Trump krijgt gelijk; totale blamage voor Maas en Merkel: Iran verrijkt al jarenlang, in strijd met het verdrag, grote hoeveelheden uranium

Screenshot_117

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw heeft Trump gelijk gekregen, opnieuw heeft de Duitse slappe falende politiek zichzelf tot op het bot geblameerd: het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) waarschuwt in een gisteren gepubliceerd bericht dat Iran achtmaal zoveel verrijkt uranium bezit dan het land in het veelgeprezen atoomakkoord toegestaan zou zijn. Daarmee is bewezen dat de twijfels aan de veelgeprezen “atoomdeal” van Obama volledig terecht waren.

journalistenwatch

Deze nieuwe overwinning van het gezonde, wakkere mensenverstand op de naïeve idiotie van de westerse linksen, die de veruit meest miserabele en qua buitenlandse politiek meest onbekwame Amerikaanse president van de afgelopen 100 jaar bejubelden vanwege zijn appeasementkoers tegenover de moellahs, is niet alleen een blamage voor de verdedigers van de desastreuze “deal”. Ze bevestigt ook dat de Trump-regering er goed aan deed om uit dit akkoord te stappen.

De dadelijk te horen uitvlucht dat deze terugtrekking door Trump gewoon de reden zou zijn dat Iran zich ook niet meer aan het akkoord gebonden voelde, haalt echter niets uit en draait oorzaak en gevolg om – want de inspecteurs van de IAEA laten er geen twijfel over bestaan dat de opgeslagen hoeveelheden uranium (volgens de chef van de IAEA, Rafael Grossi, gaat het om 1,5 ton verrijkt uranium, dus achtmaal zoveel als de bovengrens volgens de deal in 2015) al lange tijd voor de Amerikaanse terugtrekking gemaakt en opgeslagen moeten zijn.

Linkse idioten eens temeer door de moellahs voor schut gezet

Wat pas sinds de ongeldigheid van een deal, die nooit gesloten had mogen worden, wel degelijk veranderd is, was de toenemende weerspannigheid van het regime in Teheran tegenover het atoomenergieagentschap: het IAEA-bericht geeft aan dat zijn controleurs al vier maanden lang geen toegang kregen tot plaatsen waar aan nucleair onderzoek en nucleaire ontwikkeling wordt gedaan, zoals “Bild” bericht. Iran zou zich weliswaar nog officieel tot samenwerking met de IAEA bereid verklaren, maar zou “juridische kwesties” opgehelderd willen hebben.

Voor Angela Merkel, Frank-Walter Steinmeier, Heiko Maas en al die andere krijt vretende belachelijke appeasementfiguren van de Duitse politiek is deze onthulling een keiharde draai om de oren en een blamage zonder weerga, die iedereen laat zien dat de Iraanse terreur- en Allah-staat niet te vertrouwen is en als verdragspartner nooit serieus genomen had mogen worden. Militaire macht, isolering en afbreken van diplomatieke betrekkingen – alleen met deze taal van “haviken” kan tegenstand geboden worden aan de moellahs. Vroegere Duitse regeringen zouden dit geweten en ernaar gehandeld hebben. Zij zouden ook nooit de rode loper hebben uitgerold voor een regime dat de vernietiging van Israël tot staatsdoel verklaart.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Iran, Krankzinnigheid, Merkel, Naïviteit, Obama. Bookmark de permalink .

14 reacties op Trump krijgt gelijk; totale blamage voor Maas en Merkel: Iran verrijkt al jarenlang, in strijd met het verdrag, grote hoeveelheden uranium

 1. flo zegt:

  Vertrouw geen moslim, nooit, dus de obama rat al helemaal niet. Helaas zitten wij alemaal opgescheept hier met het linkse vuil zoals merkel en haar antifa. Hoog tijd voor “anders” godverdomme!!!

  Geliked door 3 people

 2. Piet Snot zegt:

  Wanneer leren ze het nou eens dat je met mossels geen afspraken of verdragen kunt afsluiten.
  Een belofte of wat dan ook heeft geen enkele waarde voor een mossel uitgesproken tegen een ongelovige hond.

  Geliked door 6 people

 3. karton zegt:

  Maas & Merkel ? Jan Klaassen & Katrijn, Rutte & Jetten, Timmermans & Thunberg……….komische duo’s.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lilith zegt:

  Het is onthutsend om te zien en te VOELEN hoezeer de Mensheid in de greep is van donkere energieën. Alles wordt uit de kast gehaald om de mensheid te onderwerpen en slaaf te maken. Die onderwerping van zichzelf gebeurt door manipulatie met. het grote Deugsyndroom dat precies het tegenovergestelde bewerkstelligt van radicale autonomie dat het doel was van diezelfde Mensheid; het alleen durven staan in je eigen Waarheid. Het wordt kantjeboord voor de Mensheid!

  Geliked door 5 people

 5. Marijke zegt:

  Dat wisten we al jaren! Mijn vader zei het zelfs nog (vijf jaar geleden overleden en fysicus); ze willen veel meer verrijkt uranium dan ze nodig hebben voor warmtebronnen. Kan niet anders dan dat ze er atoomwapens van gaan maken. Israël waarschuwde er ook voor. Maar luisteren: ho maar!

  Geliked door 6 people

 6. ttroubadour zegt:

  Wat dacht je van Macromn en zijn moeder?

  Geliked door 4 people

 7. Bob zegt:

  Netanyahu heeft al in het begin van de deal aangetoond dat Iran
  zich niet aan de afspraak houdt, maar als Israel met atoombommen
  wordt aangevallen beginnen de jakhalzen tejanken Ich habe dass nicht gewuusst.

  Like

 8. Corné zegt:

  Wat er gaat gebeuren is voorspelbaar. Als Trump niet wordt herkozen (niet te hopen) en de seniele, corrupte en totaal incapabele Biden president wordt, zal Iran feest vieren en die slapjanus gelukwensen. Er komt per direct een nieuwe atoomdeal. Iran zal binnen de kortste keren over atoombommen gaan beschikken, zonder dat er ook maar iemand moeilijk doet of controleert. Maar …. Netanyahu is (gelukkig) nog president in Israël. Die weet het gevaar. Die weet ook precies waar Iran de massavernietigingswapens aan het produceren is. Hij wacht niet af. In een korte aanvalsoorlog zal hij het regime en de militaire macht van Iran compleet verwoesten. Uiteraard met atoomwapens. Een andere keuze heeft ie niet. Eat or be eaten. Natuurlijk zal Europa helemaal over de rooie gaan. Maar dat maakt Israël niet uit. Dat is altijd al zo geweest. En de Arabische wereld? Natuurlijk zijn zij ook woest? Of doen ze alleen maar alsof? Landen als Saoedi Arabië, Jordanië, Egypte, etc. zijn stiekem dolblij dat Israël aartsvijand Iran heeft uitgeschakeld.

  Like

 9. Jan zegt:

  “Today, I am directing the Secretary of State Mike Pompeo to notify the UN Security Council that the United States intends to restore virtually all of the previously suspended United Nations sanctions on Iran.” pic.twitter.com/REA8WKMLod

  — The White House (@WhiteHouse) August 19, 2020

  Like

 10. Jan zegt:

  ‘Israël heeft een tape van de vermoorde Iraanse nukechef die praat over het bouwen van vijf kernkoppen’

  Volgens het rapport speelde ex-premier Olmert een topgeheime opname van Fakhrizadeh voor president Bush tijdens de beslissende bijeenkomst in 2008 die de samenwerking tussen de VS en Israël tegen het nucleaire programma van Iran versterkte.

  Fakhrizadeh, de wetenschapper die volgens Israël en de VS het Iraanse kernwapenprogramma leidt, werd afgelopen vrijdag gedood in een militaire hinderlaag aan de rand van Teheran. Een bom in een vrachtwagen werd tot ontploffing gebracht en schutters openden het vuur op Fakhrizadeh.

  Iran heeft Israël beschuldigd van het uitvoeren van de hit van 27 november en dreigt met wraak. Israël, dat in verband is gebracht met een opeenvolging van moorden op Iraanse nucleaire wetenschappers, heeft niet publiekelijk gereageerd op de beschuldigingen dat het verantwoordelijk was. Het heeft zijn burgers die naar het buitenland reizen gewaarschuwd dat zij na de moord het doelwit kunnen zijn van Iraanse terreuraanslagen.
  ….
  https://www.timesofisrael.com/israel-has-tape-of-slain-iran-nuke-chief-talking-about-building-five-warheads

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s