Weldra ook rassenonlusten in Duitsland?

 

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Agressieve zwarte Afrikanen in Hamburg

De Verenigde Staten van Amerika geleden als toonbeeld van het succesvol in praktijk gebrachte multiculturalisme. De VS – de roemrijke veelvolkerenstaat. Dit land ziet zichzelf graag als die natie, waarin de meest verschillende etniciteiten van deze wereld onder een gemeenschappelijk ideaal zijn samengekomen en met het verkrijgen van het Amerikaanse staatsburgerschap nog maar één ding zijn: Amerikanen.

PI News (2)

Schijn en werkelijkheid

Hoever schijn en werkelijkheid uit elkaar liggen, tonen de actuele gebeurtenissen aan. De VS zijn een diep verscheurd, etnisch gespleten land, dat door racisten in beide kampen daar naartoe werd gedreven waar het zich nu bevindt.

De economische verwerpingen in het kader van de corona-crisis zullen het overige doen dat deze situatie niet zo snel tot rust komt. En wanneer het uiteindelijk is gelukt om de rust en orde weer te herstellen, zal het conflict tussen zwart en blank onder de oppervlakte verder smeulen en bij de volgende aanleiding opnieuw uitbreken, zoals al zo vaak gebeurde.

De voorstanders van een multiculturele samenleving zijn fantasten, die in hun rozerode dromen, waarin iedereen van elkaar houdt, met één ding geen rekening hebben gehouden: dat de mens is hoe hij is en dat men de natuur van de mens niet kan veranderen, omdat deze ontwikkelingshistorisch gedetermineerd is.

In de meesten van ons zitten voorbehouden tegenover vreemden, die in die mate toenemen waarin hun cultuur zich van de onze onderscheidt en hun aantal toeneemt in dat gebied dat wij als ons oereigen, traditionele levensgebied beschouwen.

Homogene bevolking = geen rassenonlusten

Verstandige volkeren, zoals de Japanners, hebben dat ingezien en zorgen met hun handelwijze voor een zo mogelijk homogene bevolking. En let wel: Japan is een democratie. Maar we hoeven helemaal niet naar het Verre Oosten te kijken, ook in de Europese Unie zijn landen die er heel erg op bedacht zijn om de homogeniteit van hun bevolkingsstructuur te behouden. Polen en Tsjechië zijn daar goede voorbeelden voor.

Concentratie agressieve zwarten in Hamburg

Sinds eergisteren gaat er op de sociale media een video rond, waarin een grote groep zwarten te zien is die in Hamburg bij de ingang van het metrostation Hauptbahnhof Süd uiterst agressief tegen een groep politieagenten optreedt. Of deze video actueel is, kan op dit moment niet vastgesteld worden en speelt in dit verband ook geen rol, omdat in februari 2017 een concentratie van ongeveer 100 zwarte Afrikanen in Hamburg al politieagenten massief heeft bedreigd.

Wat laat ons dat zien?

Hieruit leren we dat al sinds geruime tijd in grote Duitse steden het gevaar bestaat dat een mensenmenigte bestaande uit zwarte Afrikanen met elkaar afspreekt om geweld uit te oefenen.

Verder moeten we er nota van nemen dat sinds begin 2018 het aantal vluchtelingen uit de sub-Sahara duidelijk is toegenomen.

De kinderrijkdom van Afrikaanse vrouwen is statistisch bewezen. Ook deze zal eraan bijdragen om het aantal zwarten op de totale bevolking te verhogen. Wie dat betwijfelt, moet maar eens een blik in de kleuterscholen werpen.

En last but not least is het een niet te ontkennen feit dat de huidskleur een solidariteitseffect heeft. Daarom zullen de zwarten in Duitsland elkaar in conflictsituaties net zo vinden als in de VS.

Terwijl de multiculturele samenleving de Amerikanen op dit moment om de oren vliegt, worden in Duitsland juist de ingrediënten voor zulke gebeurtenissen gemixt. Want ook bij ons zal zoals het er naar uitziet het overwegende aantal zwarten tot de sociale onderlaag behoren – met alle consequenties van dien. En ook bij ons zijn er genoeg mensen die zwarten alleen vanwege hun huidskleur verachten. Is dat verwerpelijk? Ja. Is het te veranderen? Nee. De natuur van de mens laat zich niet veranderen, ook als linksgroene goedmenschen ons dat graag anders willen doen geloven. Hoelang probeert men dat al? Eeuwen lang? Duizenden jaren lang? Zelfs Jezus Christus is het niet gelukt.

Daarom is er geen oplossingsbeginsel om het te proberen. Veelmeer moet de handelwijze van de Duitse regering om, tegen de grondwet in, de homogeniteit van onze bevolking door een massale immigratie te vernietigen, gestopt worden. Dat is de manier.

Als dat niet gebeurt, zien ook wij in Duitsland weldra toestanden zoals in de VS tegemoet.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", Demografie, Duitsland, Europa, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Weldra ook rassenonlusten in Duitsland?

 1. Julia zegt:

  Waarvoor demonstreert die linkse kliek nog. Wat een stel misselijk makende volksverlakkers om zo mee te heulen met zwarte terwijl het gewoon veelal een stel nietsnutten en criminelen zijn waar plunderen en relschoppen niet vreemd is en die genoeg moorden op haar geweten hebben (o.a. de Paasmoorden in Afrika waar onschuldige blanke boeren de dupe van zijn geworden). Hoeveel zwarten moorden onderling elkaar niet uit? Dus Halsema succes met die linkse bende Amsterdam een stad die straks door uw eigen linkse geliefde zielige zwarte bevolking wordt overgenomen en de boel terroriseert. Hoogste tijd voor massale demonstratie tegen deze zogenoemde gediscrimineerde zielenpieten (uitzonderingen nagelaten) en de linkse opruiers. Uiteindelijk hebben ook de blanken die opkomen voor haar rechten recht op demonstreren. Men mag hopen dat nu een groot deel van onze bevolking uit haar slaap ontwaakt en de realiteit en het gevaar voor ogen ziet.

  Geliked door 4 people

 2. Piet Snot zegt:

  Kinderrijkdom? Ik zou het pure armoe willen noemen.
  Complete generaties die zonder vader opgroeien, want die is na een week weer verdwenen op zoek naar het volgende neukertje.

  Geliked door 4 people

 3. karton zegt:

  Zolang dat soort, negers en ander gekleurd volk, zich hier bevindt, zullen er onlusten plaatsvinden. Dat soort kent het woord “werken” niet en ze kunnen alleen hun hand ophouden, maar dat is uiteraard niet voldoende voor doe parasieten, zij willen huizen zoals wij die hebben, eisen óók nog eens een inrichting daarvan, dan natuurlijk een auto om hun achtergebleven “familie-leden” te tonen hoe succesvol zij wel zijn in de EUSSR. Om een einde aan die bende te maken zal er op de één of andere manier tóch opgetreden moeten worden en of dat nu gebeurt door het leger en/of gewapende burgergroepen is, voor mij althans, niet van belang, als dat zootje maar gestopt wordt, het liefst bij de grens.

  Geliked door 3 people

 4. Gienekehado zegt:

  Alweer een ongewapende (?) crimineel doodgeschoten door de pliesie!! Ik denk maar zo; ‘Opgeruimd staat netjes”!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/politie-vs-schiet-knielende-man-dood/ar-BB150WUB?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Geliked door 2 people

 5. droevige mof zegt:

  De zwarten en Hispanics in de VS zijn als kat en hond, met de gebruikelijke uitzonderingen natuurlijk. De huidige rassenrellen in de VS worden veroorzaakt door de zwarten, en de Hispanics zijn vaak het meest getroffen. Dit zal niet goed gaan. Ze zullen zich verzetten, en ze zijn zeer gemotiveerd, gewapend en in sommige regio’s zijn ze duidelijk in de meerderheid.

  Geliked door 1 persoon

 6. Zat bij toeval een tijdje terug even oude schoolfoto’s te kijken van mijn middelbare school op schoolbank.nl
  Werkelijk te gek voor woorden, in 1964 zaten in mijn klas welgeteld een Indonesisch meisje en een Surinaams meisje, dat waren tegelijkertijd ook de enigen op de hele school, als je dan de foto’s ziet uit latere jaren slaat de schrik je om het hart. Uiteindelijk zit er heden ten dage nauwelijks meer een blanke op die school!!
  Wat daar de verrijking van is dat mogen ze me toch nog eens uitleggen!

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Ja Tijl, dat is hard gegaan in eens.
   Mijn 6de klas ’75 . 4 uit Suriname, 1 uit Indonesië en 1 uit Portugal.
   De klas bestond wel uit zo’n 33-35 leerlingen, 1 schoolmeester.
   DUS WAT NOU GROTE KLASSEN – AMSTERDAM OOST 1975

   Ondanks dat het zo’n 10 jaar later is dan jouw schooltijd, was er in 1975 dus ook nog niet zoveel aan de hand wat betreft de verhouding in een klas.
   Maar daarna ging het pas echt hard met het uit delen van paspoorten.

   Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  Waarom wordt er nou eens geen onderzoek ingesteld naar de reden van eventuele discriminatie ?
  Bij de huidige “demonstraties” in ons land lopen om plm. 16 uur de straten vol met links gajes, blèrend en schreeuwend. Ik vraag me af : Werkt dat spul nooit, of behoren zij tot de z.g. beroeps-demonstranten ? De bek vol over racisme en fascisme terwijl zij zelf de grootste racisten en fascisten zijn ! (zouden zij überhaupt weten wat die woorden inhouden, want zó slim lijkt mij dat linkse volkje nou óók weer niet !)

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  Wanneer staat de blanke bevolking in hun eigen land eens op (Europese landen) en gaan korte metten maken met al die zwarte en ander gekleurde loeders.
  Alles wordt door dat gajes kapot gemaakt en de autochtone bevolking geterroriseerd.
  Onze overheden doen niets en verwoesten Europa alleen maar verder.
  Dan is er nog maar 1 oplossing TE WAPEN.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  De wereld heeft 5 werelddelen dat is niet voor niets. De negers naar Afrika, de Aziaten naar Azië, De Blanken naar Europa en Noord Amerika en een mix voor hen die dat willen naar Zuid Amerika. De groenen sturen we allemaal naar de Zuidpool. Kunnen ze daar hun groene energie uitproberen.

  Geliked door 2 people

 10. Julia zegt:

  Weldra is de situatie in Nl hetzelfde als in de VS en Duitsland. Dit alles gevoed en gesubsidieerd door de Overheid, linkse bestuurders en de misselijkmakende aanhang zijn het gif in onze samenleving. De praktijken die zij ten uitvoer brengen volgens de opgedragen geheime agenda is gevaarlijker dan welk virus ook. Laten we hopen dat met deze vernietigende samenzweerders een dag zal komen dat zij ter verantwoording worden geroepen om hetgeen wat zij de bevolking hebben aangedaan en terecht worden gesteld. Ze zijn het niet meer waard om er verder nog woorden aan vuil te maken maar is de hoogste tijd die linkse volksverlakkers te confronteren met massaal verzet. Het kan toch niet zo zijn wij als volk ons overleveren en we alles laten afnemen waar we voor hebben gewerkt, complete vrijheidsberoving, economische ondergang, reeds aangerichte maatschappelijke schade en totale controle om alleen het doel van een Nieuwe Wereld Orde tot stand te brengen. Vergeet niet hoeveel miljoen doden het heeft gekost die gevochten hebben voor onze vrijheid en waar Halsema zelfs de moed had om op 4 mei een bloemetje te laten leggen door nabestaanden onmogelijk heeft gemaakt met als resultaat een verlaten Dam.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lekke Fietsband zegt:

  Zuid Afrika is ons voorland. Des te meer agressieve Afrikanen naar Europa komen (Afikaanse overbevolking nageboorten) des te groter de kans dat er grote swarte mob’s door Europa gaan trekken om alles hier kaput te maken.
  Deze invasie is bewust opgezet om het blanke ras uit te moorden. Als ik dit filmpje zie van Hamburg van idioten die hier helemaal niets te zoeken hebben, moet ik meteen weer denken aan al die debiele ongeleide blanke projectielen van gister in Rotterdam met hun “wij zijn boos” over het racistische NL.
  Dit soort Afrikaanse agressieve import niksnutten zoals in Hamburg verstaan maar 1 ding en dat is een punt 50 zonder zijden handschoentjes.
  https://www.dafyp408.nl/punt_50.htm

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s