Duitse “Antifa” aapt Amerikaanse onlusten na

 

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

In de nacht van 5 op 6 juni hebben Duitse linksextremisten in het door Arabieren beïnvloede stadsdeel Berlin-Neukölln winkels verwoest. Ze gooiden met vuurwerk, gooiden winkelruiten in en verfden leuzen op de muren die te maken hadden de actuele onlusten van hun ideologische geestverwanten in de VS.

PI News (2)

Bovendien vernielden ze willekeurig auto´s. Een brief waarin de verantwoordelijkheid wordt opgeëist op “Indymedia” motiveert de actie met de leuze: “George Floyd – dat was moord! Verzet op elke plaats! Later door anderen meer.”

Tot nu toe ontbreekt echter een verklaring wat Fielman, de Targobank en het Jobcenter Berlin, waarvan de ruiten werden ingegooid, met de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd te maken zouden hebben, waarvoor tot nu toe blanke politieagenten verantwoordelijk gemaakt werden. Hebben ze een verkeerde bril aan hem verkocht, hem een krediet geweigerd of de bemiddeling voor een baan verprutst? Vanuit Berlijn…?

De politie vermoedt een andere achtergrond van de onlusten:

Op 3 juni had een Berlijnse rechtbank ingestemd met de eis van een verhuurder, die het “anarcha-queer-feministische huiproject Liebig 34” niet langer in zijn eigendom wil zien. Enkele tientallen “Antifacsisten” zullen als gevolg van dit vonnis waarschijnlijk weldra op jilp van de autoriteiten aangewezen zijn om elders ondergebracht te worden, mits ze niet onder de brug willen slapen.

Deel2 “Antifa”-terreur in Berlijn:

 

Volgens informatie gaat het hierbij om bijna 50 personen, aan wie met iets meer betrokkenheid van de Berlijnse Senator Binnenlandse Zaken Andreas Geisel zeer zeker door de politie grenzen gesteld hadden kunnen worden. Maar wat wil je verwachten van de SPD-man, wiens partijvoorzitter Saskia Eskens zich onlangs nog openlijk solidair heeft verklaard met de “Antifa”?

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Duitse “Antifa” aapt Amerikaanse onlusten na

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Geef de wouten gewoon het recht om dat gore tuig van de wereld af te schieten dan is die hele shit in een dag opgelost.
  De vraag is waar zit het probleem.
  Het antwoord het communistische tig dat de politiek geinfiltreerd heeft sinds jaar en dag dus ruim die zooi op en sla spijkers met koppen

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Tig ia dus tuig

   Like

  • droevige mof zegt:

   Henk, de wouten zouden dan eerst op elkaar moeten schieten, want aan de rechterkant zit maar slechts een derde van hen, voor zover je dat uit politiekringen kunt horen. En dit een derde is al een schandaal voor de heersende kringen.

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Het zou kunnen Droevige.
    Ik weet niet hoe het op dit moment gesteld is met de politie diensten in Duitsland.
    De laatste keer dat Ik in Duitsland werkte was in 1990 en moest Ik vergunningen gaan halen op het politiebureau in Henningsdorf bij Berlijn, maar kreeg daar de volle medewerking van de hermandad ondanks dat ze waarschijnlijk ook wel wisten dat Ik een aantal mensen voor een gedeelte zwart uit betaalde.
    Feitelijk bemoeide de politie zich nergens mee als alleen de openbare orde.
    Hoe het nou zit weet Ik dus niet maar het is me wel duidelijk dat ook in Duitsland net als in Nederland een aantal politieafdelingen zwaar politiek correct zijn en daar begint dan de afbraak van de korpsen.

    Like

 2. Steven zegt:

  Ik zie ze nooit in opstand komen als er voor de zoveelste keer een onschuldig blank meisje is verkracht en genadeloos vermoord door een asielparasiet of ander allochtoon gespuis.
  Dan zijn de straatrovers, pinautomaat krakers, messentrekkers, linkse facisten en Soros in geen wegen of straten te bekennen!!
  Was er ook zo’n ophef gekomen als de agent die deze criminele Floyd met zijn knie had laten stikken ook een ZWARTE was geweest?

  Men is overal chaos aan het creëren om straks te rechtvaardigen met HARDE hand de mensen te kunnen onderdrukken!
  Eveneens valt het wel heel erg op dat als er ergens iets begint, dat het dan ook overslaat naar andere landen. Kijk maar eens naar die onzin van de corona aanpak, en hoe ieder land inzet op ALLEEN de spuitjes van Billy Gates!
  Ieder land is alleen nog maar bezig mensen slaafs te maken en wereldwijde genocide te plegen met injecties!!

  Like

  • Julia zegt:

   Steven helemaal mee eens. Het leven van blanke jonge vrouwen en meisjes die voor haar leven zijn getekend door barbaars geweld dat met meer en meer massaal wordt geïmporteerd door Merkel met medewerking van o.a. Rutte en de rest van die verradende leiders binnen de EU. Hieruit concludeer je dat dit gaat om een bewuste omvolking en het onderdrukken van het blanke ras. Helaas zijn er grote delen van de bevolking die denken dat dit het ideale nieuwe normaal wordt en slapen verder zonder zich te verdiepen wat er daadwerkelijk ook dichtbij eigen bedjes plaats vindt en zich hier blijkbaar met vaderlandsliefde voor opofferen. Zij zijn mede schuldig aan de hedendaagse gebeurtenissen die diep en diep te betreuren zijn dat het zover is gekomen.

   Like

 3. Like

 4. droevige mof zegt:

  Sommige analisten, die vaak samenzweringstheoretici worden genoemd, spreken over drie fasen van de huidige transformatie van de westerse samenleving: angst voor de dood door een virus, ernstige sociale onrust en economische crisis, consolidatie door een sterke staat zonder democratische controle.
  We gaan nu dus de tweede fase in.

  Like

 5. Julia zegt:

  Ik snap werkelijk één ding niet dat als die zwarten zich allemaal zo ongelukkig voelen, zich onrechtvaardig voelen behandeld dat zij dan niet massaal vertrekken om bijvoorbeeld een nieuw leven te starten in o.a. Afrika en overige landen die bestaan uit het grootste deel gekleurde bevolking en eens de handen uit de mouwen gaan steken om hun zwarte broeders te helpen een land op te bouwen. Het zou tevens goed zijn al die linkse blanke mede oproerkraaiers eens goed in het vizier te nemen en alle uitkeringen voor deze onbenullen in te trekken en ze eens in werkkampen te huisvesten zodat ze leren zich nuttig te maken voor de samenleving. Het kan toch niet zo zijn dat een blanke politieman in uniform in Londen knielt voor zwarten en die oproerkraaier en haat zaaiende rapper Akwasi aangifte kan doen tegen Zwarte Piet. Goede gelegenheid om een gelijk te vervolgen voor openlijk haat zaaien wat binnen onze Wet is verboden en strafrechtelijk dient te worden vervolgd. Zo kan men constateren wat voor een doorgeslagen mafkezen tussen de demonstraties zitten. Ongelooflijk dat die knielende agent nog überhaupt dienst mag doen in een korps. Waat gaat dit heen. Zal zelf ik nimmer een gekleurde medelander of wie dan ook discrimineren maar mijn weerzin groeit met de dag meer en meer tegen de linkse blanke en zwarte ophitsers die zich mee laten sleuren door terroristische organisaties zoals ANTIFA en Kick Off. Zij zijn het grootste gevaar en gif binnen onze samenleving die alleen maar voor ontwrichting en tweedeling binnen onze samenleving zorgen waardoor de haat alleen maar meer en meer aanwakkert.

  Like

  • F1802 zegt:

   Dat bedoel. Mooi gesproken.

   Like

  • karton zegt:

   @ Julia. Dat zwarte volkje kán dat niet, een eigen welvarend land maken/stichten. Voorbeelden zijn zuid-Afrika, nu de zwarten er de baas zijn overlijden de inwoners bij bosjes, als ‘t niet vanwege de honger is dan is ‘t wel door moord, ook veel blanken worden daar vermoord door zwarten
   (waar blijven de demonstraties ?). Ander voorbeeld is Zimbabwe; eerder zeer welvaren, geen honger , totdat de blanken werden verjaagd. Gevolg : honger en grote armoede, nú nog. Zwarten kunnen alleen hun hand ophouden, zoals Jerry Afrikaantje van KOZP, een opruiende nitwit- neger.

   Like

   • Steven zegt:

    Het verbaast me dat die Jerry Afrikaantje nog normaal over straat kan wandelen. Die gozer schopt tegen alles aan net als zijn zus silvaantje. dit soort gasten moeten ze deporteren..en anders afschieten!!
    Moet jij eens als blanke in Afrikanistan proberen tradities af te breken en jouw wil aan de bevolking op te leggen deze tradities over boord te gooien… wedden dat je binnen 2 dagen ergens dood aangetroffen wordt?
    SLAP ZOOITJE hier in Nederland. Zolang Nederlanders het pikken dat hen alles afgepakt wordt, gaan deze allochtonen steeds weer nieuwe dingen zoeken wat WEG MOET!
    Dat gaat dan net zolang door totdat het net zo’n TERINGZOOI is geworden als uit die KUT landen waar ze vandaan zijn gekomen!
    En de in Nederland geboren HALF allochtoontjes (blanke moeder – zwarte vader) gaan tegenwoordig al net zo tekeer tegen de blanke bevolking. Maar dat zal vast wel komen door de ophitsing van links Nederland op scholen!!
    In Nederland kijken we liever naar de NIEUWE BOOT van 2 MILJOEN die Alexander gekocht heeft, en staan we morgen weer met oranje vlaggetjes te zwaaien als deze langs loopt!!
    De grootste POPPENKAST, accute geheugenverlies en grootste leugenaars vindt je in Nederigland!!

    Like

   • Julia zegt:

    Karton dit is inderdaad de realiteit en ben het met u eens. Echter toont dit de lafheid van al die zwarten die hier (samen met een stel domme linkse blanken) lopen te demonstreren. Beter is ze het land uit te trappen en niet meer laten profiteren van uitkeringen, toeslagen en goede huisvesting. Die zogenoemde gediscrimineerde zielenpoten hebben inderdaad geen kracht om eigen leven op te bouwen omdat ze te lui zijn eigen handen uit de mouwen te steken waardoor zich zij zelf afhankelijk hebben gemaakt van de blanken. Zwarte moeten worden aangestuurd door blanken want anders presteren zij helemaal niets en komt er niets van terecht dan alleen te belanden in criminaliteit. Alle blanken zouden die zwarte landen moeten verlaten en ze totaal aan haar eigen lot moeten overlaten. Geen ontwikkelingshulp, etc. Kijken wat er van terecht komt ik vrees niet veel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s