Antifa-leaks: “Steek hun ogen uit, mik op de weke delen”


(Klik rechtsonderin de balk voor Engelse ondertiteling) 

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

Undercovervideo´s uit de links-extreme scene

Nadat de Amerikaanse president Donald Trump op 31 mei heeft aangekondigd de zogenaamde “Antifa” als terreurorganisatie te classificeren, intensiveert het onderzoek tegen de straatknokploegen: de onderzoeksjournalist James O´Keefe heeft een serie undercovervideo´s over de Amerikaanse Antifa aangekondigd.

PI News (2)

O´Keefe bericht sinds 2009 uit de linkse scene. Met zijn “Project Veritas” heeft hij o.a. over de plannen van de Amerikaanse Antifa voor gewelddadige onlusten en een gifgasaanslag in Washington tijdens de beëdiging van Donald Trump op 20 januari 2017 bericht.

In de week na Trump´s verkiezingsoverwinning kwamen volgens de schrijver Ed Klein de linkse grote donateur George Soros met de top van de Democratische Partij, o.a. Nancy Pelosi en Elizabeth Warren, in het Mandarin-Oriental in Washington bij elkaar om het “verzet” tegen de nieuw gekozen president te organiseren. Weinig later dook voor de eerste keer in de VS de zogenaamde “Antifa” op, georganiseerd naar Duits voorbeeld.

Een verslaggever van “Project Veritas” heeft nu een van de gevaarlijkste Antifa-groepen geïnfiltreerd en met verborgen camera gefilmd, de “Rose City Antifa” uit Portland, Oregon. In 2019 viel de gewelddadige “Rose City Antifa” de conservatieve journalist Andy Ngo aan, toen hij verslag wilde doen over hun onlusten.

De eerste video documenteert hoe Antifa-leden getraind worden om geweld toe te passen zonder daarvoor vervolgs te worden. Nicholas Cifuni van de “Rose City Antifa” instrueert leden om niet op te treden met opvallende wapens zoals “boksbeugels met spikes”: “Dat is een geschenk voor de politie om tegen ons op te treden en te zeggen ´ kijk alleen maar hoe gewelddadig ze zijn´. Dat zijn we weliswaar, maar we moeten de shit beter verbergen.”

De “Rose City Antifa” aan de Amerikaanse westkust heef took directe relaties met de Antifa in Europa, zoals Project Veritas documenteert. De oprichtster Caroline Victorin zou getrouwd zijn met een Zweed, aldus het onhullende bericht, en inmiddels in Zweden wonen. De veiligheidsmaatregelen zouden “professioneel” en blijkbaar bedacht zijn door mensen die daar “zeer veel ervaring” mee hebben. Mobiele telefoons zouden tijdens de bijeenkomst zijn ingenomen en in het toilet bewaard zijn, waar een ventilator gesprekken vanuit de andere ruimte zou bedekken.

Het zou het doel van de Antifa zijn om “gevaarlijke dingen zo veilig mogelijk te doen”, aldus de trainer “Ashes” tijdens een workshop over tactiek. Nicholas Cifuni adviseerde om “ogen uitsteken te oefenen. Er is maar weinig kracht voor nodig om de ogen te verwonden.” Het juiste gebruik van wapens zou worden geoefend en de strategie van het “Zwarte Blok” om individuele leden onherkenbaar t emaken. Het doel zou zijn om “de vijand te vernietigen”, aldus Cifuni, niet alleen het uitvoeren van een professionele serie klappen zoals een bokser.

De “Rose City Antifa” zou zeer gestructureerd te werk gaan, aldus de undercoverjournalist, “bijna als een firma” en dat zou doen denken aan “buitenstaande geldgevers”.

De chef van “Homeland Security” in de VS, Chad Wolf, zei tegenover Bret Baier van Fox News dat de Amerikaanse regering al een onderzoek zou instellen naar de aanvoerders van de Antifa en van de gewelddadige onlusten: “We hebben een serie onderzoekers bij het ministerie van Justitie en de FBI, die ettelijke zaken tegen de aanvoerders van de Antifa en andere deelnemende organisaties geopend hebben”, aldus Wolf.

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr schreef de gewelddadige onlusten toe aan extremistische groepen als de “Antifa” en “Black Lives Matter”. Bovendien zouden er “buitenlandse spelers” zijn, die het geweld doelbewust zouden aanwakkeren, aldus Barr.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Collin McMahon

Vertaald/ingekort door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", anarchisme, Barbarisme, Communisme, dictatuur, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Antifa-leaks: “Steek hun ogen uit, mik op de weke delen”

 1. joko zegt:

  De weg van justitie is lang en stroperig, lost niks op. Een goed getrainde anti Antifa Knokploeg is beter. Wel door blijven meppen tot ze niet meer opstaan.

  Geliked door 6 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Door de geschiedenis van antifa heen hebben ze dat al meermaals meegemaakt Joke.
   Maar Ik denk nog niet echt genoeg.
   Nou kun je trouwens ook wel stellen dat in elke Amerikaanse woning wel een of meer wapens aanwezig zijn en is het niet onmogelijk dat er binnen nou en niet al te lange tijd een paar mensen gewapend orde op zaken gaan stellen.
   Beter zou zijn van niet natuurlijk want dan is het meteen rechts tuig als je begrijpt wat Ik bedoel.

   Like

  • Corrie Bruin zegt:

   Er zal wel ergens in Nederland toch wel een stelletje flinke jongens zijn die af en toe trek heeft om een paar van dat schorem de pootjes te tekkelen en dat is nog best beschaafd bij wat dat schorem veroorzaakt.

   Like

 2. Bob zegt:

  Hier is een vergelijking te maken met de bruinhemden(knok ploegen van Hitler).
  Het suddert ondergronds door.
  Nu komt op slinkse manier weer boven.
  Aangezien de politiek er in betrokke zit is de pers er ook bij.

  Geliked door 1 persoon

 3. M. Devrindt zegt:

  Al deze dagen heb ik nog niets gelezen over het volgende.
  De politie in de V.S zou institutioneel racistisch zijn.
  Nu valt de politie niet onder federaal gezag, dus wordt niet vanuit Washington aangestuurd.
  Aan het hoofd van de politie staan de plaatselijke autoriteiten, burgemeester, sheriff, gouverneur, etc.
  Dit zijn door de bevolking gekozen figuren, dus niet door Washington benoemd.
  In de meeste grote steden waar de oproer heeft plaatsgevonden hebben de Democraten al tientallen jaren de macht in handen, in Minneapolis al meer dan 40 jaar, in Chicago al 70 jaar.
  Hebben deze gekozen Democratische autoriteiten in al die jaren dan niets kunnen doen om het racisme dat in hun politiekorps zo welig zou tieren, te bestrijden of heeft het hun aan politieke wil ontbroken?
  Naar mijn mening ligt de verantwoordelijkheid van racisme in de politiegelederen bij de plaatselijke leiding, m.n. de burgemeesters van die steden, die bijna allemaal Democraten zijn, al decennia lang Maar de schuld op anderen schuiven, liefst naar de politieke tegenstanders is de gemakkelijkste weg die Democraten maar al te graag nemen.

  Geliked door 2 people

 4. Ben zegt:

  Helsema’s zoontje is een van de veelbelovende jeugdleden, als ie 18 is krijgt ie een echt pistool.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Volgens de NOS waren er geen rellen meer en waren het vooral vreedzame protesten (de beelden waren gemanipuleerd, ook als je verzwijgt lieg je immers). De realiteit: meer dan 10.000 gearresteerden (laat hen aub bloeden op Rikers Island)

  After a week of violence, looting, arson, vandalism and mob violence over 10,000 leftist thugs have been arrested in violent protests and rioting across America.


  Most of the arrests occurred in Los Angeles (where there have been more than 3,000), New York, Dallas, and Philadelphia.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/stunning-10000-leftists-looters-thugs-vandals-arrested-peaceful-george-floyd-protests/

  Like

  • bobzelf zegt:

   zo leuk altijd weer , die standaard kreet te lezen “:

   Volgens de NOS waren er geen rellen meer en waren het vooral vreedzame protesten

   DAN GA IK EVEN TERUG NAAR de MAIDAN ,

   DUS,JE LOOPT DAAR DAN OVERHEEN EN ZIET ??DEVREEDZAME PROTESTERS !!

   WHAHAHAHAHAHAHAHA , DE TELEGRAAF HET AD, EN DE NOS , CNN etc

   waarom zijn het vreedzame protesters ?? OMDAT HET ZE BETER UITKOMT !!

   DUS WAT ZIET OME BOB , met zijn queen of Athens ??

   duizenden , in vechtpartijen getrainde HERSENLOZEN , GESTUURD EN BETAALD
   DOOR FRAU ADOLFA, HET MEEST OOK NOG POOLS LULLEND !!

   DUS UIT LIVL , DE KAMPBEWAARDERS VAN VROEGUHHHHH

   PISTOLEN , GEWEREN, BIJLEN, SLAGHOUT MET SPIJKERS
   LEGER TENTEN
   ANTI TANK VERSPERRINGEN ??? VREEDZAME PROTESTERS ??

   EN DUIZENDEN KLAAR STAAN DE AUTOBANDEN EN MOLOTOV COCKTAILS

   JE LIEGT DUS GEWOON WAAR JE HET NODIG VINDT !!

   DAN SCHIETEN WAT USA SNIPERS VANUIT HOTEL BALCONS EN DAKEN
   WILLEKEURIG EEN 10 MENSEN DOOD !!

   EN NIEMAND ?? WORDT OPGEPAKT DANWEL GEARRESTEERD ????

   MIJN HEMEL DE WERELD IS HELEMAAL VERROT !!

   DAN NET DAARNA KOMT MSS ASHTON VAN DE EU EVEN LANGS
   DE DOKTOREN MELDEN DAT DE DODEN DUS BIJ BEIDE PARTIJEN GETROFFEN ZIJN MET DE ZELFDE KALIBERS VAN KOGELS ???

   ZE GAAT HET OPNEMEN !!

   6 JAAR LATER ???? NOOIT MEER IETS GEHOORD !!

   LACHEN TOCH MET UW NIEUWSBULLETINS

   OME VALARY ZAITCHEF SNIPER

   Like

 6. Jan zegt:

  De terroristen blijven doorgaan

  https://mobile.twitter.com/chriswright35/status/1268902619793231873

  En de burgemeester zal proberen de chaos zo groot mogelijk te laten worden

  Washington DC Mayor Bowser announced on Thursday she was examining every legal question about the Presidents’ authority to send troops, even National Guard from other states, to the District of Columbia.

  Mayor Bowser said, “I have the authority and have not requested guard from any state.”

  The DC Mayor then later evicted ALL NATIONAL GUARD from any Washington DC hotel.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/one-million-unhinged-leftists-expected-attend-protests-dc-weekend-crackpot-mayor-just-kicked-national-guard-units/

  De Trumphater Bowser (weer een zwarte die er voor zorgt dat blanken een pesthekel aan zwarten krijgen)

  Like

 7. bobzelf zegt:

  dus zie het verschil ,

  praten, vegaderen , bakkie koffie, nog eens praten ..
  GAJUS SPONSOREN , EEN BURGEMEESTER DIE GEWOON
  WEGENS HET WEIGEREN VAN REGELS ,DUS GEWOON OPGEPAKT MOET WORDEN
  EN NIET GESTEUND MOET WORDEN DOOR 125 LANDVERRADERS
  en uiteindelijk komen de gajus en bajus klanten HIER GEWOON overal mee weg .

  die vermoordde grapjas in de USA , was gewoon een stuk vuil, een schurk, een stuk neger gajus , met gevangenis, bedreigingen , berovingen etc etc
  DUS JA ,NIETS MET RACISME TE MAKEN , TOTAAL NIETS !!
  GAJUS HEEFT n.l. alle kleuren van de regenboog
  o.a. Yep he held a pistol on a pregnant Woman….drugs dealer…… always stoned

  MAAR IQ 45.5 , DAN WEL DE NEDERLANDSE BURGER , LOOPT OOK NOG EVEN HET CENTRUM IN ROTTERDAM DOOR !!

  DIT DOET MIJN OOM , ALS HIJ ER DIRECT INDUIKT , HOE HET IN GODSNAAM MOGELIJK IS DAT HONDERDDUIZENDEN LITERS OLIE IN DE RIVIER STROMEN
  EN HET 2 DAGEN DUURT, VOOR ER ALARM WORDT GEROEPEN :

  SNAPPU , HIER IS DE LEIDER VAN DE WERELD ,…….
  DIE ALLE BAZEN EN CHEFS , DIE ER MEE TE MAKEN HADDEN
  IN BEELD KRIJGT, EN ZE DIRECT AANSPREEKT .
  EN GEEN SECONDE ( RUTTE ) ZIJN BERICHTEN CHEQUED !!

  MIJN OOM VLADIMIR, KIJK EVEN TOT HET EIND !!

  30 minuten , na de conderentie , , 30 minuten

  I LOVE MY UNCLE VLADIMIRICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  HUGGIE ,,,,, U KUNT VANDAAG UW EURO’S INZETTEN
  BIJ E.J. BRON , ( de baas van het zooitje hier )
  op de weddenschap :
  BLIJFT UW LINKSE SCHIJT TROL HALALSEMA , BURGEMEESTER

  VAN ISLAMGROENSTERDAM AAN HET IJ ??

  of krijgt ze eindelijk “”DE DOODSCHOP “” DIE ze werkelijk verdient ???

  EN WORDTZE WEGGESTUURD !!

  HUGGIE

  OOM PVV

  ,

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Helaas gaat ze niet de doodschop krijgen Bob.
   En wel om de volgende redenen
   Ten eerste denken mensen nog steeds dat we hier bestuurd worden door de VVD maar in werkelijkheid door de groene maffia.
   En ten tweede deze uitzuiger zit in het partijkartel die haar de hand boven het hoofd houdt en als het echt niet anders kan haar gewoon weg promoveert naar een beter Betaalde positie.
   Zwaar kut maar zo werkt het in de Nederlandse politiek.

   Geliked door 3 people

   • koddebeier zegt:

    Het kreng blijft gewoon zitten, niemand maar dan ook niemand in dit kabinet heeft de ballen om dit wijf weg te sturen !

    Like

 8. Julia zegt:

  Geweld roept om tegen geweld. Dit is dus waar al diverse malen voor is gewaarschuwd. Rassen komen recht tegenover elkaar te staan. Uiteindelijk mocht op De Dam een zwarte Akwasi toch ook vrijuit straffeloos tot geweld tegenover blanken uitroepen. Dit is volgens een democratisch rechtssysteem strafbaar en dient Akwasi vervolgd te worden maar onze (s)linkse Overheid hoor hier helemaal niet over en publicatie hierover blijft achterwege. Hoe geloofwaardig is onze rechtsstaat nog (die wel op aandringen van linkse politici )Wilders eindeloos voor een uitspraak minder, minder voor het gerecht heeft vervolgd en veroordeeld. Als onze zogenoemde democratische overheid deze wandaad niet aanpakt en oproerkraaiers en onrustzaaiers zoals ANTIFA en Kick Off nu nog geen verbod oplegt dan blijkt hieruit dat het bewust creeëren van chaos door onze Overheid wordt gestimuleerd om het blanke ras nog verder te kunnen onderdrukken en uit te dagen tot tegen geweld zodat een rassenoorlog ontstaat. Het is te walgelijk voor woorden wat er momenteel binnen onze samenleving gebeurt en plaats vindt. Natuurlijk wordt 6 juni D Day waar 76 jaar geleden op de stranden van Normandië onze vrijheidsstrijders binnen kwamen bewust in de media en bij de Nederlandse zenders genegeerd omdat dat teveel de waarheid bevat waarvoor toen is gevochten voor onze vrijheid. Nee momenteel lopen de monden over over de aanpak van een zwarte crimineel in Amerika maar de echte helden doen er blijkbaar niet meer toe. Dit blijkt ook uit het feit dat we onderdanig zonder enig verzet ons meest kostbare goed onze vrijheid al voor een grote deel hebben laten afnemen door o.a. de politiek en Soros en ons nu nog met liefde laten onderdrukken en onze tradities laten afnemen door terreurgroepen als ANTIFA en Kick Off. Trots om een Nederlander te zijn hoeft niet meer dat hebben velen door onderdanigheid teniet gedaan. Sterkte in het NIEUWE NORMAAL! waar haat, tweedeling en geweld meer en meer toeneemt. O.a. deze opgezette chaos is uiteraard een onderdeel van de agenda van de NWO waardoor Overheden meer en meer macht hebben de bevolking verder te onderdrukken.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Antifa terroristen wereld wijd oppakken en opsluiten in werkkampen, dan kunnen ze leren werken, iets wat de meesten nog nooit gedaan hebben, het is voor het merendeel werkschuw tuig wat parasiteert over de ruggen van de belastingbetalers.

  Like

 10. Het is natuurlijk bar en boos dat dit geleerd wordt aan deelnemers van Antifa, wat je er echter wel bij moet bedenken is dat het niks anders is dan jiu-jitsu.
  Hartstikke leuk natuurlijk maar het vergt vele jaren training voordat je dat ook werkelijk in de praktijk kunt gebruiken.
  Het duurt zolang omdat je in een gevechtssituatie niet eerst even na kunt gaan denken wat je ook alweer moest doen, het moet een geconditioneerde reflex zijn.
  En dat neemt heel veel tijd in beslag, dat leer je echt niet even op een regenachtige middag in een achteraf zaaltje.
  Heb het destijds bij mijn karatetraining ook gezien, je leert bepaalde stoten en schoppen en daarbij de afweer daartegen. Dat ging allemaal prima totdat er een nieuwe bijkwam van een andere sportschool en die had een schop met een schijnbeweging geleerd.
  Daar sta je dan met je afweer die bedoeld was om een halfhoge trap af te weren en veranderd de trap halverwege in een hoge trap.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s