Ik ben een blanke vrijheidsstrijder en dus racist!

Screenshot_96

(Door: “bozeoudeman”)

De zwarte rapper Akwasi mag gewoon zeggen dat hij Zwarte Piet in zijn gezicht gaat trappen, net als een islamiet van DENK mocht zeggen dat al die oorspronkelijke Nederlanders die zijn gewenste islammaatschappij niet zien zitten wat hem betreft mogen oprotten en zelfs de zee mogen ingaan. Dit is geen racisme, dit is het uiten van ‘machteloosheid’ van de vele ‘slachtoffers’ van het enige racisme dat volgens echte racisten bestaat, namelijk het “witte” racisme.

Daarom mag ik als oorspronkelijke blanke Nederlander niets zeggen. Ik moet gewoon voorgoed mijn bek eens houden en braaf doen wat links zegt dat ik moet doen: ik mag het niet voor mijzelf opnemen, moet het VN/EU boetekleed aantrekken als nakomeling van slavenhandelaren die zich laf vermomden als lijfeigenen en moet mij daarom laten domineren door mensen die hier niet eens geboren zijn, maar die deels, voor zover te zien, hier enkel kwamen en komen om de boel uit te vreten.

Ik moet mij door hen laten discrimineren, vernederen, belasteren, uitschelden en moet dit alles met een gezicht vol schaamte accepteren. Ik moet mij voor mijn voeten laten spugen, moet mij als stront laten bekijken en behandelen door hoe langer hoe meer ‘Black Lives Matter’ racisten, die naar hun zeggen dit mogen omdat zij ‘slaaf van mij zijn geweest’. Ook moet ik een veelheid aan overlast accepteren en mag daar nooit iets van zeggen als vuile gore “witte” racistische nakomeling van slavenhandelaren.

Ik moet mij in elkaar laten trappen zonder morren, want anders krijg ik het aan de stok met de SA/SS Antifa-troepen van links, ondersteund door een laffe monddode links denkende meute die al vele jaren geleden op de knieën is gegaan voor een invasie van vreemdelingen. Want, als die vreemdelingen straks door toedoen van datzelfde links de macht in het ooit ons land hebben, willen deze slapjanussen en ruggengraatlozen bij voorbaat laten zien dat zij de zwarte en islamitische vreemdelingen altijd als brave slaven en lijfeigenen hebben gediend.

Daarom moet ik als blanke vrijheidsstrijder zwijgen en dit moet ik bovendien om niet aan te tonen dat het linkse klapvee lafbekken zijn die niet voor zichzelf durven opkomen. Verder mag ik natuurlijk ook dit wat ik nu zeg niet zeggen als totaal verkeerde persoon, die nu al bij voorbaat duidelijk aan de foute kant van een nog niet eens bestaande geschiedenis staat als racist, islamfoob en fascist. Dit omdat het niet toelaatbaar is voor een blanke om het voor zichzelf en voor blank op te nemen. Foei!

Voer hem af naar snel te bouwen Halsema/Cohen heropvoedkampen die nu hoognodig moeten worden opgericht om dit soort verkeerde personen die het voor zichzelf willen opnemen daar te leren dat links altijd gelijk heeft. Waaraan doet dit toch denken? Misschien wel aan het waarom, dat nu te oordelen blijkbaar niets anders is geweest dan 75 jaar loos gelul, omdat we wederom dankzij het doel heiligt de middelen links, het allemaal nogmaals zonder het dus echt te hebben herinnerd, van de kant van dit nep links zien opbouwen en straks weer laten gebeuren?

Foei wat ben ik toch verkeerd! Gore racist! Vuile Nazi! Smerige fascist! Stinkende islamofoob!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op Ik ben een blanke vrijheidsstrijder en dus racist!

 1. joko zegt:

  Laten we van zwarte pieten witte pieten maken zoals velen willen. Een witte sinterklaas met witte pieten, een prachtig wit feestje. Of is dat ook weer racistisch.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Mooi initiatief. Maar dan wél exclusief voor de Blanke Nederlander.
   Géén allochtone kinderen toegestaan. En zwartjes al helemáál niet! !
   Die gaan maar fijn hun eigen tribale Kunta Kinte feestjes vieren.

   Geliked door 4 people

   • karton zegt:

    @ IkBenHet.
    Wat dacht u van : het BRUINE suikerfeest voor islamitische parasieten ?

    Like

   • Heniusz zegt:

    Precies, dat zal ze leren. Inclusief wordt exclusief en dat hebben ze dan nog zelf gewenst ook.

    Like

 2. verwardeman zegt:

  @bozeoudeman
  Wederom een dikke LIKE en een vraagje :
  Kun je er motorpakken van maken ?
  Deugen ze nog ergens voor .

  Geliked door 3 people

 3. Bert Heemst zegt:

  Het is eigenlijk nog dommer. Ze verwachten dat de mensen die hier binnenkomen als pionnen in de weg naar hun gedroomde communistische revolutie kunnen worden gebruikt. Waarbij ze vergeten dat als de immigranten de macht willen, dat dan het scenario Iran ’79 in werking treedt. Er komt een (religieus) leider naar voren, en het eerste dat deze ‘democratisch’ gekozen ! (helft +1) leider dan doet is “Kill all the communists”. Voor hen staan als eerste de hijskranen klaar op elk marktplein.

  Geliked door 3 people

 4. vangie1206j zegt:

  Nee nee nee boze oude man dat zie en doet u helemaal verkeerd.
  U wordt gedwongen heeeeel veel belasting te betalen en dan laten u en ik ons niet in die slachtoffer rol persen.
  Nee ik zou in de aanval overgaan en dat schorem net zo te lijf gaan als zij dat doen ik en u moeten onze huid heel.duur verkopen.
  Als het inderdaad zo zal gaan zal u beschrijft dan werd mijn woning een vesting en een aanval honk tegen dat linkse en zwarte schorem.

  Geliked door 5 people

 5. Bas zegt:

  Blm is een linkse leugen

  Geliked door 1 persoon

 6. Nee hoor u bent geen racist, wij zijn geen racisten, we hebben het ons aan laten praten, we hebben ons teveel aangetrokken van afkeurende blikken of van mensen die plots niets meer met ons te maken wilden hebben.
  Maar we moeten niks, wij hebben, net als elk ander, recht op onze mening, dat dit niet hun mening is dat is niet ons probleem, dat is hun probleem.
  We hebben in het verleden te vaak onze mond gehouden, bang als we waren voor racist uit te worden gemaakt.
  Gek maar ik heb me daar nog nooit iets van aangetrokken, laten mensen me daarom links liggen dan moet een mens zich afvragen of je zo’n persoon eigenlijk wel in je kennissenkring wilt.
  Het bevreemdende aan de situatie is dat veelal linkse personen hun eigen ‘goedheid’ lopen te prediken als ware het een nieuwe religie. Ik ben het niet met ze eens maar voel niet hun behoefte om dat gepast of (meestal) ongepast van de daken te schreeuwen.
  En kom ik ooit met zo’n persoon in een discussie dan probeer ik een moment te vinden om te vragen hoeveel moslims of negers er tot zijn vriendenkring behoren, en komen die ook regelmatig bij hem/haar over de vloer? Meestal is dat, als ze tenminste eerlijk zijn, bar weinig het geval.
  Het enige dat ze willen is etaleren aan de buitenwereld hoe goed ze zijn, zij nemen het op voor een minderheid, weliswaar vaak met valse argumenten maar ach wie maalt daarom. Zij zijn de verhevenen, zij staan boven elke verdenking, zij zijn goed.
  Nou gefeliciteerd daarmee, we spreken elkaar nog weleens op het moment dat het verkeerd gaat, als je erbij staat als je dochter seksistische taal naar haar hoofd geslingerd krijgt.
  Of als de tas van je vrouw weer eens gestolen wordt door zo’n zielige achtergestelde minderheid.
  Eens kijken of je dan ook volhoud dat zo’n jongen toch ook iets moet om zijn drugs te kunnen kopen.
  Eens kijken of je het nog steeds zo leuk vind als er een moskee bij je in de straat komt, of je het dan ook zo’n kleurrijk gezicht vind al die mannen in djellaba’s op vrijdagmiddag en al die vrouwen in enkellange gewaden die zich naar de moskee spoeden.

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  Al je frustraties en complexen over je huidskleur afreageren op anderen met een andere kleur, is zeer kwaadaardig en racistisch.
  Ik heb een hekel aan dié zwarten die míj automatisch haten vanwege mijn kleur.

  Geliked door 3 people

 8. Adraien Beyer zegt:

  Afrika voor de Afrikanen!

  Geliked door 1 persoon

 9. Willem zegt:

  Goed gezegd!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  IK MOET HELEMAAL NIETS…!!

  Ik, en voor mij vele (blanke) generaties, zijn in Nederland geboren en getogen, hebben hier geleefd, gewerkt, zijn gestorven en begraven, en nieuwe generaties kwamen en gingen, zonder deze achterlijke, onware beweringen en aantijgingen van zeer boze tongen ooit te moeten aanhoren!

  Het moet eens over en uit zijn met het haten van de blanke mens. Het moet ook eens uit zijn met ons de les te lezen, en het moet stoppen dat ons, blanken, een schuldgevoel wordt aangepraat.

  IK HEB GEEN SCHULDGEVOEL!!

  Wat Halsema heeft gedaan op de Dam is weerzinwekkend! Ze heeft haar middelvinger opgestoken tegen allen die de Corona-regels wel in acht namen, en tegelijkertijd heeft ze doelbewust het risico genomen dat er velen besmet zouden kunnen raken. Heeft deze demonstratie gevolgen voor de vrijheid die we mondjesmaat aan het terugkrijgen zijn, mochten er weer velen het virus hebben opgelopen, dan weten we in ieder geval wie we daarvoor kunnen ‘bedanken’.

  Like

 11. Piet Snot zegt:

  Moet jij proberen, met zo’n bord om je nek op de dam gaan staan.
  Met KILL ALL BLAKES. er op.
  Ik denk dat je dat nog 30seconde vol houd voor dat de menigte jouw te lijf gaat.

  Geliked door 1 persoon

 12. IkBenHet zegt:

  Ze zijn zo ontzettend “Proud to be Black”, dat er complete supermarkten zijn alwaar zij haar ontkroezingsmiddelen, huidbleekmidellen en honderden andere producten kunnen kopen waarmee zij hun oorspronkelijke negroïde kenmerken kunnen verdoezelen. Kijk maar naar Micheal Jackson.

  Geliked door 3 people

 13. Gienekehado zegt:

  Verkiezingswinst / Verheerlijking Groen-Slinks verklaart; De grote(re) steden zitten vol met uitkeringstrekkers, parasieten, jong volk zonder levenservaring etc. Zonder vette overheidssteun waren deze steden allang tot SHITHOLE afgegleden!

  Like

 14. Bas zegt:

  Kijk en leer a-kwats-i

  Geliked door 1 persoon

 15. Betty Boob. zegt:

  Kijk en wat deze doen, daar zie je niks van in onze media, sommige filmpjes zijn al weer weg gefilterd, geweld tegen blanke mensen in rol stoelen:

  Like

 16. koddebeier zegt:

  “Onze” hele maatschappij wordt verziekt door het linkse krapuul, en hun vele meelopers het stomme stemvee, overal hebben de linkse hun vieze tengels in hangen en strijken ze via subsidies
  onze belasting euro’s op.

  Het zou een hele bevrijding zijn als links niet meer bestond en uit de wereld was geholpen !

  Geliked door 1 persoon

 17. Alfred Mol zegt:

  Heerlijk dat er zulke “boze oude mannen” bestaan, die geen blad voor de mond nemen en gewoon die f*cking allochtonen op hun plaats zetten. Jammer dat dat nodig, maar af en toe moet je wel reageren, anders denken de zwarten & moslims dat wij allemaal sukkels zijn.

  BTW De “boze oude man” doet mij denken aan dat type “de leraar Duits” van Van Koten & De Bie. Die leraar liep altijd met zo’n ouderwetse aktetas en mopperde op van alles en nog wat. Heerlijk

  Geliked door 3 people

 18. Bert Heemst zegt:

  Daarnaast – en dat is misschien een detail – ligt de nadruk in de naam “Black Lives Matter” niet op “Matter” maar heel cynisch op “Black”. Dat zien we nu (niet) in de media.

  Like

 19. Bas zegt:


  White privilege is verzonnen door links

  Geliked door 1 persoon

 20. Jean zegt:

  Ik heb xenofobische en voel mij er heel goed bij, ik hou afstand zoals gevraagd en heb van 1,5m direct 15m gemaakt. Racisme ken ik niet en gun iedereen een leven maar ik zal blijven strijden tegen wezens die ons leven willen vernietigen met geweld, moorden en dictatuur.
  Wij hebben onze seculiere wetten en onze normen & waarden en die horen vreemdelingen die naar hier komen te respecteren en nooit andersom vandaar mijn afkeer van islam gezien zijn barbaarse perverse inhoud.
  Verkrachters en voornamelijk kinderverkrachters horen de doodstraf te krijgen en nooit respect.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Zolang jij andere blijft ontwijken met een afstand van 15m , heeft ook niemand last van jou.
   Maar dan ook niet gaan zeuren als ze bij jou in de buurt komen, dan heb je gewoon niet goed opgelet om daar op te anticiperen.

   Like

   • Jean zegt:

    Piet Snot maak u maar niet ongerust, ik hou mijn afstand wel en liefst 25 meter…

    Like

 21. delamontagne zegt:

  Geliked door 3 people

 22. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/06/05/het-racisme-waar-we-ons-echt-zorgen-over-moeten-maken-heet-anti-racisme/

  Het racisme waar we ons echt zorgen over moeten maken heet anti-racisme
  De fictie van racisme

  Bij de meeste antiracisme-acties ontstaat een beeldvorming die aanzet tot haat tegen de blanken. Dit lokt racistische tegenreacties uit. De plunderingen, voornamelijk door zwarten, bij demonstraties, dragen ook niet bij tot verbroedering, Ik zou me als zwarte doodschamen en dat doen de meesten ook.

  Het kwalijkste bij de antiracismebeweging is het plaatsen van zwarten in een slachtofferrol. Dit is als zodanig racistisch, want dit steunt op de niet uitgesproken gedachte dat zwarten niet in staat zijn voor henzelf op te komen.

  Like

 23. Albert zegt:

  Heel veel schuld ligt bij de overheid en bij de media.
  Zelf heb ik me nooit beziggehouden met huidskleur, misschien was ik te simpel om er überhaupt bij stil te staan. Het ging mij altijd om wie iemand is en het karakter.

  Een jaar of 25 terug begon in het nieuws en de kranten steeds vaker berichten te verschijnen dat er wel degelijk verschil zou bestaan tussen rassen en dat je dat kan herkennen aan de kleur. Een allochtoon kon je herkennen aan de huidskleur zo werd ons voorgehouden en die had de voorkeur, bij woningtoewijzing, banen etc. Want die werd gediscrimineerd en moest beschermd worden, zo werd ons voorgehouden. Dit onderscheid maken werd positieve discriminatie genoemd. Dus discrimineren schijnt te mogen, zelfs de overheid doet dat en promoot dat zelfs.
  Nu moeten er voldoende allochtonen in elk TV-programma aanwezig zijn, zelfs op een werkplek. Aantallen geteld op de huidskleur. Zelfs de commercials doen mee, altijd een zwarte man met blanke vrouw (nooit andersom).

  Mogelijk hebben onze leiders, of de pers psychologen geraadpleegd om deze discriminatie te promoten. Waar zijn ze nu, als blijkt dat deze incompetente beslissingen zoveel later bijna rassenoorlog dreigen te veroorzaken. Nemen ze nu ook hun verantwoordelijkheid?

  Aan welke ernstige ziekte lijd je als je zelfhaat promoot?
  Het is leugen op leugen, ons wordt een koloniaal slavenverleden verweten. Wie waren dat toen? Het was de elite, de regeringsleiders en de koninklijke huizen. Het gewone volk had geen geld voor schepen en kolonisatie, laat staat het maken van slaven. Onze voorouders streden om in leven te blijven (voor ons iets heel vanzelfsprekends), ze hebben gezwoegd met zware arbeid om de aan hen de opgelegde belastingen te kunnen betalen. Honger en ontbering was hun deel, van discriminatie hadden ze nog nooit gehoord. Als er iemand schuldig is, dan zijn wij het niet, evenmin onze voorouders. De regeringsleiders en koningen zijn schuldig. Precies zij, die nu de schuld op ons afschuiven.

  De basis achter de holocaust was dat de joden beschuldig werden van het vermoorden van de Messias en daarna de wereld te willen regeren. De Joden werden afgeslacht op beschuldiging van zaken vele generaties terug in het verleden. Hebben we dan nu anno 2020 werkelijk niets geleerd? Is de beschuldiging van ‘ons’ koloniaal verleden niet precies hetzelfde?

  Bovendien klopt het niet eens. De blanken hebben al vele generaties terug de slavernij afgeschaft, de islam nog steeds niet. De meeste zwarte slaven uit Afrika werden niet door blanken maar door zwarten geronseld, die er goed aan verdienden. De islam heeft meer blanke slaven gemaakt dan blanken ooit zwarten. En nog steeds! De islam heeft slavernij nog steeds niet afgeschaft. Allemaal geschiedenis die ontbreekt aan onze geschiedenisboeken, en ontbreekt aan het slavernij-museum.

  Mensen hebben niet door, dat ze gebruikt worden door machten achter de schermen die ons tegen elkaar willen opzetten. Een klein groepje miljardairs die de wereld willen regeren. De wereldbevolking moet sterk gereduceerd worden volgens hen, en ze laten het ons zelf opknappen. Ze gebruiken een misplaatst schuldgevoel. Ze zoeken nu vooral heel veel nuttige idioten. Ieder die wil discrimineren (positief of negatief) is voor hen bruikbaar, zolang het maar chaos oplevert.

  Wie ben ik, het staat iedereen vrij om als nuttig idioot in deze strijd ingezet te worden om een ‘hoger’ doel te dienen. De elite hebben er nog velen nodig.

  Like

 24. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5153789/oh-sweet-summer-child/

  Myrthe (19) is HELEMAAL KLAAR met seksuele intimidatie op straat door vooral je weet wel

  https://image.gscdn.nl/image/eb2f8b68bc_Screen_Shot_2020-06-05_at_09.54.08.png?w=600&s=e46db40b5b3e114cf9e3f264db381480

  En ja, als we toch bezig zijn, dan kan het hoge woord er ook maar net zo goed uit toch. “Volgens haar zijn de meeste mannen die zulke opmerkingen maken van allochtone afkomst, met name mannen met een (Noord)-Afrikaans uiterlijk. „Ik weet dat je met zo’n opmerking heel erg moet oppassen, maar ik zeg het niet lichtvaardig én uit ervaring. Waarom ze het doen weet ik niet. Verveling? Stoer doen?”

  Like

 25. Bas zegt:

  Correspondente tijdens uitzending aangevallen
  ‘Een man kwam net naar me toe en greep me vast.’
  Hij schreeuwde ‘Allah Akbar’ terwijl hij bewegingen maakte om haar neer te steken

  Like

 26. Julia zegt:

  Blank heeft niets meer te vertellen uitgezonderd de blanke linkse onderkruipsels die als gast bij NPO en RTL aan tafel zitten en gevoed worden door de linkse eenzijdige presentatoren. Nimmer wordt in de linkse praatprogramma’s gesproken over de vele verkrachtingen gepleegd door veelal import uit allerlei landen van blanke vrouwen (dit zijn er al inmiddels duizenden in Europa). Dit wordt wijselijk genegeerd om de multi culti niet in het zwarte daglicht te zetten met medewerking van o.a. Justitie. Eeuwig dat gezeik over het slavenverleden maar geen enkele aandacht voor de moorden die door zwarten op blanken wordt gepleegd. Nu weer het gezeik over Zwarte Piet die nu zo nodig betrokken moeten worden bij die racismedemonstratie en Rutte die dit even aanwakkert met zijn uitspraak dat hij er na 7 jaar anders over is gaan denken en verwacht dat Zwarte Piet voor goed van het toneel gaat verdwijnen. Weer voer voor die walgelijke Kick Off groepering die al jaren de boel over onze traditie lopen te zieken en nu al begint te zeiken dat dit al dit jaar zou moeten gebeuren. Racisten zijn die zwarten die blanke voor alles wat lelijk is uitmaken en verlangen dat zij zelfs op haar knieën vallen. Een traditie van ons hebben vermoord maar wel genieten van rijkelijke subsidies en uitkeringen door ons opgebracht. De grootste fout is dat de blanke bevolking teveel berust in de discriminatie van de Overheid en de linkse oproerkraaiers die ons leven alleen maar verder verzieken en ons bakken met belastinggeld kost. Hoogste tijd om tegen demonstraties te gaan voeren en te eisen dat er gelijkheid komt binnen ons rechtssysteem, dergelijke racistische clubs zoals ANTIFA, Kick Off geen cent subsidie meer vangen liever nog direct worden verboden omdat deze idioten de gif voor onze samenleving zijn. Grapperhaus moet ook niet met twee monden kletsen en een ieder gelijk behandelen dat is de verantwoordelijkheid van Grapperhaus door te roepen dat de Corona boetes moeten worden betaald. Niet betalen omdat die duizenden die op De Dam geen boete hebben gekregen. Het kan niet zo zijn dat ons rechtsysteeem discrimineert en met twee maten meet. Zolang de Overheid en bestuurder al die onruststokers de hand boven het hoofd houden zal de tweedeling en haat meer en meer toenemen.

  Geliked door 2 people

 27. Julia zegt:

  Ik ben trots blank te zijn maar heb wel respect voor mensen die voor haar rechten vreedzaam willen op komen. Huidskleur zou mij een worst wezen. Al die criminele zwarten die plunderen, onrust zaaien samen met hun blanke rasverraders zouden een voorbeeld moeten nemen aan o.a. Maarten Luther King die protesteerden maar wel vreedzaam. Kortom ik heb heel veel respect voor blanke vrijheidsstrijders maar ook voor zwarte mensen zoals ik hierboven heb genoemd. Alleen wordt de blanke vrijheidsstrijder keihard aangepakt en tuig als ANTIFA en Kick Off op handen gedragen en gesubsidieerd en heel veel podium krijgt o.a. ook bij NPO en media. Dat is de tweedeling die onze Overheid, propagandazenders en media bewust creëeren.

  Geliked door 1 persoon

 28. Willem zegt:

  Ik zag net rapper Akwasi zijn speech houden op de Dam, ongelooflijk. Deze man staat de boel op te ruien, roept op tot geweld tegen blanken en dat terwijl er een hoop blanken om hem heen staan die schaapachtig nog hiermee instemmen ook. Als Geert W. dit had gedaan was hij de cel ingegaan en was zijn politieke carierre afgelopen geweest. Deze rapper gaat als hij een zwarte piet ziet hem persoonlijk op zijn bek slaan en hij heeft een zwart privilege omdat een witte vrouw bij hem schoon maakt, die betaald hij zeker van de 8000 euro subsidie die hij jaarlijks krijgt voor zijn diversiteit en inclusieviteit. Nu heb ik heb nog nooit gedaan, mezelf als zwarte piet verkleden, maar las dat iemand in dec. als zwarte piet verkleed naar het huis van Akwasi zal gaan om te kijken wat hij gaat doen. Goed idee, we gaan met een groep zwarte pieten naar zijn huis in dec., kijken wat er gebeurt. Waar kan ik me aanmelden? Wat een verschrikkelijk racisme verspreidt deze rapper, walgelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Willem. Dit gebeurt met fiat van de Overheid. Ze weten donders goed wie deze haatzaaier is maar vertikken het om hem op te pakken en te vervolgen. Dat doet men alleen met Wilders met een zeer milde uitspraak minder, minder dan is het huis bij de Overheid en Justitie te klein. Het is om te walgen wat wij wederom voor een onbenul als minister bij Justitie en Veiligheid hebben (ook al zijn voorgangers waren de grootste onbenullen die het alleen druk hadden met o.a. bonnetjes achterhouden) die met twee maten hebben gemeten en de huidige minister is geen haar beter. Of hij trekt zich terug en is het zijn verantwoording niet of hij kletst zich van alle kanten schoon. Ons rechtssysteem deugt niet en er moet hoognodig een grote schoonmaak worden gehouden. Zolang men als burger de rechtstaat niet achter zich heeft ben je verloren. Uitsluitend terroristische groeperingen zoal ANTIFA, Kick Off, frauderende politici en bestuurders hebben baat bij ons falend rechtssysteem omdat zij onbelemmerd haar gang kunnen gaan zonder dat er vervolging op volgt.

   Like

 29. vangie1206j zegt:

  Als dat antifa terreur (het nieuwe normaal) wordt zoals al die wereld lijers schreeuwen dan beloofd dat niet veel goeds..

  Niet doen wat dat tuig EIST gelijk overal geweld moord plunderen brandstichting richting alle blanken en hun bezit.

  De enige oplossing wat in de VS mag en hier niet bewapenen en deze verschrikkelijke nachtmerrie zelf te lijf gaan.
  Ik weet die skinhead van justitie zal wel brullen dat is VERBODEN.
  Nou en jullie doen toch helemaal niets om ons te beschermen zelfs de media zwijgt in alle talen in opdracht van……..
  Ik wil niet beroofd of vermoord worden door deze bendes en hoop u allen ook niet.
  (WIJ) hebben geen keus meer dus moeten we toch wat doen.

  Rutte als jij nou als een groot staatsman eindelijk eens opstaat en gaat doen waar je dik voor betaald wordt kunnen onze kinderen en de hunne straks weer ((((oud normaal leven.))))

  Like

 30. kampersrene zegt:

  stel je voor dat een blanke man rondloopt met een plakaat “kill all de negers……dan is het kot te klein….. zelfs Euro zou zijn verontwaardig laten blijken

  Like

 31. Julia zegt:

  Voor de NPO en de media is het het voer om dagelijks en tot vervelens toe in programma’s en publicaties over die zielige criminele zwarte Amerikaan die stijf stond van de drugs en nou niet bepaald een schoon verleden had en waar de gevangenismuren niet vreemd voor waren te moeten lezen en aan te moeten horen. Publicaties of praatprogramma’s hoor of men leest niets over discriminatie die ouderen mensen en mensen met beperkingen wordt aangedaan dat is niet belangrijk het ideaal om o.a. een reden te hebben Zwarte Piet ook direct uit te bannen onder het mom van racisme is de eerste prioriteit (dit is al een aantal jaren geleden in gang gezet) Publicatie over het feit dat 6 juni D Day is lees of hoor je totaal niets. Het gaat om de voorkeur en indoctrinatie om zwart in het mooie daglicht te stellen en blanke als schuim en fout weg te zetten. Walgelijk en misselijkmakend. In ieder geval een reden om weinig of geen aandacht meer te besteden aan de Nederlandse linkse media en de zenders van NPO, RTL op zwart te zetten om al die eentonige linkse geleuter niet meer te hoeven aanhoren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s