Lofzang op nieuwe tijden

Screenshot_151

(Door: “bozeoudeman”)

Hoera, weer een stap dichter bij totale chaos. De dag nadert dat overal massa’s elkaar te lijf gaan om elkaar op Rwandese wijze dood te knuppelen, zodat de mensheid in aantallen fors terugloopt en een nieuwe orde door de poppenspelers kan worden ingesteld. En we zien het allemaal gebeuren. Of niet?

In den beginne was daar heilige Obama, van wie iedereen wist dat deze ons direct door God gezonden heiland de wereld ging redden door in Syrië een oorlog te starten en Libië van een misdadige bewind te bevrijden waardoor de weg naar Europa vrij was voor zijn vele honderden miljoenen potentiële knuppelaars.

Goddelijke Obama stookte veel zwarte mensen op om hun witte slavenhouders eens de oren te wassen, zwarten over de hele wereld bereidde hij voor op grote knuppeldag. Ook wist hij via een ander prachtplan het milieu tot slagveld te verklaren. De strijd tussen seksen kwam eveneens indirect uit de koker van deze heilsprofeet en nog veel meer leuks.

De chaos wordt met de dag verder vergroot en nu is dan de eindspurt in de richting van de nieuwe orde van wanorde aangebroken. Eerst een leuke pandemie, waardoor een groot deel van de totale mensheid in zijn grotten zit te bibberen om niet te willen zien wat er ondertussen verder plaatsvindt.

Schaf de politie af, klinkt nu als de oplossing om racisme voor eens en altijd te verjagen. Briljant plan waar ik voorstander van ben. Weg met ordehandhavers die enkel zwarten vermoorden, weg ermee. Weg met die laatste uitwas van wit slavendom. Al Capone had het niet beter kunnen verzinnen.

Eindelijk kan ik dan weer zonder rijbewijs gaan rondtoeren, eindelijk ook kan ik het huis van mijn buren binnentreden en weghalen wat zij meer hebben dan ik, en waar ik zeker weten recht op heb. Eveneens eindelijk kan ik ze dan gewoon afknallen als zij verhaal komen halen bij mij. Zalig toch!

Wat een zegen voor de mensheid is die Obama toch. Sinds hij president is geweest breekt eindelijk de tijd aan dat iedereen kan afrekenen met iedereen zonder een koddebeier achter zich aan te krijgen. Eindelijk is grenzeloze criminaliteit norm, ook al heet het dan geen criminaliteit meer.

Theedrinken was het begin, bezuinigingen door ook de VVD op de politie het vervolg, en dan nu vanuit de heiland zijn land, vanwege zwarten die altijd de pineut zijn, het sluitstuk. Wat zal onze planeet straks fraai rood kleuren, en rood is toch best een mooie kleur, of niet? Daarna volgt de invasie van aliens?

Oh nee, die zijn er al en heten Bilderberg, Soros, Gates, Zuckerberg, en Obama is hun profeet.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, New World Order, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Lofzang op nieuwe tijden

 1. Vrees toch dat bozeoudeman het intellect van Obama hevig overschat, zeker zijn ‘ingrijpen’ in Arabische landen heeft de wereld weinig goeds gebracht maar om hem nou te zien als de architect van een “Nieuwe Wereld Orde” gaat rijkelijk ver.
  Zeker je zou kunnen spreken van een kettingreactie maar er waren velen die de narigheid verder hadden kunnen stoppen.
  Op de eerste plaats was daar natuurlijk de EU die naliet de buitengrenzen te sluiten voor illegale binnentreding en daar bovenop verzuimde degenen die toch via een omweg naar binnen kwamen er met dezelfde rotvaart weer uit te schoppen.
  Maar zoals enkele Oost-Europese landen aantoonden, het kon ook door nationale overheden gestopt worden, in Griekenland ligt dat met de vele eilanden wat moeilijker maar met een wat agressiever opererende kustwacht was al veel te bereiken geweest, en, niet onbelangrijk, zorgen dat degenen die er toch nog tussendoor glipten een zeer onprettige tijd bezorgen waardoor ze binnen de kortste keren spijt als haren op hun hoofd zouden hebben.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Beste “bozeoudeman”, die koddebeier die U noemt kan dan eindelijk ook al dat tuig afschieten die anders na een taakstrafje van 25 uur papier prikken weer z’n gang kan gaan !!

  Like

 3. IkBenHet zegt:

  Oh ‘bozeoudeman”, wat heeft u dat prachtig verwoord 🤣👍🤣

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  bozeoudeman; Terug naar de oertijd zal je bedoelen. De tijd alwaar de ene mens de andere doodknuppelde voor een niemanddalletje. Het kan een soort van evoluatie door moeder natuur zijn die de 7,5 miljard aardbewoners wil reduceren naar hooguit enkele miljoenen aardbewoners. Blijft over de dan aanwezige dictatuur c.q. de groep dictators. Die zouden er eigenlijk niet meer in slagen om hun puisante rijkdom te continueren met de die paar overgebleven aardbewoners. Ze kunnen deze mensen niet ombrengen daar ze zelf dan ook ten dode opgeschreven staan. Een nieuwe kans voor de democratie zou zich mogelijk aandienen (zoals de bestorming van de Bastille) en alles zou weer van voren af aan beginnen. Maar daar hebben wij natuurlijk niets aan, wij zullen deze nieuwe wereld met onze dood moeten bekopen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Geschifte blanken, nee, witten

  White police officers and community members wash the feet of black faith leaders in North Carolina to ‘express humility and love’
  …..

  ……
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8397065/White-police-officers-community-members-wash-feet-black-faith-leaders-protest.html

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  How COVID Ushers In The New World Order

  Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Ook hier weer hetzelfde verhaal wat ook Rutte ons probeert te verkopen.
  Het zogenaamde systemische racisme word ook hier weer genoemd op 1.25 minuut tot 1.30 minuut van de video.
  Zoals Ik al meer aangegeven heb kom je elke keer weer dezelfde kretologie tegen in de verschillende landen en niemand kan mij dus vertellen dat dit niet een geplande neergang is van het economische stelsel in deze wereld.Ook word er in de hele wereld door de regeringen hetzelfde lulverhaal uitgekotst over het nieuwe normaal en meer van die flauwe kul.
  Het gaat wel heel erg opvallen allemaal.
  Even een paar dingen duidelijk stellen.
  De vergaderingen van het Europese Parlement allemaal geheim komt ook niks over naar buiten ,dan wat regeringsleiders er over los willen laten, onzinnige shit dus.
  Kijk naar het OMT allemaal geheim en we weten niet eens wie daar zetelen,maar ze maken wel voor een dikke 17 miljoen mensen uit hoe dingen moeten gaan lopen.
  Zijn er nog mensen die niet geloven in een geheime agenda.
  Hoor Ik ze graag.

  Like

  • BertG. zegt:

   Jaap van dissel is ook directeur van het OMT
   Dus hij adviseert dan tegelijk zijn andere club, RVIM.
   Volgens mij heet dat belangenverstrengeling.

   Het OMT bestaat uit vaste leden en deskundigen op oproepbasis, op het gebied van infectieziekten en gezondheidszorg. De vaste leden zijn vertegenwoordigers van beroepsorganisaties. Artsen-microbiologen vanuit de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie (NVMM), huisartsen vanuit het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), internisten-infectiologen vanuit de Vereniging voor Infectieziekten (VIZ), artsen infectieziektebestrijding vanuit het Landelijk Overleg Infectieziektebestrijding (voorzitter LOI), en een arboprofessional via het Arbo Management Team (AMT).[7] In geval van een uitbraak met zoönosen is de decaan van de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht vast lid en vicevoorzitter.
   Deskundigen die op oproepbasis ingeschakeld worden zijn virologen, internisten, gynaecologen, kinderartsen, longartsen, epidemiologen en andere specialisten die afhankelijk van het onderwerp, als expert voor het OMT worden uitgenodigd en/of voorgedragen door hun corresponderende beroepsvereniging.
   In het Arbo Management Team voor beroepsgebonden infectieziekten zitten onder meer R. Houba[8], Caroline Kolkman[9] en Jaap Maas.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Outbreak_Management_Team

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Dus inderdaad een fout mijnerzijds want Ik kende deze pagina niet en sprak dus voor mijn beurt
    Bij deze mijn excuses aan alle lezers.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s