Spanje: VOX sleept Sánchez voor de rechter. Nu Rutte nog!

 

(Door: “Danny”)

De leider van Vox, Santiago Abascal, heeft aangekondigd dat zijn partij maandag president Pedro Sánchez en zijn regering voor de rechtbank zal slepen. De aanklachten luiden o.a.: “Misdaden van ernstige onvoorzichtigheid die de dood tot gevolg hebben”, “Ernstig letsel door nalatigheid” en “Misdaden tegen de rechten van werknemers wegens het weglaten van veiligheidsmaatregelen”, vanwege zijn desastreuze beleid de afgelopen maanden. (Bron)

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, gezond realisme, Links fascisme, Marxisme, Nationalisme, Patriottisme, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, Spanje, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Spanje: VOX sleept Sánchez voor de rechter. Nu Rutte nog!

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Hier in Nederland precies hetzelfde.
  Vergeet niet dat het verzorgend personeel in de bejaardenhuizen de mensen moesten verzorgen zonder beschermende kleding en verder alle spullen die nodig waren om de ouderen te beschermen.
  Het gevolg was dat de bejaarden in massa’s stierven en sterven.
  Nou de tijd aan komt dat het virus zichzelf op heft wegens het zomerweer is er van alles ingekocht.
  Voor mij wil dat zeggen dat er moedwillig met de levens van deze mensen is gesold alleen maar om de cijfers op te krikken en zodoende de lockdown voort te laten duren.
  Ik durf zonder enige schroom te stellen dat het daar in Den Haag een stelletje moordenaars zijn want deze zaken zijn allemaal moedwillig door gedrukt.
  Kijk wat er gebeurde in Amsterdam waar men met duizenden op de Dam zijn goedmenschen verhaaltje kon verkopen omdat Trump weer aangevallen kon worden en men later met een slappe lul story kwam dat het niet te voorkomen was en deze zogenaamde demonstratie toch echt wel nodig was.De ouderen zijn gewoon de dood in gejaagd wegens een politieke agenda.
  Veel meer heb Ik er noiet over te zeggen, alleen dat in bijna elk land hetzelfde scenario af gedraaid word met precies dezelfde slogans, want noem een land waar het kwatsverhaal van het nieuwe normaal niet verkocht is.

  Geliked door 2 people

 2. andre zegt:

  Sanchez is dezelfde engnek als onze glibber Rutte. Zelfde baas zelfde EU dus uitspraak is ook geldig op Rutte. Je moet natuurlijk wel het positieve zien van de EU.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Per 1 juli word de anderhalve meter wet van kracht. Wie zich er niet aan houdt word beboet. Geen advocaat of mensenrechtenorganisatie, die zich hiermee bezig houdt Het wordt een hele enge kafkaachtige samenleving. Een wet notabene.

  Like

 4. Jan zegt:

  Lid Vox levert ongezouten kritiek op de landverraderlijk linkse regering, die geen kritiek kan verdragen en dus begint te gillen en te krijsen

  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/csgvunwj&jwsource=cl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s