Goedmens . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten". Bookmark de permalink .

11 reacties op Goedmens . . .

 1. Rensk. zegt:

  Als je de mensen op de buis hoort van b,v, OP1 dan vraag ik me af zouden ze werkelijk denken dat racisme gegeven moment uit de wereld geholpen is? Je hoort b.v. die Dilan zeggen op de vraag hoe de politiek dat oplossen gaat zeggen: het is in ieder geval al goed dat de discussie opengegooid is en dat er over gepraat gaat worden. Volgens mij word er al jaren over gepraat en nu even ietsje meer. Alsof het praten erover alles op gaat lossen. Ik denk juist als de media het vuurtje minder zou opstoken er ook minder racisme is, want mensen beginnen een hekel te krijgen aan dat eeuwige geklaag en slachtoffergedrag. Trouwens de donkere of getinte mensen zijn boos op de witte mensen en zelf discrimineren ze vrouwen (en elkaar) als de beste. Vrouwen zijn voor veel van hun gebruiksvoorwerpen. Ja en dan krijgt je dat degene van de getinte van een bepaalde groep die dat niet doen ook wat anders bekeken worden. Dat is een logisch gevolg en zo werkt het nu eenmaal.

  Je hoort politici ook vaak zeggen als hun een probleem voorgelegd word: we gaan er naar kijken.
  NIet doen maar kijken en verder gebeurd er niks.

  Racisme is niet uit te bannen. Het is overal en zal altijd blijven en het wordt alleen maar erger als de groep steeds minder homogeen word. Dankzij alle voorgaande kabinetten, die dat zelf gefaciliteerd hebben en dus de problemen gemaakt hebben en nu zeggen dat de samenleving het zelf maar moet oplossen. Oké ik neem aan dat ze dan bedoelen dat men uiteindelijk elkaar molesteren gaat. Huizen tekort en allochtone, die huis en geld eisen. Begrotingstekorten en dus meer armoede en dus meer sociale onrust Dat wordt dan de uiteindelijke oplossing al dit zo doorgaat. Politiek zorgt voor de problemen. Wij betalen hun daarvoor. En uiteindelijk mogen de burgers het zelf oplossen, want eigen verantwoordelijkheid. Best simpel president van Nederland zijn. Zefls een dom (maar wel egocentrische en uitgekookt wat haarzelf betreft) wicht als Halsema kan burgermeester worden. Dat mens is verstoken van ook maar enig gevoel voor haar medemens. Dat zogenaamde gevoel wat ze al toont is in het belang van haarzelf en niks anders. Al je maar liegen en bedriegen kan dan ben je welkom in de kring van incompetenten.

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  De goedmenschen lijken me eerder pathetisch.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Het zijn geen mooie dromen maar nachtmerries, er ontbreekt iets in de bovenkamer, of iets slaapt nog, het brein doet een spelletje.
  Volgende keer beter, van A naar B-eter, en weer terug.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Ik ben geen psycholoog of psychiater,het extreem linkse nageboorte zijn geestelijk gestoord,onderzocht door gerenomeerde psychologen/psychiaters.Het zijn nazi,s (socialisten) facisten (antifa) racisten (antiblank) agressief,geweldaigd,staatsgevaarlijke landverraders,suicidaal.

  Geliked door 2 people

 5. Alfred Mol zegt:

  Geplaatst op Facebook

  Like

 6. karton zegt:

  Ik heb in m’n naaste omgeving én in m’n werkzaamheden heel veel mensen ontmoet, óók negers en andere niet-blanken. Ik heb nóóit iets gehoord over discriminatie en/of racisme, maar…….. als ik eens een neger of bijv. een Molukker wees op een door hen gemaakte fout in ‘t verkeer of technisch mankement aan hun voertuig , was hun éérste opmerking altijd : “Zeker omdat ik zwart/bruin ben ?!!” (ik werkte als politie-ambtenaar). Dat soort WIL persé de zielenpoot uithangen, eigenlijk een triest volkje !

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Klopt ik heb de zelfde ervaring en Marokkanen stonden altijd te liegen, Turken probeerde altijd af te dingen, als dat niet lukte gingen klagen…..alles moeilijk he.

   Geliked door 1 persoon

 7. Gienekehado zegt:

  Tilburg, ook al zo’n HEERLIJKE BML-STAD!! Hoe duidelijk wil het het hebben! BML en criminaliteit, gaan hand in hand!! 3e schietpartij in een paar dagen!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/kalasjnikov-gevonden-na-derde-schietpartij-in-tilburg/ar-BB158YkN?ocid=spartanntp

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Op de veel gehoorde vraag wat sommigen toch bezielen is er maar één antwoord, karma.
  Lekker puh!

  Like

 9. Bas zegt:

  Off topic,
  https://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/1837774/hoofdverdachte-zaak-maddie-mccann-liep-tegen-de-lamp-nadat-inbrekers-verkrachtingsbeelden-ontdekten.html

  Hoofdverdachte zaak Maddie McCann liep tegen de lamp nadat inbrekers verkrachtingsbeelden ontdekten

  De Duitse Christian Brückner is de nieuwe hoofdverdachte in de verdwijningszaak van Maddie McCann. Hij zit vast voor verkrachting, doordat inbrekers per toeval videobeelden hadden gevonden in zijn Portugese woning.

  Daarop is te zien hoe Brückner een oudere en een jongere vrouw heeft vastgebonden en verkracht. De man is veroordeeld voor de aanval op een 72-jarige vrouw in het Portugese Praia da Luz, achttien maanden voordat de Britse Maddie verdween.

  Pas veertien jaar later liep Brückner tegen de lamp. Dat gebeurde, nadat een inbreker een videocamera stal uit het huis van Brückner in Praia da Luz. De Duitser was een vriend van hem, maar zat op dat moment vast voor de diefstal van brandstof.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  De “Goedmens” ofwel de volmaakte idioot !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s