Vrijwilliger die coronavaccin testte: ‘Nog nooit zo ziek geweest’

Screenshot_95

(Door: “NineForNews”)

Ian Haydon mocht op televisie vertellen over zijn heldendaad: hij was één van de vrijwilligers die het experimentele coronavaccin zou testen. De televisiecarrière van Haydon is inmiddels alweer voorbij.

De fabrikant van het coronavaccin, Moderna, koos Haydon vanwege zijn goede gezondheid. Hij kreeg samen met 14 andere mensen een hoge dosis toegediend. Binnen 45 dagen kregen drie van hen – 20 procent – last van ‘ernstige’ bijwerkingen, zo blijkt uit een persverklaring van Moderna. Dit komt erop neer dat ze opgenomen moesten worden in het ziekenhuis of dat er een medische ingreep nodig was. Hayden kreeg last van spierpijn, moest overgeven, had bijna 40 graden koorts en raakte buiten bewustzijn. Zijn vriendin kon hem nog net opvangen toen hij flauwviel. Hij was ‘nog nooit zo ziek geweest’.

Lees verder>>>
(h/t Steven)
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Vrijwilliger die coronavaccin testte: ‘Nog nooit zo ziek geweest’

 1. Tistochwat zegt:

  Staat ons ook te wachten.
  Vastgebonden in de een of andere sinistere inrichting het gif-vaccin van Bill Prick toegediend krijgen.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   nee natuurlijk is dit afschuwelijk, ttssskkk, geen vaccin nu, krijg bestralingen iedere dag nu eerst 2 maanden

   Like

   • Tineke zegt:

    Heel veel sterkte Nemesis,Ik hoop dat de bijwerkingen mee zullen vallen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dank je wel, Ik hoop het ook, maar misschien is dit juisz alleen maar in het begin an gaat het straks beter en beter.

    Like

   • Cathja zegt:

    @Nemesis

    Van harte heel veel sterkte gewenst in deze spannende periode! Ik hoop dat de nabehandeling succesvol zal verlopen, en dat je niet al teveel last hebt van bijwerkingen.
    Mijn schoonmoeder heeft ook een borstoperatie ondergaan, en moest daarna 20 keer bestraald worden, wat heel goed is gegaan. Ze is genezen verklaard en heeft nooit meer klachten gehad.
    Zoiets positiefs wens ik jou ook toe, en ik hoop hier nog veel reacties van je te kunnen lezen!

    Groetjes, Cathja.

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Dank je wel Cathja, dank je we.

    Like

  • Piet Snot zegt:

   NIET ZO ZEUREN MEVROUWTJE.
   Misschien hoort u wel bij die 80% die nergens last van hebben.
   En een klein foutje kunt u ons niet kwalijk nemen, we hebben er de beste bedoeling mee verder, en het is tenslotte voor uw eigen bestwil.

   Geliked door 1 persoon

 2. Johannes kraus zegt:

  Het is nog experimenteel. Er wordt momenteel hard gewerkt aan tientallen soorten vaccins die getest worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oeps zegt:

  Het is niet voor niets dat Bill Gates claimt dat 700.000 mensen zullen sterven door zijn vaccinaties.

  Bill Gates doet zich voor als een filantroop, maar is eigenlijk een vreselijke duivelse egoïst, die spreekt met een gespleten tong. De lummel heeft meer dan eens verkondigd, dat hij vindt, dat de wereld overbevolkt is. Hij is de satanist, die de wereld wil redden, door de mensheid grotendeels uit te roeien. Bedenk, dat de lummel geen arts is. In India heeft hij kinderen ingeënt met een poliovaccin. Er zijn bijna 500.000 kinderen door verlamd geraakt !!! De lummel heeft met zijn vaccinaties ook in Afrika op een schandalige manier huisgehouden. Na een verplichte vaccinatie waren 10% van de kinderen waren verlamd. De lummel had al lang en breed achter slot en grendel moeten zitten.

  https://thelogicalindian.com/fact-check/bill-gates-polio-vaccine-covid-19-gates-foundation-21270

  https://stichtingvaccinvrij.nl/de-wereldwijde-vaccinagenda-van-bill-gates-een-win-win-situatie-voor-farma-en-verplichte-vaccinatie/

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   duivelse egoïst?…. Hij is feitelijk gewoon een massamoordenaar die dit samen met de overheden zonder straf kunnen uitvoeren!!

   Ik heb stellig het gevoel dat dit corona gezeik is opgezet en de wereld in is geblazen om zoveel mogelijk ouderen te vermoorden. Daarna werden de oudjes letterlijk opgesloten in bejaardentehuizen waar het gevaar op besmetting alleen maar toenam!

   Like

   • LUCIA zegt:

    Juist Steven, eens in de zoveel tijd moet de economie klappen en nu willen ze tegelijkertijd hiermee hun new world order invoeren.. en wie mag dat betalen…. de pensioenpotten van de ouderen, de beste manier met de minste weerstand, is te zorgen dat ze snel dood gaan en als Corona hun deur voorbij gaat wacht Gates wel met de zeis. Dat is het plan v.w.b. de ouderen, de jongeren.. en het zal ze zwaar tegenvallen.. uit met de verwennerij, het worden slaven, kijk maar naar China zo willen ze het hebben

    Like

  • Wat een onzin, ik ben er ook van overtuigd dat de overbevolking van de aarde met afstand ons grootste probleem is, maar dat maakt mij nog geen mogelijk toekomstig massamoordenaar.
   Bill Gates laat laboratoria bouwen waar door hem betaalde wetenschappers aan het werk gaan en de door hen ontwikkelde vaccins worden gebruikt. Wat een schande hè?
   En dan gaat het mis met een door deze wetenschappers ontwikkeld vaccin.
   Het is ronduit pervers om te denken dat deze wetenschappers dat met opzet hebben gedaan, en suggereren dat Gates daartoe opdracht gegeven zou kunnen hebben is behoorlijk absurd.
   Daarbij worden deze wetenschappers op die manier gelijkgesteld met Mengele.
   Dat de firma Moderna aan de gang is gegaan met een experimenteel vaccin geeft aan hoeveel haast men deze keer heeft, normaliter zijn er eerst een hele reeks dierproeven voordat men het op mensen uitprobeert, dat vergt erg veel tijd en kennelijk is men van mening dat we die tijd niet hebben.
   Vervolgens wordt het uitgeprobeerd op vrijwilligers die daar meestal een riante vergoeding voor krijgen en het gaat bij een aantal goed mis.
   Dat is nu eenmaal het risico met een experimenteel middel, en reken er maar op dat de vrijwilligers van tevoren op de hoogte zijn gebracht al was het alleen maar om de eventuele risico’s te voorkomen dat ze later met schadeclaims zouden kunnen komen.
   Nu achteraf jammeren dat ze zo ziek zijn geworden dat zijn krokodillentranen, ze wisten dat ze nou niet bepaald vitamientjes zouden krijgen.

   Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Als er ‘niets aan de hand is’, dan zouden er geen afspraken gemaakt hoeven te worden over wat er wel en niet gezegd mocht worden in interviews. Dat dit vaccin onveilig is, dat is mij wel duidelijk.
  Twintig procent had ernstige klachten na de vaccinatie. Dat zijn toch 20 op de 100 personen! Dat is een onaanvaardbaar aantal!
  En maar janken en jammeren over de huisarts die met eenvoudige middelen 9 of 10 mensen wist te genezen.
  Mijn lichaam wordt NIET ingespoten met die duivelse rotzooi! Niets rechtvaardigt het om de wereldbevolking verplicht te vaccineren vanwege een zogenaamd dodelijk virus. Ik hoorde laatst vertellen dat Bill Gates de WHO had bevolen deze uitbraak een ‘pandemie’ te noemen; dit lijkt stukken aangrijpender dan wanneer we spreken van een epidemie.

  Dat we op alle fronten worden misleid en voorgelogen gaan gelukkig steeds meer mensen inzien.
  De weerstand tegen gedwongen vaccinatie zal daarom alleen maar groeien. Bill Gates kan wel van alles willen, maar over MIJN LICHAAM heeft hij geen moer te vertellen!

  Geliked door 5 people

  • BigLJohn zegt:

   Met je eens Cathja. Gedwongen vaccinatie is het gene waar ze naartoe willen. Iedereen letterlijk doodziek en een hoog sterfte-percentage. De wereldbevolking moest toch uitgedund worden van de illuminati ? Geen wonder dat ze met man en macht aan een nieuw serum werken wat in principe een onmogelijkheid is. Nog nooit kon men met een serum een virus vernietigen, want het muteert jaarlijks. Waarom is er geen vaccinatie mogelijk tegen het HIV virus, om nog maar niet te spreken van een simpel virus als het verkoudheidsvirus. Die haast om met een serum te komen tegen de Corona voorspelt niet veel goeds. Van mijn lijf blijven ze ook af, al vele jaren, sinds mijn lagere schooltijd. Daar werd ik ook ooit gevaccineerd en maakte hetzelfde mee als die proefpersoon inclusief verschrikkelijke hallucinaties en doodsangsten om hetgeen ik in mijn slaapkamertje visueel waarnam. De huisarts kon niets anders verzinnen als; ze zullen hem wel verkeerd ingespoten hebben. Ja, daag !

   Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Testen op Bill Gates,en zijn familie,of beter ,al die grootmuilen in Brussel .

  Geliked door 1 persoon

 6. hennieschwarz zegt:

  Geloof mij, het middel is straks erger dan de kwaal.
  Zal mij benieuwen hoeveel slachtoffers er na een massale vaccinatie tegen Corona zijn te tellen.
  Zal toch niet zo zijn, dat er straks meer slachtoffers vallen door de spuit, dan alle Corona slachtoffers bij elkaar. Maar ja dat maakt de medicijn fabrikanten weinig uit.
  Het draait bij hun hier om het grote geld.
  Die fabrikanten, gaan er van uit, mensen zal op de wereld.

  Like

 7. Steven zegt:

  Laten ze maar beginnen met vaccineren..(met véél kwik en aluminuim erin) in Afrika, China, India, drugsdealers, kopschoppers en straatrovers in iedere gevangenis in de wereld!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s