Slovenië zet aan de grens met Kroatië meer dan duizend politieagenten tegen migranten in

Screenshot_100

(Vertaling: E.J. Bron)

Slovenië zet op grond van de toenemende stroom migranten op de zogenaamde Balkan-route meer dan duizend extra politieagenten langs de grens met Kroatië in, zoals de Sloveense politie dinsdag jongstleden aankondigde.

Mitteleuropa

In de afgelopen twee weken is het aantal illegale migranten op de Balkan-route toegenomen, verklaarde de plaatsvervangend politiechef Jože Senica tegenover de pers.

De politie zal de bewaking van delen van de grens intensiveren, die ondergeschikt zijn aan de politiebesturen van Ljubljana, Novo Mĕsto en Koper, regio´s dus waar illegale grensoverschrijdingen in de eerste plaats voorkomen.

Bij de actie zal de politie alle beschikbare technische middelen inzetten en bovendien zal ze hulp krijgen van militairen, aldus Senica.

Minister-president Janez Janša kondigde maandagavond aan dat zijn regering haar politiek tegenover illegale migranten zou verscherpen, nadat het Europees Gerechtshof had beslist dat er geen collectief asielrecht zou bestaan.

Hij plaatste daarmee vraagtekens bij de beslissing van de toenmalige over de toetreding van Slovenië tot het zogenaamde Pact van Marrakesh.

“Enkele dingen zijn veel eenvoudiger, nadat het Europees Gerechtshof voor Mensenrechten een andere interpretatie van het asielrecht dan onze Sloveense rechtbanken gevonden heeft”, verklaarde Janša tegenover “NOVA24.TV”.

(Bron: “vijesti.hrt.hr.”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algemeen, asielwaanzin, Balkan, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Kroatië, Nationalisme, Patriottisme, politie, Slovenië, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Slovenië zet aan de grens met Kroatië meer dan duizend politieagenten tegen migranten in

 1. karton zegt:

  Slovenië : 👍👍👍 !!

  Like

 2. Jean zegt:

  Onmiddelijk de geldstroom richting Afrika stoppen en dat geld benutten om Sovenië en Europese landen die migranten/vreemdelingen tegenhouden steunen want wij willen dat barbaars gewelddadig tuig niet in onze samenleving, ik heb nu al xenofobie in de ergste graad.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat zou inderdaad de meest voor de hand liggende reactie moeten zijn Jean.
   Maar daar wij hier een regering hebben van groen links ook al is de VVD de grootste partij zal de geldstroom richting Afrike niet toenemen en zal er waarschijnlijk in de loop van de week de politiek van Slovenië afgewezen worden als zijnde racistisch of zo iets.

   Like

  • A. de Koning zegt:

   Helemaal mee eens, dat moesten meer landen doen.

   Like

 3. Rensk. zegt:

  Een vriendin was personeelsfucntionaris bij een schoonmaakbedrijf. Zij zegt dat ze zelf ook rascistisch in de weer is geweest toen ze nog werkte. (ze is gepensioneerd) Maar ze kon zo vaak niet vertrouwen op deze mensen, dat ze gegeven moment ook naar de achternamen begon te kijken en afhaakte. Er zal dan misschien best wel eens een paar tussen gezeten hebben, waar je wel wat mee kon, zo vertelde ze,. maar omdat ze het zo vaak meemaakte kon ze het niet meer opbrengen met de wetenschap dat ze weer een jaar ellende zou krijgen.

  Daarom kan ze zich wel iets voorstellen hoe zich dat daar bij de belastingen ontwikkeld heeft. Het is niet goed, maar zo werkt het wel en heel moeilijk om met dit gegeven daar iets aan te veranderen. Overigens zegt Rutte dat het niet aan de politiek de problemen van racisme op te lossen. Nee dat klopt. De kabinetten Rutte en de voorgaande kabinetten zorgen er wel voor dat het een probleem is geworden door nog meer multi culit toe te laten. Zijn zorgen voor de problemen en de samenleving mag het vervolgens oplossen. Ik kan ook regeren op die manier. Is heeeeeeeeel makkelijk

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  @ Jean. Helemaal met u eens,
  maar de EUSSR zal dit vast niet goed vinden, ik vrees zelfs dat Slovenië zal worden bestraft omdat zij hun eigen land beveiligen en dát mag natuurlijk niet.

  Like

 5. bobzelf zegt:

  12 point from THE ATHENS JURY !!

  LEADERS WITH BRAINS ,

  OOM VLADIMIRICH

  Geliked door 2 people

 6. De massa gelukszoekers laat zich niet tegen houden door geuniformeerde troepen die geen mandaat tot geweld hebben gekregen van hun regering. Moslims denken te allen tijde het recht aan hun kant te hebben en eisen doorgang, toegang en verzorging door europa. Krijgen ze dat niet dan gaan ze georganiseerd frontaal in de aanval tegen de grenstroepen die daar absoluut niet tegen opgewassen zijn. Alleen een bevel en toestemming van hun eigen autoriteiten om de gelukszoekers die de bevelen negeren ter plekke te doden, kan de horde tegen houden. Iets anders niet. Zoals moslims gewend zijn, laten ze de vrouwen met zielige kindertjes eerst in de gevarenzone gaan, met de hoop dat men die niet tegen durft te houden. Daarna komen de mannen die de toegang verder forceren. Dit alles gebeurd onder het toeziende oog van de camera’s van de NOG’s die deze zogenaamde vluchtelingen faciliteren met voedsel, onderdak en geld. Die opnames kunnen we dan allemaal s ‘avonds terug zien op de journaals van de europese propagandazenders. Zo ook in nederland waar men direct te hoop loopt om te demonstreren tegen zoveel onrecht.

  Like

 7. Julia zegt:

  Hieruit blijkt dat daar de politie nog wordt ingezet voor de veiligheid en bescherming van burgers. Hier is nu de hoofdtaak van politie zich te keren tegen eigen volk en zoveel mogelijk boetes te scoren en de vrijheid hebben om desnoods weerloze demonstranten met geweld aan te pakken niets gaat te ver zelfs BOA’s worden bewapend met wapenstokken om zich te kunnen verdedigen als zij tegenstand krijgen tegen haar Gestapo gedrag. Om ons heen gaat dagelijks de zware criminaliteit zelfs haar gang omdat onze troepen politie en BOA’s een meer belangrijke taak namens de overheid moeten vervullen en dat is de normale burgers lastig te vallen over een mondkapje of een paar centimeter minder afstand. De politie is uw vriend. Een lachertje in een land waar drugskartels, berovingen en schietpartijen hoogtij vieren. Migranten blijven binnen stromen omdat hier een warm bedje en uitkering wacht. De belastingbetalers betalen de miljarden wel maar worden wel van vrijheden beroofd, worden geacht onder dictatuur te leven maar migranten stromen massaal ongecontroleerd binnen. Leg dit mij maar eens uit. Duizenden blanke knielende demonstranten demonstreren om de dood van een zwarte crimineel in Amerika maar voor eigen onrecht dat ze wordt aangedaan, waarvan misschien een opa of oma zit opgesloten en van eenzaamheid sterft, massaal baanverlies waardoor de toekomst van jongeren nu al in gevaar is en niet meer voor betaalbare huisvesting in aanmerking komt omdat de import voorrang heeft sluiten ze de ogen, laten hun bordjes thuis, slapen verder en laten alles gedwee en onderdanig over zich heen gaan. Dat is de domme kracht van de linkse onbenullen die elkaar als schaapjes volgen om er ook bij te horen.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Julia, ze worden dik betaald ervoor door Soros en de meesten hebben geen werk ze worden al moe als ze eraan denken dus hebben ze de bijstand plus sorospremie

   Like

   • Julia zegt:

    Lucia helemaal mee eens het zijn over het algemeen zwarten en blanken die te lui zijn om zich dagelijks nuttig te maken door arbeid te verrichten dus proberen ze haar luiheid te verdoezelen om ook mee te demonstreren met een groot aantal blinde zielige zwarte schapen die zich eeuwig voelen gediscrimineerd en haar eigen cultuur blijven handhaven terwijl ze te stom zijn om überhaupt een baan te vervullen of de realiteit onder ogen te zien omdat zij inderdaad levenslang garantie hebben tot uitkeringen, toeslagen, etc. met liefde betaal door de onderdanige angstige volgzame schaapjes die hun schouders ophalen maar vergeten dat angst en onderdanigheid hun grootste vijand is die vanzelfsprekend tot eigen ondergang leidt.

    Like

 8. Bob zegt:

  GL is zeggen ze tegen racisme maar steunen de BDS beweging. Maar voorGL is antisemitisme Geen racisme.
  Zie de acties van halsmemaar tegen Michel Jacobs, het optreden tegen het koshere restaurant.
  Staan achter een criminele zwarte(zijn dood is verfoeilijk),maar zet ze in de rij van
  criminelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s