Weg met ons . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

52 reacties op Weg met ons . . .

 1. Monalisa zegt:

  20 mooie plekken?? Waar afgewerkt word, ga wel verder Europa in.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gienekehado zegt:

  Zou mij niks verbazen als er ‘achter de schermen’ gerommeld wordt met steekpenningen! Alles is geoorloofd om de OMVOLKING / VERRIJKING er door te drukken! Nu heb ik niks tegen vermenging van rassen / soorten, maar wel met de OPGELEGDE VERMENGING / VERDUNNING en met de SMEERLAPPERIJ die er mee gepaard gaat!!

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Twintig mooie plekken in Nederland, zoveel te zien; de kampioen (waarvan ik abonnee ben) komt nu met een rare coverfoto. Als of Nederlandse mannen niet meer bestaan. Ook in de reclamewereld van hetzelfde laken een pak; volop zwarte mannen, maar zeker geen Nederlandse mannen. Ze hadden beter (als ze toch zo nodig tegen de draad in willen zijn) een moslim met vrouw in een boerka kunnen afbeelden met op de achtergrond een moskee. En wat laat (mogelijk) de Kampioen in het vervolg voor mooie plekken zien ? Islamitische theehuizen, de Al-Aqsa moskee, biddende moslims midden op straat, een coverafbeelding van de Koran, het suikerfeest….De kampioen gaat met zijn tijd mee, alhoewel; het is wel de vooruitgang van de achteruitgang !

  Geliked door 1 persoon

 4. Yoshidepossi zegt:

  Kreeg het blad gisteren in de brievenbus. Mijn reactie was dezelfde…Ik wil niet geconfronteerd worden met die deugmentaliteit van ’n Ikea of ’n ANWB. en die zogenaamde ‘prachtige’ multiculti-samenleving…Nu gooi ik het blad altijd meteen weg, maar dit keer had ik wel de voorpagina verscheurd alvorens dit te doen Luchtte enigszins op….trouwens: de afkorting BLM betekent nu zeker Black Looting Motherfuckers?

  Like

 5. Blaffertje zegt:

  Het is net als met de reclame.
  In iedere reclame zit er een met een kleurtje omdat het ons door de strot gedrukt moet worden.

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Ik zie toch een klein lichtpuntje in deze ZWAR(T)E tijden; de gem. aanhanger van de grootste partij moet helegaar NIKS hebben van Akwasi en zijn SATANISCH BLM-GEMEKKER!! En bij het CDA, SGP, CU ea. zullen ze die NEPARTIEST ook niet in de armen sluiten!! Bij al die demo’s hebben mensen met amper levenservaring (en soortgenoten van Floyd) de overhand. Over 20 jaar, of eerder, praten we wel eens weer met die boze mensjes! Nog zo iets; in al die steden waar zoveel (?) woede heerst, kun je na zonsondergang beter niet op straat begeven!! BLM en criminaliteit gaan hand in hand!

  Like

 7. Japio zegt:

  Ook bij de Anwb moet blijkbaar de multiculti door de strot geduwd worden. Ook van die shit blijven we niet verschoond. Als je de kampioen las vroeger was het heerlijk Hollands met een vleugje buitenland wat reizen betrof. Nu moeten de zwoearten ook hier het zooitje ontsieren met hun grimassen met dank aan de Anwb. Het is tegenwoordig allemaal zo politiek correct, zelfs de anwb doet er aan mee. Bijna in elke reclame gespeeld of gedrukt, er moet een getinte in voorkomen.

  Like

 8. Jan zegt:

  De vuurtoren van Edam. Ik kom er regelmatig op de fiets maar heb daar nog nooit 1 zwarte gezien, wel Israeliers, dus dit is inderdaad vieze linkse multicultipropaganda.

  Like

 9. Steven zegt:

  Dat zie je tegenwoordig overal.. in reclames..blaadjes.
  En het valt dan ook nog ERG op dat de man 9 VAN DE 10 KEER ZWART is en de vrouw BLANK.
  Zwarte vrouw met blanke man is schijnbaar een probleem.

  LINKS KUT VOLK in Nederland…cultuurverziekers en jezelf uitroeien!

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ze hebben een overschot aan zwarte negers geïmporteerd, dus daar moeten ze eerst van af en aan de vrouw brengen.
   En daar zaten geen zwarte vrouwen bij, die zijn allemaal thuis in Afrika gebleven, dus daar kunnen ze dan ook niet mee adverteren.

   Like

   • fleckie zegt:

    En na 5 jaar, ingeburgerd, …en gekleurde madam, met gezin ondersteuning gebeurd hebbend, mag het hele gezin. zich bij De Kostwinner voegen..?,!

    Like

 10. Betty Boob. zegt:

  ik heb niks tegen gemengde stellen, van verschillende culturen, ik ben voor vrijheid blijheid.
  Maar het is gewoon opvallend te noemen dat onze mainstream media graag gemengde koppels van verschillende culturen uitzend.
  Dat noem ik ik dus pure propaganda, manipulatie, hersenspoeling, indoctrinatie!
  Zij zouden geen opvoeders mogen zijn, zoals ze nu willen doen.
  Ik kijk nog maar zelden naar de npo.
  Bah wat ’n zooitje.

  Geliked door 1 persoon

 11. delamontagne zegt:

  Je zou toch haast zeggen dat dit verbloemde, zeg maar verborgen raciesme is.
  Een donkere man tegen de achtergrond van een Witte Vuurtoren.
  En dan ook nog eens een witte vrouw erbij, waar moet dat heen met Nederland…………….

  Like

  • Harry zegt:

   Wedden dat als we de vuurtorens zwart verven dat ze dat ook weer als een belediging zien ?
   Logica is ver te zoeken bij die lui , als het een beetje ingewikkeld wordt , gaat hun verstand op zwart , zeg maar .

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Onderling RACISME [ waar jij ’t weleens over hebt ! ] ( je bent echt niet de enige waarvan ik dit hoor ) tussen de Zwarte bevolkingsgroepen;
    las deze reactie in EW;
    / / /
    Ik heb zelf 5 jaar in Liberia gewoond en gewerkt en daarna nog vele jaren in het MO en Afrika op projectbasis gewerkt. Met name in Liberia was het idem dito
    Racisme vind je in Afrika, tussen de verschillende stammen. In Zimbabwe was mijn huurbaas een Ndebele en toen ik vertrok, vroeg hij of ik vrienden had die zijn cottage wilde huren. Ik opperde een advertentie maar zijn reactie was dat hij geen Shona honden in zijn huis wilde hebben. Of een Shona ziekenverzorgster die weigerde een patiënt te wassen. Omdat hij een Ndebele was.
    Verleden week is er weer een blanke boer in Zuid Afrika doodgemarteld maar ik zie niets op voorpagina’s of demonstraties. Vreemd.
    / *
    Als ik wel eens verhalen vertelde in Nederland over mijn ervaringen kreeg ik dikwijls te horen dat ik zat te liegen en dat ik een rascist was.
    Maar ja, de zelfbenoemde Nederlandsche linkse Übermenschen hebben geen benul van de realiteit.
    ( dat laatste stukje ondervond ik paar weken terug bij kennissen hier. )
    Zij heeft lang met man in div. Afrikaanse landen gewoond, man werkte voor UNILEVER en weet hoe de vork in de steel zit.
    Ik vertelde iets over moslims, nou voor ik ’t wist had ik de grootste ruzie met een van de nieuwe aanwezigen [ die ik niet eerder had gezien/ontmoet ! ] was niet waar, racistisch etc,etc. ]
    Nu hoor ik een paar dagen terug van haar dat die ruzie zoekende mevrouw psychologe is/ was en eigenlijk alleen Fr goed kent.

    Like

 12. Yvonne zegt:

  Reclame dansende meneer met kleurtje en baby in zijn armen en de blanke moeder van de blanke baby staat stralend te kijken
  Trouwens ze discrimineren elkaar ook ik had Surinaams Hindoestaans kennisje en die zei over andere mensen met een kleurtje die vuile rot buitenlanders

  Geliked door 1 persoon

 13. freda110 zegt:

  Echt een typische Nederlands plaatje zoals je tegenwoordig dagelijks ook in de reclame kunt zien.
  Ik wordt daar kotsmisselijk van en heb het idee dat dat heel bewust gedaan wordt en dat de multiculti ons van bovenaf met geweld door de strot gedrukt moet worden.
  Dus kijk ik tv on demand en spoel al deze indoctrinatie gewoon weg.

  Like

 14. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/geert-wilders-gaat-mondelinge-vragen-stellen-in-de-kamer-over-geweldsrapper-akwasi-waarom-heeft-de-politie-of-om-nog-geen-actie-ondernomen/

  Geert Wilders gaat mondelinge vragen stellen in de Kamer over ‘geweldsrapper’ Akwasi! ‘Waarom heeft de politie of OM nog geen actie ondernomen

  Geert Wilders gaat aankomende dinsdag mondelinge vragen stellen aan Minister Ferd Grapperhaus. Want volgens Wilders is het onbegrijpelijk dat het OM en de politie nog actie hebben ondernomen. Akwasi roept luid en duidelijk op tot geweld maar iedereen zwijgt erover en laat het gebeuren. Ondertussen mocht Akwasi nog even komen uithuilen bij M.

  Iedereen zat vol verbazing te kijken toen rapper Akwasi ineens doodleuk mededeelde dat hij iedereen die als Zwarte Piet over straat gaat een ‘trap in het gezicht’ gaat geven

  Like

 15. Meine zegt:

  Wij moeten diversiteit koesteren, niet uitroeien.
  Op deze manier zal blond als eerste uitsterven, en alles bruin worden. Willen we dat ? En wie is dat continue aan het pushen ?

  Daarnaast is het nuttig om verschillende “soorten” mensen te houden, het moet juist uit elkaar groeien. De reden is een bredere genenpool. zodat er bij een “echte” pandemie meer kans is dat een grote(re) groep het overleeft. Bij de Noord-Europeanen is er een afwijking in de CCR5-Delta32, die immuniteit geeft tegen HIV, en dus ook tegen die Wuhan-CoVid-19.

  Europeanen kunnen melk drinken, hebben geen lactose intolerantie, draagtijd van een blanke is 40-41 weken, bij een neger is het 39 weken. Negerkinderen groeien sneller dan blanke kinderen, en komen eerder in de pubertijd, Intelligentie bij Aziaten is hoger dan bij blanken,… en zo zijn er veel meer verschillen.

  https://www.malbar.fr/POURQUOI-LES-CANDIDATES-AU-CONCOURS-MISS-INDIA-ONT-TOUTES-LA-MEME-TETE_a1976.html
  Kijk eens naar Miss-world verkiezingen India. daar is geen diversiteit meer.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Ook zo’n ‘nieuw normaal’: een zwarte kerel met een blanke vrouw.
  Het wordt ons zó geniepig door de strot gewurgd!

  Trouwens: wat ziet een blanke vrouw in zo’n zwarte stamper?
  Ik moet er niet aan dénken!

  Geliked door 1 persoon

 17. danny zegt:

  https://nos.nl/collectie/13842/artikel/2336401-nieuw-protest-tegen-racisme-gepland-in-amsterdam

  De corona dictatuur is voor even gestaakt, dus gaat Rutte en cs, zwart tegen blank opzetten, om Nederland wederom te frusteren. Wordt wel erg doorzichtig nu.

  Like

 18. Kuu zegt:

  Ik voel me GEDISCRIMINEERD:
  – ik ben blank, ben Nederlander, man, heb blauwe ogen en ben Christen:

  ik mag alleen mijn bek houden in mijn eigen land, voor fascist worden uitgemaakt en moet belasting betalen, en de hele dag gezeik van minderheden aanhoren!!!

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   Je bent vergeten te vertellen dat we ook de OVERLAST die allochtonen meebrengen maar moeten absorberen. Want ook als je hier iets van vindt of zegt zal je wel een allochtonen-hater wezen, of een PVV Tokkie!
   BLANK moet en zal worden uitgeroeid.. daar zet men VOL op in!
   Het zal mij niet verbazen als er ooit er een wet komt die stelt dat het strafbaar wordt als je een blank kind ter wereld brengt!

   Geliked door 1 persoon

  • danny zegt:

   @kuu
   Ben ik geheel met je eens. We worden tegen mekaar opgezet ;, blanken vs zwarten, moslim vs christen etc, met doel een groot deel vh blanke ras uit te roeiien.
   Ik vermoed dat de NWO en de Bilderbergers daar achter zitten.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Kuu, rustig man, ze hebben er ook nog een paar voor jou achter de hand gehouden.

   Like

 19. guusvelraeds zegt:

  Weg met ons? Dat gaat niet zomaar gebeuren!

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Monalisa 6 juni 2020 om 23:32

   Heb je deze reactie gelezen?
   “Laat hem lekker genieten.” !!!
   Waarom die parasiet wél en arme, oude, opgesloten, eenzame mensen niet?
   Wat zijn er toch nog veel dociele ‘koningsgezinde’ sukkels, die de ‘oranjes’ aflebberen.
   Zijne doorluchtigheid zal best “hele mooie deals sluiten”. Ja, voor zichzelf, voor ons wordt het leven onbetaalbaar. Wij merken niets van die “hele mooie deals”.

   @hkklein (tweets op persoonlijke titel) 🇳🇱🇨🇲
   @hkklein
   ·
   11 u
   Als antwoord op
   @Urbanik
   Ontzettend kinderachtige en jaloerse reacties hier. Ik zou niet met hem willen ruilen en hij is vast niet perfect maar zet zich volledig in door ons land in het buitenland uitstekend te vertegenwoordigen en hele mooie deals te sluiten. Niks mis mee en laat bem@lekker genieten.

   Geliked door 1 persoon

  • Helemaal leuk wordt het als je de site van de fabrikant bekijkt, het schip is bedoeld als tender voor jachteigenaren, dus zeg maar een soort veerbootje om van en naar je miljoenenjacht te varen !
   Lengte 16 meter breedte 4,40 meter
   Motoren 3x Volvo Penta 480 PK
   Topsnelheid 74,8 km/u (40 knopen)
   Kruissnelheid 46,3 km/u (25 knopen)
   Benzinetank 2368 ltr
   Gebruik op kruissnelheid 130 ltr per uur

   https://www.wajer.com/models/wajer-55

   Like

 20. David zegt:

  De zwarte mensen gaan de blanke mensen van de aarde af jagen, dat denk ik

  Geliked door 1 persoon

 21. Piet Snot zegt:

  20-30 jaar geleden zou hier niemand over vallen.
  Tegenwoordig weet je dat er een politieke boodschap achter zit.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Vaak fan van Groen Slinks of D666, bakfiets-mama’s. nu of straks, na studie.
  Wij zeggen:

  Like

 23. Zijlstra zegt:

  Nieuw bootje van Uw Koning, echt solidair met het oog op de komende crisis. In Duitsland gaat men daarom de BTW op levensmiddelen verlagen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s