VIDEO Jensen: “VRIJHEID”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Jensen: “VRIJHEID”

 1. BigLJohn zegt:

  Ook wij zijn trouwe kijkers van Jensen.nl. Ook deze aflevering hebben we gekeken. Alweer getolereerd door YouTube, zolang het nog duurt. En anders zijn de video’s op zijn eigen website te zien; https//jensen.nl Zijn boodschap; Wij zijn aan de winnende hand horen we steeds minder vaak. Wel zijn prachtige uitroep; Hans, o Hans, heb je het gehoord, alweer 4 Corona doden. Iemand had al geprotesteerd tegen dat Hans geroep, maar hij gaat er gelukkig gewoon mee door. Naast Bron is Jensen.nl een geweldig medium om te volgen.

  Geliked door 4 people

  • droevige mof zegt:

   Robert Jensen is authentiek, hij speelt niet de vrijheidsstrijder, hij is er een. En hij is een showbizz pro, een insider, wat hem gevaarlijk maakt. Ik denk dat nogal wat oplichters in de mediawereld gewoon bang voor hem zijn.
   Hopelijk heeft Jensen invloedrijke helpers.

   Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  In mei zijn in Duitsland 1000 bedrijven failliet gegaan. En dit mag niet het einde zijn. Dit wordt gerapporteerd via t-online.de, wat te vergelijken is met nu.nl, d.w.z. hyperconform met de overheid. Jensen heeft gelijk, je kunt hun vreugde van de ondergang van het huidige systeem voelen.
  https://www.t-online.de/finanzen/boerse/news/id_88005416/corona-krise-in-deutschland-mehr-als-1-000-firmen-gingen-im-mai-insolvent.html

  Geliked door 3 people

 3. Tistochwat zegt:

  HEEFT DAT BOOTJE VAN DIE ‘KONINKLIJKE’ PATSER 2 MILJOEN GEKOST?!!!
  HIJ ZOU ZICH WERKELIJK KAPOT MOETEN SCHAMEN!

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik denk dat we in Duitsland zo iets gaan zien als wat indertijd gebeurde met de oprichting van de Treuhandanstalt Droevige maar nu gaat het er niet om om een Oost Duitse economie te redden maar eerder om de bedrijven in handen te spelen van enkele grote investeerders die deze bedrijven goedkoop op te kopen en ze daarna in delen te verkopen zodat de investeerders grof geld gaan verdienen Droevige.
  Het zal me zelfs ook nog niet eens verwonderen als daar zelfs Duits belasting geld aan te pas gaat komen in de vorm van subsidies.
  Gratis geld dus.

  Like

 5. Bas zegt:

  Schandaal!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/duizenden-coronatests-op-plank-blijven-liggen-in-maart-zelfs-maar-50-procent-testcapaciteit-gebruikt-had-veel-doden-kunnen-schelen/

  Duizenden coronatests op plank blijven liggen, in maart zelfs maar 50 procent testcapaciteit gebruikt! ‘Had veel doden kunnen schelen!’

  Uit onderzoek van Nieuwsuur blijkt dat laboratoria wel degelijk veel meer testcapaciteit hadden dan het RIVM ons vertelde. En dit heeft ervoor gezorgd dat er waarschijnlijk veel meer doden zijn gevallen dan eigenlijk ‘nodig’ was geweest

  Nee, niet ‘met de kennis van nu’ of ‘misschien hadden ze een reserve nodig’. Het RIVM heeft gewoon gefaald. Laboratoria maakten bekend wat hun capaciteit was en daar werd gewoon niet volop gebruik van gemaakt. Sterker nog: in maart gebruikte men maar de helft!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s