Mexico: Linkse demonstranten (“Antifa”) overgieten politieagent met benzine en steken hem in brand

Screenshot_94

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De doelbewust door linksen ontketende en aangestuurde onlusten in de VS slaan in toenemende mate ook op andere landen over. Vanochtend komen er schokkende beelden uit Mexico.

philosophia perennis

Ook daar wordt de arrestatie en de dood van een man, die zich niet aan de verplichting hield om een gezichtsmasker te dragen, tot aanleiding genomen om woede en haat bij ontevreden delen van de bevolking aan te wakkeren, die snel omslaat in bruut geweld. De dood van de man is echter al enige tijd geleden: hij was al op 5 mei in een politiecel gestorven.

Maar nu kan men de zaak gebruiken en daarom werd hij uitgepakt. Talrijke linksextreme demonstranten gingen in de stad Guadalajara de straat op. Ook hier sloeg het protest snel om in geweld. Eerst werden – geheel in de stijl van de wereldwijd agerende terreurorganisatie “Antifa” politieauto´s in brand gestoken, daarna werd een politieagent met benzine overgoten en ook in brand gestoken. (zie link naar video onderaan de vertaling).

Ook in Latijns-Amerika wordt de “Antifa” een steeds groter probleem voor de openbare veiligheid en de maatschappelijke vrede. Al in 2007 toonde de “Antifa” in Freiburg enthousiast en schreef: “In Mexico is veel actie van links onder”.

“Antifa” gaat desnoods over lijken

Het incident laat heel duidelijk zien dat het in Duitsland vooral door SPD-politici verbreide sprookje dat het “Antifa”-geweld zich immers “alleen maar” zou richten tegen dingen, niet tegen mensen, niet waar is. En dat noch in Duitsland noch in de rest van de wereld.

De linksen in Duitsland treden al lang gewelddadig op tegen mensen en zijn daarbij bereid om over lijken te gaan. Het verschil tussen Duitsland en de meeste andere landen in de wereld: de omgang van de regering en de politie met de linksextreme geweldplegers is zeer verschillend.

De politieagent, die met wetten zijn racisme moet leren onderdrukken

Daarom zal er ook geen protest van Duitse politici met het oog op de gebeurtenis in Mexico komen, geen solidariteitsverklaringen met de politie – noch die in Mexico noch de eigen. Die heeft men in Berlijn met de zogenaamde antidiscriminatiewet zelfs een knuppel tussen de benen gegooid, die het sowieso extreem moeilijke werk alleen nog maar moeilijker maakt…

Bekijk hier de video uit Mexico.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", anarchisme, Barbarisme, Communisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

3 reacties op Mexico: Linkse demonstranten (“Antifa”) overgieten politieagent met benzine en steken hem in brand

 1. Piet Snot zegt:

  Wat een tyfus mongool zeg, heel rustig flesje leeg gieten en een vuurtje er bij.
  Mag hopen dat ze ‘m echt helemaal de tyfus schoppen in ze celletje en rustig laten sterven verder.
  Dit zijn geen mensen meer, behandel ze dan ook niet meer zo maar schiet ze af.

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Ja dat kun je wel stellen dat de omgang van de “regering” en de politie met linksextremistische geweldplegers zeker verschillend is………wij hebben een NWO marionet Rutte die niet alleen die criminelen financieren van ons belastinggeld maar het er ook nog hardop met ze eens zijn, uiteraard in opdracht van de VN, uitvoerend orgaan van de NWO criminelen (die hier ineens in 2013 over begon te zeiken, prima onderwerp om mensen tegen elkaar op te zetten chaos te trappen) zoals Soros die jawel Antifa betaald.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s