Italië wordt geïslamiseerd!

Screenshot_136

(Vertaling: E.J. Bron)

Een islamitische vrouw in Europa heeft gemiddeld 2,6 kinderen, terwijl het geboortecijfer van Italiaanse vrouwen gevaarlijk dicht bij 1 kind ligt. Prune is de eerste Spaans-islamitische partij. Een jaar geleden leverde ze in de gemeente Mollet del Vallès (Barcelona) twee islamitische gemeenteraadsleden. Het was de eerste keer dat een islamitische partij eigen vertegenwoordigers naar een gemeenteraad stuurde.

Mitteleuropa

VOX, de nationalistische beweging van Santiago Abascal, viel daarom de Catalaanse partijen aan: “De Catalanen geven de voorkeur aan de koran boven de Spaanse grondwet, ze willen een afsplitsing en staan het hun linksen toe om voor dit doel een bondgenootschap te sluiten met de ´islamisten´, hoewel die van hun kant opkomen voor een verenigd Spanje.”

VOX riep het hoogste gerechtshof ertoe op om de islamitische partij Prune te verbieden. De leiding van Prune zou namelijk “niet alleen in Spanje gevestigde moslims oproepen om haar te ondersteunen, maar ook alle overige immigranten die zich gediscrimineerd voelen”. Prune heeft plaatselijk een bondgenootschap gesloten met de linkse partijen Izquierda en ERC, die zich inzetten voor immigratie en open havens. Ismael Cuellar de la Torre, de penningmeester van Prune, verklaarde dat “links vol zit met islamitische principes, die haar politiek leiden.”

Prune werd in 2009 in Granada door Mustapha Bakkach, een Marokkaanse journalist, opgericht, die in 2011 is overleden. Ahmed Dib El Hioui is de huidige partijvoorzitter.

Prune wil graag zitting nemen in gemeenteraden in meerdere Spaanse steden. Daarvoor is het echter nog te vroeg. De moslims zouden eerst het Spaanse staatsburgerschap[ moeten verwerven om percentages te behalen waarmee ze de Spaanse politiek kunnen beïnvloeden.

In Frankrijk is sprake van een identieke situatie, waar islamitische stemmen de verkiezingen in toenemende mate beïnvloeden. In het jaar 2022 zou een islamitische partij al op 10% van de stemmen kunnen rekenen. Het percentage zou op korte termijn verdubbelen, wanneer de kinderen van hun kinderen meerderjarige worden. Waarbij de stemmen van niet-islamitische Afrikanen nog helemaal niet meegeteld worden.

Om een eigen afgevaardigde te kiezen, moeten de Fransen inmiddels in groot aantal op hem stemmen, anders wint een vertegenwoordiger van de linksen dankzij de stemmen van de “anderen”.

Om deze cijfers te begrijpen: zonder islamitische stemmen zou François Hollande in 2012 door Nicolas Sarkozy verslagen zijn en Marine Le Pen zou in 2017 de eerste verkiezingsronde hebben gewonnen. Een prognose voor 2022 doet vermoeden dat de islamitische stemmen 10% zullen uitmaken. Dit betekent dat een kandidaat, die niet van deze stemmen kan profiteren, ongeveer 60% van de niet-islamitische stemmen zou moeten krijgen om te winnen. Een hypothese, die de strategieën van de politici al lang voor deze periode zal beïnvloeden.

Dit verklaart ook de opstand van de Gele Hesjes: in Frankrijk is het vermoedelijk al te laat om het land door verkiezingsdemocratie terug te winnen. Omdat namelijk ook de “anderen” stemmen, heel anders dan in de oorspronkelijke democratie, de Griekse: waar namelijk alleen burgers met bloedafstamming (ius sanguinis) mochten stemmen.

Immigratie doodt de democratie. Want immigranten stemmen en bloc voor hun eigen etnische belangen.

Belangen, die in de eerste fase met die van de linkse immigratiepartijen overeenkomen. Maar zodra de “anderen” groot genoeg zijn, zullen ze hun eigen wegen gaan: ze zullen dan hun eigen partijen hebben, waarmee zich diegenen die willen regeren zich moeten arrangeren.

Volgens een onderzoek van de notoir buitenlandervriendelijke Leone Moressa-stichting over het ius soli zou het Italiaanse staatsburgerschap aan meer dan 800.000 zogenaamde “jongeren” verleend worden wanneer ze meerderjarig worden; dat zijn ongeveer 80% van de Italië levende buitenlandse minderjarigen. Daar moeten ieder jaar nog meer dan 58.000 potentieel “begunstigden” bijkomen. Dat zijn catastrofale aantallen.

Aantallen, die nog niet eens de duizenden illegale immigranten bevatten, die door de huidige linkse Italiaanse regering “geregulariseerd” moeten worden.

Volgens het onderzoek zouden bij de nieuwe papier-Italianen ook nog de kinderen met Roemeense, Albanese of Marokkaanse ouders komen, d.w.z. kinderen van de drie grootste groepen immigranten van Italië. En dan ook nog Chinezen, Filippino´s, Indiërs, Moldaviërs, Oekraïners, Pakistani en Tunesiërs. Dus de crème de la crème, die op dit moment de pagina´s van de criminele berichten vult.

In totaal zou 38,4% van de “nieuwe Italianen” islamitisch zijn. Een percentage dat na de “regularisatie” nog hoger zou zijn, omdat de Mohammed´s er het meest van zouden profiteren, en niet de Svetlana´s.

Dit zou overigens pas het begin zijn. Gezien de geboortecijfers en de al “geïtalianiseerden” zoudenhet op basis van dit percentage binnen een periode van 10 jaar minsten 7 miljoen islamitische “Italianen” zijn. Dat betekent meer dan 10% van de bevolking. En nog eens 10% niet-Italianen.

Met de ius soli zou Italië binnen enkele decennia een overwegend islamitisch land zijn. En dat zonder rekening te houden met de aantrekkingskracht die zo´n wet zou hebben. Op dat moment zouden de moslims de macht hebben om een islamitische regering te vormen, zonder dat daarvoor andere partijen nodig zouden zijn.

Maar al bij de volgende regeringsperiode zou met de combinatie van “regularisatie” en “ius soli” een islamitische partij in het Italiaanse parlement te vinden kunnen zijn. De lage kiesdrempel van 3% zou, zoals ook al in Nederland het geval was, gemakkelijk door een islamitische beweging overwonnen kunnen worden, die op een kiezersbasis met de uitbreiding van het staatsburgerschap binnen enkele maanden zou kunnen rekenen op 2 miljoen stemmen. Het si bekend hoe groot de euforie twee jaar geelden was toen de Democratische Partij (PD) op het punt stond om de ius soli toe te staan.

En wanneer het klopt dat volgens een onlangs uitgevoerde peiling moslims met een duidelijke meerderheid op de PD en andere linkse partijen zouden stemmen, dan is dit slechts als voorbereiding op hun eigen partij. De volgende stap zal dan zijn om de noodzakelijke grootte voor de vorming van een regering te krijgen of wellicht een PD-regering te gedogen, wat niets anders dan steeds meer islamitische immigratie, moskeeën en sharia betekent. Als het zover komt, dan zouden patriotten, zoals te leren is uit alle revoluties, alleen nog maar de mogelijkheid van een gewapende opstand hebben om zichzelf te bevrijden.

Het is de plicht van iedere patriot om de wettelijke toelating van de ius soli op elke mogelijke manier te verhinderen, omdat daardoor de existentie van ons volk bedreigd wordt.

Maar men moet zich er heel goed van bewust zijn: ook door de huidige wetsituatie wordt dit scenario alleen maar vertraagd. Op dit moment bestaan er in Italië “uitgestelde” ius soli, want op 18-jarige leeftijd worden alle in Italië geboren mensen Italianen. En iedereen die al langer dan 10 jaar in Italië woont eveneens. Het is krankzinnig. Italië moet naar het afstammingsprincipe (dus ius sanguinis) terugkeren voordat het te laat is.

De islamitische aanwezigheid in Europa is dramatisch toegenomen. De nieuwe immigranten zijn voor 53% islamitisch en voor 47% niet-moslims. Asielzoekers zijn voor 78% islamitisch en voor 22% niet-moslims. Belangrijk voor Italië: in 2010 bedroeg de islamitische bevolking in Italië meer dan 2 miljoen, in 2016 waren het bijna 3 miljoen, en in de afgelopen drie jaar is door de immigratie dit aantal nog groter geworden: + 38%, wat er boekdelen over spreekt wat er in het land gebeurt. Italië wordt geïslamiseerd!

Wanneer de familiehereniging in Italië niet teruggedraaid wordt, staat dat eveneens gelijk aan een catastrofe. Stel je eens een “Italiaanse” islamitische partij voor, die 5% van de stemmen haalt en zodoende groot genoeg is om een regering te ondersteunen en in ruil daarvoor de ius soli, moskeeën en “een kleine sharia-oplossing” voor te stellen. Dit zit er binnenkort aan te komen en moslims hoeven daarvoor zelfs geen hoger percentage te behalen. Dat zullen ze bereiken zodra ze eenmaal in de regering zitten en de ius soli kunnen doordrukken.

Deze ontwikkeling moet gestopt worden. En ook de “regularisatie” moet gestopt worden. De Italiaanse oppositie lijkt zich echter nog niet bewust te zijn van de zich aankondigende catastrofe. Ze wil niet begrijpen dat wanhopige situaties ook wanhopige reacties vereisen.

Mogelijk worden echter honderdduizenden illegale immigranten per decreet “geregulariseerd”. Het zou de taak en de plicht van de oppositie zijn om dit plan in het parlement te blokkeren!

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Italië wordt geïslamiseerd!

 1. koddebeier zegt:

  Europa wordt veroverd door de baarmoeder van hun vrouwen !!

  Like

  • Ruben zegt:

   Verschrikkelijk.
   Jonge kinderen, veel meisjes worden via een Nederlandse juffrouwen gedwongen om te buigen voor de duivel.
   Spijt me om te zeggen, maar wanneer die juffrouwen gepakt gaan worden en verkracht en nog erger: sorry, zelf over je afgeroepen.
   Jullie dwingen en misleiden onschuldige kinderen.
   Wee wee jullie.
   Jezus Christus heeft ook Zijn bloed vergoten voor hun.
   Arme kinderen…
   De mensheid heeft een verschrikkelijk oordeel over zichzelf afgeroepen, vele malen erger dan de zondvloed.
   Het is nu voor ons allen: eeuwige zaligheid of eeuwige verdoemenis.
   Geen derde keuze.
   Slechts een restant vd mensheid zal de komende jaren overleven na verschrikkelijk lijden.
   Onthoud, wie zijn leven verliest om Zijn wil, die zal zalig worden. Diegene die zijn leven probeert te redden (buigen voor de verdrukkers, teken het beest) die zal zijn leven verliezen en verdoemt worden.
   Het is nu of je staat aan de kant van Jezus, zoniet, dan sta je aan de kant vd duivel.
   Aan ons allen om de juiste keuze te maken.
   Makkelijk is het zeker niet, maar moeilijk en angstig.
   Maar beter verdrukking en afgeslacht worden hier op aarde dan de eeuwige verschrikkingen van de hel.
   Eeuwig, hoe lang……

   Like

   • Betty Boob. zegt:

    Beste Ruben, ik citeer jou even:
    Het is nu voor ons allen: eeuwige zaligheid of eeuwige verdoemenis.
    Geen derde keuze.
    ———————————————-
    persoonlijk heb ik deze gedachten al heel lang geleden los gelaten!

    Zie Romeinen 2:14
    of 1 Timotheus 4:10

    Ik geloof dat het wat anders ligt ná persoonlijk bijbels onderzoek, dan wat wij leerden van de kerk vaders.
    Het is niet zó zwart /wit.

    Like

 2. Willem zegt:

  Wat een prettig toekomstbeeld. Het geldt trouwens voor meer landen in West-Europa, en als je nou kijkt wat BLM +links voor vreedzaam protest teweeg brengt, beloofd dat, als ze samen gaan met de religie van de vrede, een bloeiende samenleving.

  Like

 3. Gienekehado zegt:

  OT, zeker ook weer niet!!! In half-pislamities Rotterdam liepen KINDEREN weer met een machete te zwaaien!! Fuck-Off met je discrimiNAZIzooi!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/tieners-aangehouden-na-bedreiging-met-machete/ar-BB15btCp?li=BBoPMmi&ocid=mailsignout

  Like

 4. Als ik de situatie in Italië goed begrijp vormt de huidige linkse regering een minderheidskabinet en lijkt het erop dat het gevaar dat de “regularisatie” vrij eenvoudig valt tegen te houden.
  In feite is het natuurlijk van de ratten besnuffeld dat Europese landen immigranten, of dat nou illegalen of ‘arbeidsmigranten betreft, zo gemakkelijk de nationaliteit toekennen.
  Ook de “dubbele paspoorthouders” zou stemrecht ontzegd moeten worden maar ja elk voorstel daartoe kan op hoongelach van Links rekenen, die laten zich hun toekomstige stemmers niet ontnemen !
  Weet dat mijn geëmigreerde zuster pas na zo’n dertig jaar genaturaliseerd werd en dat had behoorlijk veel voeten in de aarde, zo moesten er bijv Canadezen garant voor hun staan.
  En toen het eenmaal zover was ging het gepaard met festiviteiten.

  Geliked door 4 people

 5. Leon Theunisz zegt:

  Stop de islamisering van Europa. Stop de invoer uit Afrika stop stop stop

  Geliked door 2 people

 6. karton zegt:

  Dat die islamitische vrouwen zoveel jongen werpen komt door de klederdracht van hun dekhengsten…..jurkjes.
  Die gasten hoeven alleen hun jurkjes iets op te trekken en ze kunnen met hun bevolkingsknuppel gaan zwaaien; geciviliseerde mannen hebben veel meer werk om uiteindelijk tot “de daad’ te komen.

  Like

 7. Bas zegt:

  Nederland
  https://www.parool.nl/nederland/extremere-afsplitsing-is-in-opmars-in-nederland~bf36650b/

  Extremere afsplitsing IS in opmars in Nederland

  Een nog extremere afsplitsing van IS timmert ook in Nederland aan de weg. Onderzoeksbureau NTA waarschuwt hiervoor in een rapport over de Hazimi-beweging.

  Het gaat om een groep die zich laat inspireren door de Saoedische geleerde Ahmad al-Hazimi, een salafist die sinds 2015 gevangen zit in zijn vaderland. Hij verwierf bekendheid met lezingen in Tunesië ten tijde van de Arabische Lente, waarin hij de categorie niet-moslims die moeten worden verketterd in extreme mate oprekt. Ook moslims die nalaten ongelovigen te verketteren, gelden in zijn visie als afvalligen. Iemand in de ban doen als ketter geldt in radicale kringen als legitimatie voor geweld.

  Like

 8. Julia zegt:

  Niet alleen Italië maar geheel Europa delft straks het onderspit. De Islam zal zegevieren met goedkeuring en medewerking van het verradelijke bolwerk Brussel en de linkse volgzame leiders die miljarden belastinggeld storten om de omvolking te verwezenlijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s