“Het is zo gruwelijk, ik heb nog nooit zoveel gehuild” – de volkerenmoord op blanken in Zuid-Afrika

Screenshot_127

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

In Zuid-Afrika vindt een volkerenmoord tegen blanke boeren plaats. Ondanks het acute gevaar waren de YouTubers Lauren Southern en Caolan Robertson deze week in Zuid-Afrika om er eindelijk internationaal over te berichten. Een gastbijdrage uit het jaar 2018, die nu opnieuw gelezen zou moeten worden…

philosophia perennis

Lauren Southern werd met haar verslaggeving van de actie “Defend Europe” en de G20-mensenjacht ook in Duitsland bekend. Sinds deze week bericht ze met haar voormalige “Rebel Media” collega Caolan Robertson uit Zuid-Afrika.

Het geweld daar tart iedere beschrijving:

“Vandaag hebben we een vrouw geïnterviewd die farmmoorden onderzoekt. Onlangs werd een 12-jarige jongen is een badkuip vol kokend water verdronken. Ze moest zijn gesmolten huis van de rand van het bad afkrabben. Dit land wordt gegrepen door een golf extreme wreedheid, en de westelijke media zwijgen het dood”,

schreef Robertson op 13-01 op Twitter.

“Het breekt mijn hart. Ik heb de hele dag families geïnterviewd, waarvan dierbaren vermoord werden, die zelf neergeschoten of gefolterd werden, en die alles kwijtgeraakt zijn, omdat de Zuid-Afrikaanse regering niets voor ze doet. Ik heb sinds lange tijd niet zoveel gehuild. Ik zal er voor zorgen dat hun verhalen eindelijk gehoor vinden”,

schreef Southern op 11-01 op Twitter.

Laura Southern zette op 15-01-2018 de eerste video van een serie interviews online. Ze sprak met een boerin genaamd Janine, wier vader met zes schoten in de buik en het achterhoofd geëxecuteerd werd, terwijl hij probeerde zijn zoon te bellen.

“Ze hebben ongeveer € 1300,- buitgemaakt. Wat eten uit de keuken., Daarna zijn ze weer vertrokken. Ik vraag me af waarom. Waarom moest mijn vader sterven?… Ze pakken de zwaksten, die 65 jaar en ouder zijn. Weldra zullen we hier niet meer kunnen blijven”,

zegt Janine. “Ik heb nog niets gehoord van ook maar één enkele regeringsambtenaar. Niemand heeft zich ermee beziggehouden.”

In Zuid-Afrika vindt elke dag een farmaanval plaats. Blanke medeburgers worden – in het land met het op zeven na hoogste moordpercentage ter wereld – driemaal zo vaak vermoord als de gemiddelde burgers, blanke boeren zesmaal zo vaak, vaak na urenlange foltering en mishandeling.

Sinds het einde van de “Apartheid” in 1994 werden er tot 4000 blanke boeren vermoord. De politie vervolgt deze misdaden slechts halfslachtig.

Genocide Watch” spreekt van een dreigende volkerenmoord. In november protesteerden 1500 demonstranten in Pretoria en overhandigden een petitie aan de regering. “Farmmoorden zijn een landelijke crisis en moeten als zodanig behandeld worden”, zei Ernst Roets van “AfriForum”.

Het geweld in Zuid-Afrika heeft inmiddels ook het “veilige” Kaapstad bereikt. Bij de beroemde Tafelberg werden in het weekend wandelaars en zelfs een groep wielrenners aangevallen. Op 03-12 werd een Oostenrijks echtpaar op het strand bij Kaapstad neergestoken. In september werd een werd een groep met 36 deels over de 70-jarige toeristen uit Nederland direct na hun aankomst in Johannesburg beroofd.

De Duitse regering heeft in 2016-2017 ruim € 314 miljoen “ontwikkelingshulp” aan het corrupte regime in Zuid-Afrika betaald. In die periode is de groei van de voormalige economische motor Zuid-Afrika gedaald naar een historisch dieptepunt van + 0,5%.

De Duitse regering zwijgt nog steeds over de volkerenmoord op blanken in Zuid-Afrika.

 


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, Genocide, Racisme, Rotzakken, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

36 reacties op “Het is zo gruwelijk, ik heb nog nooit zoveel gehuild” – de volkerenmoord op blanken in Zuid-Afrika

 1. koddebeier zegt:

  En Europa zwijgt………………..Het politieke schorem !!!!!!

  Geliked door 7 people

  • Betty Boob. zegt:

   Europa moet hen actief naar hier gaan halen, of andere westerse landen!
   – en de illegalen gelukszoekers uit Afrika linea recta terug, laten zijn zelf hen land maar op bouwen, en niet hier!
   -ik snap ook niks, van de al jaren langen donaties die worden gevraagd voor zielige Afrikaanse hongerige kindjes, hier op tv, ik zie dit nu al ruim 50 jaar hier op tv, kunnen ze zichzelf inmiddels nog niet behelpen, waar is al dat gedoneerde geld naar toe gegaan?
   Vast niet naar het aanleggen van water irrigatie bronnen, dit in tegenstelling met Israel, die zelfs hen woestijnse grond weer heeft laten herleven, sinds 1948 met moderne wetenschap.

   Geliked door 8 people

 2. Steven zegt:

  Hier HOOR of ZIE je NIEMAND tegen in opstand komen. Laat staan dat ze het op de NPO, M of nieuwshoer ten gehore brengen.
  Het enige waar ze zich om bekommeren is dat BLANKEN racisten zijn en uitgebannen dient te worden. Dit terwijl het vaak andersom is en je daar geen WOORD over hoort.
  Het is echt een debiele samenleving geworden die opgehitst wordt door al die LINKSE tyfuslijers!!

  Geliked door 9 people

 3. Jean zegt:

  Dat “blanken” in grote massa afgeslacht worden door “zwarten” daar hoor je niets over maar owee als één zwarte op foutieve wijze het leven verliest waarbij we niet weten waarom die agent zo gehandeld heeft dan is de wereld te klein, overal staan die gekleurden te schreeuwen maar respect voor de seculiere wetten is ze vreemd.
  ‘Elke’ vorm van geweld is verwerpelijk maar dan wel aan beide kanten.

  Geliked door 9 people

 4. Marijke zegt:

  Niet alleen de Duitse regering zwijgt hierover… Gelukkig kan Mark begrip opbrengen over de “pijn van Zwarte Piet”. Ik word hier kotsmisselijk van!

  Geliked door 9 people

 5. Betty Boob. zegt:

  Wij zijn verplicht, om deze blanken asiel te verlenen, het is gruwelijk wat hen overkomt. maar dat was de apartheid ook, die hen blanken voorouders sinds 1948 uitoefende op de meerderheid van de zwarte bevolking in zuid Afrika:
  Citaat:

  Ruim veertig jaar was Zuid-Afrika in de greep van de apartheid, een uitgebreid stelsel van gedwongen segregatie, discriminatie en uitsluiting. Het moest ervoor zorgen dat de blanke minderheid voor altijd de baas zou blijven. De tien stappen van apartheid op een rij.

  1 Geen stem
  Alleen blanken mochten kiezen
  Apartheid werd vanaf 1948 ingevoerd door de witte regering van Zuid-Afrika. Waarom was de regering wit, terwijl 80 procent van de bevolking zwart, bruin of Indisch was? Simpel: omdat alleen blanken stemrecht hadden. Het land werd vanaf midden zeventiende eeuw gekoloniseerd door achtereenvolgens Nederlanders en Britten. Toen zij in de negentiende eeuw democratische structuren schiepen, piekerden ze er niet over om stemrecht voor alle Zuid-Afrikanen in te voeren. Dat zou het einde van de witte suprematie betekenen. Of zoals de belangrijkste apartheidspoliticus Hendrik Verwoerd zijn geschokte achterban voorhield: ‘Dan regeer hulle!’

  Dit was het schrikbeeld voor de meeste blanken. ‘Bantoes’, zoals de zwarten officieel werden aangeduid, stonden volgens hen op een lager beschavingspeil en moesten zich eerst ontwikkelen. Dat kon nog wel generaties duren. Zonder witte leiding zou Zuid-Afrika binnen de kortste keren naar de knoppen gaan. Dan ging de ‘blanke, christelijke beschaving’ ten onder door de swart oorstroming.

  ————–
  Einde citaat.
  https://www.historischnieuwsblad.nl/apartheid-in-zuid-afrika-rassenwaan-in-10-stappen/

  schiet mij maar lek.

  Geliked door 1 persoon

 6. Betty Boob. zegt:

  Ik vind het ook walgelijk, die haat en het vreselijke geweld satanische geweld!
  Citaat bericht:

  Het geweld daar tart iedere beschrijving:

  “Vandaag hebben we een vrouw geïnterviewd die farmmoorden onderzoekt. Onlangs werd een 12-jarige jongen is een badkuip vol kokend water verdronken. Ze moest zijn gesmolten huis van de rand van het bad afkrabben. Dit land wordt gegrepen door een golf extreme wreedheid, en de westelijke media zwijgen het dood”,

  schreef Robertson op 13-01 op Twitter.
  ————————————–

  Einde citaat.

  Dit is Duivels te noemen!

  Geliked door 3 people

 7. Zelfs de nederlandse christenen interesseert het geen moer. Ik heb zegers cs daar nog niet over gehoord.

  Geliked door 4 people

 8. Betty Boob. zegt:

  Off topic!
  – oke niet Zuid Afrika maar ’n ander Afrikaans land! Somalië, wat deze doen met ’n 13 jarig meisje, is puur satanisme, in de naam van de Islam:
  het zijn barbaren:

  Geliked door 1 persoon

 9. Piet Snot zegt:

  Hier gaan ze voor een zware crimineel de straat op en om te zeiken over racisme.
  Niet voor de slachtoffers van dat zwarte racisme.

  Geliked door 1 persoon

 10. bedonderde burger zegt:

  Wat nu in Zuid Afrika plaatsvindt is straks ons voorland als Merkel, Macron en hun bende Antifa moordenaars en neplinkse fascisten hun zin doordrijven en Europa overspoelen met 200 miljoen Afrikanen bovenop de bijna 100 miljoen immigranten en ‘vluchtelingen’ die er al zijn om de Europese bevolking mee te verdunnen. Nu nog pakweg 400 miljoen EU Europeanen en 100 miljoen vreemden, naar straks 350 miljoen EU Europeanen en 300 miljoen vreemden. Eenieder met verstand in het hoofd in plaats van links zaagsel weet waar dit naar toe gaat: Een reservaat voor misschien dan nog 100.000 EU Europeanen en 800 miljoen vreemden in ons Europa. Maar dit heet geen omvolking volgens liegende zwamneuzen van de NPO en ander soort media oplichters en collaborateurs. Europeanen wordt wakker u heeft niet veel tijd meer, de corona hoax is de generale repetitie geweest voor de genocide op u allen die wordt voorbereid, u heeft getoond braaf te doen wat een overheid, goed of fout, van u eist dat u doet, zonder morren , zonder tegenstand, eins, zwei drei, op weg naar de nieuwe kampen, met dank aan Soros, Gates, Zuckerberg en meer van dat soort rapalje!

  Geliked door 4 people

 11. Bob zegt:

  De apartheid is verandert in een ideaal staat.
  Van apartheid geen geen sprake.
  Mandela met de staatsterroristen uit NL hebben hun zin.
  Amerika moet zwart worden.

  Like

 12. dingenamaria zegt:

  Nou, dat klopt dan ook, het gaat volkomen naar de knoppen……..triest……..

  Like

 13. Betty Boob. zegt:

  Voor de echte onderdrukten van Afrika, die vreedzaam zijn gebleven, en de geschiedenis beter begrijpen, en niet over zijn gegaan tot haat en plundering, en alle andere barbaarsheden, in deze wat men mag verwachte geciviliseerde wereld. net als vele Joodse mensen ook niet tot deze verbitterdheid, van barbaarsheid zijn verworden, om wraak te nemen, op alles en iedereen, na wat zij als bevolkingsgroep hebben moeten verduren, want uiteraard zijn die er ook vreselijk behandeld wereldwijd, waarom doen zij dit niet?

  -Omdat zij alle kinderen van God zijn.

  Geliked door 1 persoon

 14. Asgard zegt:

  Zonder witte leiding zou Zuid-Afrika binnen de kortste keren naar de knoppen gaan. Dan ging de ‘blanke, christelijke beschaving’ ten onder door de swart oorstroming.

  Dat zegt deze idjood ook over het nieuwe Europa,..exact hetzelfde maar nu alleen om Europa te verzwakken!!

  Like

  • Betty Boob. zegt:

   Het verschil zit hem in oorsprong, Afrika, was niet christelijk, totdat omhooggevallen christenen, dachten dat land met hen bewoners, te moeten gaan BESTUREN!!!! onder het mom van christelijkheid, in tegenstelling tot ons vrije westen, wat al vanuit oudsher is gebaseerd op joods/christelijke normen en waarde, en daar zit de fout.
   Het is ’n arrogante houding om te veronderstellen, dat Afrika ’n witte leiding van christenen nodig zou hebben gehad, want die houding was zeker niet zuiver op de graat.
   Maar dat is ’n theologisch onderwerp.

   Like

   • benkokjoodschrpastor zegt:

    Hi BB,
    Helemaal eens. Men heeft de Bijbel misbruikt en er uit gehaald, dat de ene mens meer waard is dan de andere, terwijl Yeshua van uit de Tora leert, dat ” je je naaste moet liefhebben als jezelf”.
    Bij Paulus lezen we, dat “in de Messias geen onderscheid is tussen Jood en niet-Jood, man of vrouw, slaaf of vrije” ,Galaten 3:26-29 , maar dat slaat dan wel op de groep Bijbelse gelovigen.
    Uiteraard moet je de anders denkende mens ook vanuit genoemde naastenliefde behandelen.
    En een andermans land bezetten en koloniseren vind ik nergens in de Bijbel, dus daar zaten de Boeren dan fout, Nederlanders (!), https://nl.wikipedia.org/wiki/Kolonie_(staatkundig)
    Ze namen een misleide Gereformeerde Kerk traditie mee, totaal afwijkend van de Handelingengemeente, waar men net na Yeshua goed begreep hoe het Bijbelse geloofsleven moet worden ingevuld.
    Shalom
    Ben Kok (joods-chr. pastor)
    tora-yeshua.nl

    Geliked door 1 persoon

 15. Julia zegt:

  Dit wordt door de politiek, NPO en de linkse media totaal bewust dood gezwegen. Al die blanke linkse meelopers die nu zo tegen het racisme protesteren zijn dermate oerdomme meelopers die geen enkel besef hebben wat er door de zwarte zielenpoten wordt aangedaan t.o.v. blanke boeren en de vele zwarten die elkaar afslachten. Nee die idioten hebben het druk met een zwarte crimineel ergens in Amerika en denken nu de wereld te kunnen veroveren samen met hun terroristische terreurgroepen. Ze vergeten één ding dat de dag niet meer ver weg is dat er een complete rassenoorlog los barst en zelf de blanke slavinnen zullen zijn die verkracht en vermoord worden om dat ze blank zijn. Wel hilarisch dat zij hier hun zelf aan mee hebben gewerkt. Inmiddels komt bij een gezond denkend mens dat algehele gezeik rondom Black Matter de keel uit. Politie wordt ingezet om deze lapzwansen te beschermen in plaats van op te treden terwijl de kogels en messteken in Nederland hoogtij vieren. Politiek hartelijk dank voor uw gulle bijdrage aan deze terreurorganisatie en Justitie hartelijk dank voor uw medewerking dat u haatzaaier Akwasi vrij laat rondlopen. Tevens hartelijk dank NPO en linkse media dat u heeft meegewerkt aan deze hysterische propaganda maar helaas de realiteit niet publiceert. De beste oplossing is dat al die zwarten die zo ongelukkig zijn het land uit te trappen mede met die linkse aanhangers en de blanke boeren uit Afrika van harte welkom te heten. Zo blijft Zwarte Piet gewoon Zwarte Piet (een eeuwenoude traditie) en zo handhaven we de negerzoen en de moorkoppen omdat het nu voor altijd afgelopen moet zijn over dat eeuwig gezeik en zogenoemd racisme. Het gaat nu werkelijk alle perken te buiten en is misselijkmakend.

  Geliked door 6 people

 16. Gienekehado zegt:

  30% werkloosheid in ZA! Komt nooit weer goed. Des te minder Blanken, des te meer ZOOI!!

  Geliked door 1 persoon

 17. Julia zegt:

  Ik condoleer alle blanke nabestaanden die geliefde, naasten of vrienden die door de zwarten zijn vermoord in Afrika. Het zal o.a. Rutte en Halsema sieren hier eens een moment stilte in acht te nemen op o.a. De Dam en Malieveld in plaats mee te heulen over dat eeuwig gezeur slavernij waar nu na jaren en nog eens jaren zwarten profiteren en hopen en zelfs nog een schadevergoeding er uit te slepen. Nog een tip voor al die meelopers tegen racisme Kijk om u heen in de wereld hoeveel zwarte vrouwen door zwarten zijn verkracht, borsten zijn afgehakt en voor het leven zijn getekend en massa’s jonge zwarte meisjes zijn verdwenen en misbruikt.. Het racisme viert hoogtij binnen de zwarte bevolking zelf.

  Like

  • boorzalf zegt:

   Dat zie je in Nederland ook die politieke haat tegen de blanken, we hoeven maar even te kijken naar amsterdam waar negers lopen te schreeuwen om zwarte piet in zijn bek te trappen wat eigenlijk bedoelt wordt de blanken.

   Like

 18. ronjaspers zegt:

  Als je op internet naar “plaasmoorde” zoekt zijn er 70.000 blanke boeren afgeslacht.

  Like

  • Lot zegt:

   ron jaspers,
   Dat is net even meer, als het aantal gedode nederlandse joden in duitsland in WOII.

   Van de 150000 joden hier waren 1/3 gevlucht uit duitsland en waren 100000 nederlandse joden. 2/3 heeft het niet overleefd, dus ongeveer een 70.000 nederlandse joden zijn vermoord. Elk jaar wordt dat herdacht met de bedoeling dat dat niet meer gebeurd.

   Geliked door 1 persoon

 19. Lost Johnny zegt:

  …mij is duidelijk geworden dat zaken zoals de Plaatsmoorden en geweld tegen blanken simpelweg structureel word gezien als non informatie en een smet op het linkse gedachtengoed. Dus bestaat het niet, is het fake nieuws of gewoon nooit gebeurd….en rechts Nederland, dus alle VVD en CDA stemmers en hun politieke leiders vinden het best, zolang het in hun agenda past en ze er een regerings meerderheid van kunnen volmakene is het linkse verhaal goed genoeg….

  En de pers vreet prima van al het onrecht de gekleurde medemens aangedaan…..tot een cultstatus verheven. Ze zullen nooit meer op hun woorden en verhalen terugkeren, excuus maken of objectief over iets schrijven…

  Hiermee is voorgoed onze wereld kapot gemaakt, er zal geleefd worden op de restanten uit het verleden, maar opbouw is reeds gestagneerd. Oja, een economie op gang brengen door geld te maken is letterlijk de boel bedriegen, en iemand gaat uiteindelijk de prijs ervoor betalen. U en ik, zeer waarschijnlijk. Want in Europa mag de euro misschien nog iets waard zijn, in vele landen ter wereld is de euro steeds minder waard, en dat is niet omdat die landen een sterke munt hebben….

  We zijn de grens over in wat je burgeroorlog mag noemen, we zitten er nu echt in. Het zal misschien niet vandaag een bloedbad voor uw deur worden, maat elders is het al chaos, elders in Europa is het leven van een blanke al tot niets gereduceerd. Dit is volledig te wijten aan de waanzin van links en de hebzucht van rechts. Alles geregisseerd door de media die hun verhalen grotendeels inkopen bij de grossier. En rara wie is daar stuurman?

  We zijn klaar met praten, het is zinloos. De rede heeft verloren, geweld zal laten zien wie er mag leven en sterven, en daarmee wiens gelijk de geschiedenis zal schrijven. Het zegt nooit iets over de geschiedenis zelf…..waarom is het eigenlijk nog een vak op scholen?

  Wie er morgen de deur uitgaat doet er goed aan rekening te houden met waanzinnige massa’s, die u willen zien knielen of u de kop trachten in te slaan indien u niet knielt. Dit is wat waanzin behelst, als een massa hun wil en wijsheid oplegt aan een neutrale individu. Vanaf hier zal het steeds extremer worden, politie zal steeds sneller leren weg te komen van plaatsen van onrust.
  En u, u mag kapot gaan van uw regering, dood worden getrapt of invalide worden geschopt.
  Vele landgenoten hebben ondertussen die lot ondergaan, maar veel meer zullen het gaan delen.

  We zijn letterlijk machteloos gemaakt en moeten nu geknield wachten op wat hen die heersen belieft ons als lot te gunnen. Verwacht niets, maar kijk naar het verleden en zie wat de toekomst brengen gaat.

  Als u in staat bent en financieel de stap kunt behappen om weg te komen uit deze waanzin dan moet u die kans mijns inziens niet laten liggen. Het is geen vlucht maar een keuze tot leven. Hier zullen allen sterven die niet die keuze konden maken.

  Depressief? Blij ben ik niet nee, ik zie een wereld met zoveel mogelijkheden kapot gaan voor mijn ogen. Ik heb de groei gezien, de verbeteringen, en dan de aftakeling. Nu ga ik de chaos en de waanzin meemaken. Ik heb eigenlijk voor een mens een rijk leven.

  Helaas betaald het niet de rekening om weg te komen, en armoedzaaiers wil men nergens, zeker niet als ze al aftands een land binnen komen. Ik zal hier sterven, maar met trots. Trots op mijn leven, dat ik naar eer en geweten heb geleefd, mijn eer, mijn geweten.

  Geef me een zwaard.

  Geliked door 3 people

 20. Sinyo zegt:

  Wie herinnert zich nog het verbod om Outspan Sinaasappelen te nuttigen. Made in South Africa. Dagelijks via de radio te vernemen. Eind jaren 60. Daar was ook ene Eefje Smit (God moge haar in genade hebben aangenomen) nogal in de kijker. Een oud international, die ook nog een of andere balprijs heeft opgedragen aan die Wandela(ar) van de ANC.
  Dan ook nog die Huizen-Crackers,. Allemaal voortekenen van wat nu gebeurt.
  Ik zou het zelf niet betreuren om z.s.m. deze wereld te verlaten via de schoorsteen van een Crème de la Crèmatorium. Een juichende D66 achterlatend.

  Geliked door 2 people

 21. pepo Copyright zegt:

  Zo ver heen.
  Waar moet dat heen met zoveel idioten.

  Geliked door 1 persoon

 22. Oeps zegt:

  Na een politiek van 40 jaar ”apartheid” in Zuid-Afrika zijn de rollen nu omgekeerd. Het zijn niet langer meer de blanken, die de macht hebben, maar de zwarten. En die zwarten zijn bepaaldelijk niet erg subtiel in de uitoefening van hun macht. Het is nu roof en moord all over the place. De blanken zijn hun leven niet meer zeker. Als we in ogenschouw nemen, dat veel van die blanken Nederlandse roots hebben, die in veel gevallen teruggaan tot de tijd van de V.O.C., dan ben ik van mening, dat wij ruimhartig die blanken, zeker degenen met Nederlandse roots, de mogelijkheid moeten bieden, zich weer in Nederland te vestigen en weer een Nederlands paspoort te verkrijgen. Onze grenzen staan immers al jarenlang open voor gelukzoekers uit allerlei Islamitische landen, die geen respect hebben voor onze cultuur, wetten, waarden en normen. Wat is de logica, dat wij dit tuig wel opnemen en mensen, die tot ons eigen volk behoren en wier leven nu in gevaar is, in de kou laten staan ???

  Geliked door 2 people

 23. Betty Boob. zegt:

  karton zegt:
  7 juni 2020 om 18:52
  @ Betty Boop. Ze kónden zichzelf ooit heel hoed bedruipen, genoeg te eten enz. Toen werden de blanken verjaagd en sindsdien blijft dat zwarte volk bedelen bij de blanken !
  ————————————————————

  De westerse kolonialistische, hadden er gewoon weg moeten blijven !
  Nu krijgt men dank, van de inheemse bevolking, ondanks alles, wat de kolonisten voor voorspoed brachten, op economisch gebiedt en welvaart, hen apartheidsbeleid, keert zich nu tegen hen, veelal door ongeschoolde wilde barbaren die nog in hen denk vermogen 100 jaar achter leven, maar wellicht was de westerse blanke, daar beter nooit zich gaan vestigen?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s