Links misbruikt de dood van George Floyd voor politiek gewin en eigen agenda

Screenshot_107

(Door: “Balkanske priče”)

De beelden van de politieagenten die onbedoeld een eind maken aan het leven van de Afro-Amerikaan George Floyd leiden wereldwijd tot protest en verontwaardiging. Deze tragische moord is politiek spel geworden. De media en links maakten een martelaar van crimineel George Floyd, die een pistool op de buik van een moeder drukte en haar in haar eigen huis beroofde. Hij was een crimineel, die al 5 jaar in de bak gezeten heeft voor gewapende overvallen en was zwaar verslaafd aan cocaïne. Er is geen bewijs dat de moord op Floyd om ras draaide. De werkelijke racisten zijn diegenen die racisme roepen en misbruiken voor hun verachtelijke (politieke) agenda. Als je nog geen racist was, dan wordt je het wel door de antiracismedemonstraties!…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Links misbruikt de dood van George Floyd voor politiek gewin en eigen agenda

 1. Lost Johnny zegt:

  Het verhaal somt simpelweg op dat wet en recht naar willekeur worden toegepast. En dat wie alles bekijkt zich enkel kan afvragen hoe lang het nog duurt tot uw of mijn leven word beëindigd omdat het een agenda van globalisten of doorgedraaide gutmenschen past.

  Mij is helder dat ik rechteloos ben in een zogenaamde democratische rechtstaat, en dat anderen met het “recht” in de hand mij onrecht mogen aandoen.
  Mij mogen ontmenselijken zonder gevolg of kans op bestraffing.
  Mij is helder dat ik bestraft word en gecriminaliseerd als ik toegeef aan mijn instinct tot zelfbescherming.
  Mij is helder dat ik moet wachten op mijn beurt afgeslacht te worden dan wel geketend en overheerst.
  Met deze wetenschap is mij de toekomst van mijn leven en bestaan en dat wat ik liefheb helder.
  Uw ook?

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Lincoln heeft een hele grote fout gemaakt door zijn plan om alle slaven (Afrikanen waren degene die Afrikanen als slaaf hadden verkocht), die bevrijd waren door de Noordelijke staten (de republikeinen), op boten te zetten en terug te brengen naar Afrika, geen doorgang te laten vinden (i.v.m. gebrek aan financiële middelen), het was iedere cent waard geweest………hadden ze zich weer op hun eeuwige stammenoorlogen kunnen richten of waren ze zoals dat al vele duizenden jaren plaatsvond gelijk bij aankomst aan Arabieren verkocht door hun eigen volk.

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  In bijna alle grote Duitse steden zijn er vandaag vanaf 14.00 uur antiracisme demonstraties.
  Zoals het er nu uitziet, zullen sommige van deze bijeenkomsten niet vredig zijn.
  Anderhalve meter, mondkapjes, niet meer dan 250 mensen? Corona, ik lach me rot. Vandaag is de onofficiële staatsbegrafenis van een grote verdomde grap.

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  De afgrond gaapt wijder dan ooit.

  Like

 5. Jan zegt:

  Dat vieze ventje Rutte zei gisteren weer eens dat hij slinks was geworden(want je moet direct de situatie uitbuiten en stemmen van die swartman zien te krijgen. Kun je het land verder laten affakkelen)

  Like

 6. Jan zegt:

  Socialisten steeds debieler, willen politie afschafen

  Abolishing The Police Is Becoming A More Popular Idea Among Left-Wingers


  Former Hillary Clinton campaign spokesman Brian Fallon, who now leads left-wing group Demand Justice, tweeted out his support for defunding the police on Wednesday.

  Left-wing celebrities, including singer John Legend and women’s soccer player Megan Rapinoe, have signed a Black Lives Matter petition that calls for defunding the police. 

  ….
  https://dailycaller.com/2020/06/04/abolish-defund-police-black-lives-matter/

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Rapper Akwasi wordt sinds zijn speech tijdens het Black Lives Matter-protest op de Dam vorige week bedreigd. Op sociale media krijgt hij talloze berichten binnen, veelal anoniem. Een deel daarvan plaatste hij op Instagram. „Ik wil dat je dit ziet”, schrijft hij bij de beelden.
  Mensen waren woedend op Akwasi nadat beelden van zijn speech op sociale media werden gedeeld, waarin hij aangaf geweld te gaan gebruiken. „Op het moment dat ik een Zwarte Piet zie, trap ik hem hoogstpersoonlijk op zijn gezicht”, riep hij maandagavond vanaf de Dam tegen een grote menigte die daar was gekomen om tegen racisme te demonstreren.

  Ook PVV-leider Geert Wilders liet van zich horen. „Waar zijn de voorgedrukte aangifteformulieren? Waar is de boosheid van Rutte? Of meten we met twee maten met een dubbele moraal premier Rutte? Over discriminatie gesproken…”, schreef de politicus.

  Like

  • M. zegt:

   Geen voorgedrukte formulieren bij de politiek gekleurde wet, die zijn er alleen als men de eigen bevolking kan verneuken zoals men in de geschiedenis al eerder deed met veel plezier.

   Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Trump in Maine, Guilford

  https://mobile.twitter.com/DanScavino/status/1268999195295469570

  Dat had slinks niet verwacht

  Like

 9. Jan zegt:

  Het is van een jaar terug maar erg leuk.

  Ma komt er achter dat zoonlief een antifaterrorist is
  https://mobile.twitter.com/AlwaysActions/status/1266746699499950081

  Like

 10. Jan zegt:

  Het uitschot in Mexico

  Like

 11. andre zegt:

  Napoleon met zn grote muil vond dat alle negertjes zijn bezit waren en ze moesten ook maar Frans spreken. Nou na een paar generaties spreken ze eindelijk Frans dus waar gaan die 200 miljoen Afrikaners heen? Niet naar Berlijn natuurlijk hahahaha.

  Ik denk dat ze het grondgebied van de EU gaan uitbreiden met Marokko, Algerije, Tunesie zoals het psychopaat romeins keizerrijk was met de bankmannetjes in top pas 2000 jaar geleden. Maarja willen voor hun wil nog niet zeggen dat het ze gaat lukken.

  Dan nog eventjes iets over zwarte piet en sinterklaas. Ik wil dit op de lijst hebben van cultureel erfgoed van Nederland.

  Like

 12. Betty Boob. zegt:

  Uiteraard ben ik tegen geweld, maar wat wij als blanken over ons heen krijgen, door ’n heel ver verleden, waar niemand van ons nog schuld aan heeft, gaat veel te ver, het wordt gewoon misbruikt:
  Wat moet z’n vreselijke kerel hier in ons land?
  Ga toch lekker terug waar je vandaan komt, Ghanees Akwasi Ansah , je bent tuig.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Ik heb helemaal niks tegen geweld.
   Iedereen die geweld gebruikt kan geweld terug krijgen.
   Geef mij een beuk voor me kop en je krijgt er 1 terug maar dan net even harder, om het niet te vergeten. Anders leren ze het nooit af.
   En dat geldt voor iedereen, man of vrouw maakt mij dan niet uit.

   Like

 13. Ton Ruygrok zegt:

  Als ik die ..Akwasi .. hoor denk ik .., oh nee hè.., ze zijn er weer.., brallers … ,80 + jaar terug had je die ook met een ander kleurtje weliswaar maar verder exact het zelfde .. massa’s opzwepen met een berg geschreeuw.. dat je mensen moet trappen die niet in jou plaatje passen .., met fuck dit en fuck dat .., .. en gefaciliteerd door een knieën knikkende overheid.., in het vooroorlogse Duitsland liet de government zich ook ringeloren door dit geteisem…, we weten waar het op uit draaide ……. en …. hoe het afgelopen is ….,
  A.Ruygrok ,Monster .

  Like

 14. bozeoudeman zegt:

  Het tuig heeft het miljardairs tuig aan hun kant en daarmee de politiek en de media, net als in de jaren dertig van de vorige eeuw het geval was. Toen was het om het communisme tegen te houden nu is het om de communisten (en hierna de islam) vrij spel te geven, want de dombo miljardairs denken dat zij alles wel onder controle zullen houden net als de dombo’s van toen dat dachten. Laat mij u in herinnering brengen dat opa Bush een fervent hater van democratie, een van de Amerikaanse bankiers was die Hitler financierden. We leven opnieuw in eenzelfde soort tijd. Ook toen waren er overal rellen net als nu, ook toen bleef de grote middenmoot zwijgen, net als nu en ook toen kwamen de Nazi’s en fascisten aan de macht door het uitoefenen van angst via geweld en terreur, net als nu. De eerste voortekenen van een nieuwe Kristalnacht hebben al plaatsgevonden. De vraag is wanneer staat er een Van der Lubbe op om de Rijksdag in Berlijn in de fik te steken, zodat Merkel een excuus heeft om de in het geniep klaargestoomde EU troepen te laten marcheren naar… als eerst Hongarije, om dat te bezetten om als voorbeeld te dienen voor andere landen, wat hen te wachten staat als zij onder het juk van Berlijn/Parijs/Brussel willen proberen uit te komen. Het wellicht enige dat nu anders is aan toen is, er is nu geen coalitie van democratische landen die de nieuwe nazi’s en fascisten zal bevechten. Door de politieke gekken die Soros en ander miljardair clowns volgen, zal uiteindelijk het geweld van de Antifa en BLM fascisten met tegengeweld worden beantwoord waardoor hierna de islam, als beide kanten moe gevochten en verzwakt zijn, zonder al te veel moeite heel de wereld kan inlijven. Briljant die linkse drollen! Briljant die omhooggevallen miljardairs als Gates en Zuckerberg! Zij zijn een duidelijk geval van ‘als niets komt tot iets is het een allemans verdriet’, en dat zullen we snel genoeg gaan ondervinden, we zitten in het einde van een jaren her bedachte strategie om de wereld naar hun dictatoriale laarzen te laten dansen. De nieuwe Ceasars zijn nu de CEO’s van met name de technologiebedrijven die denken dat hen eventjes zal lukken wat Napoleon niet is gelukt en wat Hitler niet is gelukt. Deze dwazen doen in werkelijkheid het vuile werk waar Mekka de vruchten van kan plukken. Dankzij gekken als Gates is straks de hele wereld gedwongen aan het Suikerfeest! Of anders koppie eraf!

  Like

 15. Rensk. zegt:

  Die wet van anderhalve meter. Bij wie ligt dan eigenlijk de bewijslast als een politieagent je beboet als je 1.50 afstand had van een vriend of vriendin? En stel dat het 1 meter 20 is wat dan?, Goed doordachte wet dus om de stapel rechtszaken die blijven liggen,omdat er geen tijd is nog even groter te maken. Het is onbeschrijfelijk belachelijk. Wat ik in begin al zei laat het virus maar rondgaan probeer de kwetsbaren zoveel mogelijk beschermen en de actieve ouderen kunnen ook zelf denken en verantwoording nemen. Nu gaat dit geen 2 jaar duren, maar jaren en jaren. Wie gelooft er dat een goed werkend vaccin komt die gelooft in sprookjes. Zelfs die griepspuiten vrijwaart je niet van de dood. Ik zou wel eens willen weten als niemand die griepspuit krijgt welk verschil je dan ziet tussen de jaren dat de griepspuiten wel gegeven werd. Spaanse griep duurde 2 jaar. Veel ellende, maar die ellende komt er nu ook alleen duurt die ellende vele malen langer.

  Like

 16. Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s