Londen: islamitische burgemeester licht monumenten door

Screenshot_160

“Black Lives Matter”-demonstranten voor het besmeurde monument van Winston Churchill.

(Vertaling: E.J. Bron)

Diversiteitcommissie moet bijeenkomen

Afgelopen weekend dreigden ook in Groot-Brittannië de protesten en onlusten in het kader van de “Black Lives Matter”-beweging te escaleren. Demonstranten hadden het daarbij o.a. voorzien op monumenten – die nu in Londen heel officieel onder de loep genomen moeten worden.

Blick Oostenrijk

De meeste indruk maakte het voorval in Bristol. Daar gooide de woedende meute het standbeeld van Edward Colston in de haven. De stedelijke weldoener van de 17e en 18e eeuw zou namelijk – net zoals talrijke anderen in de stad in het westen van Engeland – meeverdiend hebben aan de toenmalige Afrikaanse slavenhandel. De demontage van het standbeeld leidde daarna tot een ongelooflijke reactie – wereldkampioen Formule-1, Lewis Hamilton, zag dit überhaupt als aanleiding om de verwijdering van andere zogenaamd “racistische” standbeelden te eisen.

Londen installeert “Diversity Commission”

Dat hij met zijn aanval niet alleen staat, laat nu ook een initiatief van de islamitische burgemeester van de Britse hoofdstad Londen. Deze zette namelijk een zogenaamde “Diversity Commission” in. Het moet de taak van deze commissie zijn om de monumenten en andere bezienswaardigheden van de metropool aan de Theems historisch door te lichten en indien noodzakelijk de toekomstige omgang ermee voorstellen.

Sadiq Khan, zelf zoon van Pakistaanse immigranten, is namelijk van mening dat de protesten zouden aantonen dat het stadsbeeld van Londen inclusief straatnamen, plaquettes en standbeelden vooral de Victoriaanse periode van de 19e eeuw zou eren. Nu zou zijn stad “een van de meest diverse plaatsen ter wereld zijn”, zodat hij deze omstandigheid zichtbaar wil maken.

In Londen werd eveneens een beroemd standbeeld het slachtoffer van de vandalen – namelijk dat van Winston Churchill. De oorlogspremier, die in 2002 nog tot “grootste Brit aller tijden” was gekozen, werd in een actie heel nonchalant tot “racist” gedegradeerd…

Khan: Londen heeft zijn rijkdom aan de slavernij te danken

Khan beschuldigt de voorvaderen van Londen: “Het is een onaangename waarheid dat onze natie en stad een groot deel van haar welvaart te danken heeft aan haar rol in de handel met slaven. Terwijl de openbare ruimte deze periode openlijk laat zien, werd het doen en laten van veel gemeenschappen voor het leven in onze hoofdstad opzettelijk geïgnoreerd.”

De nieuwe commissie betrekt ook historici, kunstenaars en de burgersamenleving bij haar werk. Het voorzitterschap wordt gedeeld door de viceburgemeester Culturele Zaken Justine Simons en Debbie Weekes-Bernard, de viceburgemeester Sociale Integratie, Sociale Mobiliteit en Burgersamenleving, die zelf donker gekleurd is.

Conservatieven: “Oorlogsverklaring tegen de monumenten van de stad”

De nieuwe commissie vindt geen vrienden onder de in de stad als oppositie agerende Conservatieven. Zij dichten Khan een “oorlogsverklaring tegen de monumenten van de stad” toe. In plaats van de deugende goedmensch uit te hangen en een splijtend debat te voeren”, zou deze “zich op zijn werk moeten concentreren”.

Deze kritiek wordt ook gedeeld door vooraanstaande partijleden van de Conservatieven met vreemde wortels zoals Prit Patel, de oorspronkelijk uit India afkomstige minister van Binnenlandse Zaken van het land. Ze ergerde zich eraan dat ook onlusten deel van de protesten werden: “Deze demonstraties werden door criminelen ondermijnd. Gerechtigheid zal volgen.”

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Londen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, provoceren, Rotzakken, Slavernij, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

27 reacties op Londen: islamitische burgemeester licht monumenten door

 1. Rensk. zegt:

  Al ik die zwarten hoor in hun slachtofferrol vanwege het slavenverleden van hun voorouders dan moet ik denken aan de zogenaamde trappers in London 1830 Kinderen vanaf 5 jaar die naar beneden werden gebracht in de kolenmijnen en daar moesten werken. Als ze even naar boven mochten bedelden ze om een paar stompjes kaarsen zodat ze eens een lichtje in de duisternis daar beneden hadden. Ik word zo woest als ik die gasten daar op die dam hoor schreeuwen. Walgelijk. Werkelijk om te kotsen. De armoede in die eeuw is met geen pen te beschrijven.

  Hoe durven ze zo zonder enige schaamte in die schaamteloze slachtofferol te wentelen. Het domste meeste domste volk ooit. Allemaal op die Dam Allemaal in die steden in Europa. En men kan zien dat er oneindig veel achterlijk dom volk op de wereld bestaat. Halsema aan de top wat domheid betreft. In de krant staat dat ze slim is. Na ja diegene moet maar gauw voor haar op de knieen en is net zo dom als haar. Soort zoekt soort.

  Geliked door 8 people

  • Marijke zegt:

   Inderdaad. En als je ziet hoe men Jerry Affraye en Akwasi volgt. Afstammelingen van de slavenhandelaren, de Ashanti, dan zakt je de moed toch in de schoenen. Eerst hebben hun voorouders dik verdient aan het roven van mensen en ze verkopen als slaven, dan vragen ze hier asiel aan, krijgen alles wat ze nodig hebben en dan verdienen ze nog eens aan het slavernijverleden door ons te beschuldigen. Wat een vies, vies volk!

   Geliked door 5 people

   • Julia zegt:

    Een aantal linkse burgemeesters voelt zich op haar tenen getrapt dat zij kritiek vanuit het kabinet hebben gekregen op wanbeleid. Zij steunen en knuffelen liever een aantal terroristen en haatzaaiers zoals die Jerry Affraye en Akwasi die onze samenleving ontwrichten en tweedeling meer en meer veroorzaken dan dat zij gezond verstand gebruiken. Wat denken die arrogante linkse lapzwansen met haar wanbeleid en links voorkeursbeleid dat zij zonder meer de regels die door de Overheid zijn gesteld en waar Nederlanders die deze regels overtreden volgen worden beboet en onderdrukt kunnen negeren door o.a. linkse oproerkraaiers een vrijbrief te geven door ze met duizenden te laten demonstreren. Hier walgt men toch van. Weer zo een staaltje van een recent voorbeeld een RTL baas die de 1.5 meter regel heeft overschreden moet in quarantaine en duizenden linkse oproerkraaiers die zogenoemd onze volksgezondheid in gevaar hebben gebracht hebben vervolgens vrij reizen voor mee te doen aan de volgende oproer demonstraties. Hoe krom kan het nog wezen en waar blijft de waarheid rondom en in hoeverre moeten wij dan nog geloven in de 1.5 afstand i.v.m. besmettingsgevaar? Het blijkt één grote HOAX.

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   dom ? DOM ? DOMMER ? ? , onbegrijpelijk.
   Je vraagt je af, hoe ver gaan ze in hun achterlijkheid.
   Sommige blanken gaan wel erg ver in hun laffe nederigeheid.
   Deze vrouw likt de schoenen van een BLM-er.
   Luister naar wat die wilden schreeuwen…………..

   This is your future, this is yor future, repeat repeat, etc,etc………
   ……….for what yor forefathers did to us and ………………..

   Like

   • Ruben zegt:

    Ja, deze gehersenspoelde vrouw doet dit vrijwillig, je kunt boos worden of verdrietig.
    Maar binnenkort op grote schaal, maar dan met geweld.
    Het blijft dan niet bij schoenen kussen.
    De moslims en zwarten is beloifs(talloze kondigen zelf dit al jaren gekeden) dat ze onze Vr ouwen zullen verkrachten en tot slaaf maken.
    Wat er met de mannen gaat gebeuren…. mag je zelf invullen.
    Deze barbaarse horde zijn gestuurd door het communisme.
    Ze mogen korte tijd de samenleving onderuit halen, ons afslachten, vrouwen verkrachten en dan na een tijd…. De inval vd communisten uit het oosten.
    Het Rode beest(Rusland), de rodedraaak(China), Perzië(Iran) en put(afrikanen).
    Het is maar dat u weet.
    U zult nergens veilig zikn en getuigen van ongekende gruwelen.
    Niets anders dan moorden, verkrachtingen, perversie.
    Mensen zullen totaal in radeloosheid verkeren.
    Na een corona hoax zijn al veel mensen bang.
    Kunt u na gaan als het echt gaat beginnen….
    Dan is het heel begrijpelijk, we blijven mensen met gevoelens.
    Deze plannen zijn reeds lang uitbedacht.
    Is echt niet van de laatste jaren.
    Bedenk dat er nu reeds, met instemming van ‘ onze’ overheid reeds vele vele duizenden vrouwen en kinderen als seksslaaf worden gehouden, ook door deze barbaren.
    Roterham in Engeland was echt geen incident.
    Onze vrouwen worden alleen gezien als sexobject en slaaf.
    Veel westerse vrouwen laten zich ook vrijwillig in met deze mensen.
    Liever een Afrikaan of moslim als partner, dan een man uit eigen volk, cultuur of godsdienst.
    Maar uiteindelijk, zijn de grote boosdoeners uit ons eigen volk, die dit toelatenen hebben georganiseerd.
    De barbaren maken alleen dankbaar gebruik.
    Multi cult, vrije immigratie is ons opgedrongen, en het gewone volk heeft alles gepikt. Op paar mensen na.
    Nu zullen we de vruchten plukken.

    Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    Dergelijke wijven waren ten tijde van Hitler de bewaaksters en beulen in kampen als Majdanek, Groß Rosen, Flossenbürg, Ravensbrück, Auschwitz enz

    Geliked door 2 people

   • Jan zegt:

    Hun voorgangers

    Geliked door 2 people

 2. Dr. Heinz zegt:

  Je moet ook geen moslim burgemeester maken!!
  Die gaat net als de taliban de beelden slopen!!

  Like

 3. Jan zegt:

  Intussen in Amerika, ook een beeldenstorm. Columbus moet er aan geloven

  BREAKING: The Christopher Columbus statue at Byrd Park was taken down by protesters. This follows a call for its removal by demonstrators earlier today. The story is developing, we’ll have more details as they come. pic.twitter.com/FLsEafHr58

  — VPM (@myVPM) June 10, 2020

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik dacht eerst dat je Columbus Circle in New York bedoelde, maar ’t is in Richmond Virginia.
   als Columbus circle niet aan de Zuid-West kant van cental park had gelegen, maar aan de Noordelijke hoek, dan was ’t daar waarschijnlijk ook mogelijk geweest………

   Like

 4. Jan zegt:

  Krijsende terroristen: “De westerse civilisatie moet vernietigd worden”

  Like

 5. Jan zegt:

  Linkse ‘schrijver’: Verbrand (decoloniseer) de boeken van blanken en zet er voor in de plaats die van zwarten

  Juan Vidal, a radical alt-left writer who contributes to deranged anti-Trump websites like The Daily Beast and Rolling Stone, published an article on NPR’s website demanding that white people “decolonize” their bookshelves by removing all books written by white people and requiring they be replaced with books that are written by people of color.
  …..
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/npr-contributor-pushes-modern-day-book-burning-remove-books-whites/

  Like

 6. Julia zegt:

  Rotterdam is als Amsterdam verworden tot een onleefbare misdadige enclave, vol misdaad, moord en doodslag. Nu nog een oproep via social media om in Rotterdam te gaan plunderen. Medelijden met de burgemeesters heb ik totaal niet. Zij zijn degenen die chaos hebben aangewakkerd door hun linkse gedachtegoed. Blanken idioten die voeten kussen en knielen zijn werkelijk de grootste verraders van eigen ras en een stel laffe onderkruipsels. In ieder geval hebben die idioten één ding voor elkaar namelijk dat een zwarte crimineel als een held wordt begraven in witte koets en begeleid door politie. Het is werkelijk onbegrijpelijk dat duizenden idioten langs de kant staan voor een laatste groet. Door en door ziek anders kan ik het niet meer verklaren. Nog minder politie is een vrijbrief voor nog meer berovingen en plunderingen omdat een zwarte niet meer te hard mag worden aangepakt. In London is een complete beeldenstorm aan de gang men kijkt er naar maar optreden ho maar. Een weldenkend mens verklaart al degenen binnen de Overheid en bestuurders toch compleet voor knettergek. Nog meer knuffelpartijen zullen in NL plaatsvinden maar ondertussen jakkeren ze er noodwet door hun blanke bevolking nog harder aan te pakken, zwaarder te beboeten en te onderdrukken en links tuig heeft vrij spel. Hoezo nog meer haat en tweedeling? Dit wanbeleid is de doodsteek voor de blanke man en vrouw gestimuleerd en terroristisch tuig nog gesubsidieerd door de Overheid. Het nieuwe normaal wordt een totaal onderdrukte samenleving. Misschien beter een oorlog dan ziet men wie de vijanden zijn dan deze achterbakse oorlog die wereldwijd al lange tijd woedt.

  Geliked door 2 people

 7. Ronald B zegt:

  Er moet in heel Europa maar eens met terugwerkende kracht van minimaal 35 alle ‘nieuwkomers’ onder de loep worden genomen en administratief eens uitzoeken hoe ze hebben bijgedragen aan de landen waar ze zijn toegelaten. Immers…ze zijn hier toch naartoe gekomen om asiel aan te vragen en mee te kunnen draaien in de maatschappij? Hebben ze alleen maar van uitkeringen en toeslagen geleefd en/ of hebben ze strafbladen, dan terugsturen naar landen van herkomst! Via een referendum zou dit kunnen…..Wat zouden de Europese landen weer veilig, leefbaar, maar vooral rijk worden!!!

  Like

 8. karton zegt:

  De Londense burgemeester gaat de monumenten doorlichten ?
  Ik weet zeker dat die parasiet heel snel zélf doorgelicht moet worden, ik herken racistische trekjes bij die zandhaas.

  Like

  • BertG. zegt:

   Mossels doen overal niks anders dan de geschiedenis uitwissen en veranderen.
   Wat er niet meer is heeft dan nooit bestaan.
   Zo doen ze het in elk land waar ze de baas zijn geworden door geweld.

   Like

 9. Jan zegt:

  Tucker Carlson: Het nieuwe antiracisme is racisme en je zal te grazen genomen worden als je dit racisme niet accepteert

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Koekje van eigen deeg

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Britse politie komt regelrecht uit Benny Hill show

  Like

 12. Haha zegt:

  Ik ben ervoor als we dit ook doen met moskeeën waar de slijmverdrijvend Mohamed wordt aanbeden…. maar ja er zijn degenen met rechten en de kafirs…. wederom is er een alliantie tussen nationaal socialisten en booslims

  Like

 13. droevige mof zegt:

  Sadiq Khan krijgt misschien een applaus uit de rechterhoek als hij het monument van Winston Churchill laat verwijderen. “Les extrêmes se touchent” zoals de Fransen zeggen. En dan zal de islamitische burgemeester een probleem hebben. Grappig.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Hamilton blijkt een dombo, komt mijn voorgevoel toch uit.
  Niet dat die andere racers nou zo knap zijn, niet waar Max?

  Like

 15. Jan zegt:

  Kun je dieper zinken in je beroep?

  Conservator van museum Royston Museum in Hertfordshire geeft aan terroristen advies hoe zij bronzen beelden kunnen vernietigen

  EXCLUSIVE: Police attend the home of Oxford-educated museum curator who tweeted how to destroy bronze statues with household chemicals and said next target was memorial to ‘racist’ Winston Churchill

  Curator Madeline Odent explained household chemicals could destroy statues
  Black Lives Matter protesters toppled statue of Bristol slave trader on Sunday
  Hertfordshire Police arrived at her home today followings last night’s tweets

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8407725/Hertfordshire-police-arrive-home-museum-curator-tweeted-destroy-bronze-statues.html

  meer fotos en tweets op:
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8405899/Museum-curator-tweets-advice-destroy-bronze-statues-chemicals-BLM-protests.html

  Like

 16. Jan zegt:

  Cressida Dick is de lul. Politie heeft zich compleet belachelijk gemaakt omdat zij overmeesterd werd door straatterroristen en burgers in de steek liet

  Police ‘have lost control of the streets’: Cressida Dick is accused of turning Met into ‘laughing stock’ and abandoning ‘law abiding residents’ to ‘mob rule’ after overpowered officers fled rioters screaming ‘run them out!’ as ‘up to 30 PCs’ were injured

  Tory MP Andrew Bridgen told MailOnline: ‘Cressida Dick has lost control of the streets to a lawless minority. She has lost the confidence of the law abiding majority of residents in Brixton and the country and by effectively abandoning them to mob rule’.

  Suggesting Home Secretary Priti Patel should remind Ms Dick and any other police chiefs of their responsibilities, Mr Bridgen added: ‘The duty of a chief constable is to uphold the law. Any who are not willing to do that should go immediately’.

  And Nigel Farage added: ‘The police bosses allowed officers to take the knee to an anti-police group – the lawless are laughing at the police now’.

  It is the latest in a string of embarrassing incidents for the Met Police after officers were seen kneeling at Black Lives Matter protests, refused to arrest Extinction Rebellion activists earlier this year and failed to stop Winston Churchill’s statue being defaced.
  ….
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8458273/Reveller-smashes-police-car-fight-street-Brixton-block-party.html

  Like

 17. Jan zegt:

  Politie staat voor gek. Komen uit Benny Hill sketches

  Like

 18. Jan zegt:

  Verrot Indiaas wijf in GB

  Het leven van blanken doet er niet toe

  The controversy began when Dr Priyamvada Gopal, English academic and Churchill fellow, tweeted, “abolish whiteness” and “I’ll say it again. White Lives Don’t matter.”

  “White lives don’t matter” – #Cambridge University Lecturer Priyamvada Gopal@greatwhitevin
  Petition to get her sacked (AS IF WE SHOULD NEED ONE)https://t.co/DYevmwI6Dc pic.twitter.com/dWudDKswQj

  — The Reality Report (@WeAreTRR) June 24, 2020

  Cambridge University Defends Academic Who Said “White Lives Don’t Matter”
  Despite dismissing another academic who made far less controversial statements.
  https://summit.news/2020/06/25/cambridge-university-defends-academic-who-said-white-lives-dont-matter/

  Cambridge Promotes Academic Who Said “White Lives Don’t Matter” to Full Professorship
  https://summit.news/2020/06/25/cambridge-promotes-academic-who-said-white-lives-dont-matter-to-full-professorship/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s