Pegida-actie Amsterdam, 7 juni 2020

Screenshot_140

Pegida had voor gisteren op de Dam een demonstratie aangemeld tegen antisemitisme, homofobie en de afbraak van onze cultuur. Ondanks dat we probeerden in overleg met de gemeente een compromis over locatie etc. te sluiten, kwam de gemeente geen cm op ons toe en stuurde ons zoals altijd naar de Stopera, wat we niet meer accepteren….. voor deelnemers bliezen we daarom de demonstratie af. Enkele mensen van ons en een bevriende beweging kregen van de politie meegedeeld dat indien ze toch naar de Dam zouden komen er arrestaties zouden volgen.

Hoe dat afloopt is in deze video te zien…. tevens hadden we, omdat de gemeente totaal niet bereid was een compromis te sluiten, dit in totale tegenstelling tot vorige week met de “Black Lives Matter”-demonstratie, die alles mocht, waar niet gekeken werd op 1.5 m etc. etc., de politie/gemeente geen informatie gegeven hoe de dag zou verlopen….dit betekende dat er tientallen busjes, veel politieagenten, paarden etc. in de stad waren, niet wetende wat hen te wachten stond.

Na de Dam gingen we met 1 auto snel een statement voor het Stadhuis maken en verdwenen na enkele minuten weer. De politie toch wel verbaasd achterlatend. Binnenkort melden we weer een demonstratie aan. Blijft Halsema halsstarrig en geeft ze alleen haar deugvriendjes mooie locaties, dan gaat het kat en muis spel gewoon door!

Bron:
www.facebook.com
(h/t “Helena”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Weg met ons!", Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, gezond realisme, GroenLinks, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, politici, politie, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Pegida-actie Amsterdam, 7 juni 2020

 1. karton zegt:

  Je moet je aanmelden als “Antifa” ,vergunning gegarandeerd; tijdens de demonstratie middelvinger naar Halalsema en kameraden !

  Geliked door 1 persoon

 2. Leon Theunisz zegt:

  Communistisch Amsterdam

  Like

 3. Julia zegt:

  Het grondrecht voor demonstraties schijnt alleen te zijn voorbehouden aan Black Matter, Kick off en linkse landverraders. Volgens Rutte heeft een ieder recht tot demonstreren. Dus ik begrijp niet dat dergelijke organisaties afblazen i.p.v. op haar rechten te staan. Heel erg zwak.

  Like

 4. Julia zegt:

  Die linkse activiste Halsema zal nimmer ons democratische grondrecht kunnen verhinderen. Dus volharden en doorgaan en een koekje van eigen deeg geven anders voor de rechter uitvechten waarom haar linkse deugvrienden wel en tegenpartijen niet. Dit is dus ook pure discriminatie van die aanvoerster van het bolwerk links. Voor een ieder die in Nederland leeft of verblijft gelden dezelfde rechten en kan het niet zo zijn dat links en haar extreem linkse terreurgroepen podium krijgen en demonstranten die niet in het linkse plaatje passen niet. Halsema de meest hypocriete en slecht presenterende burgemeester uit de geschiedenis van Amsterdam. Hoogste tijd dat zij deze stad verlaat die zij en haar linkse vrienden met haar achterlijk beleid inmiddels flink (op zijn zuiver Nederlands) gezegd naar de klote heeft geholpen. Een burgemeester en daarnaast haar rol vervult als linkse activiste die geen enkel respect meer verdient.

  Geliked door 1 persoon

 5. Gienekehado zegt:

  Hier nog wat sfeerbeelden van een Pegidademo in Eindhoven van een jaar terug. GEZELLIE!!

  Like

 6. Ben zegt:

  Wat verwacht je van een communist?.
  GL: potentiële moordenaars

  Like

 7. karton zegt:

  Die Halalsema zou z.s.m. van het toneel moeten verdwijnen en moeten worden opgesloten een een gesticht voor ontaarde (l)moeders !
  Ze lispelt maar een beetje voor zich heen, heeft geen enkel gezag en tolereert álles wat van links komt ! Een levensgevaarlijk vrouwmens !

  Like

 8. LUCIA zegt:

  Wat een Qut -wijf die Halsema, moet zo snel mogelijk uit Amsterdam verdwijnen met die schijnheilige smoel van d’r.

  Like

 9. Bas zegt:

  Off topic
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5146321/terreurverdachte-hardi-n-arnhem-aanslag-jeugdzorg-zorginstellingen

  Terreurverdachte werkte vlak voor arrestatie met kwetsbare jongeren

  Een vermeende terrorist uit Arnhem heeft in Nederlandse jeugdinstellingen gewerkt met kwetsbare jongeren. Hij kreeg toegang tot zeker drie woongroepen, terwijl hij niet over de vereiste papieren beschikte en hij een strafblad heeft met daarop een terroristisch misdrijf.

  Het gaat om Hardi N., hoofdverdachte in de grootste Nederlandse terrorismezaak van de afgelopen jaren

  De politie deed uitgebreid onderzoek naar Hardi N. en ontdekte dat hij in de zomer van 2018 kwetsbare kinderen begeleidde in de jeugdzorg. N. deed dat werk onder een andere naam via het zorguitzendbureau Kroek & Partners. In de korte tijd dat N. bij de instellingen werkte, viel het gedrag van Hardi N. op. Zo wilde hij vrouwen geen hand geven. Een groepsleider zegt tijdens een politieverhoor dat N. ‘extremistisch in zijn geloofsovertuiging’ was.

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Het zou eens goed zijn dat Amsterdamse pand waar die linkse activiste verblijft op vreedzame wijze te bezetten en haar afzetting als burgemeester af te dwingen. In dit geval is uiteraard 1,5 meter afstand niet van toepassing dat heeft Halsema zelf als voorbeeld gegeven .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s