Geweld en plunderingen: “Rassenonlusten” bereiken nu ook Europa

Screenshot_104

(Vertaling: E.J. Bron)

In de VS misbruikt de links-radicale “Antifa” samen met groeperingen uit het zwarte milieu en het migrantenmilieu de protesten tegen politiegeweld om vaart te zetten achter rassenonlusten, geweld en plunderingen. Daarbij zijn vooral blanken het doelwit. De Amerikaanse president Donald Trump heeft daarom al de classificatie van de “Antifa” als terroristische organisatie aangekondigd. Een eis, die men ook steeds meer in Europa hoort en noodzakelijk lijkt. Want wie dacht dat dit een pure binnenlandse aangelegenheid van de VS zou zijn, heeft zich vergist. De “Black Lives Matter”-protesten slaan inmiddels ook naar Europa over en worden hier eveneens door de “Antifa” en migranten aangewakkerd. Taferelen uit EU-landen zoals Frankrijk, Groot-Brittannië of Spanje doen het ergste voor de toekomst vermoeden.

Mitteleuropa

Frankrijk: tienduizenden migranten de straat op

Video´s uit Parijs en andere Franse steden laten zien hoe daar tegen zogenaamd “racistisch politiegeweld” gedemonstreerd wordt. Tienduizenden migranten gaan de straat op en geven een vooruitzicht op datgene dat zal komen, mochten de protesten zich ook in Europa uitbreiden en tegen de autochtone bevolkingen richten. “Unser Mitteleuropa” berichtte als een van de weinige media over de “bezetting van Parijs” door Afrikanen en Co.

In het kader van de protesten kwam het natuurlijk ook tot onlusten, geweld en plunderingen. Er werden straatblokkades opgericht, auto´s en scooters in brand gestoken, winkels verwoest en de politie werd aangevallen. (video´s hier en hier).

Londen: aanvallen op de politie en de regeringszetel

In het multi-etnische Londen tekent zich een gelijksoortig beeld af. Primair zwarte demonstranten vielen daar in het kader van solidariteitsmanifestaties met de in de VS gedode George Floyd politieagenten aan en zelfs de regeringszetel in Downing Street. (video´s hier en hier en hier).

Ook een Australische verslaggeefster werd tijdens een live-verslag door een islamitische migrant tijdens een demonstratie getrakteerd op “Allahu Akbar!”-geschreeuw.

Afrikanen in Spanje komen in opstand

In Spanje zijn het opnieuw illegale immigranten uit Afrika die tegen de autoriteiten in opstand komen. Natuurlijk wordt ook daar de dood van George Floyd als smoes gebruikt om voor de eigen zaak te protesteren, desnoods met geweld:

 

Zelfs in Polen “BLM-demonstraties”

Uit Amsterdam kwamen video´s waarop duizenden mensen op straat te zien zijn die voor de “Black Lives Matter”-beweging demonstreerden. En de arm van de linkse “activisten” reikt zelfs al tot in Polen. Ook daar gingen demonstranten de straat op. Echter alleen maar “witten”, geen enkele zwarte. Detail: tijdens de gewelddadige protesten in de VS schonden plunderaars het standbeeld van de Poolse nationale held  Tadeusz Kościuszko in de hoofdstad Washington.

 

In landen als Duitsland en Oostenrijk verliepen soortgelijke solidariteitsmanifestaties tot nu toe nog grotendeels vreedzaam. Maar het is vermoedelijk nog slechts een kwestie van tijd totdat ook de islamitische gemeenschap het potentieel van de zich aftekenende “rassenonlusten” herkent en voor de eigen doelen zal gebruiken.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Europa, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, provoceren, Racisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Geweld en plunderingen: “Rassenonlusten” bereiken nu ook Europa

 1. Htsk day zegt:

  This is a list of all of the “woke” companies (and brands) that are supporting violent protests across the United States. Despite the chaos, destruction, and deaths, “woke” companies across the country have still come out in support of #BlackLivesMatter, Antifa terrorists, and general criminals.

  Here Are The Companies That Support Antifa, Black Lives Matter, and Want You Dead.

  Bekijken op Medium.com

  Geliked door 2 people

 2. Monalisa zegt:

  Tja je mag het niet zeggen bij plundering gewoon het vuur openen andere woorden heb ik er gewoon niet voor.

  Geliked door 4 people

  • triumph zegt:

   Zoals ik al eerder zei wo sind die einzatzgruppen ?Deze raddraaiers verdienen niet beter uitkering en vreten voor niks en dan nog deze ellende veroorzaken.Raus und scnell bitte,

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Waarom niet? Is toch normaal. Bij plunderingen en brandstichting moet absoluut met scherp geschoten worden. Begin eerst met een schot in de knieën. Daarna kijken we verder. Het komt er toch van.

   Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  PRECIES OP DIT TIJDSTIP vanmiddag:

  Algehele samenkomst te Parijs tegen Neger-fobie, RACISME en het politiegeweld voor de ambassade van de V.S avenue Gabriel….etc
  STOP DE NEGROFOBIE

  Like

  • delamontagne zegt:

   Zo te zien is Sjors veranderd in een Zwarte engel en dit is geen diskreminasie want hij is zelfs afgebeeld met zwarte vleugels.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Vandaag houdt de Ligue de Défense Noire Africaine
    [ de bond om zwarte Afrikanen te verdedigen ! ], een betoging die door de Prefecture is VERBODEN…

    Wat zouden de reacties zijn indien het de Bond ter verdediging van de Blanke Europeanen zou betreffen die demonsteerden ???
    De Gutmenschen zouden het dan toch echt zien als een
    uitstraling van de KKK………………….

    Geliked door 6 people

  • Heniusz zegt:

   Zat er aan te komen natuurlijk, de zaligverklaring van een doorgesnoven crimineel. Meer woorden ga ik daar niet aan vuil maken, er is al te veel nonsens geschreven.

   Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  In Europa is het dus voorlopig nog ordelijk verlopen dus.
  Nou dan word het tijd om het leger in staat van paraatheid te brengenom op het moment dat het niet meer ordelijk verloopt die gasten wat schietles te geven.

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Welk leger, munitie hebben ze niet.

   Like

  • Nemesis zegt:

   ja, maar welk leger dan???? ons leger ?????

   Like

  • Julia zegt:

   Welk leger? Zowel in Nederland en Duitsland stelt het leger niets meer voor de idiote drastische bezuinigingen uitgekleed, geen goede uitrusting, te weinig manschappen, nagenoeg verouderd of defect materieel. Beter kunnen we het Russisch leger hier heen halen beter uitgerust, goed getraind, genoeg manschappen en voldoende goed werkend modern materieel omdat van het zogenoemd samenstellen EU leger tot op heden niets is terecht gekomen. Brussel, Nederland en Duitsland heeft het alleen druk met miljarden verspilling aan migranten en klimaathysterie maar een leger ja wat moet je hiervan nog van verwachten. Een paar Schoevers vrouwen als minister van Defensie ja dan is dit het resultaat. We zijn niet eens in staat in tijd van oorlog ons nog enigszins te verdedigen. De EU tekent haar eigen ondergang en niet bij machte om rassenrellen en burgeroorlogen het hoofd te bieden. Het is een compleet fiasco waarvan heel veel Europese burgers inclusief onze eigen burgers de wrange vruchten gaan plukken en reddeloos zijn overgeleverd aan o.a. de waanzin van de elite machtswellustelingen.

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Het zit toch iets anders in elkaar Julia.
    Voor minder dab een Euro koopt het leger munitie in en dus voor laten we zeggen voor €100.000 euro zou je makkelijk zo’n meute in bedwang kunnen houden.
    Alleen het gaat om de politieke wil nietwaar. helaas schort het daaraan dus Ik neem aan dat de straat terroristen alle kans gaan krijgen om van Nederland een Mineapolis 2.0 kunnen gaan maken en groen links zag dus dat het goed was.
    Ik bedoel alleen maar dat de problemen vrij eenvoudig opgelost kunnen worden maar in Den Haag geldt, waar geen wil is is geen weg

    Like

  • Kuu zegt:

   Nou laten we de uniformen laten maken door kleermakers en laten we kogels vast bestellen, dan zijn we over 6 maanden klaar om in te grijpen, als het mag van de linkse meute…. Nee hoor, ik ben geen fascist.

   Like

 5. droevige mof zegt:

  Foto’s van de demonstratie vandaag in Berlijn. De Corona onzin is in het niets verdwenen met 10.000 mensen die dicht bij elkaar staan. Ik vermoed dat de stenen vanavond zullen leren vliegen. Alles verloopt volgens plan in Duitsland, pünktlich, korrekt, wie besprochen.
  https://www.bz-berlin.de/berlin/demos-gegen-corona-regeln-und-rassismus-in-berlin-polizei-mit-800-kraeften-im-einsatz

  Like

 6. Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Echt dom en blond.
   Geloofd deze muts zelf wel dat haar oproep enig goed zal gaan doen.
   Maar jah ze heeft wel 2 minuten en 13 seconden aandacht

   Like

 7. FD Verburgh zegt:

  Een nieuw scheldwoord: ANTIFALIJERS

  Like

 8. Jan zegt:

  Ik hoorde dat de SA-boa met wapenstokken worden uitgerust. Belooft wat want dat is zo ongeveer het achterlijkste inteeltvolk. De debieliteit straalde van hun koppen af, vandaag op de tv.

  Like

 9. Jan zegt:

  Ook advokaten dragen hun molotovcoctail bij

  Attorneys Colinford Mattis and Urooj Rahman were arrested for tossing Molotov cocktails at a police vehicle.  Today we can provide 98% confirmation that it was Urooj Rahman behind the mask throwing the destructive cocktail.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/update-98-confirmation-new-york-molotov-cocktail-throwing-lawyer-urooj-rahman/

  Like

 10. Jan zegt:

  Schrijver  Terry Turchie: De Dems hebben de terreur van de Weather Underground overgenomen

  The riots going on today around the country are no surprise.  They are backed by domestic terrorists, Black Lives Matter, US Islamists and others linked to the Democrat Party….

  The Weather Underground was a group of young violent communists, including Bill Ayers, who were against the war in Vietnam and were active in bombing buildings across the country in their attempts to end the war and create societal change.  Ayers later would be associated with Barack Obama in Chicago, a claim that Obama denied.  Others believe Ayers was very close to Obama.


  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/author-terry-turchie-democrat-party-adopted-weather-underground-strategies-resistance-party-platform-video/

  Like

 11. Jan zegt:

  De situatie in Amerika

  Like

 12. Jan zegt:

  Er moeten doden vallen binnen de Nationale Garde. Minister van Defensie verbied het dragen van wapens en munitie.
  Weer een Rino

  Secretary of Defense Mark Esper broke with his superior, President Trump, this week saying he opposes using the US Military against the violent far left mobs in cities across the United States.
  https://mobile.twitter.com/Reuters/status/1268243551810285570

  Lulletje werkt voor de president en niet andersom

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/without-consulting-trump-white-house-defense-secretary-esper-orders-national-guard-not-carry-guns-ammunition-washington-dc/

  Like

 13. Willem zegt:

  Luister naar wat Candace Owens te zeggen heeft.

  Like

 14. Gienekehado zegt:

  Zojuist alweer een HUILEMIEP bij de demo in Tilburg op de radio. Ze heeft het zo zwaar, wordt alsmaar aangestaard op straat omdat ze een andere kleur heeft! Wedden dat ze niet naar ‘Opsporing verzocht’ kijkt!!!

  Like

 15. Gienekehado zegt:

  Ik heb lang met een Molukse vriendin opgetrokken. NOOIT gehoord over discrimiNAZI!! 1000% geïntegreerd!! Werd wel vaak voor een Suri aangekeken, zo donker dus.

  Like

 16. zelfs de burgemeester van A’dam houdt zich niet aan de regels

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Na WO I waren er ook in Duitsland linkse extremisten opgekomen die vochten tegen de socialisten en de nazi’s en dat was de grootste wens van Vladimir Lenin daar hij zo hoopte dat Duitsland al communistisch ging worden. In 1920 stuurde hij zelfs het Rode leger op West-Europa af in de hoop dat de Russen daar gingen overheersen!
  Niettemin wilden de Polen beslist GEEN Russisch leger op hun grondgebied hebben omdat die tijdens WO I daar al genoeg ellende veroorzaakten en in de Pools Russische oorlog van 1919-1921 dreven de Polen de Russen terug waarbij zij zelfs Kiev veroverden! Dit zorgde ervoor dat de Stalinistische communisten, gelijk naar alle miljoenen Duitsers, Oekraïners, Wit-Russen, Litouwers en joden die al in Polen woonden en daar werden onderdrukt, een gigantische haat jegens Polen ontwikkelden en dat zou tijdens WO II miljoenen Polen, joden e.a. het leven kosten!
  Het samenvoegen van verschillen bevolkingsgroepen is bijna altijd vragen om moeilijkheden, gelijk naar de verschillende rassen, omdat je hen totaal niet kunt herenigen! Die rassenrellen hangen me bovendien allang de keel uit!

  Like

 18. Monalisa zegt:


  Eindhoven ik zie twee zwarten de rest is tegen Zwarte Piet, nu ook de kerst maar afschaffen.

  Like

  • Julia zegt:

   Kan niet anders concluderen dat het een stel blanke rasverraders zijn die te stom zijn en te zwaar geïndoctrineerd om nog überhaupt de realiteit te zien of na te denken waarmee ze bezig zijn namelijk met hun eigen onderdrukking. Welke idioot ziet niet in dat het helemaal niet om die omgekomen zwarte crimineel in Amerika gaat maar alleen om nog meer rassenhaat en onrust te kweken. Al die zwarten hier in NL moeten niet zeiken en hun zielige verhalen klinken totaal ongeloofwaardig. Het grootste deel onder onze zwarte bevolking (o.a. Bijlmer en Lelystad) genieten veelal van riante bijstandsuitkeringen, goede huisvesting, toeslagen, etc. Een normale gekleurde Nederlander die o.a. goede opleidingen achter de rug heeft, of niet te lui is de handen uit de mouwen te steken heeft nergens last van en vindt men niet tussen de linkse blanke en zwarte oproerkraaiers en voelen zich absoluut niet gediscrimineerd. Als je weer zo een verhaal aan moet horen van zo een blanke jankbel die gekleurde kindertjes heeft dan gaat men toch over de nek. Dit is nu het type volk dat voorop loopt en geen raad met zichzelf weet en uitsluitend haar kindertjes confronteert dat ze zo zielig zijn i.p.v. de juiste opvoeding te geven. Kortom die linkse oproerkraaiers en beseffen niet dat zij de oorzaak van onlusten tussen rassen en meer en meer discriminatie aanwakkert. Onze Overheid dient zich kapot te schamen dit soort demonstraties die georganiseerd worden door ANTIFA langer te subsidiëren. Dan is toch echt de vraag of dit allemaal vooropgezet spel is anders is niet te verklaren waarom er subsidies worden verstrekt aan terroristische organisaties.

   Like

   • Monalisa zegt:

    dank voor uw uitleg, de waarheid staat er, dank.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Ook dit doe zwarten maar dan blijft het stil.
    DONDERDAG 4 JUNI 2020, 16:53
    DEEL DIT ARTIKEL:

    Transgender Naomi uitgescholden en mishandeld

    Naomi is transgender en is inmiddels immuun voor beledigingen en opmerkingen, vertelt ze in Bureau Rijnmond. Maar onlangs schold een man haar niet alleen uit, maar mishandelde haar ook.

    Door de coronacrisis is het op maandagmiddag 6 april om circa 15.00 uur rustig op het Rotterdamse metrostation Prinsenlaan. Naomi, werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige, is op weg naar huis en zit op een bankje te wachten.

    De man die naast haar gaat zitten spuugt een paar keer op straat, vlak voor haar voeten. Naomi vraagt de man hiermee te stoppen.
    Vervolgens begint de man haar uit te schelden. Daarna trekt hij de riem uit zijn broek en slaat Noami daarmee op hoofd en schouder.

    Een omstander trekt de man weg. Een andere man ontfermt zich over Naomi, die sindsdien spontane huilbuien, straatangst en concentratieproblemen heeft.

    De verdachte is gefilmd. Hij heeft een slank postuur en is vermoedelijk van Antilliaanse afkomst. Hij is tussen 28 en 38 jaar oud en 1.70 tot 1.80 meter lang. Hij heeft zwart haar. De politie is overigens ook nog op zoek naar de man die de verdachte wegtrok.

    Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

    U kunt ook contact opnemen met Roze in Blauw, een landelijk netwerk binnen de politie, met extra expertise op het gebied van lhbti+. Kijk voor meer informatie op politie.nl/rozeinblauw

    Like

 19. joke114747 zegt:

  zouden ze nou echt niet in de gaten hebben dat dit het racisme enorm aanwakkert. Iet met IQ misschien?

  Like

 20. Julia zegt:

  Soros, Gates, Rutte en alle elitaire kopstukken die deze linkse kliek steunen hadden allang voor een internationaal tribunaal gedaagd moeten worden en worden veroordeeld voor de wandaden die zij inmiddels hebben gecreëerd.. Zij zijn de grondleggers van al deze ellende en gebruiken al deze domme volgzame schapen zwart en blank om een enorme chaos te creëeren om nog meer macht in handen uit te oefenen en de agenda van NOW met sneltreinvaart door te duwen. Helaas heeft het grootste deel van de bevolking dit nog niet door en blijven lijdzaam in dit smerige spel geloven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s