VIDEO Sven-Ake Hulleman: “Het hek van de Dam: onbekwaamheid in vol ornaat”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO Sven-Ake Hulleman: “Het hek van de Dam: onbekwaamheid in vol ornaat”

 1. karton zegt:

  Een aanfluiting was het, het gebeuren op de Dam in A’dam. En of ’t nu aan de politie óf de “burgemeester” ligt maakt niet uit. Gisteravond het opperhoofd van de politie gehoord en deze figuur maakte nou niet direct de indruk van : “We gaan optreden als ’t nodig is”; ja, hij riep dat wel, maar je zag hem denken : “Mooi niet !” In Rotterdam verliep ’t ook niet netjes. Na de gedwongen afloop zijn er relletjes geweest, veroorzaakt door leden van Antifa, u weet wel ; dat zootje dat iedereen beschuldigt van racisme en fascisme maar zélf de grootste racisten en fascisten zijn. Voor mij 99,9% zeker hebben zij het standbeeld van de heer Fortuyn besmeurd met het woord “racist”. Maar verwondert u zich niet : er komen nog véél meer “demonstraties” door gekleurde mensen die iedereen die NIET mee-demonstreert “racist” durven noemen. En ik zie maar steeds die dwaze Jerry Afrikaantje in beeld, hij lijkt, wat dát betreft sprekend op Rutte : zodra dat soort dénkt een camera te zien, rennen ze er in volle galop op af en beginnen wartaal uit te kramen. We zijn in ieder geval verzekerd van lachwekkende tv-beelden.

  Geliked door 4 people

 2. Tineke zegt:

  Niets meer aan toe te voegen.
  Sterk betoog Sven Hulleman !

  Geliked door 1 persoon

 3. Yvonne zegt:

  Had je gisteren op1 moeten zien,tenenkrommend een heer met Arabische naam in de Rotterdamse politiek en een blonde dame van Leefbaar Rotterdam aan tafel die heer had ter plekke haar wat willen aandoen de haat stond in zijn ogen ik dacht die vliegt zo over de tafel
  Kan hij tegen zijn vriendjes zeggen kijk eens hoe stoer ik ben

  Hij grote mond tegen haar dat ze hem moest laten uitpraten maar de toon waarop hij dat zei

  Like

 4. alweer een prima betoog vol met feiten; Een Duitse arts schat dat er 100.000 extra doden zijn door idiote lockdwown. Mw. Halsema bewaart thuis wapens, handhaaft het burkaverbod niet en faciliteert ANTIFA geweld. Hoe racistisch zijn zwarten?

  Like

 5. Harrie Vaes zegt:

  De ouderen onder ons zullen best wel inzien wat nodig is……maar de jongere generaties zijn al zo diep geïndoctrineerd door de linkse hersenspoelbrigades dat de wereld redden….wat Sven Hulleman betoogt helaas ijdele hoop zal zijn. Zelfs de meeste liberalen onder ons zijn gevallen door de linkse indoctrinatie zodat we inmiddels kunnen spreken van een compleet verlinkste wereld die de afgrond tegemoet gaat…….in Nederland aangevoerd door de verlinkste minister president Mark Rutte en zijn verlinkste gevolg.
  Jammer genoeg is dit vreedzaam niet meer op te lossen……als het dan al op te lossen is.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Waarom is de oorlog al verloren als de mens intelligent zou zijn, zou zijn,zou zijn, het blijft maar nagalmen……
  De samenleving is ook zo slim, simsalabim, en later zijn we ongeneeslijk ziek, Thorbecke gaat ons beter maken, oh nee we gaan toch dood.
  Hij kan goed lullen, dat wel.
  Tijd om te gaan tijdreizen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Ook Boris Johnson valt vies door de mand

  Like

 8. Jan zegt:

  Zwakzinnig bewind van Trudeau

  Like

 9. Jan zegt:

  Totaal debiel volk

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Zielig allemaal … plunderen en een dikke car onder je reet… en dat zijn de achtergestelde der aarde .. die gerechtigheid eisen… heel enge lui.. gerechtigheid is om ze allemaal in zo’n vergeetgat te lozen …
   Ton Ruygrok, Monster.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s