo niet uitdragen van je geloof? Christenen moet hun kruisje verbergen.
  Er is een burgeroorlog nodig en ik hoop dat die er heel snel komt. Ik ben oud maar ik doe zeker mee.

  Geliked door 4 people

 11. oprechtegeus zegt:

  En de karakterloze weerhaan Rutte gooit nog eens extra olie op het vuur en denkt daarmee mogelijk nog wat stemmen binnen te halen: Hij lanceert getimed de kreet: “Zwarte Piet moet nu toch echt worden afgeschaft.” Een verschrikkelijke opportunist. Als zij nog had geleefd, had hij zijn eigen moeder opgeofferd voor wat stemmen.

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Ze moeder had ‘m moeten door slikken, dan hadden wij er nu geen last van gehad.
   Maar ik denk dat ze daar haar leven lang spijt van gehad heeft dat ze niet gedaan heeft.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s