Tsjechië blijft quota betreffende de verdeling van migranten afwijzen

Screenshot_158

(Door: Markéta Kachlíková – Vertaling: E.J. Bron)

De Tsjechische Republiek blijft de quotaregeling ter verdeling van vluchtelingen in Europa afwijzen. Dit zei de Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken Jan Hamáček (sociaaldemocraten) vandaag. De Europese Commissie wil de komende dagen haar concept van een hervorming van de migratie- en asielpolitiek van de EU voorleggen.

Vertegenwoordigers van de Zuid-Europese landen legden vorige week hun voorstel voor, waarin zij pleiten voor herverdeling van asielzoekers volgens een bindend mechanisme. Ook Duitsland sprak zich hier voor uit. Landen die geen migranten willen opnemen, werd een compromis in de vorm van uitzonderingsregelingen en alternatieve vormen van ondersteuning in het vooruitzicht gesteld.

Negen EU-lidstaten, inclusief Tsjechië, zijn tegen de quotaregeling. Hun ministers van Binnenlandse Zaken hebben zich dienaangaande in een gemeenschappelijke brief tot Brussel gericht. “Wij hebben duidelijk gezegd dat wij verplichte quota afwijzen en bereid zijn aan een constructieve oplossing van de migratieproblematiek te werken. Wij ondersteunen meer grenscontroles aan de EU-buitengrenzen”, zei Hamáček vandaag tegenover het persbureau ČTK.

Bron:
www.radio.cz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Tsjechië, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tsjechië blijft quota betreffende de verdeling van migranten afwijzen

 1. Ben zegt:

  Oost Europa zou gek zijn als ze M.O. volk en Afrikanen zouden binnenlaten.
  De oost Europeanen zien met eigen ogen hoe west Europa in sneltreinvaart wordt afgebroken en omvolkt.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Landen die niet willen word door de EU een compromis in de vorm van uitzonderingsregels in het vooruitzicht gesteld.
  Lees Geld word in het vooruitzicht gesteld.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Geld ???? Welk geld ??? Al die nagedrukte eurobiljetten, die eigenlijk allemaal geen cent waar zijn ???

   Denk er maar aan, dat dieenen, die het meeste verdienen aan dat “geld” dir´t allang hebben ingewisseld voor zeken van werkelijke waarden !!!!!

   Geliked door 1 persoon

 3. Ravian zegt:

  Ik mis eigenlijk altijd het meest logische en effectieve voorstel; het hele criminele zooitje in een boot te laden en af zetten op het veilige strand van herkomst.

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  Óók in Tsjechië verbleven járen lang buitenlanders, vraten het land leeg en “knevelden” de bevolking, dus daar is tóén gebeurd wat nú in andere EUSSR-landen gebeurt; dit zien de Tsjechen natuurlijk ook gebeuren en denken : “Die ellende hebben wij al gehad, niet wéér bij ons !!”
  Dat gerommel met de z.g. “vluchtelingen” moet ooit ophouden, maar dan hebben we wel leiders nodig zoals nu in Tsjechië, Polen en Hongarije.
  Wij zitten opgescheept met een stelletje debielen die heel gelukkig en blij worden als zij een corona-app hebben laten bouwen die niet werkt !! Kost een paar centen maar dan heb je ook wat, denken de Haagse Mongolen !
  Trieste bedoening daar in Den Haag.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Karton helemaal mee eens die linkse Haagse onbenullen voeren uitsluitend het beleid van Brussel uit. Zij hebben niets meer te vertellen en kruipen en knielen. Resultaat een ooit welvarend land totaal naar de klote geholpen en al dat linkse lamgeslagen stemvee gaat nu de rekening betalen en de ellende ervaren. Zij hebben niet beter verdiend. Over een tijdje dag met het handje in hun overbetaalde stads appartementjes en verouderde grachtenhutten. Door de economische ondergang staat binnenkort de boel letterlijk en figuurlijk onder water en verzuipen ze in eigen ellende. Beter leven in een Oostblok land dan in de doodzieke EU lidstaten die zich zo politiek correct gedragen en zelfs deals sluiten met dictators en terroristische tuig subsidiëren.

   Geliked door 1 persoon

 5. Claudia Millenaar zegt:

  Terecht het enige wat naar hier komt is veelal tuig en dat is ook exact DE reden waarom landen van herkomst ze niet terug willen.

  Geliked door 2 people

 6. bobzelf zegt:

  HOPPA , GEWELDIG TOCH, !!
  ZE GAAN NIET EENS IN DISCUSSIE , met dat eu gekkenhuis !!

  DIT IS HET EN NIKS ANDERS !

  Wij ondersteunen meer grenscontroles aan de EU-buitengrenzen”, zei Hamáček vandaag tegenover het persbureau ČTK

  DUS laat ze er niet in , dan hoef je ze ook niet te verdelen !!

  LIFE IS SO SIMPLE

  HUGGIE bobbbbbbbbbbbbbb

  Geliked door 3 people

 7. vangie1206j zegt:

  Het enige wat die blaaskaken in Brussel en Straatsburg moeten doen is al dat schorem oppakken en terug illegalen naar de overzijde van de Middellandse zee.
  Dump ze gewoon over de territoriale wateren van Afrika en zelf terug naar Europa.
  Weigeraars met harde hand in die bootjes donderen en oprotten.

  Like

  • karton zegt:

   @ vangie1206j. De blaaskaken van de EUSSR zullen dat schorem nóóit oppakken en retour-afzender sturen . De reden is eenvoudig : als je zélf schorem bent laat je je “gevluchte” soortgenoten NIET oppakken.

   Like

 8. koosv8 zegt:

  Eén van de redenen waarom Polen zoveel geld kreeg uit de EU pot. Ze zouden het alsnog terug moeten geven, want hierdoor komen ze weer vragen wat ze er voor terug gaan doen. Polen moet eruit stappen NU. En al de landen die ook geen verdere inmenging willen. ENDE, EINDE, EU.🥳🥳🥳🥳🥳

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s